22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    Na megvan a hivatalos kép amit a cégnél használnak alapként
  • PyRex
    remélem hamarosan használni kell a html-t is :))))))
  • Mighty
    A table-ös megoldást most áttettem jpg-be. Elraktam azért szűkösebb napokra a html kódot (gondolok itt csomagváltozásra).

Szavazzatok melyik legyen. Mondjuk holnapi napra beteszem Organ képét :)
  • wba
    Chellos torrent oldal
  • wba
    Sziasztok!
    Van egy új chellos torrent oldal, még kevesen vannak rajta, de majd kinövi magát.
    http://metalrat.myip.hu:5080/
  • CUCLI
    ip filter -.-
    valamelyik hónapban a csellós mérő látott kb 2gigát az én mérőm meg 40et.
  • bakvarnyu
    Na unatkozok ezert belepofazok; azzal a 15 gigaval sztem egesz jol lehetne gazdalkodni.Meg ha naponta leszedsz egy 700 megas filmet akkor is 23-25-e korul ered el a limitet. Teszem azt lekorlatoznak (de az se biztos), 3 napig kibirod lassabb sebesseggel aztan 29-en mar jon is a feloldozas.
    Vagy te naponta tobb filmet is megnezel?
    Nekem csak light van es meg azzal is ki lehet vhogy jonni.
  • bakvarnyu
    En is arra gondolok de nem talalom hogy lehet kikapcsolni (vagy be)?
    Exploreren meg nem tudom ugy a betumeretet novelni na mindegy.
  • PyRex
    Sry, de legalább őszinte vagyok :)
  • Met
    nekem 8, nem volt jobb dolgom, összedobtam ezt

de azért a neved felírtam a kiskönyvbe
  • PyRex
    Ne haragudj, de nekem ez nem jön be. Szerintem ami most van (chello logókkal) az fasza!
  • Met
    lehet fikázni :)
  • Mighty
    Nem lehet valami gáz a cookie-kkal?
  • bakvarnyu
    Azt mondjatok mar meg mer nem tudok en ide SG-re bejelentkezni a Firefox Mozilaval , miert csak az Internet explorerrel enged be:(
  • Mighty
    Amíg nem lesz banner, marad ilyen. De ha nagyon gáz ez a narancs háttér, kiszedhetem.
  • PyRex
    Mondjuk én kiszedném a hub és torrent infókat - azért mégiscsak warezt nem kéne így kirakni :D
  • PyRex
    fasza, esetleg lehetne a háttérbe egy halvány narancs árnyalatú képet rakni...
  • Met
    ez így együtt gáz :)
  • Mighty
    Maradjon így, narancssárga a háttér?
  • Met
    elkezdem egyet gyártani nemsoká kész
  • Mighty
    Valami csilli-villi bannerünk lesz, hogy eddig gürcölnek rajta?
  • báttyó02
    persze és közben fizetek 11ropit havonta :p
  • Mighty
    Ha nem érdekel a sebesség, akkor netlimiterrel korlátozd le magad 1 Mb/sec-re és kihúzod hónap végéig is :)

Igen, egyébként az a jó megoldás, ha a közvetlen környezetedben érdeklődöd meg, milyen az ADSL szolgáltatás. pl. T-online maximum csomagja (ami 2 Mb/sec-es) csak 1 Mb/sec-et bír vagy annyit sem, akkor már necces, hogy elég messze vagy a központtól és nem lesz neked 4-8 Mb/sec-es az emelés után sem...
  • báttyó02
    arra értem hogy az adsl már 4000kb-os lesz,szemben a standard 1500ával
    de ezt őszintén szólva le is szarnám,ha nem lenne az a bizonyos 15giga korlát....nekem a mostani classic-al is általában lekorlátozva vagyok oylan 20adika körül,hát akkor nemtudom mi lenne ha a standard-ra lépnék át

szval összegezve,a sebesség nem érdekel,felőlem lehetne 1mb-es is,csak ne legyen korlát .....az adsl-nél pedig nincs :\
    na mind1 majd még érdeklődök a szomszéd havertól h nála milyen az adsl,megéri -e
  • kazi1984
    hát gyerekek!! Nagyon pöpec lesz ez ;) HAJRÁ!!!
  • Aspyrin
    Alakul...:)
  • Mo.Organ
    mindjárt lesz mer szoltam a nagy embereknek
  • Mighty
    Egy olyasmi jó lenne, ami legalább olyan széles, mint a táblázat.
  • Mo.Organ
    Szerintem igen, de ha szarok a képek akkor keresek valami nagyobbat, vagy kérek az itteni fő guruktól.
  • Mighty
    hmm. Én kicsit nagyobbra gondoltam, de ez is megteszi.

A HUB és torrent infokat szedjem ki?
  • Mo.Organ

• Mighty
    Ha a chelloval kapcsolatos, minden további nélkül. Lökd a linket.
  • Mo.Organ
    küldök egy képet azt rakd be. Jó?
  • Mighty
    Könyörgött a rák :)
    Tegnap este vettem észre.

Mindjárt kanyarítok oda valamit, csak mondjatok valami jó tartalmat.
    Menjen bele valami chello-s logo/banner?
  • Aspyrin
    Mert hónapokig könyörögtél! :D
    Gyárthatnál egy bannert hamár homár :)
  • kazi1984
    Na akkor mindent bele. Azért ez jó hogy az egykori hub-lakók és UPC-fanok nem törődnek bele kedvenc hubuk elvesztésébe
  • chicco24
    Lesz chellohub. Dolgozunk egy újabb hubon,ami meghívásos rendszerrel működne underground körökben.Hogy ez pontosan mit takar azt én sem tudom.Ha kitart a lelkesedés és az energia akkor talán már februárban elindulhat. Én is próbálok segíteni nekik a munkában.
    A piratebay torrent oldalt is bezáratatták mégis szart sem értek el vele,mert újra él és virul. Az UPC nagy cég de nem annyira nagy hogy elbírjon pár millió ügyes emberrel.
  • kazi1984
    chicco24 egyet értek veled annyiban hogy én is sajnálom a chello-hub-ot. Nekem ráadásul Light-om van szóval én még nálad is nehezebb helyzetben vagyok. Mert Chello hubról legalább bármikor tudtam filmet zenét leszedni 1b forgalom nélkül - jó lehet nem 1 óra alatt jött le hanem pl 4 de lejött. Máshonnan meg nagyon nem éri meg nagyobb fileokat letölteni, bár te még a 15 g-t még mindig jobban be tudnád erre osztani mint én az 5g-t. Nekem azért van Light mert egyenlőre ezt tudom megfizetni. Tisztában vagyok vele mennyivel drágábbak más csomagok de akkor is. Amikor megrendeltem nem terveztem hogy én ezzel valaha is filmeket fogok töltögetni, de ha már volt Chellohub akkor kihasználtam. Most én is egy kis emelésben reménykedem vagy inkább a korlát törlésében vagy módosításában. Amúgy elégedett vagyok a chello-val talán egyszer volt rá példa hogy megszakadt volna, ezzel ellentétben az adsl-es ismerőseim folyamatosan emiatt panaszkodnak. Jah és még valami, úgy tudom hogy más szolgáltatónál is van adatkorlát. Na most én nem hallottam olyanról hogy pl t-onlineosok közötti hálózati forgalmat nem számoljuk, de lehetne más szolgáltatót is említeni.
  • lbzy
    Kedves Mo.Organ, a segítségedet kérném... Történt tegnap este, hogy a UPC telefonon nem tudtam hívást inditani/fogadni, mert bár vonalat adott, a tárcsázás után a hívott szám nem kapcsolható-t adott. Közben vígan neteztem.
    Felhívtam a 1221-et, ahol a kolléga modem resetet ajánlott.
    Ekkortól viszont már a net sem ment, mert a modemen a cable led villogott, nem tudott kapcsolódni. Ekkor egy másik kollega felvette a hibalapot (vagy valami hasonlót), hogy majd kedden délután kifáradnak (a választható időszak 9-13, vagy 13-16.30), mert a jel/zaj értékek jók, meg ilyesmi, távolról nem tud többet segíteni.
    Kérdem én, hogy lehet-e valami mást tenni a várakozáson kívül? Mert innen a melóhelyről nem az igazi a netezgetés ;), valamint ezért nekem szabit kell kivennem, hogy kedden otthon várjam a szakit (aki gondolom 10-15 pec alatt végezni fog).
    Nem futottam át a szerződést, de az benne van, hogy hibaelhárítás csak 9-16.30 között van? Ilyen elvetemült dolgot nem tudok elképzelni...
    Előre is köszi a választ!

lbzy, egy elkeseredett ügyfél (loser? :)
  • Dodo55
    "A szörfözést az ember kb 3 év alatt megúnja."
    Hát ez LOL.
    Esetleg te megunod, de más nem, az internet folyamatosan változik, új tartalmak lesznek, stb, nem lehet megunni.

És ne buzi Chello-zzál. Lehet, hogy van korlát, de sokkal jobb minőségű a Chello, mint az ADSL-ek.

"Az pedig hogy emeli a sebességet vagy nem a chello,teljesen mindegy. Rohadtul nem érdekel a sebesség ha nincs mit tölteni."
    És másokat meg igenis érdekel, hogy emeli -e a sebességet. Van mit tölteni. Nem csak torrent meg dc létezik. Nekem például fontos, hogy ha töltök le valamit, az gyorsan lejöjjön. Meg az is fontos, hogyha töltök fel valamit FTP-re, akkor az gyorsan felmenjen.