Marilyn Manson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
ismerem az oldalt köszi. még ezt szoktam néha nézegetni: msg board
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Köszi.
"...mert az elõzõ kettõ elég gyenge lett."
Egyetértek, de legalább van pár számnak mondanivalója. Annyira nem 'üresek'. Például a Blank and White vagy a Devour.
Már elvileg elkezdték írni az új albumhoz a dalokat,elötte volt még hogy a kiadója az interscope kirúgta mansont,aminek örült mert hogy elég sok ötletét nem engedték megvalósítani mansonnak,de most hogy már nincs ez a kiadó,ezért sokkal szabadabb lehet.Szerintem olyan komoly album már nem lesz mint régen,de jó lenne végre már egy energikusabb,mert az elõzõ kettõ elég gyenge lett.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
four rusted horses
we're from america
the Wow
Into the fire
Maybe harmful if Swallowed ( Leave a scar)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
a hat kiszivárgott szám nagyon bejön, flõeg az arma god damn mother fucking geddon, a The wow, és a four rosted horses!!
itt leltek linkeket a leakekhez, de ha rátorrenteztek is megtaláljátok, 6 szám van kint tudtommal.
Egy már hivatalosan is a 'We're from America'
cupp
meg lehet hallgatni a júni 5-én megjelenõ albumról 2 számot
A Heart Shaped Glasses nagyon ütõs!!!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az oldal eléréséhez katt ide 😊
... got nothin to share with you...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
curse the stars with vertigo!
Látom, szeretsz idegen szavakat használni, hogy okosabbnak tûntesd fel magad.
Azért a többiek kedvéért leírom a szó jelentését, ne keljen keresgélniük.
paradigma
1. egymásnak megfetelõ, valamiképpen egyenértékû, ezért egymás közt felcserélhetõ elemek sorozata;
2. a szövegben olyan osztályok, amelyeknek tagjai bizonyos jellemzõ vagy jellemzõk tekintetében ekvivalensek, és ezek a jellemzõk mindig a kérdéses formán kívül vannak alkotva.
Én ott is leírtam, itt is leírom, hogy keverje a nekróval, meg valami sötét mély témával és nem lesz kifogásom ellene témailag.
sztem ismerõsen csenegenek ezek a nevek ... meg a gregorián zenék asziem meg lehet hajolni elõttük ...
MM el én elfogult vagyok ... de hidd el zenei szinten sem kevés, bár hogyha kritikus szemmel nézzük : felhoznék egy példát .. a mai Magyarországon sznob az úgynevezett Rockerek Mivel már azt divat halgatni õk nem halgatan Tancsapdát csak nem veszik észre hogyha divetból utasítják vissza a divatot tehát ha te vagy a nagy "keményrocker" nam szabad hallgatod õket Tény hogy ez a zenekar javarész t egy monoton közheszerû szövegekre épít és a szöveg adta dalamokra ... mit ne mnodjak valóban egyhangú a dolog .. de csak nézzük meg mansont FUCK IT, WE HATE LOVE WE LOVE HATE , I m a god of fuck ,suicide , stb ... közhelyek ... divat bazmegezni? mindent divat? ... és hogyha itt megálunk akkor valóben nemtûnik soknak .... elismerem ...
és neked is szerintem nem fog sokat jelenteni ... ez egyálltalán nembaj nekem régebben nagyon sokat jelentett ... anank ideén egy újság megkérdezett és nekik kifelytettem részeltesebben ... de most nem fogom...
nah mnidegy figyi Ajánlom hogy nézd meg a God Guns and Govementet ,God is in the TV-t és a DEad to the World koncertturnékat stb ....