802
Marilyn Manson
-
flashX #201 Egyébként melyik a kedvenc albumod/számod? -
flashX #200 ok -
integetés! üdvözlés!
csak jeleztem hogy elolvastam -
flashX #198 ez mit jelképez? -
-
Emmegki #196 Én nem adnék ki pénzt érte. -
-
flashX #194 de én oat szedtem le hogy van tracklista, kép, minden lóf*sz, osz nekem így is jó -
Tudom! Mivel hogy Best of...
És? -
flashX #192 meg amúgy is a számok nagy része fönn van a régi lemezeken -
flashX #191 

-
Az ilyeneket minimum megveszem!

még ha nem is itthon... -
flashX #189 höhö!
Én letöltöttem
-
12€ -ért megvettem a Lest We Forget albumot végre!
Yeah! -
Helyzet? -
Sztem a Single nincs, csak a klipp meg a Lets we forget van.... -
Aki fikázódik arra rá kell hagyni... nem szeretem a "divat" zenéket, mégsi anyázok össze vissza. Ráhagyom, csak magáról állít ki bizonyitványt.
Érdekes figura az tény, de "bevállalja"...
Na amugy megvan a Personal Jesus Single?
-
Nemigaz,, csak veled lehet tök jót beszélgetni Mansonrólll!! ha valaki betéved a topikba ,,csak azért hogy fikázzon!!! (tisztelet a..) Mesélek! : beszélltam egy csajjal aki egy bohócnak tartotta mm-et és ezzől beszélgetülk 1 órát mutattam neki egy nagycsomóm mindent és a végén megértette és tiszteli mostmár,,, " terjeszti az igét :D" najó nem anyira az azért still hogy nem a világa...... -
nem arra gondoltam
hanem a PJ Single Promo-ra -
nemtudom a Lets we forget 2. trackje neeem tetszik,, a Klipp zenéjét sookal jobban szeretem,,, az lett valami zörgésel eltorzítva! -
Hallgasd meg a PJ Promo 2. trackjét :D az jó -
MIez a Szánalmas csörgés PJ néven a lets we forgetben?????? ez nem az amit a klippben hallotam :((((( -
A Rockmassive-ről jön 30 al,, amúgy köc ;)))) -
ELITE -
DEEEW velaki nem tud egy heeet ahol fenvan a lets we forget???? Hub is jó!!! PLÍÍÍZ -
nem neked ment :) -
ok...sorry....jogos -
nem alkotunk véleményt aról amit nem ismerünk!!!! -
viszavágsz??? Én már nem is szólok rá semmit,, csak magát minnősíti,, -
mint te? 
zizi -
unalmas
szánalmas
szar
... -
-
nekem anno a portrait of amerikan famili- stili tettszett mind spoki kids meg a trilógia a gaogal, na meg régen a tainted love volt a kedvenc klippem de most a Fehér kóma,, ott a zene is tökéletes!!! -
szerintem ez a feldolgozás lett a lejobb a ps-nek nekem tetszik!!! naon! a klipp színvilága is csak az a punkos fely egy picit nyem, -
you feel bad your own personal jesus???? -
hehe...
best of album...
1 uj szám...
többi a régi király zene... -
Emmegki #165 Hát én elkezdtem letölteni a Personal Jesust, de kb 40%-nál belehalgattam majd töröltem. Pocsék. Csinálhatna már egy nagylemezt... /és nem Tainted Love stílusban/ -
most olyan dark gotos hangulatom van!Mondjatok egy rohadt jó goth dzenekart!! -
-