World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a mobok 10x annyi lootot dobnak, és 100x-os xp jár értük így 2 óra alatt lett egy lvl70-esem, ez után jöhet egybõl Black Temple, "ili fight" annyiból áll hogy üti(tankolja) az oom moonkin a bosst és mindenki csapkodja, lövi 30 percen keresztül, 1 pap meg healeli akinek sohasem fogy el a manája mert gyorsabban regenerálódik mint ahogy fogy, fight közben sokan elmennek AFKzni egyet aztán jönnek vissza lootolni. Kill után a masterlooter elninjázza ami kell neki, majd jöhet a group loot, ja és kb 6-7 ember elég hozzá, nem szeretnek 20an menni mert kevés loot jut. kb ez a játék. BGk közül csak WSG van, az is lvl1-70ig, mountot mindenhol lehet használni és duelezni is lehet ha kevesen vannak a pályán.
Ezt csak azért osztottam meg veletek, hogy tudjátok mit fikáztok le, a széles látókör kötelezõ 😛
PSN: s3ctorHU
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
๏̯͡๏﴿
"warrior majdhogynem duplán skálázódik, mert ahogy egyre jobb a geared egyre nagyobbakat ütsz, tehát egyre több raged lesz, ezért többet tudod használni az abilityket (igen, tudom hogy a legtöbb CD-s), vagyis még többet sebzel - ergo pusztán attól, hogy több dmg-et tolsz, még több dmg-et fogsz tolni"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
Attól tartottam amit írtam lent, de ha élvezetes a pvp akkor jövök.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-Mindenkit lehet cc-zni, csak tudni kell hogyan. (Na erre majd jönnek a mesék, hogy melyik kasztot nem lehet. A lock a warrior miatt sír majd, a mage a druida miatt, a rugó meg bubble manre köpköd. Elõre várom <#wilting>#wilting>)
-Fearrõl hallottál már? Asszem cc, nem? Warrior tud vele kezdeni valamit, nem? kkhtxaufwiedersehen
-l2play
Rajzoltam neked társakat, hogy ne unatkozz:
QQ QQ QQ QQ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
A warriornak nem "rossz", hanem "kevésbé jó". Nagyon nem ugyanaz.
A mage ugyanannyi spellt lõhet el az ellenfélre, csak x százalékkal kevesebbet sebez velük.
A warrior x százalékkal kevesebbet sebez, de emiatt kevesebb rage is jön neki, tehát ritkábban használhat skilleket, tehát még kevesebbet sebez.
Van egy stat (resi) ami MINDENKINEK jó, a Warrior az egyetlen, aki szop, akár magán, akár az ellenfelén van.
Kb ennyit sikerult felfognom idaig, de irtam hogy nem eppen etalon, viszont annyira lekot mint egy AV vagy egy l2 siege + ujdonsag varazsa, igy egy ideig lekot meg 😊 Igazabol a lotro is inkabb pve jatek egy kis pvp adalekkal, a pve resze elsore izgalmas, mar akit valamennyire erdekel a lotr vilag, a konyv szerint is 😊
na hagyjál...tudod mi a veszélyes? a rugó, na az veszélyes. millió escape ability, millió cc, brutálisan jó túlélõ képességek, és emellé veszettdurva dps is (amikor plate-est simán szétkap pár sec alatt majdhogynem pure autohit-ekkel, na ott azért valami elég erõsen hibádzik ám).
próbáltál már root-olni pl. shadowstep-es rugót?
és akkor még nem beszéltem a cuki bugos kis cheath death-rõl (meg nem tudom számolni, hány meccset buktunk be emiatt a szar bugos talent miatt)
ezek mellett lenne veszélyes egy warrior? hmm...a nézõpontod érdekes, de tapasztalat nem áll mögötte sajna...
Ez a sírás meg megint a pofátlanság teteje, a warrior majdhogynem duplán skálázódik, mert ahogy egyre jobb a geared egyre nagyobbakat ütsz, tehát egyre több raged lesz, ezért többet tudod használni az abilityket (igen, tudom hogy a legtöbb CD-s), vagyis még többet sebzel - ergo pusztán attól, hogy több dmg-et tolsz, még több dmg-et fogsz tolni. Ezt a mechanizmust a resilience nem szünteti meg, csak a mértékét csökkenti, ezért sírni, hát ne haragudj...
ಥ_ಥ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
vagy mindegyik, vagy egyik se.
de ne kivételezzünk már...
picket: ha érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, akkor stfu plx...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ha mage-nek eltörölték a gcd-t a counterspell-rõl, akkor a többi class-nak miért nem?
a legnagyobb probléma az, amikor egy 15 perces 2v2 meccsnek a 98%-át különbözõ cc-kben töltöd el (pl. druida-hunter ellen), miközben malmozva meg a konyhában akár kávét is fõzve nézed végig, ahogy a healered egyfolytában menekül, meg próbálja cleanse-elni a viper-t magáról, hogy maradjon manája, de még igy is szép lassan kivégzik, s te meg közben állsz egyhelyben trap-ben, ciklon-ban, root-ban, feral charge-ban, stb., mint egy f*sz, mert egyik cc-t kapod a másik után, s moccanni alig birsz, nemhogy érdemi sebzést csinálni...
na ez a legnagyobb gond szvsz, s nem az, hogy a crit-ek után 20 vagy 22 rage-et kapok-e...
PSN: s3ctorHU
Amelyik class most teljesen rendben van az a rugo (épp most huzom az enyémet😄) érintettlenül kéne hagyni és a többi karit is az õ szintjére felhozni és máris egy szebb világban élnénk. <#vigyor4>#vigyor4>
nem csak a krit esély és a krit sebzés csökkentett nekünk hanem ezek miatt a rage is sokkal kevsebb amit kapunk egy adott ütésbõl...olyan mintha egy casternak ugyanilyen helyzetben több manába kerülne a spellje,mert magas resis targetba lõtte a spellt....mi a ragebõl használjuk az abilityket és ugye a resi lenerfeli a rage generálást akkor Mindenki Mással Ellentétben/ EZ A LEGLÉNYEGESEBB/ nekünk az ability használat is nerfelõdik:S