World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a warden wq chest mindig ezt adja?<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem is ez adta vagy kétszer.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: torrente111, 2017.12.25. 19:56:00
De talán talent nem?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.20. 21:36:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
sztem törpékhez jól illik a hunter
Nekem a törpe hunti a kedvencem,igaz ez nem abban látszik meg hogy vele raidelek,hanem abban hogy vele játszom a legtöbbet.
De ez általában ez pecázásból és egyéb ökörségből áll.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.18. 18:22:13
https://photos.google.com/photo/AF1QipPHss8gCwBJwMudaYNKs0n84quEYndqyhxWl192
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A lényeg: a Limit az US topguild, 10 másik guilddel együtt 10/11-en vannak, az endboss worldfirst még várat magára. 4 healerrel tolják, az ötödik healerük, aki emiatt kispadra került egy alattomos trükkel (megosztott valami linket és azon keresztül) megszerezte a healer klántársainak az IP-jét és DDOS-olni kezdte őket, hogy ne tudjanak játszani és valaki helyére bemehessen.
ám a lootot is emelték 940eseket már 13-14be is lehet kapni
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2017.12.07. 13:07:09
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
10 felett is már jobban ad mint 915
elég hetente egy 15ös dungeon
Arathoron meg Ragnaroson össze lehet futni vele..
Arathoron nem játszik valaki Horda oldalon? Embereket keresünk guildbe..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.12.05. 00:15:36
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
Most jönnek az új race-ek.... hát az is csak egy tessék lássék reskin-nek tűnik. De a PVP contetntet várom.
Az kicsit kevésbé unalmas a daily dungeon meg raid farmolásnál.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
legion-ra kb. 1 hónap alatt ráuntam (suramar daily-zébe elég jól kiégtem asszem), ez a mythic dungeon-ozás egyáltalán nem hozott lázba, meg a mythic raid sem.
nemtom, nekem vhogy furcsa ez a jelenlegi wow.
többmilliós sebzések, többmilliós hp-k, egekben lévő itemlvl, mindenkinek van sefl-healje, mindenki pro dps, minden tank egyforma, minden healernek van grp és single player heal-je. mindenki ért mindenhez.
azon csodálkozom, hogy a mage-nek meg a rugónak még nincs tank meg heal specce -.-
nekem hiányzik az, hogy minden class egyedi. mindenki egy dologhoz ért, minden máshoz meg szar. így, ha érvényesülni akarsz, akkor party-t kell keresned. azon is csak néztem, mikor suramar-ban bementem a városba, aztán szutyok 870 körüli gear-ben öltem halomra a 15millió hp-s eliteket. mondtam is wattafakk, vicc, baze...
várom én is már a hivatalos classic-ot nagyon.
bfa-t is kipróbálom megnézem milyen lesz, de szerintem ennyi.
a kevés szabadidőm részét szerintem az egyik classic szerveren fogom tölteni majd.
kicsit szenvedős lesz, kicsit nagy szopás lesz, de nekem vhogy az a real wow feeling... 13 éve kezdtem én is, remélem, hogy visszajönnek majd a régi arcok is.
ja igen és hiányzik crassus is 😄

http://frostshock.eu/warcraft/2017/12/01/ptr-en-a-7-3-5-os-patch/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)