213
Hogy ismertétek meg az Sg-t ?
-
#40 Még akkor jöttem ide, mikor SuperWarez volt. Asszem egy haver mondta a címet, de lehet, hogy valami másik warez oldal linkelt ide... -
TheZsenyka #39 Én társkereső rovatban bukkantam rá... -
#38 Ha jól láttam még nem volt, de én a startlap jóvoltából jutottam ide. -
#37 látod milyen hasznos is tudok lenni -
#36 Origón kerestem egy írást,és beadta ezt az oldalt is. -
#35 én meg Máté barátom jóvoltából! -
#34 Nem tom. Régen volt.
De tök jó! -
#33 Ide jarok, miota az eszemet tudom. Hogy me'? Ha' mer jo! -
Ali #32 Játékok ügyében, ha keres az ember, előbb-utóbb ráakad. Én is így kerültem ide. -
#31 Én? -
#30 Én link alapján, mert ugye érdekeltek a gamek! Szóval úgy figyeltem mint ez itt :) és rátaláltam -
#29 Próbálkozz a hardver szekcióban... -
#27 a tied
bár nem neked szántam, de nem vagyok semmi rossznak az elrontója
te kötsög
-
#26 Én is SuperWarezként találtam rá még anno, asszem egy haverom ajánlotta, amikor kerestem 1 gamet a neten :) -
Dante #24 Hát én még nem Supergamezt, hanem mint majdnem mindnki Superwarezt ismertem meg ami "legalizálódott" -
#23 NEKEMMEG A LACI MONTA, HOGY VAN ITTEN EGY IJEN VARESZ OLDAL, VAGY MI, ÉS BEKÉJBÁRDOLTAM, OSZT KUVÁRA MEGTECCETT, OSZT JÓL BEBÚKMARKOLTAM RÖGTÖN ÉS ÍGY.
DE ASSZEM A LACI NEM MONTATTA, MERTMÁ AKKOR NEM ÉLT.
ÉS AZÓTA IS TÖKJÓ A SZÁJD. -
#21 Az egyik newsgroup-ba írta valaki a SuperWarezt, azóta járok ide. -
#20 allat regisztrald azt csinalunk vlami logot is vagy lógot?:) -
#19 Asszem játékhíreket kerestem ... -
#18 passz, valahogy ideszédültem... -
#16 Ritka szép név:)) -
Feketekéz #14 Én..én..én...nekem egy buzi haverom mondta a címet :) Cs. Dávid gyöngyöstarjáni lakos :) -
#13 ha ezt nekem mondtad, akkor fogjak vissza magad, amúgy meg a jó édes qva... tudod mikike? -
#12 lötibi mondta hogy gyüjjek ide, mer ide gyűnek a parasztok
-
#11 még Superwarez korában...
azok a boldog szép napok.
Amikor 3,36- k-val szuttyogott a cuccos lefelé, hajj, boldog békeidők.
Mos' meg mindent PGP-zek, hogy bassza meg. -
#10 nem ma volt, meg SuperWarezez időkben, az amit lallle írt supervarez.bpnet időkben már ismertem ;)
-
UnConnecteD #9 meg reges-regen (nem egy messzi galaxis-ban) volt egy SuperWarez nevu oldal :) ahol voltak linket mindenfele uj stuffokhoz pl. , ismeros valakinek ? -
#6 fogalmam sinjcs olyan rég nézegetemitt a dolgokat hogy fogalmam sincs hogyan jutottam el idáig! -
#5 én meg csítet kerestem az asztalavista.hu-n oszt idedobott :) -
#3 keresőből:) -
#2 Haverom azt mondta, innen tudom meg, hogy melyik új játék jó és melyik nem. -
#1 Én G@bor barátom jóvoltábol és ti ? hogyan értesültetek elösször az Sg-ről ?