22959
-
Ironman2 #22558 Akadozik rendesen megint -
#22557 ott meg annyian voltak, hogy kinyiffant átmenetileg. legalább is tegnap délután.
-
Ironman2 #22556 Kedves Ügyfeleink!
A következő napokban csak korlátozottan tudunk majd válaszolni kérdéseitekre, ezért ha sürgős ügyben keresnétek minket, javasoljuk, használjátok inkább a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ami hibabejelentés céljából bármikor elérhető lesz az ünnepek alatt is. Az újévben viszont már megújult erővel igyekszünk minden kérdésetekre reagálni, türelmeteket és megértéseteket addig is köszönjük!
https://www.facebook.com/upcmagyarorszag -
Zozo76 #22555 na mar van, csak egy kis reggeli ajandek volt :) -
Zozo76 #22554 karacsony/szenteste napja, 7:27, reggel. olyan reggel 6 ora ota hogy nincs net... :) -
hub80 #22553 NKEM JÓ A 240 MBIT ES HASIT JO JO -
Ironman2 #22552 nem,ugyanazt irja ki -
#22551 A régi felületen se? KATT IDE! -
Ironman2 #22550 Én még mindig nem tudok belépni a webmailra
This operation is not currently available.
Please contact your System Administrator and try again later.
We are sorry for this interruption in your service. -
Ironman2 #22549 kösz -
#22548 start - futtatás - cmd
itt pedig pl. pingeld az oldalt, beírod pl hogy ping sg.hu és látni fogod az ipt is -
Ironman2 #22547 hol lehet megnézni az oldalak ip címét? állítólag úgy bejönnek az oldalak,ha ip alapján nyitjuk meg -
#22546 a-a tegnap este lassult be. ma rendben van. -
Ironman2 #22545 hmmm..akadozik rendesen újra -
Ironman2 #22544 -
Zozo76 #22543 de most tenyleg nem ment, nemcsak ez a dns dolog mint a napokban. erdekes modon a ledek ugyanugy villogtak meg egtek a modemen mint maskor. -
Zozo76 #22542 na most ugy nez ki elindult. kozben csinaltam egy modem/router restartot. de ugy ment el hogy eppen a netet bongesztem. -
#22541 Csepelen 42 órán át nem volt semmi. Csütörtök este 8-tól Szombat du. 2-ig. -
Susarc #22540 A KIBASZOTT Q ÉLETBE MÁR A RÜHES MOCSKOS UPC-VEL,hOGY HETENTE 3x NINCS RENDES INTERNET!!!!!!!!!!!! -
Zozo76 #22539 Godollo, vasarnap este, 18:40-tol nincs net, TV/telefon meg megy... -
#22538 Én is a 13.ker-ben használom kb 6 éve, néha napokra szar és egyáltalán nincs, de ha működik akkor hasít :D -
#22537 Hm. Korrektnek tűnik. Egyébként igen: bosszantó a leállás és szakadozás, de ezektől eltekintve több éve elégedett előfizető vagyok.
Azt is tudom, hogy nem mindegy, melyik szolgáltatási körzetben vagyok.
De itt nálam jó. Budapest 13. kerület Újlipótváros. A szomszédomban van egy másik szolgáltatás, van összehasonlítási alap, ott több szakadozás van, és jellemzően mindig kevesebb a sávszél, mint a szerződésben foglalt. De igaz az is, hogy a garantált mindig megvan.
Nálam akármikor mértem mindig(!)megvolt a szerződésben foglalt.
(Ugyan azzal mértem.)
Tapasztalataim alapján, hibák ide vagy oda: nincs megbízhatóbb szolgáltató a környezetemben. Szubjektív megítélés alapján. -
Ironman2 #22536 http://index.hu/tech/2013/12/13/72_oraja_van_a_upc-nek_a_hibajavitasra/ -
#22535 nem is kevés. sőt, ahhoz képest, hogy én max 4-5-öt nézek nagy ritkán, még sok is. -
Zozo76 #22534 micsoda? a csatornak szama? 30 asszem. -
#22533 az mennyi? -
Zozo76 #22532 nekem is csak az analog csatornak vannak, es eleg is boven. a mindig TV-t is tudom venni a maga 7 ingyenes csatornajaval, annak foleg a forma1 miatt orulok a HD adas miatt. engem is ra akartak mar nem egyszer a digitalis adasra, mondom kosy, nekem eleg ay analog toletek... :) -
#22531 nem véletlen rakják tele minden vacakkal a választható csomagokat sem. azon felül lehet fizetni, ha akarsz mást is. van eszük hozzá. -
Ironman2 #22530 felét simán kiszórnám,mert tényleg nem érdekel,de az RTL2 jó lett volna -
#22529 akár :D
#22526 csak azt nevettem, hogy a mit tudom hány adó mellé akarsz még 2-t, pedig biztos a felét nem nézed te sem annak, amid van. de legyen :D -
Ironman2 #22528 csak a mienkében nincs rtl2 -
#22527 Ja, kirúgják valakinek a rokonát :D -
Ironman2 #22526 miért,mi van ezen nevetni való? nekünk elég az analóg is,nem kell a digitális
http://www.upc.hu/televizio/analog-kabeltv/kabeltv-bronze/ -
#22525 jó :D ezen most jót nevettem :) -
Ironman2 #22524 ja.kérjük az rtl2-t,meg a supertv2-t az analógba! -
#22523 abból már rég kinőttem. viszont nem hülyék, sokan elmennek más szolgáltatóhoz, akiknek már nincs hűségük, ha így folytatják. azt pedig nem szeretnék.
#22522 a legutóbbi ddos cukiságra is adtak pár szar csatornát kis időre szájbefogásként. más kérdés, hogy egyikre sem volt szükségünk :D -
#22522 Nem lehet kedvezményt kicsikarni belőlük, hidd el fel vannak készülve ilyen esetekre. -
Ironman2 #22521 te még hiszel a mesékben? -
#22520 fiúk, azzal, hogy itt szidjátok az anyjukat nem lesz előrébb. szerintem lehetne valami kedvezményt kicsikarni belőlük, mondjuk kisebb számla a következő hónapra, vagy mit tudom én, ha elég sokan írnak ez ügyben a honlapjukra, esetleg fbook oldalukon. csak nem tudják azt olyan könnyen figyelmen kívül hagyni. de a sírásnak nincs értelme. egy szép levéllel, amit sokan aláírnak többre lehet menni úgy gondolom.
egyébként nálunk is lassulgat, estére tuti el is fog menni párszor. ez gyöngyös környéke. kinél mi lesz, azt ti tudjátok.
amúgy én nem is tudtam rájuk telózni, elérhetetlen volt az ügyfélszolg, hívószáma :D -
#22519 Most olvastam...vastag az a bőr. Lehet belőle cipőt készíteni.