World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Nem tudom..de a copy/paste nél azért lehetne vàltozatosabb..
attól függ h hogy állsz a legionos,argusos frakciókkal ill questline-kal
shaba23
Melyik fajt kellett volna választaniuk a Legion kiegből, ami az allied névre rászolgál valamilyen formában?
MarkBlade
Így jobban belegondolva azért a blizz nem eröltette meg magát.. A void elf az a blood elf csak más színben a nightborn pedig egy night elf.. Gyakorlatilag semmi újat nem adnak..ennyire kifogytak az ötletekből?
Köszi! A repus része nagyon "sok idő"? 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Panzeradler
Ha letoltad a küldetését illetve a repu megvan hozzá akkor rögtön tudod indítani, 20ason kezd.
Üdv! Annyi kérdésem lenne, hogy az új fajok küldetéseit ugye most is el lehet kezdeni ha megvan az új kieg, de ezek a fajok mégis hányas szinttől fognak kezdeni? Továbbá kieg előtt is lehet indítani közülük? Erről nem igazán találtam leírást. 😞
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.04.04. 13:35:45

https://www.twitch.tv/sp1gu

TBTPumpa
Megy a szokásos áprilisi tréfálkozás

Idén is kitettek magukért a srácok!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
CD Keys-en most húsvéti leárazás van. A 60 napos feltöltőkártya most csak 19.49 euro.

jó lenne , de nem sok esélyt látok rá... az alpha nagyon rossz állapotban van tele bugokkal , 2 éve áprilisban sokkal jobb állapotban volt akkor legion alpha ... ez itt minimum 5-6 hónap még.
TBTPumpa
Jövő héten a Pax East-en kint lesz a Blizzard meg a WoW BfA is. Talán bejelentik a Collector's Editiont (ami miatt már megy a könyörgés a fórumokon) és a kiegészítő megjelenési dátumát.
2 évvel ezelőtt a Legion megjelenése is áprilisban lett leleplezve és augusztusban érkezett. Ha ezt vesszük alapul, illetve ismét a tervezett nyári megjelenést, akkor lassan esélyes lesz a bejelentés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.30. 09:53:33

TBTPumpa
WarCraft szempontból eddig ő volt a legnagyobb beruházás:

TBTPumpa
Végre megjelent ez is:

Még mindig szuper az Amazon előrendelői szolgáltatása. Mikor előrendeltem még 35 euró volt, a vége 29 euró lett (szállítás ingyenes). Októberben olyan távolinak és félelmetesnek tűnt a 2018 március végi dátum, de aztán hamar elérkezett...

trial karakterrel nem lehet
shaba23
lvl100as trial karakterrel lehet szakmát tanulni, hogy a 110es boostnál megkapjam a veteran bonust?
stormwindbe a hero s call boardot kell keresni és ott lehet felvenni a kezdő kűldiket a kűlönböző terűletekre
Nem ennyi volt panda.
Mehetsz a szokásos úton küldizni,Pandába majd kb 80-as szinten mehetsz vissza,pontosan nem tudom,de 83-as karimnak már van panda.
De hogy fogalmazzak finoman,de inkább csússzak le Dun Morogh tetejéről ruha nélkül minthogy panda területre menjek küldizni.<#eplus2>
Panda idején nem játszottam hála az égnek,de Legion idején is visítva húztam ott fel vagy 14 karit,ha tank vagy híler volt akkor kb 1 büdös küldit sem toltam le csak random insta.És utána draenoron fejlődtem,panda gyönyörű területen van,idegesítően fárasztó hülye küldetésekkel.Draeonr területe elég trágya,de a küldik jók.<#vigyor>

TBTPumpa
Frakcióválasztás után (Alliance oldalt választottam, mert kíváncsi vagyok a Legion/BFA történéseire az ő oldalukon is) problémába ütköztem.
Az volt, hogy keressem meg Anduint. Két Pandaren követővel el is mentem hozzá, mert oda vitt a sztori, de utána abszolút nincs új questem, azt hittem Anduin után újabb lehetőségek nyílnak, de nem.
Mehetek a klasszikus területekre questezni, vagy elmehetek valahogyan Pandaria-ba is? Én csesztem el valamit, vagy ez direkt ilyen? Azt hittem, hogy a Pandaren faj a saját szigetrészén fog játszódni. 😞
Hangulatos volt a játék eleje, bánom, hogy anno nem adtam esélyt a Mists of Pandaria kiegészítőnek.

https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/13204930582
PiszkosFred
Par eve volt hir egy elvetelmult jatekosrol, aki frakcio valasztas nelkul lett max szinu, a kezdo zonaban szedett viragot meg banyaszott... Ez is egy megoldas lehet, bar kell hozza nemi egeszseges zakkantsag. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa
Köszönöm a válaszokat! <#worship>

http://wowwiki.wikia.com/wiki/Wandering_Isle_quests
van egy bevezető questline és annak a végén
Tízes szint után választ oldalt.
Vagyis körülbelül ott,ha heirloomban van a karid lehet nem 10-es lesz mire odajut a sztoriban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 12:39:39

TBTPumpa
Pandaren faj melyik oldalon harcol a Legion ellen? (most először fejlesztek ilyen karaktert)
Vagy egy adott szint/idő után lehet majd választani melyik oldalra kívánok csatlakozni?

Valaki mondja meg mi a fenét tegyek hogy a WoW 7-es beállításokkal ne akarjon folyton lehalni,vicc hogy 6-7 fps-re bezuhan néha,7.3 előtt sosem volt gondom ment 120-150 fps-el most ,meg örülök ha 60-70 megvan.De sokszor lezúg a béka segge alá,lazán lemegy 10 fps alá is néha.Bár tegnap crossroadson küldiztem kiskarival,mert naggyal már vagy három hete nem volt kedvem játszani,ott szépen ment 100 felett.
Röhej hogy GTA Online-ban 6-8 óra után highre véve a grafikát sincs ilyen fps dropom.

https://esport1.hu/news/2018/03/16/esport-wolfi-wow-qna-kerdezz-felelek-allied-races-bfa
TBTPumpa

TBTPumpa

ez a bfa-ba már sokkal könnyebb lesz
https://blizzardwatch.com/2017/11/03/blizzcon-2017-voice-chat-integration-communities-wow/
MarkBlade
Arathor horda oldal. Ott vagyok/unk.. sokan elmentek magyarok sajnos nehéz most embert vadászni itt 😊 Ha szeretnél játszani szólj azt beveszlek a guildbe.
TBTPumpa
Arathoron vagy? Úgy rémlett, mintha a többség Silvermoon-os lett volna. Nekem is van Arathoron egy hordás karakterem, de mivel egy ismerősöm sem játszik ott, így az mellőzve van. Talán még a 900-as itemlvl sincs meg neki. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.06. 08:57:27

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

MarkBlade
8-9 ember nehezen csatlakozik másik csapathoz, a barátaimat meg nem hagyom ott.. ezért pugolunk és keresünk embert. 11/11 így is meg lett.. meg a 970ilvl is.. csak sokkal szenvedősebb.
ezért kell csatlakozni egy normális giuldhez
MarkBlade
Ezen szívunk mi is Arathor hordán. Vagyunk 8-9en akik jó gearben 960+ vagyunk de nem tudunk tovább lépni mert a HC-t is csak pugolni tudjuk így.. 😞 azok meg mennek jönnek és mostanában nagyon ostobák.. Ha valaki akar és érdekli keressen meg..
Üdv!

Arathor - Alliance szerveren 942 ilvl tank monk keresne group-ot / akár csak 1-2 embert is heti mythic+-ok (min. 12+), esetleg raidek pörgetésére. Meguntam a random emberekkel való szarakodást, tehát ha valakinek lenne kedve csatlakozni az vegyen fel bnet-en : lukitheone#2468
jazzy
Kiegben már nem lesz pve és pvp realm, tehát ha emiatt unszimpatikus a ragnaros nyugodtan mehetsz oda. Válaszható lesz, hogy bekapcsolod-e a pvp-t, vagy nem.
MarkBlade
Talán Arathor.. de ott is az alli az erősebb.. viszont pve szerver így nem olyan gáz.
TBTPumpa
Hordásként és főként PVE tartalom miatt melyik szerver az ajánlott?
Normál szerver is jó lenne (mint Silvermoon), mert a Ragnaros kissé unszimpatikus, Silvermoon-on meg 90% allis. Mert ott van egy karakterem, de azt át kellene transzferelnem másik szerverre, ahol jobb az elosztás. 😊

nem lesz másik ork faj,csak kilesznek egyenesítve
Akikkel a WoD-ban találkozhattál. Pl barna bőrű orc. Beszéltek egyenes hátú orkokról, nem tudom, ők lesznek-e azok.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Caliph
piros/narancs bőrű ork

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

draenor orc az meg mi?
Engem is az Iron Dwarf érdekel a leginkább az allied race-k körül, illetve az egyetlen hordás karakter, akit el tudok képzelni magamnak, az a Draenor Orc lesz. A jelenleg elérhetőek közül egyedül a Lightforged Draenei az, amit fel fogok húzni.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Hát engem csöppet sem izgatnak,egyedül a tauren az ami klassz a draenei nem rossz,a másik kettő gáz.
Nightborne brutál ronda a vonyít elf ultra gáz.
Ha benne lenne az iron dwarf akkor megvenném.Az majd kell.

TBTPumpa
Ismét véget ért egy korszak. Persze majd megy rá a Collector's Edition, ha megjelent, hogy ne szakadjon meg a hagyomány, de egyszerűen kíváncsi voltam az Allied Races-re (nameg kellett a 110-es LVL Boost is). 😊

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.24. 19:16:13

JaSoN HuNTeR

új Beastmaster hunterem nagyon tápos 😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TBTPumpa
Tiszta Star Wars:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.17. 21:42:06

TBTPumpa