22959
-
Aspyrin #5008 Organ az a baj, hogy itt mindeki egy olyan témában igyekszik az észt osztani ami még meg sem valósult.
A te bajod pedig az, hogy személyiség zavarban szenvedsz ezért azt hiszed, hogy te vagy a szolgáltató és támadsz mindenkire
-
Komolyan mondom lóf****sz mindenkinek a seggébe. Amikor elindult a chello tized ekkora sebességgel mindenki azt szerette volna ha duplája lenne, most hogy 10x gyorsabb, már ez is kevés. Ha jól tudom az ár meg nem lett több. Na mindegy ilyenek a telhetetlenek. -
neked is light van? -
Milyen pofára esésről beszélsz? Pesszimisták vagyunk, aminek hangot adunk. Szép is lenne, ha e miatt még bocsánatért kéne esedezni.
Megjegyzem, ha a UPC valóban komolyan gondolja, akkor miért nem jelentik be? Miért adnak előnyt az ADSL-nek? Ha jól emlékszem az előző, vagy az azt megelőző sávszélemelésnél ezerrel tolták a gyorsvonatos reklámot a tényleges bevezetése előtt...
Szóval ezért vagyunk (én legalább is) szkeptikus.
Mondhatnám ezt is: hiszem, ha látom :) -
Aspyrin #5004 Na jó, én megígérem nektek, hogy korlátlan lesz a net, ráadásul a sávszélt is felnyomom 35413451Mb/sec-re sőt, ha hűségnyilatkozatot írtok nekem alá kaptok még egy nagymellű szexéhes nővérkét is.
Ennyi hülyét egy rakáson, és mind chellos
-
Én csak nevetek, de akik pofára fognak esni rövidesen azok ugye majd bocsánatot fognak kérni majd egyes emberektöl????? -
ezt lehetett kivenni a beszédedből amikor leszóltad heyho21-t -
Mikor mondtam ilyet, hogy már el van törölve a korlát...? -
Én meg aztmondom hogy a upc egy idióta cég. Nemtom mit csinálnak ott a marketingesek, meg a felsővezetők, de egy 10 éves kisgyerek is jobb üzletpolitikát kreálna nekik mint ami most van. Csak egy példa. Ugye nem mindenkinek van szüksége havi 30 gigára. Van akinek elég mondjuk 5, de a sebesség így is fontos. Mert ha le akar szedni ritkán valamit, az jöjjön már gyorsan, nem? Ezzel szemben van egy lassu/alacsony korlát meg egy "gyors"/"magas korlát" csomagja. Beraktak igaz egy uj csomagot a standardet de az sem az igazi. Egy olyan kéne hogy pl a classic sebessége a light v. standard adatforgalmi korlátjával jóval olcsóbban mint a classic. Szarrá keresné magát a cég. Ennek hatására egy csomó ember aki a korlát közelében se jár pl classiccal az átmenne erre az olcsóbb, de ugyanolyan sebességű csomagra. Eztáltal csökkenne a rendszer nemlétező terheltsége, így a normál classicosok korlátját növelhetnék, neadjisten eltörölhetnék. Szvsz. -
Ja ugyhogy gyorsan toltsetek amig lehet mert jovore jonnek a megszoritasok
-
te msot komolyan azt hiszed h örökre eltörölte a chello a korlátot?
Ez csak a chello karácsonyi ajándéka h decemberben már 23-tól lehetett korlátlanul tölteni. És Mozesaponak igaza van, az új ÁFSZ-t (ami a korláteltörlést is kéne tartalmaznia) legalább 1 hónappal elöbb fel szokták tenni a UPC oldalára.
-
Szerintem meg igaza van. Tudod: szó elszáll, írás megmarad. -
Jajj csak le ne ess arról a magas lóról barátom... 
-
Majd akkor beszélhetünk itt sávszélemelésről, korlátlanságról, ha megjelenik az új ÁSZF az oldalon, és szerepelni fog benne. Addig meg csak reménykedhetnek egyesek, hogy 1x lesz ilyen. Hogy nyugi. -
rexplo #4994 HELP!
Segítséget kérnék:strongDC-t használok és indításnál a chello hub nem jön be ezt írja ki:A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni.
Másnál is ez van vagy én vagyok a balfék?Eddig működött!! -
miből gondolod...? -
de ez csak január 1-ig tart
-
Csak az meg mindig nem bizonyitek en is huztam mar le 40-et is ,neha lekorlatoznak neha nem a tragya meroberendezesnek koszonhetoen=) -
elég legyen neked megerősítés gyanánt az hogy az elmúlt öt napban cselló lájttal lehúztam tizenöt gigát 
-

-

-
Na szerintem nem kéne személyeskedésbe átmenni, aki elhiszi elhiszi, aki nem nem. Majd kiderül, kinek lesz igaza... -
heyho21 #4986 tudod ki a degenerált az aki egy megnemerősített cikk után azt hiszi h már nem is lesz korlátozás, majd ha chello is ad ilyen tájékoztatást akkor dumáljál! -
Hát utána jártam a dolognak, de nincs orvosság a problémádra. -
"És tényleg, legalább 100 helyre vagyok regisztrálva azzal az aliassal:("
És most már az összes spam küldő, ami az sg fórumait scan-eli email cimek után, már küldi is az aranyos leveleit neked mindkét címedre.
Kérj meg egy admint, hogy vegye ki az üzenetedből a címeket, ha jót akarsz. -
Dodo55 #4983 GRRRRR
Be akartam lépni az egyik email címemmel a prov.chello.hu/selfcare címre.
Jelszómódosítást kért, nem olyan új jelszót írtam be, ami tetszett volna neki, kiléptem, majd próbáltam volna újra, a régivel már nem engedett be.
Kértem jelszó emlékeztetőt, a régi jelszavamat küldték meg.
Vártam egy ideig, nem engedett be, töröltem az email címet, és újra beregisztráltam. Eddig ok, de az egyik aliast nem tudtam újra beregisztrálni, mert nem enged kötőjeleket. Amikor azt az aliast regeltem, akkor meg aláhúzást nem engedett, azért lett belőle kötőjel.
Most úgy vagyok, hogy egy csomó helyen arra a kötőjeles alias email címmel vagyok regisztrálva.
Namost egyrészt nem tudom, hogy pontosan hol, másrészt meg olyan sok helyen, hogy 3 nap lenne mindenhol átállítani.
Úgyhogy Mo.Organ légyszíves valamit próbálj csinálni, mert ez így nagyon nem lesz jó. Ha van megfelelő hozzáférésed, akkor plz regeld be nekem a [email protected] aliast a [email protected] fő email címhez, mert gondolom ti ott bent meg tudnátok csinálni. Ha meg neked nincs hozzáférésed ilyenekhez, ami könnyen meglehet, akkor meg plz szólj valakinek, hogy engedélyezzék újra a kötőjeleket.
Tudom, hogy azért ez nem ilyen egyszerű, de te talán tudnál segíteni, vagy te el tudnád talán intézni valahogy.
Ha tudsz valahogy segíteni, akkor előre is kösz.
És tényleg, legalább 100 helyre vagyok regisztrálva azzal az aliassal:( -
nem azért de még közel sem biztos h eltörlik a korlátot amíg azt a chello meg nem erősíti,úgy h addig az ilyen beszólásokat mellőzd ha lehet
-
most hogy a csapból is az folyik hogy acselló free lett még mindíg van egy-két degenerált aki csellóbéjezni akar
-
nálam decemberben chello szerint: 57GB
szerintem: 137GB le és 26GB fel :) -
még mindig van :) -
kicsit megszaladtam, a chello oldalon 36 giga saját mérés 63 giga
pár torrentoldalon free leech volt... :D -
nem, a tervek szerint -
mér' mér ha nem korlátoz
-
nekem nem is mér :) -
heyho21 #4974 PÜ ment , köszönöm -
mondj egy e-mail címet (lehetőleg ne freemailes legyen) -
Semmi értelmes nincs fent. -
heyho21 #4971 Nem tudnál véletlenűl egy meghívót küldeni nekem? -
mindenkinek mér csak nem korlátoz le
-
M0rgen ugye a light-osokra is vonatkozik a korlát megsemmisítése , mert nekem mér a műszer és félek hogy nem fogok tudni játszani betlefildot ha lekorlátoznak ugye nem