World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Allisokhoz arguson kell 2 repu exaltedre,ami nehezebb,a hordásokéhoz broken isle-n kell repu,az megvolt alapból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.17. 20:40:53
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.17. 17:11:22
Bár sanda gyanúm hogy te is egy kamionoi vagy.
De a no offense benyögése után nem tudlak komolyan venni,bocs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.17. 17:01:34
De amúgy igen. Senki sem tart pisztoly a fejedhez, hogy kötelező játszani. Ha nem tetszik akkor abba lehet hagyni és tolni valami mást helyette.
Gondolom ott ahol elősször is.
De egyből kaptál választ erre a kérdésedre:
https://www.wowhead.com/quest=49929/the-call-for-allies
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Olyan gondom van, hogy új telefon, új gép, authenticator. Namost, az authenticatort az utóbbi időben nem használtam, ezért ki volt kapcsolva.
Most viszont a régi gépemen akartam bejelentkezni, itt viszont kéri a kódot. Gondoltam azon ne múljon, felraktam telefonra az appot. Ugyebár van sms protection is, és app setuphoz sms-ben küldik a kódot. Itt kezdődik a gond, mert lövésem nincs, hogy amit ott látok számot (**)*** **22 ez mi a fax lehet, mert nekem sosem volt ilyen számom 😊 Jó, akkor ticket, vagy lechatelem a supporttal. viszont, hogy ide eljussak, meg kéne adnom az authenticator kódot, vagy választhatom az SMS protection kódot 😞 Na ilyenkor mi a fasz?
1. A google a barátod.
2. Az előzőleg linkelt oldalon mindent megtalálsz.
3. Jácc és megtudod.
szerintem 3 válasszal épp elég korrekt voltam és nincs jogod megsértődni
Ha nem vesszük figyelembe hogy lusta vagy utánnanézni akkor: Meg kell szerezni egy achievmentet és ki kell repuzni exaltedre. (A többinek nézz utánna) <#circling>#circling>
hogy lehet megszerezni void elfet?
valaki tudja hol lehet felveni eszt q-et the call for alies
https://www.wowhead.com/faction=2157/the-honorbound
Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2018.08.17. 12:46:28
Gondoltam egyet, es random-rol atallitottam arra ami nekem kellett (Waycrest Manor) es lass csodat 15 perc alatt bent voltam.
Nem tudom, hogy ez csak egy egyszeri eset volt-e es hogy csak erre az egy instara volt csak ennyi a varakozasi ido, de mindenestre eleg furcsanak talaltam.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Utoljára szerkesztette: archetiz, 2018.08.17. 09:50:57
Lehet hogy több is volt mint két óra,próbáltam tolni a küldiket Stormsong valey-ben,vagy mi a rosseb a neve.
Bár sok kedvem nem volt,unalmas BfA küldizés rohadtul.
Tök eszement és unalom küldetések,ráadásul kb minden küldi ugyanaz csak más néven.
Jah és még zsebelni sem éri meg,én még nem kaptam rugóval zsebelős küldit mint Legionban a class hallban.BfA-ben csupa szemét jön zsebeléssel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.17. 08:22:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
valaki bejutott mar a 110-120 lvl instaba?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.16. 17:34:16
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nekem nem,na meg Bronzebard nem is pvp realm.
De láttam egy csapat allist akiknek be volt,meg is néztem nekem off volt pedig.
Mondjuk még sosem támadtak meg hordások,mert sosem volt pvp szerver.
Ugye már egy ideje feltöltik a realmokat másik realmok játékosaival.
Én ragna horda oldalon is állandóan látok másik realmos játékosokat... tele van minden Kazzak és csomó más realmos playerekkel.
A tényleges playerszám nem is számít annyira.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.08.16. 16:39:50
https://www.twitch.tv/sp1gu
Már nincs pve és pvp realm, ha bekapcsolod a pvp-t akkor olyanra dob, ha kikapcsolod akkor pve-re.
https://www.twitch.tv/sp1gu
A helyzet az, hogy van egy fölösleges BfA kódom, amire nincs szükségem és eladásra kínálnám. Akit érdekel az privátban megtalál.