78
800x600-at nem szúrja
-
simonl #78 ziasztok,
Laptopba épített NVidia GeForce Go 6400 turbo cashe (xp32)
Létezik, hogy nem találok hozzá frissített forceware -t?
Jelenleg a 77.43 as verzió van fent.
Megköszönném ha kapnék egy linket....kerestem sokat, de angol tudásom hiányos, ezért nagyon nem tudtam belemélyedni.
Előre is köszönöm... -
jaki88 #77 Sziasztok! Most vettem egy gépet, amiben nvidia kártya van, nekem eddig csak atim volt, segítség kéne, hogy milyen drivert szedjek le hozzá, mert most leszedtem ezt a forceware-t, de nem nagyon működik, nem tudom van-e másik driver? A kártya egyébként: Geforce 7300SE, ha segít valamelyest. Előre is köszi. -
flashka #76 A 93.71 nvidia driverben hogy lehet kikapcsolni a zoom-ot. Mert videó lejátszás közben a tv-n zoomolja a filmet a tv teljes képernyőjére és nem jövök rá hogy kell kikapcsolni
Ha valaki tud megoldást írjon.
THX. -
#75 http://forums.tweakguides.com/archive/index.php/t-1762.html -
Liverpoolos #74 nekem a driver ferakása közben 6003-mas hibát ír ki.Mindenhonnan szedtem le a videokártyámhoz drivert de mindig ugyanaz a hiba...
Vki nem tudna segíteni? -
tibike21 #73 Nincs sok élet itt:(( -
tibike21 #72 Tudna valaki segiteni??? -
tibike21 #71 sikerült rájönnöm ki kell kapcsolni a Diretixbe a 3d és a direktdrawt. ha játszani akarok akkor meg vissza. Erre nincs valami automatikus megoldás??? -
tibike21 #70 Sziasztok.
Olyan gondom lenne hogy nem tudok semmilyen dvdt filmet lejhátszani mert kifagy a rendszer. Ugy vélem (bár lehet hogy nem) hogy az nvidia driverrel lehet a gond. Igaz a játékok simán futnak, de ha beteszek egy lemezt vagy akár a winyorol probálok lejátszani filmet, a proceszorhasználat felugrik 100 szalékra és csak az ujrainditás segit. Ilyenkor néha elkezd villogni a képernyő, átvált néha feketére, tehát látszik hogy probál valamit megjeleniteni. Érdekesség képpen a játékokkal nincs gond igaz a 3dmark06 elég kevés pontot adott a videokártyára, de pl egy carbon full grafikai beállitások mellet akadásmentesen elfut. de filmet nem tud megjeleniteni. Probáltam kodeket levenni feltenni, de nem ott a gond. ha leszedem a nvidia drivert, akkor
akkor nem akad ki a rendszer, elkezdi lejátszani a filmet, de csak sötétség. Ha viszzateszem ugyazan a gond. Kiakad.... 7600Gt m van, probáltam a gyári driverrel, és a nvidia oldalárol is leszedtem de semmi változás. ezelött egy sima fx5200 öm volt és azzal nem volt ilyen gond. Ha lenne valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban megköszönném a hozzászolást.... -
#69 lenne egy kis problémám! lehet h nem a driverrel van a gond de én arra gyanakszom! na tehát ha hoszabb ideig futtatom a gépet és utána elindítok egy nagyobb teljesítményt igényló játékot pl carbon most wanted cs:source stb... akkor valamikor kivág valamikor nem. úgy értem h kivág hogy monitor on fekete a kép és újra kell indítani a képet. de pl ha a játékon belül állítom a grafikát akkor is valamikor kivág vmikor nem! most rákötöttem a vga-t a tv re és mikor így kivág tv-t bekapcsolom és azt íra hogy a windfows súlyos hiba után állt le és erre hivatkozik DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL!!!! vki segítsen( gf4mx vga hoz kapott eredeti driver cd-n lévö régi driverrel is ezt csinálja!!!!) -
gadna #68 ja igen a driverrel, thx
-
Inquisitor #67 Nem hiszem, amikor kijön egy új generációs kártya, akkor ahhoz MÉG sokáig nem szokott normális driver lenni, viszont ilyenkor a régebbi kártyák drivereit is hanyagolják. Valószinüleg nyár elejére normalizálódik a dolog. -
gadna #66 mostanság nagyon sok embernek van gondja Nvidia kártyákkal, lehet valamit elbaszintottak a cégnél. -
#65 Sziasztok!
próbáltátok NVIDIA 101.70 driver Windows Vistára? -
csibi1979 #64 Ok, hogy nem sok hibalehetősége lehet, de ha nem fújatom meg ventivel, olyan szépen felmegy 75-80 fokra és beszemetel, mint a huzat.
Szét meg nem szedtem, nem szokásom bütykölni. Pláne, ha még garos.
Most felraktam 1 Omega drivert (az se valami új), de ezzel már nem bugzik, legalábbis a STALKER felhője. -
Inquisitor #63 Kivéve ha ...
A.) Alapból sz*rul tették fel gyárilag, vagy szállítás közben fociztak vele és meglazult.
b.) Kiszáradt a hőátvivő ... -
#62 Egy passzív hűtés nem tud haldokolni! Ha nem szedted szét sosem megy tönkre!!!
Driver! -
csibi1979 #61 Hali!
1 kis segítségre lenne szükségem. Van 1 passzív hűtéses Gigabyte GF 6600 GT karim és az utolsó driver, ami felmegy rá a 84.21-es. Az újabbaknál kékhalállal hal a gép.
Már próbáltam alaplapi és videókártya bios update-et is, de nem javult a helyzet.
A passzív hűtés haldoklik rajta, de nem cserélték garban, mert gondolom terhelés alatt nem is próbálták. De amióta 1 házventivel fújatom, azóta nem volt vele más bajom.
Csak az a gond, hogy most pár játékon vacakol a 3D.
Lehet a hűtés miatt ilyen probléma? Vagy egyébként gázos a kártya? Esetleg tud valaki megoldást a bajomra?
Előre is kösz!
-
#60 Úgy néz ki bevált az ötlet:
Eddig egyetlen hibaüzenetem sem volt ami a gyári driverrel!
Király! -
#59 viszont:
XTreme-G 86.63 XP 32bit
Released Wednesday, 04 April 2007 -
#58 nagyon régi:
* Based on the Forceware 66.93 Official drivers. -
#57 de ezzel meg ez a baj:
(09/23/05)
Sorry to tell you this, but the Omega Nvidia Drivers project is currently on hold ATM (NOT canceled), don't ask me why and please stop the emails asking for updates, I will resume the work on them when I find it appropriate, thanks for your understanding. -
#56 koszi meg fogom probálni -
gadna #55 meg kéne próbálni a www.omegadrivers.net oldalról egy alternatív nvidia driverrel, hátha azzal nem lesz gond.
-
gadna #54 www.drivercleaner.net, a videokari drivereket törli le, utána mehet fel rá az új
-
#53 Az újabb driverekben nem lehet a classikus menüt beállítani? Feltette a vistahoz a legújabbat és semmit nem találtam. Meg ha klón módot állítok be nem tudtam csak 1024 max felbontásra tenni. -
Ez a problémám!
Minden nvidia driverrel előjön kivétel nélkül!
Az érdekessége az hogy csak naponta egyszer a gép első indításásnál4
Az áldozat egy inno3d 7600gs!
Ha valaki tud megoldást a problémámra kérem segitsen!
Előre is köszönöm! -
kecskusz #51 Heló!Nvidia GeForce 6200-as graf. kártyám van és kéne hozzá új driver,a hivatalos oldalról már lehúztam de még mindig a régit használja!
Meg próbáltam úgy,hogy kitörlöm a régit de amikor ráinstaláltam még mindig a régi verzióját Írja ki!És a játékokban is megmaradtak a problémák!
Please!
Aki tudja hogy hogyan instalálhatnám fel úgy hogy működjön is,vagy valaki eküldené a cÍmet ahol lehúzhatnám,esetleg felküldené!
Előre is köszönöm!!! -
#50 Halihó!
Pls help valaki!!!
Felraktam az új detonatort, de a gép nem ismeri fel, hogy lenne fent illesztőprogram. Visszatettem a régit, de már azt sem ismeri fel. Az eszközkezelőben sem tudom állítani az illesztőprogramot, mert a gomb nem aktív, egyszerűen semmit nem tudok csinálni. A felbontás és a színmélység jó és műxik, de maga a 3d gyorsítás nem, szal a játékok alapból nem indulnak és az egyszerű progik is akadoznak, ha pl mozgatom az ablakot.
Tudja valaki mitől van ez és hogy lehet megoldani? -
reggi #45 Hát nekem is az a problémám,hogy 21.83 feletti driverrel nem mükszik a gépem.GF2 MX400. 98 és Me alatt sem,XP-alatt minden ok.Más megoldás nincs mint kártya BIOS update?Azt még nem csinaltam. -
#44 Kártya BIOS update. Annak meg kell oldania. Több ismerősöm is szívott ezzel. -
#43 És azokkal a driverekkel mi a helyzet, amiket a kártyákhoz csomagolnak? (függetlenül attól, hogy mennyire friss) -
t. Füly #41 Figyuszatok...egy Win me-vel fog menni a Detonator 23.11-es driver???Egy abit kt7-a alaplapom van egy Abit siluro zsuga stb... -
Csimbi #39 Jah a gépem:Acorp ALI61+K6/2-400proci ha ez esetleg segít valamiben! -
Csimbi #38 Na hi!Lenne 1 gondom,szóval ne nézzen senki hülyének,nem értek ezekhez a dolgokhoz,ezért érdeklodök!Szóval kaptam egy nVidia Riva TNT2 M64 agp32mb kártyát,és az lenne a bajom,hogy mindig PCI osként ismeri fel a rencer(WinXP(pro)) és a 3DMark2001 is mindent softwares módban futtat!Lehet nem az a gond,de szerintem azmmiatt nincs hardwares D3Dm mert nem AGPis ként ismeri fel!Szóval HELP,mert softwaresbe kicsit szar az egész!Tehát röviden azt szeretném tudni miért nem m1 hardwaresbe a D3D! -
Borg #37 Ilyen probléma a régi videokártyákon volt (vudu1) mikor kifogytak a texturamemóriábal, és ugy néz ki a játék mint a sakktábla..
Vagy a kártyád szar, vagy az AGP drivered nem jo, KG7en asszem AMD761 van nem? meg VIA south.. ahhoz is kell 4in1..de lehet rosszul tom..AMD nemtéma.. -
Borg #35 Hi
Megoldottam a kérdést,
ezek a szemetek ugynézki valami védelmet épitettek be az újabb detonatorokba, piszkálás ellen. Ugyanis én mindeddig át szoktam irni a refresh rateket az nv4_disp.inf-ben. Most nem irtam át, és megy jól.
Tesztek szerint a 27.20as per pillanat a leggyorsabb, fel is tettem, és tényleg dobott vagy 200 pontot 3dm2001ben.
Refresh ratet meg az nvrefresh-fixel állitottam be.
Egyelöre királyul megy minden az uj driverrel, bár még vannak dolgok amiket nem teszteltem le.. -
#34 én ugyanígy jártam... -
Biker #33 hello, én ugyan erre nem tudom a választ, de tennék fel kérdést másról, küldöm mailben! -
Borg #32 Jah, egyébként valaki mondhatna arra valamit, h mért nem tudom én frissiteni a detonator driveremet a 23.11 óta... mindig kékhalállal indul az XP prof(eng), és utána meg csak visszaállitani lehet a 23.11esre, és minden a régi..
van egyátalán gyorsabb driver ennél, vagy feleslegesen görcsölök?