166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Tusy #130535 - miért nem akarok wowmatrix-ot vazze -
Toomy_Xp #130534 jaja akkor félreértés, a játékra írtam valóban. Láttam ezt postod "edit: 13-ától lehet majd kapni...", ami nem volt válasz senki postjára, és a dátumból a játékra következtettem. De akkor így már világos.
-
flinta #130533 mi egérről beszélgettünk, nem tudom milyen játékról írsz.
ha esetleg a wow-ról, akkor sem jó semmire a 9500, mert jelenleg a wotlk előrendelés a legdrágább, és az is csak 9k
-
#130532 Ha lenne olyan partícióm, amin van elég hely :)
Pár dolgot törölnöm kell az biztos. -
WiLDoR #130531 mert nem feltételezi manapság már senki, hogy létezik 15g-s partició a lassan 1 tb-os winyók korában :) -
Toomy_Xp #130530 game.net-es előrendelésnél szállítással együtt 20.94 GBP (17.99+2.95), ami most nagyjából 7200 forint, ha jól számolom.
Itthon meg olyan 9500ft a játék kb, + ha vidéken laksz akkor 1000ft az utánvétel/futár. Viszont tény, hogy game.net-ről két nappal később kezdhetsz a szállítási idő miatt. -
Probatbicol #130529 Ha átmásolod az egész wow könyvtárat egy másik partícióra, működni fog. -
#130528 *Nincs elég hely... -
#130527 Fasza... A wow nálam egy 15G-s partícion van. Nincs elég telepíteni az új patchet :(
Ilyen egy elbaszott telepítőt... Miért nem a TEMP környezeti változóban lévő könyvtárat használja ez a szutyok? -
#130526 köszi szépen. akkor kénytelen leszek megvárni a következő patchet, addig a huntim pihen :) -
#130525 igen be lehet majd öket már most is fogni, pl. a kurken-t -
#130524 jah igen multkor bepróbáltam fogni a the Kurken és azt írta, hogy invalid target... -
#130523 Ahogy néztem ezeket az exotic peteket, elég jók lesznek. Vagy már bcben is be lehetett fogni ezeket? http://petopia.brashendeavors.net/html/browse/browse_new.php
ezt a linket néztem és a core houndokra lennék kíváncsi hogy be lehet e őket fogni bcben is.
köszi előre is -
WiLDoR #130522 szerintem, ha a külföldi árat + postköltséget együtt veszed rosszabbul fogsz járni, mintha itthon vennéd meg... -
#130521 nekem tegnap jött meg a zsiruj MX revolution-om, amit a bekrepált G7-es helyett küldött logitech support. /happy
szoval ezt most kihagyom :D -
#130520 Sziasztok
csak ajánlani tudom faszán müködik és remélhetőleg igaz is róla,hogy nem fogják le nyulni az accot... :D
http://www.wowmatrix.com/ -
#130519 remélem nem cseszek rá vele:S mindegy mostmár megnézem élesben mire megyek ezzel ,mert most nincs több időm addonozni... -
flinta #130518 ha a postaköltséget ráteszed, már kb. egy árban vannak. -
Warden #130517 Mikor a wowace updater végleg megadta magát és már nem frissített próbálkoztam ezzel a szar cuse vel én is de le is szedtem igaz nem akarta engedni hogy levegyem.Innen meg abszolute nem javallott had én döntsem el hogy szűkségem van e rá ill ne küldözgessen semmiféle információt a gépemről.
próbáld ki a wowmatrixot az sem egy nagy eresztés de legalább használhatóbb.A patch után meg érdemes manuálisan frissiteni a fontosabb addonokat a többi mint pl az ihml,colalight,itemrack,trinketmenu stb kényelmi addonok ráérnek.
Ami fontos pl ora2,bigwigs,xpearl,omnicc,grid-healbot stb egyébb classspecifikus addonok meg már letölthetők. -
#130516 a kis geccó...berakja magának az addonok mappába az újakat:P:) Nah azért 1-2 óra addon pöcsölés a karbantartás után úgyis adott:S -
Gumbo #130515 Hát ja, csak itthon drágább mint kint. -
#130514 Curse clientet használja vki? ....Interface/addons ide kell intsallálni az addonokat vagy ahol a wow.exe van? ,mert előbbire azt írta itt nem találja a wow.exe-t:P -
flinta #130513 edit: 13-ától lehet majd kapni, itthon is. nem érdemes rendelgetni. -
flinta #130512 van már valami review? mert novemberig nem sokan tapizhatják... -
flinta #130511 akkor estig lesz mit nézegetni :p -
#130510 Jéééé licskinges kezdőképernyő:P:) -
WiLDoR #130509 gondolom mindezt saját tapasztalatból mondtad ^^ -
#130508 Steelseries úgyhogy a minőséggel sincs baj... -
ShaiHulud #130507
Upcoming Shadow changes
We need to fix two problems with Shadow priests. One is that their damage is too low, especially at epic level. The second is that stacking Vampiric Embrace from too many priests probably represents a balance problem. These changes will go live before Nov 13.
Vampiric Embrace -- we need to nerf it, but we don't want it to be terrible for priests in small groups or solo. So we are going to make it 5% healing to your group (not raid) but 25% healing to yourself. Assume the talents that affect it get it up to this level.
Vampiric Touch -- we're adding some of the damage adjustment to this spell, by doubling the coefficient (from 0.2 to 0.4).
Shadowform -- we're adding the rest of the adjustment here. Your Shadow Word: Pain, Devouring Plague and Vampiric Touch do an additional percentage damage equal to your critical strike chance. Basically if your crit is 25%, your SW:P does 25% more damage. This has the side effect of making crit a little more useful for Shadow priests.
Since Affliction locks and other classes with many dots might ask, we think long term that a good thing to look at is making dots crit. We're not sure yet if we'll do this by just making them actually crit or adding more talents that do neat things with your crit rating, but it is definitely something we're looking at. -
#130506 Kepekkel, fellelhetosegi helyek megjelolesevel -
#130505 Kamu. Mar meg is rendelted. -
#130504 Razer egerem kiröhögi ezt a szart!
-
#130503 felülnézetből elég szimmetrikusnak tűnik. Az élelmes balkezes pedig már rég megtanulta kisujjal kezelni az oldalsó gombokat ^^ -
WiLDoR #130502 megbaxhatják.
ebből sincs balkezes verzió, hát persze, miért is lenne? -.-
na nem mintha akarnék ilyet venni, de akkoris... -
GDI #130501 Hali,pls valaki egy linket ahonnan letudom tölteni a 3.0.2 patchet,a wowos nekem nem megy,folyton lefagy.Kösz -
1Darton1 #130500 Nem is olyan draga, de a minosege alapjan ugy a tizedet erheti. -
#130499 és még a világítás szinét is állíthatod! -
#130498 Na ezzel már az aréna királya lehetsz. -
#130497 World of Warcraft MMO Gaming Mouse
- Macros up to 160 characters
- A total of 15 programmable buttons
- Over 130 predefined commands for drag-and-drop macro creation
- 16 million illumination choices with 3 intensity and pulsation levels
- World’s first gaming mouse designed exclusively for World of Warcraft®
89.99 EUR
-
Lerstal #130496 terminátor jobb szeme