22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
 • Kepek
  #22959
  Most már Vodafone lett.
 • cement
  #22958
  nekem sincs ilyen bajom.lehet, hogy beszart a routered, előfordul
 • Casillas
  #22957
  wifiről vagyok itthon laptopon és telefonon is, sosem szakad meg
 • Cziras
  #22956
  Sziasztok, szép estét :) Lenne egy olyan kérdésem felétek hogy aki csak wifiről van interneten annál nem szakad meg állandóan folyamatosan? Mert már kezd kicsit unalmas lenni.
 • gombabácsi
  #22955
  napok óta este 20-21 óra felé elkezd akadozni az upc.
  ez már a vodafone fejlesztése lehet? :)
 • Gubberx
  #22954
  Ha anno külön nem fizettél elő a HD-ra akkor az alapcsomagot kell gold-ról tv premium csomagra újra kötni hogy az összes hd-t is lásd.
 • Ironman2
  #22953
  Miért van az hogy némelyik hd tv nem elérhető nálam? Még a tavalyelőtt köttetett happy home csomag van,igaz hüségidő lejárt,de nem kötöttem újat,maradhat ez mondták az UPC-ben,mikor elmentem hozzájuk.Igaz párszáz ft-al több lesz,de nem vészes.Viszont a digital gold 134 csatornája mind fogható,és az első pár hd tv,de a többi nem.
 • SzirmosSzisza
  #22952
  Nekem 4 éve járt le, igazából, ha kötnék újra 1 éveset akkor valamivel olcsóbb lenne, de ahhoz be kéne séltálni, a vicc meg, az, hogy még úgy se járnék olyan jól, mintha egy újat kötnék ...
 • Ironman2
  #22951
  Kb 2 hete megint zaklatnak,de nem érdekel,tiltólistán van a 2 szám.Egyébként valóban lejár novemberben az egyéves szerződésem,de van 2 lábam,és be tudok előtte sétálni az irodájukba.
 • Gubberx
  #22950
  Személyi az kell ami az aktuális érvényes, a név, cím fontos hogy a T-nél és UPC-nél is egyezzen a sikeres hordozáshoz.
 • Livius
  #22949
  Sziasztok!
  A vezetékes telefon számhordozásról van valakinek tapasztalata a UPC-nél? Egy Telekomos telefonszámot szeretnénk áthordozni a a UPC-hez, és az érdekelne, hogy a UPC nyilatkozatával együtt amiben szerepel már személyigazolvány szám, név, lakcím és telefonszám is kell-e majd leadni valami másolatot a személyiigazolványról is esetleg?

  Ezt igazából azért kérdezném mert a nyilatkozatban az alábbi szöveg van benne, egy igen/nem lehetőséggel, és most kiderült, hogy a személyi szám egy régi lejárt személyi szám már. Persze ez a régi szám van még mindig meg a Telekomnál, és a UPC-nél is, tehát ha kérnének másolatot kicsit fura a helyzet, hogy teljesen más a személyiszám már valójában.

  "Aláírásommal hozzájárulok, hogy az azonosításomhoz szükséges – személyes adataimat tartalmazó -
  okiratokról, okmányokról a szolgáltató másolatot készíthessen, és azokat az Adatvédelmi Tájékoztatóban
  foglaltaknak megfelelően kezelje. igen nem"
 • nordan
  #22948
  Sziasztok!

  kb az összes oldal mellé ezt íłrja "common_page/login.html"a broswer fejlécbe lásd itt, így

  "http://parfumorigo.hu/common_page/login.html"

  és a connect box oldalára rak be.......10 oldalból 7 oldalnál ezt csinálja a netem :S még,jó hogy a fórum megy....mi lehet a hiba
 • cement
  #22947
  szerintem meg óriási a különbség sebességben legalábbis, 500mbites csomagom van, 400mbitet simán teljesít wifin, ami megsüvegelendő. a hatótávja viszont elég gyenge a falak nagyon leárnyékolják, 52nm-es a lakásom, a nappaliban van a router, hálóban pedig már szinte semmi jel nincs, de lehet, hogy ez csak egy egyedi eset.
 • Gubberx
  #22946
  1 db antennával több van a belsejében (3 db) ill az 5 és a 2.4 Ghz dualban megy. Jobb de nem olyan hatalmas a különbség.
 • SzirmosSzisza
  #22945
  Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az új fehér router wifije mennyivel erősebb a régi Technicolorénál?
 • F4T4L_3RR0R #22944
  Ha asztali gépről vagy akár laptopról be tudsz lépni a fiókodba (tehát nem applikációból hanem a desktop verzióból) akkor próbáld meg az összes aktív munkamenetet megszakítani facebook-on.

  Ezt fb-n így tudod elérni: beállítások -> biztonság és bejelentkezés -> bejelentkezett helyek

  Ha több van akkor bal lent lesz egy továbbiak gomb azt gördítsd le majd az alján meg kell jelennie egy jelentkezz ki az összes munkamenetből lehetőségnek. Ez remélhetőleg megoldja a problémát.
 • shaba23 #22943
  Sziasztok. Új telefonra telepítettem fb-ot, pár napig működött is, de tegnap belépés után bezáródott az app. Újraindítottam a telefont, ekkor kiírt vmit h megváltozott a hálózati beállítás. Nem figyeltem sajnos. Újraraktam a fb-ot, viszont ilyenkor kéri a biztonsági kódot, amit sms-ben kapok. Na most az a gond, hogy nem jön sms... Net van, telefonálni tudok, de a fb sms nem érkezik meg. Nem tufom h ez upc vagy fb hiba...
 • vizes
  #22942
  Ha mostanában jár le a hűség idős szerződéses akkor azért próbálkoznak, hogy rádmelegítse ek egy új ajánlatot.
 • Ironman2
  #22941
  UPC kémek szoktak hivogatni titeket? Nem vettem fel soha ezt a 2 számot,már 4 napja hivogatnak folyamatosan,de tiltólistára tettem,olvastam a neten hogy a upc-vel kapcsolatos.Ez a 2 szám:
  0615100962
  0615100963
  van amikor háromszor is hivnak rajta egy nap.ott a cimem,mi a fenét akarnak?

  Valaki tud erről a 2 számról valamit,akkor irja meg! kösz
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.04. 15:16:52
 • Livius
  #22940
  Röviden, amennyiben csak a telefondróton DSL alapú internetet és IPTV-ét tud csak adni a telekom, vagyis nem optika vagy koax hálózata van, akkor menekülni kell tőlük, főleg ha van az említett Digi vagy UPC is alternatívaként. Amúgy a TV minősége a legrosszabb a telekomnál, mind a UPC és a Digi is jobb DVB-C adást adnak, mint a szutyok IPTV-én a telekom. Árban pedig mindegyiknek ugyan azok a kategóriás csomagok vannak, szóval ha a telekomnál volt 25%-os kedvezménnyel valamilyen csomag, akkor kb ugyan annyiért a másiknál is lesz tuti.
 • Tetsuo
  #22939
  Talán off, mert nem működik a keresés és nem találtam Telekomos topikot, de valójában összehasonlítás érdekelne.
  Nem élek Magyarországon, nem ismerem a szolgáltatókat, az anyósomnak keresek jobb megoldást.

  A Telekomnál 25% kedvezmény jár mindenre, ha 3 vagy négy szolgáltatást együtt használ az ügyfél.
  (Televízió, vonalas telefon, internet és mobil telefon.) Ez megéri, vagy amúgy is drágább, és így kerül annyiba, mint másnál?
  A minősége milyen lehet ezeknek a szolgáltatásoknak általánosságban? Vagyis összevetve a UPC-vel, a DIGI-vel és a többivel?

  Kinek mi a véleménye? Köszönöm.


 • cement
  #22938
  valószínűleg egy új router ami tud dual band-et, megoldaná a problémát, nem tudom a upc mennyiért vesztegeti az ő saját routerét de pl ez már 11-12 ezertől kapható és jó. vagy rendelj 240mbps-et csomagot ahhoz már ingyen adják csak be kell menni érte
  https://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/archer-c2-ac750-p230691883/

 • cement
  #22937
  ezt ki kéne próbálni egy másik laptoppal. nagyon olyan, mintha valami a gépeden a háttérben használná a sávszélt. Netlimiter.com-ról töltsd le a netlimitert azzal mérheted mi és mennyit használja a sávszélességet
 • tomonor
  #22936
  Sziasztok!

  Nekem egy olyan problémám van a nettel (UPC alap csomag), hogy a ping minimális leterheltség esetén is már ilyen kieséseket csinál 10-20 másodpercenként:


  Van amikor rosszabb a helyzet, van amik jobb, viszont volt már UPC szerelő, állítgatott a modemen, de sokra nem mentünk vele. Wifin használjuk a netet, viszont próbáltuk már kábelen is és úgy is megmaradt ugyane a probléma.

  Ötlet, valaki?
 • Hayni
  #22935
  Sziaszok!
  Nem tudom, hogy olvassa-e valaki ezt a csoportot, azért leírom, hátha! :-)

  A Fiber Power 120 novemberig nagyon faszán működött, viszont azóta 0,8-2,5 Mbps a sebessége Wifin...
  Ma beszéltem a UPC-vel, megnyugtatásukra megvolt a Router Reset és újrakonfigurálás, és 5-6 manuálisan beállított csatornával is kipróbáltam, továbbra is 0,8-2,5 Mbps...
  Átállítottam 2,4 GHz-ről 5 GHz-re, és láss csodát, 127 Mbps wifin keresztül laptopon, kábellel 129 Mbps...
  De az én laptopomon és telefonomon kívül itthon egyik gép/telefon sem támogatja az 5GHz, szóval azt nem használhatom...
  (az egyik helyiségbe TP-Linkes wlan extenderen megy a wifi és az is csak 2,4 GHz-t támogat...)

  A UPC válasza, hogy vegyek Connect Box-ot, és használjam 2 sávosan... vagy használjam kábelről a laptopokat, Wifi-re nincs garantált sebesség. Ismerősöknél megy a Wifi 2,4 GHz-n is...
  -Cseréltessem ki velük a Routert? Az megoldhatja?
  -Ha az én WLAN hálókártyám a hibás, akkor 5GHz-n is rossz lenne, nem? (telefonon is lassú, még a google-ban a képeket sem tölti be...)

  Köszönöm a választ!
 • Stockbauer33 #22934
  :))
 • Gubberx
  #22933
  Hali, bejelentéstől számítva 72 órán túl jár kártérítés, de az csak akkor ha bejelentetted a hibát, mert onnantól számít a 72 óra.
 • DarkHorSe
  #22932
  egy tombhaz a szolgaltato szempontjabol semmi
  Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2017.09.25. 20:22:50
 • Ironman2
  #22931
  Ez nálunk kb az egész tömbházat jelent,mert senkinél se volt szolgáltatás.
 • DarkHorSe
  #22930
  max csak nalatok, nekem tok jo volt :D
  Ha ennyire szar keress mas szolgaltatot
 • Ironman2
  #22929
  Péntek este órákra leállt,szombaton egész délután,tegnap este fél kilenctől egész reggelig nem volt net.Ki fog minket kárpótolni ezért??? Nekem ne mondja senki se hogy ez benne van a pakliban.Valami nagy gáz van a UPC-nél,és ezt senki se magyarázza meg hivatalosan.
 • vizes
  #22928
  Szerencsére felénk nem. Mi a házunkban összeálltunk néhány szomszéddal, kinek ilyen, kinek olyan szolgáltatóval van szerződése, és ilyen esetekben használjuk egymás internetét. De ritkán van rá szükség, a upc és digi stabil errefelé.
 • Ironman2
  #22927
  Az utóbbi időkben elég sűrűn
 • vizes
  #22926
  Azért ez bármelyik szolgáltatónál előfordulhat, nincs olyan szolgáltatás a Földön ami 100 %-ban tökéletes lenne.
  Bár kellemetlen és bosszantó a dolog, főleg, ha munkához kell a net, de nem dőlt össze a világ.
  Előfordul, na.
 • Ironman2
  #22925
  Erről:

  Link

  meg erről:

  Link2
 • DarkHorSe
  #22924
  te mirol beszelsz
 • Ironman2
  #22923
  Amit most irnák erre az elmúlt pár napra,az nyomdafestéket nem tűrne.Mindenki tudja miről van szó,hiszen beszámoltak róla a hirportálok is.
 • Sheltem
  #22922
  Srácok van most bármilyen - papíron nem leírt - adatforgalmi korlát akár az UPC nél akár a T-homenál, mint annakidején az "extrém használat" volt? Tud valaki ilyesmiről?
  Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.07.26. 08:56:09
 • DarkHorSe
  #22921
  Lehet most kotottek be neki a netet, es eddig dobozban elt, ki tudja.
 • Ironman2
  #22920
  LOL