166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#130694 nem szeretem a meele-t :D
Sephi: miért? :) -
WiLDoR #130693 reroll neked is retpalára x) -
#130692 Gyengítve?:DDDD -
#130691 ehh...lehet h csak én érzem ugy, de sztem az eddig sem legerösebb hunter tovább lett gyengitve, igaz, h még csak 67-es de patch elött simán volt 1900-as critem(aimed shot) és 1300-as steady shot-ok, +kill command is szépen critelt 600-700körül, most meg alig látok 800-nál nagyobb dmg-et :(
ráadásul állhatok meg 4 mobonként inni, mert aspect of the viperrel semmit sem érek :S -
#130690 tudom,hogy kevés azért írtam,hogy ilyen értékekkel is röpölnek a 9-10k-s burstok.... párduccal meg librammal nekem is 3000+:P -
Warden #130689 1600=2600 -
Warden #130688 Kevéske az az ap aszondom saját mightel van 1600+ a crit az ok nem is kell annyi.Amivel szivni fogok este a hitcap elérése perpillanat van vagy 106 és nem tudom honan a bánatból szedem össze a hiányzó negyvenet. -
Warden #130687 Mit tököltél annyit?Rossz a koncepciód ne egyesével verd a mobokat mert ugy valóban hosszu idő huzz be vagy 10 et és szóljon a divine strom.A bt elött gyorsan megcsináltam most én is a szigetes napi questet.Ezidáig mindig sasoltam hogy jön e valamelyik kiba.. mászkálós gyik elit.No most kerestem őket 3 ütés nulla manna nulla hp veszteség nélkül.
Bg n egy av re ugrottam csak be ib tower simán bevédtem egyedül ugy hogy a köpenyemen meg a csizmámon és a trinketen van resi abszolute pve re vagyok tallentelve és 5/8 t6 mellé elég szar kiegészitőim vannak.2 hordás warrior nemigazán értette hogy most az nem műxik hogy csak egy targetet tudok ütni visszaette őket a fene vagy 3x.Az biztos hogy a terminátor az egy ártatlan kis virágárusjány a retripalához képest sajna nem sokáig fog tartani.
Délután tervelem valami kisebb heroic leszólózását majd kiderül emnnyire megy de nagy gond nem lehet az aldor bázis feletti gruul kölök ugy 3 percig tartott igaz be kelett bubiznom. -
#130686 se mana se heal miatt egyetlen secre se kell megállni... -
#130685 másik lol: sziget 15! perc az összes Quest kivéve a bombázós:S 1 mob=1sec ,de inkább fél,azaz inkább annyi se:P:D -
#130684 Az normalis, hogy a feher Swift Frostsaber mountomat kicsereltek Swift Mistsaber -re??? -
#130683 még jó,hogy Ashkandit elraktam:P:)
más nah retri vok....2200 ap self buff:S 34% crit és 666:P spell power nos....bementem egy AB-re.....teljesen jól álltam hozzá őrködtem meg minden mivel amugy is nehézkes még a jó skillrota....22 perc alatt 400.000! dmg..... a 2. legtöbbet toló 270k val volt ,de a többség 200k alatt volt....teljesen vegyes classokbol volt a meccs,de ez elmebeteg pedig mondom nem érzem még az uj skilleket és volt olyan is,hogy 2-3 percig senki nem jött felém... -
#130682 ha lett volna nalad valami loot hakkartol vagy a trinket questbol akkor megkaptad volna, igy mehetsz ujra megolni. -
#130681 Sajnos GM oldalrol sok megoldas nem varhato, olvasva a peccsnotsz idevago reszet. Lehet lesz par retro raid a kieg elott, unalomuzes ellen nem rossz megoldas, bar erdekes megoldas a Blizz reszerol, igy "reaktivalni" a regi uresen kongo instakat. Bizzunk benne, hogy idovel azert megkapjuk visszamenoleg is.
The all-new Achievement System has been implemented and the
Achievement panel can be accessed via the interface. While many
achievements are not retroactive, we have done our best to credit as
many as possible. Gamemasters will not be able to grant achievements
for past accomplishments. -
#130680 Na ezen filozok en is mar napok ota, melyik legyen eloszor 80. Mert hat egyszerre nem fog menni, es most fel kell allitani egy rangsort :)
A siras meg varhato volt, ez volt BC elott is, ez lesz a kovetkezo kieg elott is. Par hetig a pala a harci babahaz kiralya, es nem a lockok, vagy a duduk. Na bumm. Inkabb vegye elo mindenki a paladinjar (tudom hogy mindenkinek ott porosodik egy 70es a sarokban) es hajra, amig lehet. Aztan majd 80on ertelmet nyer minden. -
#130679 jaja furcsa! majd dobok egy GM tickettet ezügyben:P engem is bosszant,hogy 2005-ös játékos létemre hiányzik egy nagycsomó cumó:P Ha azt megtudják mondani mit lootoltam 2005 március 23-án délután fél ötkor akkor erre miért nem figyeltek jobban?:P -
WiLDoR #130678 nekem nyócezer!
én nyertem -
Az E-peen fesztivált ezennel megnyitom. -.- -
#130676 l2live -
Warden #130675 No ien vannak érdekes dolgok.Pl szerintük a paladinom sosem járt azsharában vagy scarlet monasteryben.Zg az senkinek nem szerepel pedíg ugy aki 2+ éve jétszik mindenki revered.Ugyanez stratholmnál ugyan exalted a palám az argent dawnal a bankban még mindig meg van a baron 2h kardja de szerintük nem öltem eleget.A bc s kisinstákat sem számolja pedíg elég sok kelett kulcsokhoz.Ami nagyobb gáz hogy sem aq20 sem aq 40 nincs beszámítva no pedíg oda nem mostanába megyünk.A mókásabb része hogy gruul sincs a listájukon pedíg az kelett anno a az adalos questhez is. -
WiLDoR #130674 én is pont ezt mondtam :D
majd kieg után 1-2 héttel széppen helyrerázódnak majd ezek a dolgok 80-on, addig meg mindenki fényezheti az e-peen-jét, hogy most mekkora király :)
megy itt egyik oldalról az anyázás, a másik oldalról a "mi-nem-is-vagyunk-opok-csak-fixelték-a-classunk-he", én meg közben jól mulatok.
hajrá, hajrá, csak igy tovább, kell a móka és kacagás :)
(btw lich-kinget asszem benézem én is, kiváncsi vagyok rá, csak még fogalmam sincs, hogy a 3 mázsa class-om közül melyikkel is akarjam majd tolni a kieg-ben, tipikusan a bőség zavara probléma -.-) -
kisvihar #130673 Hello
Imádom a pacheket:-(((((((((
ujra összeomlik az addonrendszer....
a legjobb most nálam hogy nem tudok chet-re irni:-)) ilyen még nem volt
HELP -
#130672 hmm kicsit belenéztem és egy rakás ecsivment:P hiányzik,pedig már teljesítettem korábban:S igazábol nem az ilyen 100 bg győzelmes bosszant,mert az egyszer ugyis meglesz hanem pl,Zul Gurub-os bosskill stb....ide azért nem megy le az ember már ilyen szinten.... -
#130671 Most én Arcane mage-ként mit mondjak? OP na. De elég sokminden OP jelenleg. Viszont mindenkit, aki nem healspec pap vagy druid, pár instanttal agyonlövök és semmit nem tudnak csinálni. AP-vel elég sokan elhullanak egy pomfireball/ABar-tól. Nem sokat BG-ztem ma, de volt pár 1v3 jól gearelt figurák ellen, az 1v2 meg viccesen könnyű. Nagyritkán bemákol egy muti rugó, a jól gearelt healerek meg most is röhögve kihealelnek bármit. Mókás lesz a WoW a kiegig, az biztos. -
aadamka #130670 3 napig nem játszok, nem erre szerettem volna visszatérni... Pedig most kezdődött meg az új előfizetésem. Nem vagyok egy hardcore gamer, amit itt beszéltek, annak a nagy részét nem is értem :D, úgyhogy valaki elmagyarázhatná, mi a picsa folyik itt. Van itt egy ilyen bő 3 gigás patch, amit muszáj felrakni, hogy játszhassak? Nálam ez a downloader nagyjából 100-130 kb/s sebességgel tölt, pedig a netkapcsolat ennél többre lenne képes. Nektek is? Így reggelig is alig lesz meg. Ugye ha leállítom, ugyanonnan folytatja? -
ShaiHulud #130669 omg hagyjatok mar abba. mindenki tudta hogy ez lesz. 3.0.2 es woltk kozt.
nezzetek vissza a bc elotti patcheleses kommenteket ott is ment ez a kibaszott felesleges nyafogas. -
#130668 nekem is van szeretem is és peccs előtt is kurvajó volt pvp-ben,de ez a mostani állapot ez kiveri a bisztosítékot.....instant hal akármilyen kaszt akit kinéz.....szánalom -
#130667 beszarok ,de BG ben az nyer ahol több a retri pala komolyan baszki:S mi megy BG ben iszonyat...... -
#130666 Hm..én mint mage nem vettem észre,hogy olyan durva lenne a pala...de mintha kicsit op lenne most a mi classunk XD Igazából bármi megüt megfagy, aztán kap 3-4 lövés és halál...hameg nem akkor még mindig megöli őt az elemental amíg ice block van. Na meg ugye ezek resetelhető skillek is, instant fire bolt meg szinte mindig bejön. Oké ...elég fun...de ez most egy friss 70es karakter, és emlékszek, a warlockommal s3ig szenvedtem mikor már darálhattam a népet. Asszem a gear most megint háttérbe szorult. -
#130665 ó a jó öreg nerf! - l2p,itsfine párbeszéd:D -
Warden #130664 Hmm és minek örvendesz?Elméletileg nem játszol akkor tökmindegy neked, ha meg a frostshockon szocializálóditt félidiótáknak akarsz örömet okozni akkor egy kicsit retricsicskázz is ahogy az ottani fősámán vagy kiatököm szokta volt ugy hogy foggalma nincs a jelentéséről,esetleg férgezz egy kicsit te is annak is szokott a plebs örvendeni.
Megnőt a retri paladin dps ez ami nem tudom miért okoz gondot ha ezidáig mindenki csak szánakozóan vagy frostshockosan valami frappáns idiótizmussal tudott beszélni erről az ágról.
Az alapgond hogy a mostani dps az új judgement rendszernek köszönhető és ahoz fognak hozzányulni pedíg az használható.Viszont megnőt a hitcap 146 ra igy ha azt valaki kigemeli akkor a dps e marad jóval a pure classok alatt viszont az új judgement rendszer nagyon jó raid támogató ergo pár nyavjás jujleütött a retripala zomg pedig hogy kikeecheltem az s2 őt kaliberű arc miatt ismét oylan állapotba nerfelik ezt az ágat hogy nem lesz érdemes raideltetni. -
Curbuncle #130663 Hiába mondd bárki bármit, a paláknak is kötelezően kikellene találni egy combo pont, rage-hez hasonló sebzési rendszert. Ez a max dmg folyton egy baromság, semmi skillt nem igényel 2k-kat spammelni másodpercenként és akkor még nem is critről beszélek. -
Curbuncle #130662 Hiába bömböl 8 millió játékos a 10 milliós wow népességből, a dev team hónapokig egy szót sem szól a palák helyzetéről, a sok kis köcsög pala meg anyázik hogy nem tudsz játszani, meg hogy nem lesz, nem kell nerf most ők lesznek a pvp királyok bla bla bla. Komolyan mondaom én aki s2 settel aláztam szarrá eredeti szerón, live körülmények közt az s3-s4 cuccos játékosokat, és másfél hónapja játszottam a test szerveren, pontosan tudtam hogyan kell nekimenni a paláknak, CoS stun után hogy ne tudjon stunolni, meg disarm meg tököm, de ez egy röhej, amire ezt a kasztot most építették. Most őszintén, vegyük úgy, hogy 1 stun = 100% halál? Tegyük ehhez még hozzá, hogy a pala 2x ha nem 3x-or, míg a magek meg 4x tudnak trinketelni egy huzamban. Na meg az anyátokat. Ezt pofázom már egy hónapja, itt is és a hivatalos fórumon is, hogy halasszák el a lick king-et, mert súlyos problémák vannak a kasztok egyensúlya körül. -
WiLDoR #130661 s lesújt majd a nerfbat keményen :)
addig meg had örüljenek 1 picit, utána úgyis lesz nagy bömbölés :D -
#130660 No oda meg nem neztem be eddig, akkor targytalan :) -
#130659 már nem kell irkalni mert az optinsoba is bekerült -
#130658 hogy jutottál be a szobámba? -
#130657 csak megcsinaljak hogy a 8 eves enginehez is kelljen a 9800gtx2x2 sli dual megcsoda kartya -
#130656 Nem tudom volt e mar szo rola, de a 3.0aval bejottek az "wotlk" arnyekok is, amit a betaban mar tapasztaltunk es ami rohadtul megdobja az egeszet :)
/console extShadowQuality 4 (1 az alap) -