World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.04.04. 13:35:45
https://www.twitch.tv/sp1gu
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
2 évvel ezelőtt a Legion megjelenése is áprilisban lett leleplezve és augusztusban érkezett. Ha ezt vesszük alapul, illetve ismét a tervezett nyári megjelenést, akkor lassan esélyes lesz a bejelentés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.30. 09:53:33

Még mindig szuper az Amazon előrendelői szolgáltatása. Mikor előrendeltem még 35 euró volt, a vége 29 euró lett (szállítás ingyenes). Októberben olyan távolinak és félelmetesnek tűnt a 2018 március végi dátum, de aztán hamar elérkezett...

Mehetsz a szokásos úton küldizni,Pandába majd kb 80-as szinten mehetsz vissza,pontosan nem tudom,de 83-as karimnak már van panda.
De hogy fogalmazzak finoman,de inkább csússzak le Dun Morogh tetejéről ruha nélkül minthogy panda területre menjek küldizni.<#eplus2>#eplus2>
Panda idején nem játszottam hála az égnek,de Legion idején is visítva húztam ott fel vagy 14 karit,ha tank vagy híler volt akkor kb 1 büdös küldit sem toltam le csak random insta.És utána draenoron fejlődtem,panda gyönyörű területen van,idegesítően fárasztó hülye küldetésekkel.Draeonr területe elég trágya,de a küldik jók.<#vigyor>#vigyor>
Az volt, hogy keressem meg Anduint. Két Pandaren követővel el is mentem hozzá, mert oda vitt a sztori, de utána abszolút nincs új questem, azt hittem Anduin után újabb lehetőségek nyílnak, de nem.
Mehetek a klasszikus területekre questezni, vagy elmehetek valahogyan Pandaria-ba is? Én csesztem el valamit, vagy ez direkt ilyen? Azt hittem, hogy a Pandaren faj a saját szigetrészén fog játszódni. 😞
Hangulatos volt a játék eleje, bánom, hogy anno nem adtam esélyt a Mists of Pandaria kiegészítőnek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagyis körülbelül ott,ha heirloomban van a karid lehet nem 10-es lesz mire odajut a sztoriban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 12:39:39
Vagy egy adott szint/idő után lehet majd választani melyik oldalra kívánok csatlakozni?
Röhej hogy GTA Online-ban 6-8 óra után highre véve a grafikát sincs ilyen fps dropom.
https://blizzardwatch.com/2017/11/03/blizzcon-2017-voice-chat-integration-communities-wow/
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.06. 08:57:27
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Arathor - Alliance szerveren 942 ilvl tank monk keresne group-ot / akár csak 1-2 embert is heti mythic+-ok (min. 12+), esetleg raidek pörgetésére. Meguntam a random emberekkel való szarakodást, tehát ha valakinek lenne kedve csatlakozni az vegyen fel bnet-en : lukitheone#2468
Normál szerver is jó lenne (mint Silvermoon), mert a Ragnaros kissé unszimpatikus, Silvermoon-on meg 90% allis. Mert ott van egy karakterem, de azt át kellene transzferelnem másik szerverre, ahol jobb az elosztás. 😊
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Nightborne brutál ronda a vonyít elf ultra gáz.
Ha benne lenne az iron dwarf akkor megvenném.Az majd kell.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.24. 19:16:13
új Beastmaster hunterem nagyon tápos 😉
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.17. 21:42:06