World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ó... Blizzard 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

A játékot meddig lehet előrendeli? a megjelenés előtti napig?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Érdekes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.05. 13:52:12

saját karakterekből lehet party portét összeállitani
https://calltoarms.worldofwarcraft.com/en-us/

Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2018.08.05. 12:31:58
shaba23
BfA Hunter Guide

Utoljára szerkesztette: shaba23, 2018.08.04. 18:05:06
Nekem denevér van, leszed 1 enrage, és 1 magic effectet 10 secenként.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Tudtok ajánlani hunter petet? nem tudom mit lenne érdemes befogni, ami gyors és jók a tulajdonságai

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

TBTPumpa
Pocok kedvenc csatornája:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa
Az új Cinematichoz is összedobtam egy magyar feliratot:

TBTPumpa

LeWyTy
Koncentrációs táborban.<#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Engem az előző 2 kieg pont ezzel vesztett el... Hogy én vagyok a fővezér meg legjobb a saját classomban... ugyan úgy ahogy minden másik player is. Ugyan már hogy gondolhatták ez komolyan? Nem illik bele... Ez nem egy singleplayer game... én ugyan olyan senki szeretnék lenni mint mindenki más és csak adjanak lehetőséget hogy fellülmúlhassam a többi playert valamivel. Ennyi. Miért kell túlozni? Lehet nem is BfA-zni fogok hanem vanillázni ...ott lehetek egy ugyan olyan senki mint mások<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mi a túró,szóval amikor kis karit kreálok akkor elméletileg az a múltban lesz és ahogy a kari szintje nő majd úgy eszi meg a penész a fát.
Azt hittem már az elfek is elwynn forestben fognak kezdeni.

de ott fognak,a táj majd dinamikusan változik,mint ahogy silithus is csak később lesz másmilyen
tigeroo
szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró szeró
Bronzebard.<#nyes>

A night el karik most akkor hol fognak kezdeni?
Gondolom nem a régi kezdő területen.

Amúgy szerintetek melyik a legjobb Allis- EU szeró? Silvermoon vagy Arathor?
Köszi, ennyire részletesen nem vágtam. Most így világosabb a helyzet.
Ühüm én is így gondolom.
Stipi stopi a búráját.
Jól fog kinézni class hallban a kandalló felett.<#hehe>

TBTPumpa
Ok, prepare for die! <#idiota>

Szimplán eszement undi.

TBTPumpa
Azért nem elfelejteni, hogy Sylvanas mindig is az irányító szerepét töltötte be, még a testvérei között is. Még Silvermoon védelménél is, utána is a Forsakenekkel. Illetve a mostani Hordás küldetéssorozatban is érdemes végigolvasni, amiket mond. Tud szervezkedni a csaj. Szóval nem hinném, hogy csak gyűlöletből teszi azt, amit tesz. Bonyolultabb karakter ennél, erre csak a Before the Storm könyv is ráerősít, nameg a Blizzard is azt mondta, hogy várjuk ki a végét! 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.03. 10:18:49

Caliph
Jaina mindig is a békét képviselte,még akár úgy is hogy a saját apjával állt véleménykülönbségben...Thrall jó társ volt ehhez,ő is inkább a békés rendezés híve volt,nem a háborúé...de aztán Jaina diplomáciája mindig zátonyra futott,Stratholmeban is próbálta meggyőzni Arthast,aztán az apja is utánna jött Theramoreba,aki háborús veteránként az orkokban csak az ellenséget látja.Próbálta mindenben meglátni a jót,még Arthast is kereste a lich king énjében,de ICC egy instájában Uther világosan elmondta neki hogy Arthas már nincs többé.
Aztán Thrall is magára hagyta,otthagyván a hordát Garrosh irányítása alatt,aki nem egy diplomata alkat

Aztán amikor Garrosh megtámadha Theramoret,Jaina minden kapcsolatát bevetve még a Kirin tort is behívta védeni,de mint tudjuk pont ez volt a warchief terve,hogy minél többen jöjjenek Theramoreba,aztán ledobta a mana bombát.
Jainat az utsó pillanatban mentette meg Rhonin egy portállal,igy szemtanúja lehetett szeretett városa és barátai puszutlásának.

Ekkor őszült ki,és haragjában egész Orgrimmart el akarta pusztítani,de mint ahogy egy szőke tincse is megmaradt,megmaradt a lelkében is a régi Jaina,igy mégsem rombolta porig az ork fővárost,pedig képes lett volna rá.

Ezután lett dalaran és a hatok tanácsának vezetője,kiűzte a hordát dalaranból,mert a blood elfek segítettek Garroshnak a divine bell megszerzésében.
Aztán a pandaria vége is,ahol Jaina oszlatta volna a hordát,és mégis Warian inti békés megoldásra,itt már egy másik Jaina jelenik meg...

Én nem aggódok ,amig a szőke tincse megmarad,bár biztos irtani fogja a hordát,de szerintem nem haragból és gyűlöletből ahogy Sylvanas teszi

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

tigeroo
mi ez a zappy bio meme? 😄 ezzel van tele minden. ennek mi a története?
Fpocok
Valami blizzard event van ázsiában, onnan van a videó.

TBTPumpa
Ez így a semmiből jött. Sylvanas is benne van szerencsére. Blizzardnál nagyon rágyúrtak a marketingre ennél a kiegészítőnél. Még az Allis oldal kapjon egy Jainás cinematicot és csendben maradok a következő kiegészítőig.

Fpocok

Húú ez nagyon durva volt. Még sok ilyen videót.
Az ilyen dolgok mindig jól néznek papíron de mivel mindkét oldalon fizető játékosok vannak ezért igazából sosem győzhet egyik oldal sem. Így viszont csak felesleges időpocsékolás az egész.

Amúgy meg mivel már olyan kibaszott nagy hero lett minden játékos karakter beállítva, hogy egymáson kívül már csak világb@szó dolgokkal fogunk harcolni. Jobb ha erre most felkészülsz, hogy ne érjen meglepetés a jövőben.
Panzeradler
Blizz rohadtul ért a cinematic videó gyártáshoz, ha nem lenne meg bfa már, itt tuti megvettem volna.
Fpocok

Amúgy lehet én tudom rosszul hiszen a Lore elég mély összetett de mintha úgy derengene, hogy nem Jaina árulta el az apját, hanem Ő maga vívta ki a sorsot azáltal, hogy Kalimdorban háborút kezdett és Jaina csak a békét a status quo-t akarta fenntartani és ezért nem állt az apja mellé. Most meg a videó alapján elég gonosznak van beállítva. Akkor most mi is a helyzet?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2018.08.02. 23:59:03
Igen ilyen a háború sajnos. A 2. VH volt az a pont ahol az emberiség elérte azt az erkölcsi mélységet ahol kijelenthető, hogy megérdemelnénk, hogy kihaljunk, mint emberiség. Ami a Warcraftban a Slyvanas kontra világfa az anno a valóságban a Németek és a holokauszt vagy a Szövetségesek Drezda-Tokió-Hirosima háromszög. Amikor átlépsz egy olyan fajta gyűlölethatárt ahonnan már nincs visszaút és már mindent szabad, ott megszűnik a lélek örökre. Vajon van e Sylvanasnak visszaút ebből a sötétségből egyátalán?
LeWyTy
A sztoriírókat zaklatják a World of Warcraft feldühödött rajongói.
Most melyik játékról van szó? World of Warcraft... nem?! A háború a lényege nem???... az meg ilyen. Bár én se pont Sylvanastól vártam volna ilyet.
Én örülök hogy végre egymással háborúznak nem valami másvilági zöldlámpás világb@szó démonnal.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.08.02. 23:40:07

Elgondolkozva sok reakción a nézők csalódottsága is érthető. De bizonyos módon Sylvanas megőrülésére is van magyarázat. Jelenleg úgy érzem most érte el erkölcsi mélypontját és minden gyűlölet, keserűség, csalódottság, bosszú, egyben manifesztálódott benne amikor a világfát felgyújtatta. A történetírók helyében a következő kiegben ha ebben még nem is, de valahogy egyfajta revelációt, egy fordulatot vagy bármit várnék ami kiemeli Őt a többi sötét főgonosz közül. Hiszen mégse Sargeras, sem Arthas sem Gul'dan...
Sylvanas a legfontosabbat veszítette el a reményt. Van olyan jó a Blizz történetíró brigádja ha nem hányja csapja össze a munkát, hogy valami epic fordulatot csavart beletegyen majd. Ha másképp nem is de egy esetleges halálával békét nyerjen háborgó lelke, vagy egy újabb fő gonosz Azerothra jövetelekor jóvá tegye jóvátehetetlen bűnének egy részét. Ti mit gondoltok?
Küldik miatt annyira nem érdemes kipróbálni a patch-et? Gondoltam rajta, hogy a start előtt még meglesem.... de már alig 2 hét.

https://www.twitch.tv/sp1gu

TBTPumpa
For the Horde!

For the Alliance!

picket
Ilyenek ezek az achievementek, ha valaki először téved egy új területre, akkor az egyszerűbbekből gyorsan be lehet sokat gyűjteni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Én inkább a hölgyet csomagolnám ki 😄 Jönne az explorer meg a raid achievment rendesen 😄
Fpocok
Van új NVIDIA driver BFAhoz.

TBTPumpa
Blizzard elkezdte kiküldeni a Battle for Azeroth gyűjtői kiadásait:

LeWyTy
Kaptam egy jópofa call to arms mailt Magától Silvanastól.
El is gondolkodtam.... mire lehet számítani ető a kiegtől? Mi az általános vélemény? Jó lesz? Megéri?
Menő az új topic dizájn.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.08.01. 23:26:21

Fpocok
Eddig a kedvencem. Csak az nezzemeg aki latta uj videot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mától
drop
nekünk mikortól elérhető?

TBTPumpa
Amerikában él a War of the Thorns esemény második felvonása:

A küldetéssorozat teljesítése után a Hordás karakterünk kap egy War-Torn Reins of the Undercity Plaguebat mountot, a Szövetséges karakter pedig egy Smoldering Reins of the Teldrassil Hippogryph mountot.
Ez a két mount csak korlátozott ideig (konkrétan a BfA megjelenéséig) érhető el!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.31. 22:36:43

TBTPumpa
Gyorsan csaptam alá magyar feliratot:

Meg a múltkori Jaina-s kaland alá is:

A magyar felirat eléréséhez kattints a Feliratok gombra.
Nem vagyok tévedhetetlen illetve profi fordító sem, a kritikákat és javaslatokat szívesen fogadom. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.31. 22:18:46

Caliph
csöppet megkattant,keresi az ellenséget mindenáron,most hogy a légiónak is annyi

még a forsakenek között is tisztogatott,hogy megpróbálja fenntartani a hatalmát. Mivel a valkyrokkal is füstbe ment minden,halottak kellenek neki a seregbe.

Remélem lesz egy Jaina - Sylvanas párbaj valamikor-hacsak a horda nem lép előbb és pucolja ki mint bukott warchief...

És Sylvi meg van győződve róla hogy az élő rokonokkla egy forsakennek semmilyen kapcsolata nem lehet normális,még egy rakás forsakennek igénye lenne rá-volt is erre egy kezdeményezés valamelyik könyvben Anduin részéről

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.31. 21:48:52

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.