UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik átver, másik szart ad, csodaország.

NeoMaN
dolgozónet....

DaniX14
Nekem a download az 1230 KB/s a Up. ugyanannyi😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

nyamiag
jol vanna késõ volt már 😄

egyébként meg Mbit-re gondoltam

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Sil3nt
extreme csomagnal 5/1mbites a netem csak...van egy wireless routerem ami 11mbites... e miatt nem megy full savszellel a netem vagy chello meg dolgozik?

U.I: term. modem restart mar volt, macet is csereltem...+ allandoan 5/1mbit, tehat se lassabb se gyorsabb

ha minimumos vagyok akkor mennit lehet nekem havonta letölteni??
Tigristank

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Mo.Organ
Ajánlom mindenki figyelmébe a fõoldal kiemelt cikkjét.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

HunnernesKonge
Megabyte és Kilobyte között szerinted 8 a váltószám? <#hehe>
engem nem nagyon zavarna az ha csak 512-vel menne, max nem töltök addig vagy vmi.. de amikor 100x kiirja minden második weblap megnyitásánál hogy az oldal nem található, az kicsit bosszantó..
MEdievil
na igen amikor az embernek chello profja van elvileg 20 mbps-el és elõtte legalább volt egy 6mbps stabil netje akkor nem nagyon jó érzés 512kbps es net szinvonalt élvezni <#rinya>

F

Amúgy én megtudom érteni akik idegeskednek ha full szar a chellojuk, még ha fejlesztés alatt is van a upc... Nekem szerencsére az elmúlt 2 évben semmi baj nem volt vele.. de tegnap óta elég gyér lett...
Én se nagyon éljeneztem amikor ilyeneket kaptam minden második weblapnál hogy nem található.... vagy ftpn akartam feltölteni a weblapomat, és folyamatosan megszakadt a kapcsolat ,stb stb..
Még ha tudják is az emberek mi a pálya a upcnél, akkor is anyázik magában 1 kicsit... én is azt tettem, még ha tudom hogy nem változik ezzel semmi még 1 darabig..
Mo.Organ
az a baj, hogy az értelmi fogyatékosoknak írhatsz ide bármi, akkor sem fogja megérteni. Sõt még majd te leszel lebaszva azért mert beleszolsz az igen is komoly problémába.
Hagyd igazábol már a kedvencek közül is kivettem ezt a topikot mert csak szánalom ami itt megy.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Nortai
de szerintem csak elszámolta... lehet vista hibája 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nortai

Ez csunya mediumal! 😄 igy ment végig mig bennem fejeztem e fájl feltöltést! 6megabájtos fájlt...

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

nekem tuti a sebességem (medium), de amióta elindultak a gyorsítások a dc használhatatlan 😞((((

StephenKing
Nyugi nyugi ugyse tudsz ellene mit tenni, ha jó akkor azért linkelik a képet ha meg nem jó a sebesség akkor meg azért. A következõ pár hét még erröl fog szólni.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

bertino
elhisszük, de tényleg nem érdekel senkit

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Most például egy tök reális Light/Minimum sebességet mutatott =D

PyRex
de rohadt unalmas... légszi, mindenki linkelje be a speedtest képeket amin látszik, hogy milyen szarfos a szolgáltatás! Igen, ezt akarjuk! Napi 10000 speedtest.net képet! Az ne zavarjon titeket, hogy qrvára nem reális értéket mutat sokszor, de azért mérjetek csak azzal... az lesz a jó!

Elárulok egy titkot. Nálam a speedtest.net sosem ment még 14 megabit fölé. A valóságban meg legtöbbször lazán töltök 20mb-es sebességgel. De azért ti csak ragaszkodjatok a speedtest-hez.

Komolyan mondom, a chello-nak ez a speedtest lesz a veszte. Majd mennek a userek sorban felmondani a szolgáltatást, mert a speedtest szerint nincs meg a sebesség... omg, ez komolyan hihetetlen...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

tomy8614

light->minimum

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Pont ugyan ennyit mutat a speedtest is nekem
bertino
<#szomoru2>

Egyre lassabb. 4800/700 körüli volt, most 1500/500<#gunyos1>

PyRex
te mirõl beszélsz? 😊

NeoMaN
mit kell megszorozni 8al?

nyamiag
8-cal kell megszorozni, de np :|

én ezt nemértem b+ a játék alatt 10-20 között mozgott a pingem 1 deka lagolásom se volt semmi.. de a weblapok meg nem nyilnak meg soxor.. mi a rák lehet ?
HunnernesKonge
Akkormárénis 😄
huhh bakker van vki a 8 kerbõl ? 1x megy a net 1x nem.. most nagyon szar kb 30 perce
mooo
speedtest.net-rõl is plz!!!444
nem kevés a pinged, én nekem még a 150 is sok
PyRex
Jó akkor én is... legyen más is ideges 😊

CHELLO PROF. II. ker (szinte végig ilyen, semmi gond nincs vele <#mf2> - szokásos torrent korlátozás néha bejátszik, de ennyi)

SASboy
passz
láttam, h elõttem is linkelnek, gondolom én is rakok egy képet 😄

nice legs. what time to open?

IX. kerület, április 16-ra ígérve, medium csomagnál ma este FTP-s letöltés 510 és 630 kb/s közt ingadozik, torrent viszont még ratyi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

nyamiag
ki az istent érdekel? 😄

SASboy

extreme csomag

nice legs. what time to open?

Eger,medium,emelés megvolt.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

PyRex
Külföldi ip-ket nem korlátozzák, csak a belföldi, nem chello-s IP-ket, de azokat sem mindig és azok közül sem mindet.

PyRex
"Pedig teljesen világos, ezek a témával szorosan összefüggõ hozzászólások. Az ember kíváncsi(legalábbis én) a többi júpíszis hangszertársra. Ha csak hivatalos hírekre vágynék felesleges lenne a topiknak a puszta léte is, hiszen arra a szolgáltató oldala is tökéletesen megfelelõ."

Bocs, de ez k.vára nem így van. Te kiváncsi vagy arra, hogy egymás után 50 ember nyavajog itt, meg folyton speedtest-net-es képeket szúr be? Akkor elég mazohista lehetsz 😊 Mikor VILÁGOSAN le van írva, hogy jelenleg itt és itt és itt fejlesztések vannak. Akkor meg minek ezen csámcsogni? Majd ha a fejlesztés UTÁN is esetleg ilyen marad a net, majd akkor lehet anyázni. De addig minek? Semmi értelme, hiszen a szolgáltató oldalán is kint vannak az idõpontok.

Ez kb. olyan, mintha mittudomén a meteorológia más napra esõt mondana és akkor minden ember beleírná a fórumba, hogy "basszameg esik az esõ", "már megint zuhog" és még képeket is linkelnének róla, hogy ha valaki nem hinné el... <#zavart2><#wow3>

Ja és komolyan el fogom játszani, hogy én meg folyamatosan belinkelem majd azt a képet, amin látszik, hogy nálam minden ok 😊 Genya vagyok? AZ! 😊

Szeva, FelsQzsolcán

Medium 😊

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

Eger,medium és semmi emelés.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Galcsi pontosan hol laksz mert a szomszédunknak rendesen megy a 20mbit!
õ is Miskolc környéki!
Sõt nekem néha felmegy 15mbitre!

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Na én 20480kb/s-1024kb/s helyett van

Miskolc környéki vagyok
Na mostmár nálam is emelt

dienesoft
de jó valakinek 😄

bertino

<#eplus2>

Nekem amikor kicserélték a modemet (kábeltv váltás volt mert a helyit megvette a upc)akkor utánna már rögtön jött az 5mbit. Bár azt mondták hogy ápr.6-án felyezik be a munkát. Ápr.25-ig zavartalan volt a net de azóta néha lelassúl kb.1,5-2mbit-re!

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

dienesoft
Nekem is monornetem van, érdekes, Nagykátán legalább dolgoznak vele, Monoron nem 😄DD ez a slusszpojén 😄