Marilyn Manson

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thomx
Olyan mint az elõzõ...

We're From America

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Thomx
Astonishing Panorama of Endtimes

Amolyan elemzés szerû dolog...

Thomx
egyetértek.
ismerem az oldalt köszi. még ezt szoktam néha nézegetni: msg board

A devour az egyik kedvenc,I have you look up just you see hell,swastika,4 rusted hourse amik jobban tetszenek,de sajnos könnyen felejthetõek,nem úgy mint a régebbi nagy számok.link itt már jártál?amik kijönnek új hírek azokat kirakja az oldal tulaja,meg van fórum meg ilyenek.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Thomx
"Asszem a 2003 as mikiegérsapkára azt mondta hogy olyan mintha újra gyerek lenne,valami ilyesmit mondott."

Köszi.

"...mert az elõzõ kettõ elég gyenge lett."

Egyetértek, de legalább van pár számnak mondanivalója. Annyira nem 'üresek'. Például a Blank and White vagy a Devour.

Asszem a 2003 as mikiegérsapkára azt mondta hogy olyan mintha újra gyerek lenne,valami ilyesmit mondott.

Már elvileg elkezdték írni az új albumhoz a dalokat,elötte volt még hogy a kiadója az interscope kirúgta mansont,aminek örült mert hogy elég sok ötletét nem engedték megvalósítani mansonnak,de most hogy már nincs ez a kiadó,ezért sokkal szabadabb lehet.Szerintem olyan komoly album már nem lesz mint régen,de jó lenne végre már egy energikusabb,mert az elõzõ kettõ elég gyenge lett.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Thomx
valami éltet lehelhetnénk ide! (=

Thomx
.

Thomx
Tudja valaki, hogy mit jelentenek a majmok és a mickey egér fülû figurák a manson klippekben és dalszövegekben? Vagy minek a szimbólumai? Már régóta szeretném tudni...

_Atti_
hát nem õk a show középpontja ezért nem oda kerültek😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
armagoddamn motherfuckin geddon
four rusted horses
we're from america
the Wow
Into the fire
Maybe harmful if Swallowed ( Leave a scar)

6?

artschi
dunno', de lesz mindkettõ 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bcsirke
mégis hogy a faszba merték a szaros limp bizkitet Marilyn Manson fölé rakni a plakáton??!!! mi a fasz van a világgal??

bcsirke
JÉZUSOM, bazdmeg nem találok szavakat, nem gúnyolódom halál komlyan: kiskorom óta erre vágytam!!! manson élõben!! összeszarom magam, ott találkozunk!

a hat kiszivárgott szám nagyon bejön, flõeg az arma god damn mother fucking geddon, a The wow, és a four rosted horses!!

_Atti_
Link

itt leltek linkeket a leakekhez, de ha rátorrenteztek is megtaláljátok, 6 szám van kint tudtommal.

Egy már hivatalosan is a 'We're from America'

_Atti_
no mi a vélemény a kicsusszant high end of low számokról? eleinte nekem nemtetszett de bõõven franko ez.

mien sok mindenkit érdekel 😊) .. egyébknét Aranyos hogy már nem is sziget ... vagy aréna.. egy volt és kész ...

cupp

artschi

volt.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

R0zs0máK
jee

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Dying Soul
Jajaja, már kint is van torrenten a kislemez.

myspace
meg lehet hallgatni a júni 5-én megjelenõ albumról 2 számot

A Heart Shaped Glasses nagyon ütõs!!!

Dying Soul
Ez rohadt jóra sikerült szerintem

esetleg egy szóban: szemléletmód / megközelítés? 😊

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

twiggyvel mi van mostanában?él még

Dying Soul
Regisztráltam dS néven. Tetszik!

Ajánlom ezt az oldalt nektek
az oldal eléréséhez katt ide 😊
de kemény 😄

... got nothin to share with you...

Dying Soul
"During the same year after appearing in the promotional video for Tainted Love, Sköld replaced Twiggy Ramirez as the bassist of Marilyn Manson. He played on the album The Golden Age of Grotesque and still remains in the band currently. Though he is now the studio guitarist, as well as bassist. As of April 2006 and as early as October 2005 he has been mixing and recording the new Marilyn Manson album in various private studios and the band have completed eighteen to twenty songs. The album, as yet untitled, is also been co-produced by Sköld and is rumoured to be scheduled for completion in November 2006 ahead of a planned release date of March 2007."

voltál már nõvel? ...

Dying Soul
Ez a slipknotos Mick talán, vidd innen.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dying Soul
Egyelõre nem tudni biztosat, még az idén kellene neki.

Mikor jelenik meg új albuma?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Dying Soul
Hasonló jókat!

monson egy buzi

Szerintem is fölösleges <#nevetes1> Ahh, igen, okosabbnak feltûntenti magam, háthogyne <#vigyor2> Nah, akkor zárjuk is le; csak még annyit, hogy a paradigmának több jelentése is van, s ha érdekel, keresgélj tovább <#wave>

curse the stars with vertigo!

Szerintem sem érdemes ezen vitatkozni, úgysem tudjuk egymást meggyõzni.
Látom, szeretsz idegen szavakat használni, hogy okosabbnak tûntesd fel magad.
Azért a többiek kedvéért leírom a szó jelentését, ne keljen keresgélniük.

paradigma
1. egymásnak megfetelõ, valamiképpen egyenértékû, ezért egymás közt felcserélhetõ elemek sorozata;
2. a szövegben olyan osztályok, amelyeknek tagjai bizonyos jellemzõ vagy jellemzõk tekintetében ekvivalensek, és ezek a jellemzõk mindig a kérdéses formán kívül vannak alkotva.

Ok, ezt olvasva azt hiszem, fejezzük is be a mûvészetelméleti elmélkedéseinket; éljen az új paradigma <#taps><#nyes><#nyes>

Tény, hogy Manson sokkal jobb képeket csinál, mint Picasso, ezért nem is hasonlítom hozzá, mert nincsenek egy szinten tudásilag. Picasso nagyon alul volt tehetségben...Soha nem értettem, hogy miért nevezték festõmûvésznek, mikor még én is jobb képeket rajzolok, mint õ.

Hm, igen, én is csak a saját véleményem írtam, eddig rendben is van. De Picassohoz azért ne hasonlítsuk Mansont <#nyes> Picasso hihetetlen technikai készséggel rendelkezett, és a kubizmusa mögött ez szerintem észre is vehetõ - ha jól értem, erre céloztál. A mûvészethez pedig ez szükséges. Ha festõmûvésznek tekinted, oké, de ne Picassohoz hasonlísd. A kánon egy dolog, de vannak azért tisztán megkülönböztethetõ dolgok.

Dying Soul
Diáksziget fórumán azt rebesgetik, hogy romantikus album lesz az új, Dita miatt.
Én ott is leírtam, itt is leírom, hogy keverje a nekróval, meg valami sötét mély témával és nem lesz kifogásom ellene témailag.

Tudom, hogy ízlés dolga, csak leírtam a véleményem. Ha Picasso-t festõmûvésznek nevezik, akkor ennyi erõvel Manson is az. Errõl meg csak ennyit...

Hmm, ez is ízlés dolga, hogy kit mi ihlet meg. Mansont azért nem nevezném festõmûvésznek, inkább csak mûkedvelõnek, aki néha egész jó képeket fest, de semmi több.

Manson hangjára nem lehet ráunni, legalábbis én nem tudok, én nekem ugyanúgy bejön, mint a gothic zene (Paradise Lost, Katatonia,). Mansont akkor jó hallgatni, ha rajzol az ember, sokkal jobban megihlet, mint bármi más. Meg ha mérges vagyok akkor is Mansont hallgatok vagy Slipknotot. És pont hogy nem vérszegény a zenéje, ha becsukom a szemem és hallgatom, akkor nagyon jól magam elé tudok képzelni bizonyos dolgokat, minden száma más és más, és ez benne a jó, nem ugyanarra a monoton sémára épül. Tudjátok, Manson eléggé nagy mûvész ahhoz, hogy mindig újat tudjon alkotni mind zenében, mind festészetben.

Igen, van abban valami, amit írtál Alice Sabbat; elvégre közhelyes dolog állandóan a közhelyek ellen tiltakozni <#smile> Régebben nekem is sokat jelentett; szerintem egyszerûen csak.. rátaláltam valamire, ami jobban tetszik. Az említett dolgokat láttam/hallottam nagyrészt, s tényleg nem rosszak. Egyébként ezt a sznobizmust, amit említettél, sosem értettem igazán.. talán egyeseknek szükségük van valamiféle "fixebb" önidentifikációra, s ezt ezzel erõsítik magukban <#nemtudom>

Dying Soul
Itt nem MM-el van baj, egy réteghez szól a zenéje. A réteg meg mintha maga alatt lenne..ahhoz, hogy MM bejöjjön, benned kell lenni valaminek. Szerintem.

Gothic rock ... hm Dead can dance, Era, Mortal love, Lacrimosa ,Gothica
sztem ismerõsen csenegenek ezek a nevek ... meg a gregorián zenék asziem meg lehet hajolni elõttük ...

MM el én elfogult vagyok ... de hidd el zenei szinten sem kevés, bár hogyha kritikus szemmel nézzük : felhoznék egy példát .. a mai Magyarországon sznob az úgynevezett Rockerek Mivel már azt divat halgatni õk nem halgatan Tancsapdát csak nem veszik észre hogyha divetból utasítják vissza a divatot tehát ha te vagy a nagy "keményrocker" nam szabad hallgatod õket Tény hogy ez a zenekar javarész t egy monoton közheszerû szövegekre épít és a szöveg adta dalamokra ... mit ne mnodjak valóban egyhangú a dolog .. de csak nézzük meg mansont FUCK IT, WE HATE LOVE WE LOVE HATE , I m a god of fuck ,suicide , stb ... közhelyek ... divat bazmegezni? mindent divat? ... és hogyha itt megálunk akkor valóben nemtûnik soknak .... elismerem ...

és neked is szerintem nem fog sokat jelenteni ... ez egyálltalán nembaj nekem régebben nagyon sokat jelentett ... anank ideén egy újság megkérdezett és nekik kifelytettem részeltesebben ... de most nem fogom...

nah mnidegy figyi Ajánlom hogy nézd meg a God Guns and Govementet ,God is in the TV-t és a DEad to the World koncertturnékat stb ....

Oldal 1 / 17Következő →