22959
-
Miért? Olyan sűrűn ránézel? :) -
Végülis ez ugyanakkora 1:1,mint a UPC honlapján :DDD
-
Szerintem ez a banner nem jó, alig lehet látni a fel/letöltési sebességeket... Pedig jó szemem van -
8000 Ft. -
Mennyibe kerül a chello? -
Nekünk az van, de még mellette van UPC telefon is. -
Van itt valaki, akinek 1 éves hűségszerződéses extreme-je van és mellette családi csomag kábel TV-re? Az árára lennék kiváncsi. -
Grifidos #14241 Te egyértelműen takaréklángelme vagy... -
Már írtam neki. -
lokissrác #14239 A házigazda lecserélhetné már a cuccot fent :D vagy Ő már nem is jár ide? -
Már töröltem is.. -
egyértelműen NE legyen aláhúzva. -
sztem ne legyen aláhuzva...
persze magánvélemény -.- -
-
lokissrác #14233 Na, eldöntöttem, maradok a chellonál, amint elolvastam a diginet ÁSZF-jét, máris chello mellett maradok :D kell a büdös francnak digi... chello 4ever! Mondjuk a 10 megát ígyse lehet kihasználni.. de inkább adok 6rugót a netért és tudom hogy jó. -
Jó lesz! Csinálj neki még egy keretet és tökéletes lesz szerintem.
Írtam Mr Organnak, ha elolvassa biztos beteszi. -
Mivel nincs hűségszerződés, és elég baráti árak vannak, asszem nem vesztenél sokat, ha a legolcsóbbra (2500 pénz) előfizetnél 1 hónapra. -
lokissrác #14230 Köszi :) -
Szerintem itt kérdezd. -
lokissrác #14228 Annyian várjátok a digit.. mi most költözünk és ott van digi, de én maradnék a chellonál, mert a digitől félek, hogy most az korlátlan-e, szakad-e a net néha vagy sűrűn, avagy routerre tudom-e kötni, mint a chellot.. ezekre a választ nem tudom, ígyhát maradok a upc-nél :S nomeg a mail címem is ottvan, ami megszűnne, ami nem lenne túl jó.. főleg hogy mindenhol azt használom :S ha esetleg ezekre a válaszokra valaki tudja a választ, digi témában, pls válaszoljon, előre is köszi! -
csak a házigazdának:) -
lokissrác #14226 Felülre kéne kitenni, nincs erre jogosultságod?:P :D -
egyetértünk:) -
Kösz.
A UPC design-ját akartam vele követni etc...(pesze ez csak példány)
A banner alá ki lehet tenni akár a közvetlen linket szvsz..aztán "jóvan" ,nézzen ott körül mielőtt kérdez :) -
Szerintem is jó lett, és mivel a honlapról szedted az anyagot hozzá, valóban nem lett csicsás. 
Ha majd kiteszik a régi banner helyére, szvsz. szövegesen majd ki kéne írni a banner alá, hogy mielőtt itt bárki bármit kérdezne, nézze meg a upc honlapját.
-
Szerintem jó lett.
-
Csináltam egyet unalomból:)
direkt nem akartam túl csicsázni... -
Valaki csináljon egy szép bannert aztán majd Mr. Organ lecseréli. -
Ez az ÁSZF-ben szerepel és továbbra is maradt: "az egymást követő három hónap átlagában 250GB" extrém használatnak minősül! -
tompka #14218 bizony :)
de már tényleg ráférne erre a képre egy frissítés. :) -
lehet hogy csak én nem találtam erről infót, de:
az adatforgalom korlát változott valamit a 3 havi 750-ről? -
Szerintem ezzel is úgy járunk mint az MSN-el. Az is megszűnt mint elnevezés, mégis mindenki azt használja... -
Az lesz, de remélem nem kerül rá sor... -
NHH, bementek szépen UPC-be, visszahallgattatod velük a beszélgetést és röhögve elmész, kb. ennyi -
sziszatok! Arra szeretnek kérdést kapni, hogy a mai nap folyamán, felhívtam az upc-t, egy kis huza vona után, véleméynem szerint extrémről átállni silvere nem lefelé módosítás, a kedves üzletkötő megkötötte velem a szerződést silverre, és ott szépen el is váltak útjaink kérdeztem, hogy akkor mostantól 7500 lesz a net igaz? Annyit mondott, hogy igen. Erre ma este havernak már nem engednek átállni se neten se telón vagy csak akkor ha kifizet 24k-t.
Nekem telóban erről semmit sem papolt a csákó világosna anynit modtt 7500 lesz ezentúl se több se kevesebb és semmi mást, ha átvert vagy férre tájékoztatott és kiszámláznakegy 24k-s tételet mi a teendő? -
tompka #14212 Nem kéne "frissíteni" az itt felül lévő képet? :)
mert a chello megszünt! :D helyette upclive. ami jobban teccik nekem. -
nemhiszem hogy ilyesmi miatt szóba állnának az emberrel :) -
Grifidos #14210 Próbálkozz be esetleg egy az általuk nem reklámozott opcióval; "Egyéni előfizetői szerződés".
Hátha kicsikarhatsz belőlük a meglévő hűségnyilatkozatod idejére egy kedvező árat az új csomagokra. Hiszen nem az új csomag árát kifogásolod csak a hűség nyilatkozat időtartamát.
-
tompka #14209 Mi a webtáros elérhetősége? Az ügyfél szolgálat szerint a profilomban benne van, DE az még a régit mutatja (medium) -
-.-