Nvidia driver probléma
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borg
Többször is ellenőriztem, hogy helyesek e az értékek, a 0-kat is meghagytam, szó szerint ugy csináltam, ahogy irtad.
Mindegy most már úgysem tudom meg soha, hogy mi volt a baj.
Többször is ellenőriztem, hogy helyesek e az értékek, a 0-kat is meghagytam, szó szerint ugy csináltam, ahogy irtad.
Mindegy most már úgysem tudom meg soha, hogy mi volt a baj.
Akkor valamit elbasztál. Az egy dolog, hogy egy inf ennyire nem vághatja haza a rendszert, de biztos az átirással csesztél el valamit.. a 0-kat meghagytad a sorok végén?Mert az ugye értelem szerüen már nem frekit jelöl hanem sorvégét..
Te ott valami mást szúrhattál el, amitöl iyg megfeküdt az egész..
Te ott valami mást szúrhattál el, amitöl iyg megfeküdt az egész..
Borg
A hihetetlen az volt, hogy a "Last good known configuration" se működött (pedig be volt kapcsolva a system restore is)!
F8-nál mindegyik módban többször is kipróbáltam, de egyszer sem jött be kép, csak a fekete képernyő. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni😞
Ahogy írtad korábban, úgy írtam át a frekiket, és ez lett a vége.
Az Nvidia RefreshRateFix viszont működik.
A hihetetlen az volt, hogy a "Last good known configuration" se működött (pedig be volt kapcsolva a system restore is)!
F8-nál mindegyik módban többször is kipróbáltam, de egyszer sem jött be kép, csak a fekete képernyő. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni😞
Ahogy írtad korábban, úgy írtam át a frekiket, és ez lett a vége.
Az Nvidia RefreshRateFix viszont működik.
Tipp: F8 az elején, és Last good known configuration😊) Ez megoldotta nekem is eddig, pl mikor őj IDE driverrel kékhalállal indult a rencer..ha semmi sem segit, akkor ez mindig ottvan. (system restore off esetén is!)
Kevés. Töröljön a win/inf file-ból minden nvidia szót tartalmazó file-t. Ugyanis enélkül az a #@$#@$ Win visszarakja indításkor.
Ma jelent meg a 21.85-ös driver! Leht próbálkozni ezzel is! Letölthető pl. a www.hwsw.hu oldalról.
Én a multkor XP alatt egy kissé elpiszkáltam a drivert a registry-ben, aztán ujrindításnál XP desktop helyett fekete képernyő. Csökkentett módban sem változott a helyzet, végül full XP reinstallt csináltam.
Tévedés. Nekem a Leadtek Gef2MXem anno 12.00val csinált 2400at 3dmark2001ben, 21.81el viszont 2530at.. Szóval igenis számit.
Mondjuk hogy a Geforce2Pro-n mennyit gyorsit azt nemtom, mert ehhez már alapbol a 21.81et használtam mióta megvan..
Mondjuk hogy a Geforce2Pro-n mennyit gyorsit azt nemtom, mert ehhez már alapbol a 21.81et használtam mióta megvan..
Biztos, hogy nem az alaplap, mert egyből a driver telepítése után történt.
Az elfelejtettem mondani, hogy XP alatt semmi gond nem volt a 21.81-es meghajtóval, sőt, egy két játékban észrevehetően jobb volt.
A baleset ME alatt történt. Átállítottam először Standard VGA Display (PCI) Adapterre, majd rázavartam a 21.81-est, ilyenkor ugye alapból a 800x600 vált restart után. A kép katasztrófális színösszeállításban bírt megjelnni, és igencsak el volt tolódva balra. 1024-re átállítva semmi gond, de mikor visszaváltottam 800-ra, akkor már leoltotta a moncsit. Ezután csak és kizárólag a 2000/06-ban készült Ausus driver ment.
A képfrissítési frekvenciára nem gondoltam, pedig valszeg ez lesz a megoldás.
Az elfelejtettem mondani, hogy XP alatt semmi gond nem volt a 21.81-es meghajtóval, sőt, egy két játékban észrevehetően jobb volt.
A baleset ME alatt történt. Átállítottam először Standard VGA Display (PCI) Adapterre, majd rázavartam a 21.81-est, ilyenkor ugye alapból a 800x600 vált restart után. A kép katasztrófális színösszeállításban bírt megjelnni, és igencsak el volt tolódva balra. 1024-re átállítva semmi gond, de mikor visszaváltottam 800-ra, akkor már leoltotta a moncsit. Ezután csak és kizárólag a 2000/06-ban készült Ausus driver ment.
A képfrissítési frekvenciára nem gondoltam, pedig valszeg ez lesz a megoldás.
És akkor mit csinálsz, ha XP-t használsz? Amúgy nekem igaz csak egy ASUS 7100 SDRAM van a gépben, de az megy hibátlanul a 21-es szériával...
Nem lehet hogy a monitor kepfrissiteset nyomja egy picit foljebb es ezert kapcsol ki mert nem birja???
lehet hogy tok nagy allatsag de nekem mar csinalt ilyet..
lehet hogy tok nagy allatsag de nekem mar csinalt ilyet..
Hela!
Nekem is csinalt ilyet de akkor amikor windows indult! Mar meg se lattam a hatterkepet és már kikapcsolt a moncsi!
DRIVER!!!
Ugyhogy nvidia uninstaller aztan ujra.
Good Luck
Nekem is csinalt ilyet de akkor amikor windows indult! Mar meg se lattam a hatterkepet és már kikapcsolt a moncsi!
DRIVER!!!
Ugyhogy nvidia uninstaller aztan ujra.
Good Luck
Ilyet ismerősöm gépe csinált, majdnem minden második játéknál monitor lekapcsolt
Néha még a reset sem segített, ki kellett húzni a hálózatból,s visszadugni, csak akkor indult el.
Ez mint kiderült, alaplap-probléma volt.
Nem lehet, hogy véletlen egybeesés a kettő?
Pont a driver install után jelentkezett a probléma...
Ugyanis driver ilyet nem nagyon tud csinálni...
Még esetleg tápegység
Bár, ha a játék mindig ugyanazon pontján akad le,
akkor szerintem, nem lehet tápegység gond sem
Néha még a reset sem segített, ki kellett húzni a hálózatból,s visszadugni, csak akkor indult el.
Ez mint kiderült, alaplap-probléma volt.
Nem lehet, hogy véletlen egybeesés a kettő?
Pont a driver install után jelentkezett a probléma...
Ugyanis driver ilyet nem nagyon tud csinálni...
Még esetleg tápegység
Bár, ha a játék mindig ugyanazon pontján akad le,
akkor szerintem, nem lehet tápegység gond sem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egy kis help kellene.
Videokártyám Ausus V6600 (SG-RAM) Nvidia Geforce
Eddig az Nvidia 12.61-es referencia driverét használtam. Hétvégén ráerőltettem a 21.81-est, azóta szívok vele.
Valamennyi 800x600-ban induló alkalmazásnál a monitor kikapcsol, és csak reset után lehet életet lehelni a windowsba.
A vicc az, hogy ezek után már a régebbi jól működő driverek is ezt csinálják. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy reinstall windows?
Videokártyám Ausus V6600 (SG-RAM) Nvidia Geforce
Eddig az Nvidia 12.61-es referencia driverét használtam. Hétvégén ráerőltettem a 21.81-est, azóta szívok vele.
Valamennyi 800x600-ban induló alkalmazásnál a monitor kikapcsol, és csak reset után lehet életet lehelni a windowsba.
A vicc az, hogy ezek után már a régebbi jól működő driverek is ezt csinálják. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy reinstall windows?
← ElőzőOldal 2 / 2