22959
-
midsummer #12835 hehe. akkor néztem meg utoljára ezt a topikot, mikor upc-nél a nagy sebességemelés volt. akkor mindenki istenítette őket. most meg minden 2. hozzászólás: "upc egy nagy fos".:DDD
amúgy azért néztem be, mert nálam se megy a torrent, de akkor úgylátszik nem csak nálam.
így kell meggazdagodni gyerekek. beetetitek a népet a nagy sebességgel, aláíratjátok velük a 2 éves hűségszerződést, aztán pár hónap múlva lekorlátozzátok a netet.
benne van ez vmi ászf-ben? mivan ha én anyukámnak akarom seedelni a családi szenteste videóit? (ha voltmár a téma akkor bocs, nem olvasom most vissza mindet) -
do2 #12834 hát annyira nem biztos... mert a többi torrent kliensbe asszem csak a kimenő részt titkositotta.. ez meg mindkettőt titkosba nyomázza... a te gépedbe meg nem látnak be... majd meglátjuk -
#12833 biztos hogy ki tudják -
do2 #12832 precision : erről a progiról már tuti tud a upc is.... majd meglátjuk kitudják-e kerülni ezt a titkositott rendszert is...
-
do2 #12831 én igazából nem nagyon hittem ebbe a p2p korlátozásba..
asszittem azért szar mert mindenki korlátozza a felötési mókáját... de az tény hogy ezzel a másik torrent kliens progival maxal töltök, amig az utorrentel csak 50-l vánszorog.. szóval bekaphatja tényleg ez a júpiszi -
#12830 hűségnyilatkozat nélküli listaárak -
#12829 Sziasztok
Kérdezni szeretnék valamit. Ezek az árak mik??????????
chello 2008 -
ocsesz79 #12828 Hát őszintén én se szoktam ennyit ölteni.de az utóbbi 3 hónapban igen sok játék jelent meg,plussz még elkezdtem HD filmeket szedni amik ugye nem kis terjedelműek. -
#12827 olvasd át ÁSZFet mennyi időn belül vállalják a hibajavítást -
#12826 Semmit nem tudok csinálni épp a neten. Egy hulladék szar a kapcsolatom.
Kb. tízszer telefonáltam nekik hogy jöjjenek. Semmi javulás. Ez elegendő szerződésbontáshoz? -
ManoNegra #12825
-
#12824 na jólvan, megelégeltem hogy a legnagyobb magyar trackerről 20k -val jött a legjobban seedelt torrent úgyhogy felraktam azt a klienst amit itt írtatok (le sem merem már írni a nevét, nehogy upc rájöjjön és/vagy lekorlátozza ezt is). De hát ez vmi hihetetlen. Ami 20k -val jött az kéremszépen most maxxal, 1,2 MB/sec -el süvít. FU UPC !!! -
#12823 Hidd el, én sem vagyok HC letöltő, de újabban nekem is 200-250 GB az adatforgalmam... najó, lehet sok filmet néztem az elmúlt időben :P -
#12822 Nem tudom mit panaszkodtok ennél sokkal roszabb szolgáltatók vannak. -
#12821 off, meg sry meg minden... DE
Mi a szent szart töltesz te hogy 600 gigát is elérsz??? Én magamat lassan már HC letöltönek nevezem és havi 40-50 giga a plafon -
ocsesz79 #12820 Hali!
Én már kaptam felszólítást a UPC-től,tehát bármely 3 hónap átlaga nem haladhatja meg a havi 250Gb-ot.Ergo 3 hónap alatt 750Gb-ot tölthetsz.
Én 600Gb után kaptam a felszólítást hogy meghaladtam az adatforgalom 80%-át.Egyébként nálunk nincs semmi gond a nettel pedig a kábelről megy a tv és a telefon is. -
#12819 hm -
#12818 szakadozás biztos nincs, mivel ugy be van lassítva az egész hálózatuk, mint a picsa... -
#12817 ezek szerint sajnos nem, vagy csak b*sztak frissíteni az oldaluk ezen részét nemtudom, telefonálj be -
Matyesz56 #12816 szóval nem lehet? -
#12815 Budapest: I., II., IV., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek és Alsóvadász, Aszaló, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő-Gyártelep, Berhida, Berhida-Peremarton Gyártelep, Budaörs, Csopak, Debrecen, Debrecen-Józsa, Demjén, Dunaújváros, Ebes, Eger, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Gyulafirátót, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Felsőzsolca, Kádárta, Kerecsend, Miskolc, Miskolcpereces, Mór, Nagykanizsa, Nemesvámos, Nyíregyháza, Novaj, Onga, Ostoros, Pécel, Pécs, Pétfürdő, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Szárliget, Szentkirályszabadja, Székesfehérvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Várpalota, Várpalota-Inota, Vértesszőlős és Veszprém, Vizslás.
-
Matyesz56 #12814 És nektek mi a véleményetek róla? (Sebesség, szakadások vannak?) -
devilk #12813 Akkor valószínűleg a net is.
1221 érdeklődhetsz
vagy a www.upc.hu és ott rá is tudsz kereni útcáig -
Matyesz56 #12812 Ez Cegléden fogható a net? mert a tv igen -
devilk #12811 http://internettrash.com/users/antiupc/main.htm
A múltból:D -
devilk #12810 Nem tudom most mire gondolsz pontsoaN! -
#12809 Miskolcon. -
Matyesz56 #12808 Hogy működik ez? Bírná a 3-4 km távolságot? -
devilk #12807 Lehet, hogy azért nincs problémád, mert te pont a CHELLO "kedvencben" vagy benne.:D Tudod Debrecen FIDESZ-es város, így itt is megszorítások vannak:D:D:D -
devilk #12806 Nah ácsi:D Hol lax?:DD::D -
#12805 :)))
hát nemtom sokan mondják hogy lassú meg minden, el is hiszem nekik de amióta én bekötettem 2 éve semmi komoly probléma nincs a sebesség is jön amiért fizetek -
devilk #12804 Tudod mire vágynék?
Arra, hogy a chello megint a "toppon" legyen mint annó, hogy úgy gondoljak rá; Chello- Gyorsaság. Nem pedig CHELLO-SZAROZÁS:D:D:D:D -
#12803 jó még mindig nem értem akkor, bemegyek má a jövő héten vagy mondjael vki értelmesen :) -
Matyesz56 #12802 De bírná 3 km-es távolságot? Nem lenne kimaradás? -
#12801 digi digi...kezd olyan lenni ez a digi mint egy lufi, csak szét ne robbanjon -
devilk #12800 www.DIGI.hu
www.ICENET.hu
"Vagy talám CHELLO":DDD -
devilk #12799 Legutolsó 3 hónapi átlagom a decemberrel együtt: 584 GB-t:D Most akkor mi a retkes fasz van?
A CHELLO tényleg egy fos lett... -
Matyesz56 #12798 Sziasztok!
Ceglédi vagyok Upc-nél avgyunk tévénél. Kérdezni szeretném mit ajánlotok t-online ritka egy sz.r átmenjek -e az upc-hez? T-online-nak határon vagyunk 4mbit sebességnél és így kimaradások vannak. Upc jobban bírná a távot?
Köszi
Máté -
devilk #12797 Ezt most már Én sem értem!
MAGYARUL:
Én töltök 3 hónapon keresztül, 1 hónap: 200 ; 2 hónap: 200 ; 3 hónap: 200 GB-ot, és ez összesen 3 hónapra 600 GB-t. Így nem "bánthatnak". De ha összesen 900 GB-ot töltök a 3 hónap alatt, akkor igen. Így van?
Remélem nem az van, hogy 3 hónap átlaga lehet csak 250 GB-t.... -
#12796 aha köszi, és ha meghaladja akkor mi történik?? :)
mert nekem április óta havonta 200 giga :)