Marilyn Manson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra lehet legalább flashelni . . . erre hogyan rezegsz rá ? ájjj má tom .. felvágod az ereidet 😊
na igen. volt 1 megérzésem, h. ezt fogod írni.
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
OST - Resident Evil 99,80 Mbyte
ftp://leech:[email protected]:46350/
ftp://efnet:[email protected]:2121/
ftp://leech:[email protected]:46350/
ftp://efnet:[email protected]:2121/
Az mp3 Legyen Veled!
komojan nem értem, miért utálják ennyire mansont. valaki aztmonnya, hogy sz*r a zenéje-hát kiváncsi lennék hallgatott-e tõle akár egy számot is...Valaki aztmondja, hogy az erõszakot, a drogokat hírdeti, meg sátánista-a probléma az, hogy sokan nem néznek bele alaposan a dolgokba, így nem ismerik fel, hogy mindenezek nem a céljai, csupán kifejezõeszközei. Ezzel azt akarom mondani, hogy elsõ sorban az álszent, elbútított amerikai népet közelíti meg a másik-sötétebbik-oldaláról-nézzetek meg egy Jerry Springer Show-t és meglátjátok, mirõl szövegelek. 😊
Tehát megpróbálná felfedni a "rózsaszín fügöny" mögött rejtõzõ világot..jó, oöttvan még a sátánizmus. aztsem nevezném sátánizmusnak amit mûvel, csak marketingfogás, illetve szintén 2meg nem értett rpóféta" módjára egy szókimondó felvilágosítást tart a bibliáról zenés formában..ha belegondolunk igaza van.Miért történik annyi borzalom ha iste télleg ojan tökjó fej? ha valami jó történik, isten de jódfej, meg megy a sóder, vallás így, vallás úgy, de ha valami rossz, csak annyira képes: isten útjai ugyebár kifürkézhetetlenek...bocsánat a szókimondó fogalmazásért és ha valakit megbotránkoztattam, de ez már csak egy megkeseredett, életundortól gyötört gyermek lelkivilágának tükörképe.
amúgy én szeretem, kedvenceim: Antichrist superstar, luncbox, the beautiful people,sweet dreams, great big white world, coma white, és még sorolhatnám.
Tehát megpróbálná felfedni a "rózsaszín fügöny" mögött rejtõzõ világot..jó, oöttvan még a sátánizmus. aztsem nevezném sátánizmusnak amit mûvel, csak marketingfogás, illetve szintén 2meg nem értett rpóféta" módjára egy szókimondó felvilágosítást tart a bibliáról zenés formában..ha belegondolunk igaza van.Miért történik annyi borzalom ha iste télleg ojan tökjó fej? ha valami jó történik, isten de jódfej, meg megy a sóder, vallás így, vallás úgy, de ha valami rossz, csak annyira képes: isten útjai ugyebár kifürkézhetetlenek...bocsánat a szókimondó fogalmazásért és ha valakit megbotránkoztattam, de ez már csak egy megkeseredett, életundortól gyötört gyermek lelkivilágának tükörképe.
amúgy én szeretem, kedvenceim: Antichrist superstar, luncbox, the beautiful people,sweet dreams, great big white world, coma white, és még sorolhatnám.
Mansonba meg az a baj, hogy sokat "kiabál", nem??
Melyik a kedvenc számod tõle?
Melyik a kedvenc számod tõle?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Mondjatok már nekem olyan címeket, ahonnan Marylin Manson albumokat tudnék leszedni!
Fõleg az kellene, amin a Tainted Love van! Elõre is köszi! 😉
Fõleg az kellene, amin a Tainted Love van! Elõre is köszi! 😉
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Marilyn Manson - Tainted Love videoklip mpeg-2-ben.
Az mp3 Legyen Veled!
Most őszintén! Szerintetek milyen lesz egy Manson dallamot csipogó mobil hangon halgatni? Mert szerinten szörnyű, de ti tudjátok...
Egyébként nem hinném, hogy létezik.
Egyébként nem hinném, hogy létezik.
Pár weboldal:
www.marilyn-manson.com
www.marilyn-manson.net
www.marilynmanson.net Ez baszottul igényes!!!
www.marilyn-manson.com
www.marilyn-manson.net
www.marilynmanson.net Ez baszottul igényes!!!
Csengőhangot nem tudok, de le lehet tölteni pár Manson klippet innen!
irjatok!!!!!!!