World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pont ezért hagytam abba a wowot egyelőre. DH mainnel mindent letoltam a legion megjelenés óta hónapokon át, napi láda, heti mythic láda, raidelés normal-hc, random bg, aréna. És a két leggagyibb legendary esett prydaz meg sephuz. Persze másoknak meg esett a best in slot lego, és folyamat hagytak le a dps listán. Elég is volt, szépen canceleltem az előfizetést. Majd ha kitalálnak erre a nyomorult rendszerre valamit akkor visszatérek(esetleg).
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
ja,már nem lehet xd
ezek szerint dobjam ki? xd
Ez a legendary most komoly? Mire is kell használni azt a spellt? Ha WQ-zik az ember és összehúzza a mobokat? Raiden tutifix nem veszed hasznát, pvp-be meg ugye nem működnek a legendaryk. Kemény.
ma megkaptam a második legendarymat xd,world quest ládából

Ez jó, de kb tényleg ez megy. 😄 Engem tegnap b*sztak fel. Már majdnem 900-as ilvl-be vagyok, de nem hívtak be emerald hc-ra, mert nincs meg az acsim... Guldan acsi neki nem gyóóó.
Random Number Generator, kockadobas, hatos dobtal, nyertel... kb
Nagyon kíváncsi lennék mi alapján proccolnak a cuccok.
Többi karinak csak 835-860 közti cuccok estek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.20. 11:01:08
Többi karinak csak 835-860 közti cuccok estek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.20. 11:01:08
Igen, proccolt neked egy titanforgedet, csakhogy nem fog minden wq neked stabilan adni 890et 😛 Ha megis akkor blizz fohadiszallason valaki osszetojja magat pani felelmeben hogy befuccsolt a renccer es 890es zaporozik az egbol....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.02.20. 09:36:08
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.02.20. 09:36:08
A legújabb karimnak ma küldis dobozból 890-es vállas esett.<#wow2>#wow2>
Ez csak ugy igaz, hogy a wq jobb itemet adhat mint LW, mivel a craft nem proccolhat warforged/titanforgedet a wq viszont igen. Ezzel szemben viszont a craft standard 865re huzhato most obliterummal es a megfelelo secondarys craft 865on meggondolando a random magasabb ilvl vacak helyett, plane hogy 7.2be a craftot kitoljak 875re, es meg jon a craftolhato legendas is.
Wq jobb itemet ad mint Lw.
Sziasztok! Tudna valaki mutatni LW-s itemeket, amiknel nem esik jobb egy sima 5-fos hc-ban? Egyaltalan miert erdemes fejlesztenem ezt a szakmat? Mar sok honapja jatszom a Legionnal, csinalgatom a szakmas kuldiket is, de meg egy ertelmes dolgot nem tudtam gyartani se magamnak, se AH-ba, pedig igencsak hobby jatekos vagyok, tehat semmi raid vagy mythic instak.
Megtisztelo valaszotokat elore is koszonom!
Megtisztelo valaszotokat elore is koszonom!
Azért én biztos nem húznák ki 4 fegyvert legalább 35-re hogy (hatékonyan) bármi lehessek duduval, lego esésröl nem is szólva....
Ahogy itt írták többen, talán tényleg a druid a legjobb választás. Lehet váltogatni a szerepkörök között, ha megunod az egyiket vagy a másikat. 😊
Leatherworkingel mail és bőr cuccot tudsz gyártani.
Szóval sámán és hunti is tudja használni.
Druida univerzálisabb karakter.Dps tank és healer is lehet.Sőt két féle dps is lehet,lehet cica formában közelharcos vagy moonkin formban távolsági dps.Nekem moonkin dudum van.Kicsit olyan mage szerű.Druida nagyon fun,a monk-ot valahol 60-as szinten untam meg.
Szóval sámán és hunti is tudja használni.
Druida univerzálisabb karakter.Dps tank és healer is lehet.Sőt két féle dps is lehet,lehet cica formában közelharcos vagy moonkin formban távolsági dps.Nekem moonkin dudum van.Kicsit olyan mage szerű.Druida nagyon fun,a monk-ot valahol 60-as szinten untam meg.
Azt én is tudom, hogy a szakmákkat bármelyik kaszt feltudja venni. De a Leatherworkben gyártott cuccokat a következő kasztok viselhetik: Hunter, Druida, Monk, shaman, Rugó és szerintem a Démonhunter bár az utolsóban nem vagyok biztos.
A kettő között nem tudok dönteni a druida és a monk között
-Druida: szerintem nagyobb védelemmel rendelkezik mint a monk, nem hat rá a polymrh, tudd mind varázsolni és ha kell akkor közzelharcban is jó. Ha majd kell akkor a gyógyitásban is jó lesz (ezt még annyira nem próbáltam)
-Monk: Szerintem nagyon jó a DPS-e, és sokk AOE sebzést tudd produkálni. Eléggé pörgös a kaszt. Nagy hátránya hogy nem nagyon tudd tömeget magára húzni mint a druidánál a Moonfire.
Ha valamiben tévednék akkor javitsatok ki.
A kettő között nem tudok dönteni a druida és a monk között
-Druida: szerintem nagyobb védelemmel rendelkezik mint a monk, nem hat rá a polymrh, tudd mind varázsolni és ha kell akkor közzelharcban is jó. Ha majd kell akkor a gyógyitásban is jó lesz (ezt még annyira nem próbáltam)
-Monk: Szerintem nagyon jó a DPS-e, és sokk AOE sebzést tudd produkálni. Eléggé pörgös a kaszt. Nagy hátránya hogy nem nagyon tudd tömeget magára húzni mint a druidánál a Moonfire.
Ha valamiben tévednék akkor javitsatok ki.
Rugó dudu Dh monk visel bőr rucit.
Szerintem duduval lehet legjobban szakmát húzni,az tud repülés közben is szedegetni.
Bár igaz legionban nincs repkedés.Még.
Nekem meg hülyül a wow,belépnék warlockal erre kivág a kari választó képernyőre valami olyan szöveggel hogy charactername alredy exist vagy mi az isten.Pedig már 110-es kari,eddig nem volt gond a nevével?
Sokadik próbálkozásra be engedett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.19. 10:04:24
Szerintem duduval lehet legjobban szakmát húzni,az tud repülés közben is szedegetni.
Bár igaz legionban nincs repkedés.Még.
Nekem meg hülyül a wow,belépnék warlockal erre kivág a kari választó képernyőre valami olyan szöveggel hogy charactername alredy exist vagy mi az isten.Pedig már 110-es kari,eddig nem volt gond a nevével?
Sokadik próbálkozásra be engedett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.19. 10:04:24
A kettőnek mi köze egymáshoz? A leatherworking egy szakma, a Monk, Druid, Shaman meg egy kaszt. LW-s lehetsz akármilyen kaszttal. Ha meg arra gondolsz, hogy olyan karit indítasz, ami leathert használ, a Shaman eleve kilőve. 😊
Tudja valaki hogy miért nem működik a telefonon az AH (nem lehet látni hogy adtam-e el tárgyat vagy sem)?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy most akarnék egy leatherworkos karit inditani, de nem tudom eldönteni, hogy milyen karit inditsak: Monk, Druid, Shaman
Köszi előre is a válaszokat, és ha lehet akkor indoklást is várnék.
Köszi előre is a válaszokat, és ha lehet akkor indoklást is várnék.
Kár érte. :/ Köszi a választ!
Lenne egy kérdésem, mert nem teljesen tiszta, de elnézést, ha volt már: ha teljesítek egy például +6-os mythicet (pl. Maw of Souls), de utána lemegyek MoW +2-re, akkor nem lesz epic loot? Mert vagy nincs, vagy pusztán csak szerencsétlen voltam az adott körben. Köszi a választ előre is!
AP farmot meg ertem mert az kurva unalmas, itt az a problema hogy keystone master acsit meg ingyen 900as bounty ladat kapnak emberek, akiknek problemajuk van a ketbalkezukkel. Nem tudtam megerteni, hogy heroic nighthold pugba Botanist bosson feljelolnek 3 spotot, kiirjak raidwarningba hogy a skull es a cross azt lehet dps-elni de a 3ikat ne bantsa senki, erre legalabb 3-4 ember megis azt lovi, szoval ilyeneket eddig nem ertettem, hogy akkor honnan van nekik gear/ilvl.....(amugy ugyanez a szindroma emerald raidbe Ilgynoth, ott is kiirjak raidwarningba hogy a bossnak van 99% dmg reduction buffja megis 5-6 idiota lovi veszettul)
@hitman - hidd el sokan fizetnek a garantalt minimum 900-as gearert. Sajnos. Nekem sajnos, amikor bejonnek a partimba es elbasszak a 12+ kulcsomat.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.02.16. 15:44:31
@hitman - hidd el sokan fizetnek a garantalt minimum 900-as gearert. Sajnos. Nekem sajnos, amikor bejonnek a partimba es elbasszak a 12+ kulcsomat.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.02.16. 15:44:31
én biztos nem fizetnék xd
Ma láttam olyat hogy Artifact power farmot reklámoztak,minimum 2 milla ap farm nem tudom mennyiért,nem érdekelt,csak láttam.
DH nekem második karim volt,első WQ legendaryt dobott neki.
Első 110-es karakter DH lett és 3day,9 hour kellett a legendaryhoz (cipő) .
Mondjuk ez a nap jól sikerült, végigcsináltam az összes LFR-t és 826-ról 842-re ugortam.
Mondjuk ez a nap jól sikerült, végigcsináltam az összes LFR-t és 826-ról 842-re ugortam.
Na a DH karim jobban járt,940-es legendary waist volt neki a dobozban.
Brawler guild meghívó volt dudunak a ládában.
Warlockal semmi gond,duduval nem megy.Többivel már meg sem néztem.Jött egy új küldi,denevéren lovaglós bombázós piromániás,azt csináltam.<#whatever>#whatever>
Huntival jobban jártam,a griffesnél van 40 leystone-t kérő küldi,így -1 WQ egyből,tatyóban volt 405 darab.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 17:33:51
Huntival jobban jártam,a griffesnél van 40 leystone-t kérő küldi,így -1 WQ egyből,tatyóban volt 405 darab.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 17:33:51
hát nem tudom,most megcsináltam a kűldit és semmi gond nem volt vele
Hát nekem nem érdekes mert nem tudom befejezni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Abba is hagytam,hátha este új WQ lesz és az menni fog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 11:00:48
Abba is hagytam,hátha este új WQ lesz és az menni fog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 11:00:48
Nagyon fura dologba futottam bele,csinálom a The dreamweavers WQ-t,Poisoned waters WQ nekem azt hiszem be bugolt,oda megyek ahova kell,ott vannak a szmötyik és a gombák,12 szutykot kell megölni és 10 gombát szétverni,de nem lehet,ha megközelítek egy gombát vagy megtámadok egy slime-t akkor minden slime és gomba eltűnik,a környék tele lesz kardos démonnal meg rengeteg imp-el.
Nyomsz egy "I" betűt, és azon belül tudsz keresni vagy csinálni saját csapatot Mythic (V M+, Vagy minden egyéb) instára, a dungeons fülön belül. Amelyik szimpatikusabb. Második kérdésedre a válasz, az a jobb, amelyikkel jobban szeretsz és tudsz játszani.
üdv!
hogyan jutokbe mythicre?
druid vagy shaman jobb heal?
hogyan jutokbe mythicre?
druid vagy shaman jobb heal?
valakinek már sikerűlt
http://frostshock.eu/warcraft/2016/12/09/vilagelso-osszes-artifact-trait/
http://frostshock.eu/warcraft/2016/12/09/vilagelso-osszes-artifact-trait/
Júúúúj,még nem is láttam mythic-et.<#hehe>#hehe>
Tudna vki ajánlani egy egyszerű, átlátható modot disc priestnek atonement figyelésre?
Esetleg egy átfogóbb mod is jöhet renew vagy ripitide figyelésre is.
Esetleg egy átfogóbb mod is jöhet renew vagy ripitide figyelésre is.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Jelenleg a legmagasabb szintű artifact knowledge-el 261 6-9 közötti mythic+-t kell menned, hogy kimaxolj egy fegyvert.
A 7.2-ben az akkori legmagasabb szintű artifact knowledge-el 1009-et kell majd.
A 7.2-ben az akkori legmagasabb szintű artifact knowledge-el 1009-et kell majd.
Bocs,de ez mi a túró?
A rövidítések nem mondanak nekem semmit.Vagy csak lassan kapcsolok.
A rövidítések nem mondanak nekem semmit.Vagy csak lassan kapcsolok.
Ma letoltam 4 karival a Dreamweavers és Wardens WQ-kat.Plusz mivel a wardens leadó hely mellett ott volt egy World Boss WQ még bónuszban azt is letoltam,az első karinak 860-as a negyedik karinak 865-ös neck jött a pénz mellé,kettes és hármas karinak csak pénz.
Hát ha te értesz a paladinhoz akkor tőled kérek tanácsot,tudom hogy mondta már valaki hogy nézzem meg youtube-on a class hall küldiket,de én jobban szeretem átélni őket,a druida és Hunter isteni volt,demon hunter nekem kicsit sötét meg a warlock is,de nem rossz,most belefogtam a paladin húzásba,retri palát húzok,asszem az a legkönnyebb.Tudnál valami jó talent tanácsot adni?
Igaz még csak 63,de halad.
Igaz még csak 63,de halad.