World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
Hi kösz ide most hivatalos oldalrol leszedem a sima WOWot aztán Feltolomrá a BC-t ha az nem sikerül akkor keresek arra is valmi hivatalosat vagy tud valaki??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Lynx_TWL
ninja = proság

๏̯͡๏﴿

shala
úgy van, és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak kedves retri barátomnak, aki sunyi modon abbahagyta a játékot miután elninjázta a zuljin kétkezest. Biszt geci vagy <#love12>

non potest pluere aeternum

ha pvp healer karit akarsz, akkor ha inkább 2v2, 3v3-ban gondolkozol druida, ha 5v5-ben, akkor meg priest.
pala kapr egy counterspell-t, aztán szevasz neki, az egy bubiján kívûl sok védelme nincs, azt meg 0,1 sec alatt kapják le róla a priest-ek, mass dispel-lel...
ellenben a retri palában van kakaó úgy vettem észre mostanában arena-ban...fõleg druida healeres csapatokat tudják szarrá szopatni másik dps-sel (JoJ ftw -.-)

shala
5v5 be jó, 2v2 és 3v3 ba én inkább druidát erõltetném 😊

non potest pluere aeternum

Szerintem meg druidát
shaime01
holy pala szerintem gyengült nem tudom mért anno még felkapot volt gondolom mert mindenki ráfocusol és bubi után byebye #.#

healer karit akarsz pvpre akkor szerintem priestet válaszd:o

off:

Malav megvan a Wii!!!
;y

;o)

anti hero

Fehercsoki
A pala most milyen pvp terén?Nem sokat látok mostanába amit meg igen az meg 2 lövés és nem akarok ez alapján ítélni mivel kéne egy healer kari is.

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NA nem baj köszi így én is tudtam aktiválni a még németbe megvett wow-om de a ti hibátok lesz ha anyámék panaszkodnak hogy bekockult a fejem XD

The Garrett
regisztralni tudsz vele, ha már megvetted a jatekot, de miután pénzt nem tudnak levonni arrol a szamrol amit megadtál,így nem tudsz vele az ingyen honap utan jatszani. ( ezek generalt bankkartyaszamok, e-boltok használják õket hogy teszteljék mûködik -e az online vásárlás / fake kártya szûrés stb...)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lol free mmo? XD

Nem kell semmi hozzá.Itt regelsz egy accot http://www.wow-europe.com/ vagy a 10 napos freen,és ott az account manageren beírod a játék kódját és így 40 napot játszol ingyen,és csak utána kell gc vagy bankszámla szám
😄 thx mindent

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

tigeroo
hmhm, elsõ mmo?
The Garrett
rá van írva a dobozra, hogy az account aktiváláshoz kell egy gamecard, vagy egy bankkartyaszam.

Gamecardot nem adunk, de generalt bankkartyaszamokkal is lehet regisztralni, amit a google barátoddal találhatsz.

de..
bazzeg itt akkountot kér mikor akkountom sincs...

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

már kezdtem pánikba esni 😄

A wow.europen van olyan hogy account manager.Ott kell beírnor a játék kódját és meg adja az 1 hónapot
jó most nem az a lényeg hanem h mit csináljak most, mivel nem vettem game cardot...

Azt csak te hiszed,még rosszabb mint a törtön.Köszösz valamelyik magyarnak és csak les mint egy **sz.Legalább is a ragnaroson ez van,tisztelet a kivételnek.
Fehercsoki
xD

hi all,
megvettem a wow, de a dobozra azt irták rá (Battle Chest) h 1hónap ingyen game, de most mit irjak be amikor kéri a game card kódot?

Lynx_TWL
sizasztok veni szeretnék egy be lockot bs alyn

msn: [email protected]

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
próbáld ki elobb azt hogy az osszes CD tartalmát bemásolod egy mappába, és onnan telepíted.

John Cena
fiúk ha leszedem a wowo-t innen ésbelteszem aBC-t akkor fogmenni kieggel is ez??

John Cena
megpróbálom

közbe kihúzom*

hi all
ha töltés zözbe kihuzom a netet akkor elölröl kezdi a töltést v onnan anol abbahagyta?

Szóval mindegy, hogy honnan és kiérõl telepíted fel. A lényeg a CD kulcsod ami a doboban van.

Havernek is szar volt az egyik CD. Õ letöltötte, feltelepítette majd a Dobozban lévõ számmal regisztrálta és azóta elvan.

úgy, hogy a season 3 gladiator fist fegyvereken (nameg a többin is) nincs alapjáraton enchant, igy ha ráteszi a mongoose-t, akkor az látszik rajta.

ragnaros-on is sok magyarral lehet találkozni, mindkét oldalon

John Cena
áááá😞 szar... Windows újra telepítés jót fog tenni neki??

jazzy
Amíg próbálkozol töltsd le a hivatalos oldalról hátha nem fog menni cd-vel.
ha fel van húzva a gép, akkor próbáld meg alapórajelen, az is szeret ilyen problémákat generálni

John Cena
bonyolult ez nekem nagyon😄

hi all =)
azt akarom kérdezni ha nekem az enUS verzió kell és ez az enGB tette fel akkor van arra lehetõség h enUS verzióra csináljam valahogy?

John Cena
fel csesz iez a fos az agyamat nagyon de megpróbálom MSN címed van me g tudod adni? privibe

shaime01
*utoirat nekem is elõfordult már "1-2 falhoz vágás" után müködött probálkozni kell sajna meg imádkozni sokat ha sehogysem akar menni sajnos vagy pedig visszavinni

shaime01
nem egyedüli eset, a legtöbb helyen azt irják ,hogy probáld meg letörölni azt a mappát ahol elkezdted telepiteni a wowot és kezd ujra a telepitést. bár lehet ha csak simán átmásolod cd-ról a terrian.mpq-t a mappába lehet az is segiteni fog mint anno d2ben bár ebben nem vagyok biztos.

google ezt dobta ki rá
--
We recommend either booting into a Selective Startup (http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww0558p), or Safe Mode (http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aInformation01666p1) before attempting to install. Either of these modes will minimize the number of programs and processes running in the background that could be interfering with the installation.

One of the main causes for installation and patching failures is mismatched or faulty RAM. If you have mixed and matched different brands and sizes of RAM, or even if you have two or more sticks of RAM, you can try removing some RAM (only if you are comfortable with working inside your computer), and install and patch with just a single stick of RAM installed. I would try this even if you have passed memory tests, as some players have reported passing memory tests, but were only able to install after removing a stick of RAM, and installing with just a single stick of RAM.

As a last resort, you can copy the entire World of Warcraft folder from another computer. If another computer has successfully installed and patched, and can enter the world without issues, you can copy over the whole World of Warcraft folder from that computer, over your network, to your computer. If you are unfamiliar with Windows File Sharing, please see the Windows Help and Support in the Start Menu.
--

John Cena
Próbáltam pedig tiszta mint a baba segge

John Cena
ahaaa😄
kösz:pmás baj még mi lehet ha mégsem ez??

Takarísd meg a cd-t lehet retyós 😄 és azért nem olvassa be

John Cena
Sziasztok srácok az lenne a problémám hogy be teszem az elsõ CD-t és megáll a töltésnél valami Terrain.MPQ-nál itt 1 kép:

ha valaki tudja mi a probléma kérem válaszoljon (Eredeti a WoW-om!)

http://wowjutsu.com/eu/arathor/
a második és a hetedik

hamis

Marcell
SZVSZ: ha allit inditasz valaszd a Ragnarost, ha hordast, akkor a Bloodscalp-ot. Bar mindket szerveren nagyon sok magyar van, mind2 frakcioban.

shaime01
amelyik neve tetszik vagy lore alapján kiválasztod nem kell nagyon vacilálni minden server egyforma csak 1-2 helyen 1-1 nemzetbõl több van ahol meg sok magyar van azokat már tudod