22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • midsummer
    hehe. akkor néztem meg utoljára ezt a topikot, mikor upc-nél a nagy sebességemelés volt. akkor mindenki istenítette őket. most meg minden 2. hozzászólás: "upc egy nagy fos".:DDD
    amúgy azért néztem be, mert nálam se megy a torrent, de akkor úgylátszik nem csak nálam.
    így kell meggazdagodni gyerekek. beetetitek a népet a nagy sebességgel, aláíratjátok velük a 2 éves hűségszerződést, aztán pár hónap múlva lekorlátozzátok a netet.
    benne van ez vmi ászf-ben? mivan ha én anyukámnak akarom seedelni a családi szenteste videóit? (ha voltmár a téma akkor bocs, nem olvasom most vissza mindet)
  • do2
    hát annyira nem biztos... mert a többi torrent kliensbe asszem csak a kimenő részt titkositotta.. ez meg mindkettőt titkosba nyomázza... a te gépedbe meg nem látnak be... majd meglátjuk
  • precision
    biztos hogy ki tudják
  • do2
    precision : erről a progiról már tuti tud a upc is.... majd meglátjuk kitudják-e kerülni ezt a titkositott rendszert is...
  • do2
    én igazából nem nagyon hittem ebbe a p2p korlátozásba..
    asszittem azért szar mert mindenki korlátozza a felötési mókáját... de az tény hogy ezzel a másik torrent kliens progival maxal töltök, amig az utorrentel csak 50-l vánszorog.. szóval bekaphatja tényleg ez a júpiszi
  • precision
    hűségnyilatkozat nélküli listaárak
  • Evogordon
    Sziasztok
    Kérdezni szeretnék valamit. Ezek az árak mik??????????

chello 2008
  • ocsesz79
    Hát őszintén én se szoktam ennyit ölteni.de az utóbbi 3 hónapban igen sok játék jelent meg,plussz még elkezdtem HD filmeket szedni amik ugye nem kis terjedelműek.
  • bertino
    olvasd át ÁSZFet mennyi időn belül vállalják a hibajavítást
  • Munch
    Semmit nem tudok csinálni épp a neten. Egy hulladék szar a kapcsolatom.
    Kb. tízszer telefonáltam nekik hogy jöjjenek. Semmi javulás. Ez elegendő szerződésbontáshoz?
  • ManoNegra

• precision
    na jólvan, megelégeltem hogy a legnagyobb magyar trackerről 20k -val jött a legjobban seedelt torrent úgyhogy felraktam azt a klienst amit itt írtatok (le sem merem már írni a nevét, nehogy upc rájöjjön és/vagy lekorlátozza ezt is). De hát ez vmi hihetetlen. Ami 20k -val jött az kéremszépen most maxxal, 1,2 MB/sec -el süvít. FU UPC !!!
  • CzGobe
    Hidd el, én sem vagyok HC letöltő, de újabban nekem is 200-250 GB az adatforgalmam... najó, lehet sok filmet néztem az elmúlt időben :P
  • SpeedXHUN
    Nem tudom mit panaszkodtok ennél sokkal roszabb szolgáltatók vannak.
  • precision
    off, meg sry meg minden... DE
    Mi a szent szart töltesz te hogy 600 gigát is elérsz??? Én magamat lassan már HC letöltönek nevezem és havi 40-50 giga a plafon
  • ocsesz79
    Hali!
    Én már kaptam felszólítást a UPC-től,tehát bármely 3 hónap átlaga nem haladhatja meg a havi 250Gb-ot.Ergo 3 hónap alatt 750Gb-ot tölthetsz.
    Én 600Gb után kaptam a felszólítást hogy meghaladtam az adatforgalom 80%-át.Egyébként nálunk nincs semmi gond a nettel pedig a kábelről megy a tv és a telefon is.
  • tommyg
    hm
  • bertino
    szakadozás biztos nincs, mivel ugy be van lassítva az egész hálózatuk, mint a picsa...
  • tommyg
    ezek szerint sajnos nem, vagy csak b*sztak frissíteni az oldaluk ezen részét nemtudom, telefonálj be
  • Matyesz56
    szóval nem lehet?
  • tommyg
    Budapest: I., II., IV., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek és Alsóvadász, Aszaló, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő-Gyártelep, Berhida, Berhida-Peremarton Gyártelep, Budaörs, Csopak, Debrecen, Debrecen-Józsa, Demjén, Dunaújváros, Ebes, Eger, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Gyulafirátót, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Felsőzsolca, Kádárta, Kerecsend, Miskolc, Miskolcpereces, Mór, Nagykanizsa, Nemesvámos, Nyíregyháza, Novaj, Onga, Ostoros, Pécel, Pécs, Pétfürdő, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Szárliget, Szentkirályszabadja, Székesfehérvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Várpalota, Várpalota-Inota, Vértesszőlős és Veszprém, Vizslás.
  • Matyesz56
    És nektek mi a véleményetek róla? (Sebesség, szakadások vannak?)
  • devilk
    Akkor valószínűleg a net is.

1221 érdeklődhetsz
    vagy a www.upc.hu és ott rá is tudsz kereni útcáig
  • Matyesz56
    Ez Cegléden fogható a net? mert a tv igen
  • devilk
    http://internettrash.com/users/antiupc/main.htm

A múltból:D
  • devilk
    Nem tudom most mire gondolsz pontsoaN!
  • tommyg
    Miskolcon.
  • Matyesz56
    Hogy működik ez? Bírná a 3-4 km távolságot?
  • devilk
    Lehet, hogy azért nincs problémád, mert te pont a CHELLO "kedvencben" vagy benne.:D Tudod Debrecen FIDESZ-es város, így itt is megszorítások vannak:D:D:D
  • devilk
    Nah ácsi:D Hol lax?:DD::D
  • tommyg
    :)))
    hát nemtom sokan mondják hogy lassú meg minden, el is hiszem nekik de amióta én bekötettem 2 éve semmi komoly probléma nincs a sebesség is jön amiért fizetek
  • devilk
    Tudod mire vágynék?

Arra, hogy a chello megint a "toppon" legyen mint annó, hogy úgy gondoljak rá; Chello- Gyorsaság. Nem pedig CHELLO-SZAROZÁS:D:D:D:D
  • tommyg
    jó még mindig nem értem akkor, bemegyek má a jövő héten vagy mondjael vki értelmesen :)
  • Matyesz56
    De bírná 3 km-es távolságot? Nem lenne kimaradás?
  • tommyg
    digi digi...kezd olyan lenni ez a digi mint egy lufi, csak szét ne robbanjon
  • devilk
    www.DIGI.hu
    www.ICENET.hu

"Vagy talám CHELLO":DDD
  • devilk
    Legutolsó 3 hónapi átlagom a decemberrel együtt: 584 GB-t:D Most akkor mi a retkes fasz van?

A CHELLO tényleg egy fos lett...
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Ceglédi vagyok Upc-nél avgyunk tévénél. Kérdezni szeretném mit ajánlotok t-online ritka egy sz.r átmenjek -e az upc-hez? T-online-nak határon vagyunk 4mbit sebességnél és így kimaradások vannak. Upc jobban bírná a távot?

Köszi
    Máté
  • devilk
    Ezt most már Én sem értem!

MAGYARUL:

Én töltök 3 hónapon keresztül, 1 hónap: 200 ; 2 hónap: 200 ; 3 hónap: 200 GB-ot, és ez összesen 3 hónapra 600 GB-t. Így nem "bánthatnak". De ha összesen 900 GB-ot töltök a 3 hónap alatt, akkor igen. Így van?

Remélem nem az van, hogy 3 hónap átlaga lehet csak 250 GB-t....
  • tommyg
    aha köszi, és ha meghaladja akkor mi történik?? :)
    mert nekem április óta havonta 200 giga :)