22959
-
és mire ment el havi átlag 250 giga ? -
Nekünk szinte minden hónapban megvolt a 270-280giga,mikor MO-n voltunk még. -
100 giga per hó kevés? itthon a korlátok kevesebb nullával kezdődnek :D -
Mi most belgiumban fizetünk 70eurót 25mbites netért(itt ez a leggyorsabb)+HD Digirecorder+Telefon(este 6tól reggel 7ig külföldre normál áron lehet beszélni).
Ez eddig tök jó,de a lehúzás az abban van,hogy a netet adatforgalom korlátozzák(havi 100Giga),és ha többet akarunk akkor 1euro=1giga.Namár most nekem akkoris 120-124giga kell,hogyha hetente max 1-2dolgot töltök le(torrent,mod vagy valami),szóval az már +25euró.Egy csomó csatornát csak havidíjjal lehet megvenni.De viszont a torrentet nem korlátozzák,és a sebesség is mindig megvan.Ezért mi kb. 15-16ezret fizethetünk szerintem.Én visszasírom a UPC-t,mert nálunk 10-11után 9-ig nem volt korlátozás.
Jah,igen a feltöltés az csak 1.5mbit..viccnek is rossz ez a sebesség...
Szóval,szerintem örüljön mindenki hogy a upc olyan "drága" és "szar".
-
Hét elején váltottam goldról fiber 60-ra pluszba megrendeltem hozzá a digital bron dvr csomagot, +2 beltéri egységet, ez így lesz 11700 Ft havonta. Eddig a gold+sima kábel tv volt 13700...
Üröm az örömben, hogy 2011-ig tuti upc-s leszek, de falván ez a csúcs. -
Személyesen megkeresik a gold előfizetőket?
Na erre kíváncsi leszek, meg arra is, hogy milyen marketing dumát akar majd legyömöszölni a torkomon. -
A gáz az, hogy az összes netszolgáltató függ az áramszolgáltatástól. Nem egyszer miattuk volt szolgáltatás kiesés. -
red13 #18532 Hát azt én is. :D
Bár az adás is nagyon fasza, rákészültem hogy megnézek egy filmet az m1-en, persze nem jön be semmi. Az elmúlt 1-2 hétben annyit idegeskedtem a szar net miatt, hogy esküszöm kiköttetem a tv-vel együtt. -
azért tudnám díjazni ha egy kis esőtől már nem fosná magát össze a net így 2010 felé. -
átírhatom, ha a többség úgy akarja :) -
Aha, akkor jól spekuláltunk
-
már csak a topicot kéne átneveztetni upc internetre, hacsak nem ragaszkodik ehhez a pár chellogoldban ragadt ügyfél :D -
csináltam egy elég gyenge bannert, aki tud szebbet, jobbat az ne fogja vissza magát :D -
Kimi23 #18526 Emel a UPC. -
technopeter #18525 Nekem a 4 megásom is jött stabilan, sőt többel is . Most 15 megás van , mérni nem tudtam eddig 15 megát:) , de 18-19-el töltök:) -
deicide #18524 Üdv van már valakinek valamelyik Fiber Power?
Tapasztalat a 120 de föleg inkább a 60 megás net érdekelne hogy mennyire valós a sebesség és mennyi valójában "itt nem a garantált értékröl van szó"
a mostani 3 megásom olyan 2.4 körül van kiváncsi vagyok mennyi a 60?? -
fiber -
nagyi87 #18522 hello! ha jol láttam a UPC-nél eltünt a chello-s net! és ez a fiber power net van helyette! nemtudom kevereme de van egy olyan h topik itt h fibernet szolgáltató zrt, és mindenki panaszkodik rá:S a kettö ugyanaz? vagy ha azis akor lehet h már jobb igy h a UPC-nél van?
értitek mit akarok kérdezni
köszi -
Nem tudja valaki, hogy a mostani chello silver netem sávszélességét megemeli a chello ? Az új csomagokban a fiber power 60 árát fizetjük most csak a netért ... illene átállítaniuk. -
Gondolom azért, mert nincs hűség a netre. Akkor nem kell figyelembe venni, hogy felfelé módosítasz vagy nem. Ilyenkor azt választod, amelyiket akarod.(úgy tudom) -
gold van most,a shop-ban meg az összeset felajánlja :S -
Kimi23 #18518 "Az biztos, hogy a nagy szolgáltatókhoz még nem érkezett meg a Digi ajánlata. "Nincs tudomásunk arról, hogy az új sportcsatorna ingyenesen bárhol is elérhető lenne, eddig semmilyen döntés nem is születhetett ezzel kapcsolatosan. A Digisport csatorna ugyanis minket még nem keresett meg az ajánlatával, így mindezidáig tárgyalások sem kezdődhettek még a tévéadás továbbításáról" - nyilatkozta megkeresésünkre Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója."
Forrás:Index -
Ahogy lentebb írtuk, 7.-étől valószínűleg a SILVER -> FiberPower30-ra módosul! Tehát sztem váltanod csak akkor érdemes, ha most 6500 Ft-nál többet fizetsz és nem gond a hűségnyilatkozat (ugyanis az akciós árakat csak úgy kapod meg /apróbetűs rész/).
-
Sztem ha belátható időn belül nincs kilátás Digire, vagy vmire másra, akkor megéri aláírni a hűséget. Én is aláírok netre 1,5 évet és így jóval gyorsabb netem lesz, miközben megspórolok 2200 Ft-ot havonta. Ha szar lesz? Akkor szar lesz, legalább olcsóbban kapom a szart. Ha nem lesz szar akkor meg rohadt jól járok. Vesztenivalóm nincs!
-
red13 #18515 Na érdeklődtem, de nem sokra jutottam. Most fizetek a tv-ért és az internetért 12800ft-ot. De a mostani árakkal fizetnék 8ezret. Bár semmi konkrétumot nem tudtak mondani, csak annyit hogy ami az oldalukon van ár az nem csak hűségnyilatkozatos, hanem pl. én is simán át tudnék menni a silveremről a 30-ra. De szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem így van. Ahogy ismerem az upc-ét és az alkalmazottait. Bocs, ha valaki ott dolgozik. :D -
Az attól függ, hogy most milyen csomagban vagy. A legegyszerűbb, ha belépsz a webshopba az azonosítóddal és amit ott felajánl, azokat rendelheted meg. -
most néztem, hogy a műholdas tv olcsóbb, mint a digital, ráadásul több csatorna van
én néztem be valamit, vagy tényleg így van? -
ACE #18512 Ménem mondod meg konkrétan mi az a 20-30 szál nagyfelbontású tartalom, amivel dolgozol? Valami szupertitkos? kb. most azt mondod, hogy ha 60 Mbit-el tudsz gépelni, akkor csak feleannyi idő alatt végzel, mert 120 Mbit-el is tudsz, és lenyomsz mindenkit. :D
Sza'l pontosan meséld el mit csinálsz azokkal a tartalmakkal, ne ködösíts. -
Valaki tudja, hogy a fiber 30, az felfelé váltásnak minősül?
Egyszerűen elérhetetlenek, és semmi kedvem bemenni ezért hozzájuk, különben is tele a tkm ezzel az egész UltraPöcsCorporation-nal! -
Szóval aki UPC az tudja nézni a digisport ot?
Az jó lenne mert a BL meccsek mennek rajta. -
Xabinho87 #18509 Egy kis off de a céggel lenne kapcsolatos kérdésem. A Digi tv október 31.-ig ingyenesen elérhetővé tette minden szolgáltatónak a Digisport csatornát. Erről tudtok valamit? -
Első alkalommal még semmi. Az elmúlt 3 hónap átlaga nem lehet több 300GB-nál.
Egyébként meg ÁSZF a mérvadó:
Extrém használat
A szolgáltató Internet szolgáltatása osztott erőforrásokra épül. Ezeknek az erőforrásoknak a túlzott
(indokolatlan mértékű) igénybe vétele vagy ezekkel való visszaélés, akár egy előfizető részéről is, minden
más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erőforrásokkal való visszaélések leronthatják a
hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
meghaladja (extrém használat).
Amennyiben az előfizető az extrém használatnak minősülő adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató erről
értesíti az Előfizetőt, a jogkövetkezményekre történő figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerződésszegő
magatartástól való tartózkodásra.
Ha a hozzáférési pont forgalma meghaladja az extrém használatnak minősülő átvitt adatmennyiséget, akkor a
Szolgáltató az adott előfizetői hozzáférési ponton keresztüli adatforgalom sebességét jogosult korlátozni.
Amennyiben az előfizető a szerződésszegést a szolgáltató jogkövetkezményekre történő felhívása esetén sem
szünteti meg, azaz adatforgalma az értesítést követő hónapban ismételten meghaladja a 300 Gigabyte
adatmennyiséget,, a szolgáltató a szerződést a 11.3.1 pont rendelkezéseinek megfelelően felmondhatja.
A Szolgáltatás korlátozása a jelen pont alkalmazása szempontjából az Előfizető által igénybe vett Internethozzáférési
csomaghoz rendelt adatátviteli sebesség maximum 90%-os lassítását, azaz a rendelkezésre álló
sávszélesség csökkentését jelenti. A szolgáltatás korlátozásának időtartama alatt az Előfizető az egyedi
előfizetői szerződésében meghatározott havidíjat köteles fizetni, mely díj a korlátozásra okot adó időszakban
megvalósult, a fentiekben meghatározott extrém használat ellentételezéséül szolgál. -
ha átlépem a 300gb ot akkor mi lesz? -
red13 #18506 Nekem most silverem van és fizetek érte 7300-at. Ugye nekem ezek után nem kell többet fizetnem majd? Meg van ez a 15-ös csomag 4750-ért, de ez csak hűség nyilatkozattal ennyi? Mert nincs az a pénz amiért én ezekkel aláírnék bármit is. Csak gondoltam megkérdezem, nem majd küldik nekem itt 10e csekket.
Kb fél órája várok, hogy eltudjam küldeni ezt az üzenetet, mert most sincs net. -
Garfield #18505 ... nem kell kényszeresség, egyszerűen elég, ha torrentezel, ahol ugyebár illik vissza is osztani a letöltött cuccot, márpedig a 300 GB-ba feltöltés is számít. Nálam vasárnap déli 12 és éjfél közt 28 GB volt csak a feltöltésem - igaz, egy másik szolgáltatónál. ;-) -
ááá, látod valakinek ez is kell :D -
Én még az életben meg sem közelítettem ezt a 300 gigát. Nem is tudom, hogy mit kéne ehhez nonstop töltögetnem, meg minek... 25 megás nettel szerintem a felét ha elértem a csúcson, de talán még ezt sem. A 300 giga átlépéséhez már vagy tényleg valami überkomoly meló kell - elképzelni nem tudom mi lehet az -, vagy sima, egyszerű kényszeresség, hogy letöltsél mindent, amit meglátsz. Szerintem. -
bocs de ehhez tapasztalat sem kell, hogy baromi hamar elfogy a 300giga :) -
neked egy ponton van tapasztalatod az országban a 250 ezerből. neki lehet menni fog rendesen, ez már csak ilyen kockával kidobható minőségű szolgáltatás. -
volt már fiberpower 120-as előfizetésed? nekem igen. akkor kinek van tapasztalata? ennyit erről. :)
amit leírtál a #18498-ban, abban igazad van, csak még egyszer: a 300 giga havi limitet pillanatok alatt el fogod érni és akkor mi lesz?