22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Miért? Olyan sűrűn ránézel? :)
  • mflex #14247
    Végülis ez ugyanakkora 1:1,mint a UPC honlapján :DDD

• DjDano
    Szerintem ez a banner nem jó, alig lehet látni a fel/letöltési sebességeket... Pedig jó szemem van
  • Tigristank
    8000 Ft.
  • Mighty
    Mennyibe kerül a chello?
  • Tigristank
    Nekünk az van, de még mellette van UPC telefon is.
  • Mighty
    Van itt valaki, akinek 1 éves hűségszerződéses extreme-je van és mellette családi csomag kábel TV-re? Az árára lennék kiváncsi.
  • Grifidos
    Te egyértelműen takaréklángelme vagy...
  • Mighty
    Már írtam neki.
  • lokissrác
    A házigazda lecserélhetné már a cuccot fent :D vagy Ő már nem is jár ide?
  • mflex #14238
    Már töröltem is..
  • PyRex
    egyértelműen NE legyen aláhúzva.
  • bertino
    sztem ne legyen aláhuzva...
    persze magánvélemény -.-
  • mflex #14234
  • lokissrác
    Na, eldöntöttem, maradok a chellonál, amint elolvastam a diginet ÁSZF-jét, máris chello mellett maradok :D kell a büdös francnak digi... chello 4ever! Mondjuk a 10 megát ígyse lehet kihasználni.. de inkább adok 6rugót a netért és tudom hogy jó.
  • Mighty
    Jó lesz! Csinálj neki még egy keretet és tökéletes lesz szerintem.
    Írtam Mr Organnak, ha elolvassa biztos beteszi.
  • Mighty
    Mivel nincs hűségszerződés, és elég baráti árak vannak, asszem nem vesztenél sokat, ha a legolcsóbbra (2500 pénz) előfizetnél 1 hónapra.
  • lokissrác
    Köszi :)
  • mflex #14229
    Szerintem itt kérdezd.
  • lokissrác
    Annyian várjátok a digit.. mi most költözünk és ott van digi, de én maradnék a chellonál, mert a digitől félek, hogy most az korlátlan-e, szakad-e a net néha vagy sűrűn, avagy routerre tudom-e kötni, mint a chellot.. ezekre a választ nem tudom, ígyhát maradok a upc-nél :S nomeg a mail címem is ottvan, ami megszűnne, ami nem lenne túl jó.. főleg hogy mindenhol azt használom :S ha esetleg ezekre a válaszokra valaki tudja a választ, digi témában, pls válaszoljon, előre is köszi!
  • mflex #14227
    csak a házigazdának:)
  • lokissrác
    Felülre kéne kitenni, nincs erre jogosultságod?:P :D
  • mflex #14225
    egyetértünk:)
  • mflex #14224
    Kösz.
    A UPC design-ját akartam vele követni etc...(pesze ez csak példány)
    A banner alá ki lehet tenni akár a közvetlen linket szvsz..aztán "jóvan" ,nézzen ott körül mielőtt kérdez :)
  • tommygiant
    Szerintem is jó lett, és mivel a honlapról szedted az anyagot hozzá, valóban nem lett csicsás.
    Ha majd kiteszik a régi banner helyére, szvsz. szövegesen majd ki kéne írni a banner alá, hogy mielőtt itt bárki bármit kérdezne, nézze meg a upc honlapját.
  • Tigristank
    Szerintem jó lett.
  • mflex #14221
    Csináltam egyet unalomból:)

direkt nem akartam túl csicsázni...
  • Mighty
    Valaki csináljon egy szép bannert aztán majd Mr. Organ lecseréli.
  • gduck
    Ez az ÁSZF-ben szerepel és továbbra is maradt: "az egymást követő három hónap átlagában 250GB" extrém használatnak minősül!
  • tompka
    bizony :)
    de már tényleg ráférne erre a képre egy frissítés. :)
  • Casillas
    lehet hogy csak én nem találtam erről infót, de:
    az adatforgalom korlát változott valamit a 3 havi 750-ről?
  • DjDano
    Szerintem ezzel is úgy járunk mint az MSN-el. Az is megszűnt mint elnevezés, mégis mindenki azt használja...
  • Skynet85
    Az lesz, de remélem nem kerül rá sor...
  • bertino
    NHH, bementek szépen UPC-be, visszahallgattatod velük a beszélgetést és röhögve elmész, kb. ennyi
  • Skynet85
    sziszatok! Arra szeretnek kérdést kapni, hogy a mai nap folyamán, felhívtam az upc-t, egy kis huza vona után, véleméynem szerint extrémről átállni silvere nem lefelé módosítás, a kedves üzletkötő megkötötte velem a szerződést silverre, és ott szépen el is váltak útjaink kérdeztem, hogy akkor mostantól 7500 lesz a net igaz? Annyit mondott, hogy igen. Erre ma este havernak már nem engednek átállni se neten se telón vagy csak akkor ha kifizet 24k-t.

Nekem telóban erről semmit sem papolt a csákó világosna anynit modtt 7500 lesz ezentúl se több se kevesebb és semmi mást, ha átvert vagy férre tájékoztatott és kiszámláznakegy 24k-s tételet mi a teendő?
  • tompka
    Nem kéne "frissíteni" az itt felül lévő képet? :)
    mert a chello megszünt! :D helyette upclive. ami jobban teccik nekem.
  • precision
    nemhiszem hogy ilyesmi miatt szóba állnának az emberrel :)
  • Grifidos
    Próbálkozz be esetleg egy az általuk nem reklámozott opcióval; "Egyéni előfizetői szerződés".
    Hátha kicsikarhatsz belőlük a meglévő hűségnyilatkozatod idejére egy kedvező árat az új csomagokra. Hiszen nem az új csomag árát kifogásolod csak a hűség nyilatkozat időtartamát.
  • tompka
    Mi a webtáros elérhetősége? Az ügyfél szolgálat szerint a profilomban benne van, DE az még a régit mutatja (medium)
  • bertino
    -.-