World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remél se DF, se friss grafika, se qhelper, se semmi oda nem való nem lesz benne. Legyen csak tényleg vanilla.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Éppen időben kaptam egy béta invitációt.... Ilyenkor meg már hót nincs is kedvem letesztelni.

https://www.twitch.tv/sp1gu

TBTPumpa
World of Warcraft: Battle for Azeroth Main Title ”Before the Storm”

8.0-ás Pre-Patch már a PTR szerveren

Előreláthatólag július elején érkezik az éles szerverekre!

In the Battle for Azeroth pre-patch, players will experience all of the class changes, which include:
Many abilities added to the global cooldown.
Retirement of Artifact Weapons and loss of many artifact traits. Some are returning as new talents. Relics will remain and simply boost item level.
Many talent and utility updates for all classes.

All of the game systems will change in the pre-patch including:
Prestige calculations and War Mode system.
Battleground Queueing - removal of Strand and Ashran, and the addition of a separate large battleground queue.
Personal Loot as the only loot system.
Community UI
Stat squish as well as the professional skill cap squish.

New Content:
Scenarios and story quests related to the Burning of Teldrassil and the Battle for Lordaeron.
The changes to Silithus will be visible to all players.
Legion PvP post-season.

What is not coming in the pre-patch:
Heart of Azeroth
All Kul Tiras and Zandalar content
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.15. 16:14:20

Soha. Mivel az már elmúlt.
Ha a Classicra gondolsz, az pedig, ahogy a Blizzard mondta: amikor kész lesz 😄
TBTPumpa
Talán 2020 előtt...

DarkHorSe
mikor jon mar a vanilla

Swedish people are albino monkeys

TBTPumpa
Battle for Azeroth launch időpontok

"For the first time in World of Warcraft® history, the next expansion—Battle for Azeroth™—will launch in the Americas, Europe, Taiwan, Korea, and Australia/New Zealand at the same time."

DarkHorSe
hat elegge hányadék cuccok vannak, nem kar erte hogy eddig sem volt

Swedish people are albino monkeys

TBTPumpa
Az év híre!
Elindult a Blizzard GearStore az EU-ban is!
"European Union countries include the 28 EU member states (excluding overseas territories): Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden , United Kingdom"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.05. 08:49:20

Hát a 32bit elég idejemúlt már.
TBTPumpa

Vicces,a WoW gyűjtői kiadása 26 ezer forint,a Star citizen gyűjtői kiadása meg 27 ezer dollár.<#hawaii>
Vajon melyikből kel el több.
Igaz a Star citizen még nem is játszható.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.29. 18:35:18

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa
A Chronicles könyvek dizájnja követi a Gyűjtői kiadások dobozát:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.25. 10:34:09

Szerintem fölöslegesen írsz ilyet,ingyen biztos nem viszik át neked a kedvedért.
Vagy vidd át pénzből őket vagy kezdj új karit.

Van három high level karim is itt, 75 euro lenne igy átvinni másik szerverre. Irok a supportnak hátha olyan kedvesek hogy átviszik nekem...

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Nem hiszem,csak nem lesz pvp.

Amint eltörlődik a pvp szerver... balanszolódnak a szerverek, nem?

TBTPumpa
Én Silvermoon szerveren voltam így Hordásként. Csupa allis mindenütt, aztán rájöttem, hogy az főként Alliance (Normál) szerver. <#buck>

Ragnaros hordás szerver.
Ne csodálkozz ha kevés az ally.

Alli oldalon játszok Ragnaros oldalon, ami elszomorit hogy nagyon sok a hordás és elenyésző az alli. Oké allis is van meg magyarok is de egy for the alliancet kb lehetetlen összehozni. Szerver transzfer meg drága.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

TBTPumpa
Jön a World of WarCraft képregény (Reunion), főszerepben Jaina-val.

Így változott Jaina (ingame) az évek alatt:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 12:14:08

https://www.icy-veins.com/forums/topic/37460-how-to-unlock-flying-in-battle-for-azeroth/
LeWyTy
Nemtom volt-e már

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

max testvér szerverekre
MarkBlade
Nincsen.. csak ha a karit átviszed..
Nem tudom talán ha veszel belőle tokent át küldöd másik realmon karinak az meg eladja?
Már ha ezt lehet.
Pet eladást próbáltam,de sikertelenül.

Van valami módja arra, hogy a (féltve őrzött) goldot átvitetni egyik realmről a másikra? <#vigyor>

Igen.

A repülés achi legionben ugye elég csak egy karakterrel, hogy meglegyen? Tehát egy másik szerveren lévő alt is megkapja?

hali. lenne egy 90 napos game time-om eladó , érdeklődni privátba vagy [email protected]. köszi.
magenak klasszikusan enchant+tailoring illik
Profokkal mi lesz a helyzet BfA-ban? Legionben úgy tapasztaltam, hogy az alchemyvel lehetett jól profitálni. Esetleg prof ajánlat mage számára?

jazzy
Én azzal játszok, csak nem találtam társat hordán, mert mindenki átment allira akkoriban, talán pandában volt ez amikor elszálltak az allis racialok, főleg a human 😊 Viszont nem akartam átrakni a hordás papomat.
Ne a “trendek” után menj soha 😄 Azzal játsz, amihez kedved van.
így vagyok vele én is,nekem mindenem a mage
jazzy
Persze, de nekem volt egy priestem arathoron. Szervert váltottam, így húztam egy priestet ragnaros hordán. Aztán elmentem pvpzni, tehát húztam egy human priestet is ragnán, mert akkoriban mindenki allin pvpzett. Aztán most jöttek új fajok, ergo húzom a 4. priestemet, mert tetszik a faj, de picit már unalmas, sok újat nem tanít a 4. szintezése. Aztán ha jön egy új faj szintezhetek újat ha az jobban tetszik. Vagy ugye fizetek. Vagy erre használom a boostot.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2018.04.25. 16:01:24
nekem tetszik az uj rendszer,mert pl pandariába csak mindig az első térképig jutottam el ,mert instákkal pont meglett a 90,igy meg lehet váltogatni,nem mindig ugyanoda megy az ember
szép lassan fejlődök,mert a fő kari a prioritás ,minden csak utána jön
sose hittem pl h melee dpsem lesz,de most huzom a lightforged paladinom és annyira élvezem mint a magevel.de a lockomat abbahagytam mert nem birtam h csak egy lövésem van ,azt annyi
TBTPumpa
Szegény Pandaren mágusom így sosem éri el a 110-es szintet. Ha meg boostolom, akkor meg kimarad a Pandaren questline (a felvezetés is jó volt, kíváncsi vagyok a többire is). Fck me.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.25. 15:18:50

jazzy
Igazából nem értem, hogy ha évekig így volt, most miért változtatják meg. Most nem 80 szintet kell húzni, hanem lassan 120-at, de biztos ami biztos legyen lassabb. Nyilván azért, hogy vegyek boostot, de most elkezdik az új raceket belepakolni.. szóval a race change is kelendőbb lesz. Persze lehet magyarázni a minőségi questeléssel, meg a kezdő játékosok élményével, de én úgy gondolom ez csak a pénz miatt van. Mondjuk nálam azt érték el, hogy ahelyett, hogy új karaktert húzok pl most ebben a pár hónapban simán nem fizetem be. Én megszívtam, mert nem lesz új karakterem amit élveznék, ők meg buktak egy icipici pénzt. Nyilván nem az én pár ezer forintom fogja őket bedönteni <#idiota>
A sima küldizés nagyon lassú.
Legutóbb kb 41-es szintig bírtam és inkább boost.
Próbáltam húzni monk tankot,addig ment amíg be nem jött a patch azóta is 51-es szintű asszem.
Monk nem való tanknak azóta.Insták kb eszement hosszúak,régi 10-20 perces random insta most rosszabb esetben több mint egy óra.
DPS-el félév mire behív,híler druidát próbáltam,de inkább elment a kedvem a karitól.Paladin tank még megy,blood dk-t feladtam 80 körül mert olyan trágyák lettek a cata panda insták.Frost dk lett és köszöni szépen jól van.Már 110.
A küldizés anyiban jobb hogy nem kell 5 szintenként zónát váltani,de amúgy vacakabb.
Instában az xp kevesebb de sokkal hosszabb.
Mióta az új rendszert bevezették két karit húztam fel,egyiket 80+-ról 90-ig vért izzadva,másikat asszem 41-ről boostal.<#whatever>
Ha eléred a kilencvenes szintet onnan már újra jó.
Volt jó pár kari tervben hogy felhúzom még,horda oldalon is legyen pár karim,de jelenleg ez kimerül 3 110-es blood elfben.
Tauren,troll,goblin meg panda marad egyenlőre,nincs hozzá kedvem meg időm se hogy annyit küldizzek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.25. 13:45:33

jazzy
Én mondjuk sose szerettem szintezni (más mmoban se nagyon), az első 2-3 karaktert questeltem, a többit csak dungeonnel húztam, de szerintem nagyon visszavették, nekem nagyon lassú.
Heirloommal pikk-pakk gyors a szintezés most is.
Anélkül meg fun és nem lassú, pont kellemes. Én a void elfel heirloom nélkül kezdtem húzni, marad is így, majd ha folytatom.
Kicsit?
Frászt.
Nagyon.

MarkBlade
visszavették a szintezést pár patchel ezelőtt.. kicsit lassabb lett..
jazzy
Lehet elpuhultam az évek alatt de nekem brutál hosszú ideig tart a szintezés, 40 körül meguntam 20-ról indulva és inkább maradok undead.
Szerintem meg is vettél kilóra. Úgyis ráérek még a megjelenésig! 😊

Viszont ha egy másik realmen kezdenék, akkor ugye az eredeti helyen lévő dolgok nem lennének meg ugye? Igazából a goldot sajnálnám leginkább...
Bocsi ha hülye kérdés de már úgy nem követtem a dolgokat mint anno.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.04.25. 11:41:17

te érzed, hogy mihez van kedved 😊
Ha rendesen felszintezed, akkor kapsz egyedi void elf tmog szettet, boostnál nem jár.
Meg boostnál tök mindegy a faj, úgy se látsz vele semmit már érdemben vele, a kis területekről.