World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zomgzerg
nem fogsz olyan közepesen népszerû, vagy ismertebb játékot találni amivel ne középiskolások vagy fiatalabbak játszanának többségben, és ne nekik kéne tetszeni ilyen tartalmakkal itt vagy ott.

hi! Segítséget szeretnék kérni tõletek. Van egy 55 Ork tolvajom. Lockpicking képeségem 168-as. (kicsit alacsony) 175 szintet kéne elérnem, hogy heavy junkboxokat tudjak nyitogatni. Hol tudnék farmolni worn junkboxot. Desolace ben a kentauroktól tudok lopkodni de valami eszméletlen ritkán lehet kilopni tõlük. Ha sikerül is 7-8 db doboz után lépek 1 szintet. Elég macera. Ha valaki tud 1 jó helyet ahonnan lehetne sok dobozt lopni irjon légszi.
Ha van más öltlet azt is szivesen fogadom.
1000 köszi
Tiszteletben tartom a véleményed, még annak ellenére is, hogy nem értek vele egyet. Fõleg azon részével nem, amiben "szánalmas idiótának" nevezed a szerkesztõinket. De természetesen ehhez is jogod van. Mint ahogy - gondolom én -, más olvasóknak ahhoz van joguk, hogy olyan site-ot linkeljenek ide, amilyetet akarnak, feltéve, ha az kötõdik valamennyire a World of Warcrafthoz. Õsi, elpusztithatlan harag él benned a FS! nevû bloggal szemben. Mókás, hogy minden egyes alkalmat megragadsz, hogy ellenszenvednek hangot adj. Ez amolyan hobbi lehet.
Jóember ha ez nem ízléstenek akkor mi?Persze a saját oldalatokon annak örömködtök aminek akartok, annyira vagytok primítívek amennyit elvár tõletek a középiskolás vagy az alatt lévõ olvasóközönségetek.Azért én nem lennék büszke erre a jeles postra sem...
Az a szerencséje ennek a remek, jó hangulatú topicnak, hogy olyan nagyszerû emberek vigyáznak a rendre, mint Te. 😊
Kéretik mellõzni az iylen szemét linkelését.Akkor inkább a flame meg az idióta kérdések.Ez a "privát" blog meg akik hozzátartoznak maradjon ott ahova való (béka üllepe kb) a szánalmas idióta "munkatársaival" együtt.
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
u are my hero! SAVE ME!!

nobody seems to care..
Tatyla
ez meg az én tegnapi öcsim:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jagumo
Tessék ittvan meglehet nézni 😄

1 hét alatt igen, am. meg életem is van mellette, ma pl nemis wowoztam, és nemis fogok 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

dartonita
Egy het alatt friss 80asbol OS meg Naxx hc?
Szoktal Te aludni is? oO

Jagumo
milyen tört? 😄 mirõl beszélsz? eredetizek 😄

megis találtam csak gondoltam megkérdezem itt, mert kurva hosszú angol szöveg és lusta vagyok lefordítani... meg kurvasokidõ lenne mert nemvagyok annyira jó angolból, még csak tanulom...

de ha olyan nehezedre esik leírni neírd le... ha egyáltalán tudod 😮

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
hú, engem nemnagyon érdekelnek az achik, a BattleMaster-t megcsinálom és nekem annyi elég, csak hibá mondom állandóan haverjaimnak menjünk be 5-en és megcsinálunk mindent, sose jön össze :/ de már egyedül is elégjól haladok , Eye, Arathi, WSG majdnem kész Alteracban még kell gyúrni meg ugye aicent-en 😊

Mighty
Keress rá a neten bafék koma. Ha már törtözni tudsz és letudni mindent, akkor talán az internetet is tudod megfelelõen használni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jagumo
Csoki

1 hete lettem 80-as és eléggé fel geareltem magam 1 hét alatt, letoltam Naxx normalt meg Heroicot félig csak Shapphi nemment le meg ugye thuzad, Obsidian is lement normalban is meg heoricban is, és Malygosba szeretnék elmenni 10-es be mert oda már jó a gearem és kellene a pajzs, csak nemtudom a taktikát valaki leírná nekem, hogy mit-hogy kell csinálni?

Ha valaki megteszi nagyon megköszönöm 😊

picket
Mert ez druidával teljesítmény -.-'''''
Amúgy meg... vaskocka :p

ಥ_ಥ

Botond
Egy ilyen gyalázatos rágalomra csak egy szintén friss, mai öcsivel tudok válaszolni:

Hátfájás, mi? Vasból vagyok, öreg. :o
picket
ne biztassátok, még a végén azt hiszi, hogy az öregség bölcsességgel párosul, pedig csak hátfájással :p

ಥ_ಥ

Count Adyn
oO, HBD!😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csirke4
Heppy Börszday
s0n1c
Boldogot, te vén fos! 😄
boldog szülinapot <#hawaii>

nagyon súlyos kategória, ez keményen büntet igy hétfõ reggel 😄

Botond
Kösz! Hirtelen 30. :o És persze a daily öcsit is beszúrom, hogy ne csak offoljunk. :o

BEAST
HBD Botond<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😞(
Azért köszi.

Csirke4
Kell hozzá alap és elsõ kieg.
Hali!
Elég ha megrendelem a legújabb kieget?Alap game kell hozzá?
thx..

fogd már be a pofádat

Get a life!

mert megérdemled?
Lacee
persze, csak az ötödik felkiáltójeleddel már nehéz lesz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

Ez oké, de most a szintezésrõl volt szó.

Alph4 elég buta, élvezet lehet vele játszani :S

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

AP abban az esetben jobb mint a pure stat ha gemelesrol beszelunk mondjuk. es akkro is csak abban az esetben, ha egy olyan class az erintett mint pl a rugo vagy a cement shaman, ami ugy kap Attackpowert hogy strbol 1t agibol 1t (shaman intbol is 1.1t).

tehat rugonal es cementshamannal pl jobb ha pure attackpowerre gemelsz ill enchantolsz. de pl egy warrior vagy retri pala eseteben az str>ap lep eletbe.

Csirke4
Hagyjad, ha õ szerinte jobb az AP akkor az csakazért is úgylesz.
MaxPayne
ok, thx 😊

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Jelenleg title-oket es mountokat lehet ertuk kapni. Kesobb valoszinuleg lesz gear-jutalom is.

A bok 10%, az unleashed rage a str-bol eredo ap-t is noveli. 😊
Szoval ovatosan a lebecsmerlo szavakkal.

csak egy pont.. perpill semmire sem jók, de vannak pletykák, hogy mikre lehetlesz használni, de még semmi konkrét

MaxPayne
Hali, új vagyok a wow-ban lenne szíves valaki elmagyarázni hogy mik azok az Achievementek és mire jók?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Csirke4
És ne linkelje be senki a Deadlinesst mert itemekrõl beszélünk.
Csirke4
"Unleashed Rage (shaman talent +10% AP) Míg a BoK már csak 2% total stats."

Köszönjük szépen, rogue-ról beszéltünk.
Mennyél vissza homokozni.
alph4
Látszik nem értetek a játékhoz. Az AP is növelketõ buffal és jobb is!
Unleashed Rage (shaman talent +10% AP) Míg a BoK már csak 2% total stats.
Mind1, okoskodjatok tovább. jó olvasni a sok hülyeséget
<#lama>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

vki aki volt admin vagy gm egy szeron pls mondja meg hogy kell bugot javitani meg npc-t csainálni😛pls ha vki tudja irjon ide a cimre : [email protected]
Csirke4
És ugye azért jobb 1 str mint 1 AP mert buffal növelhetõ mint ahogy tomcsa írta.
Csirke4
Nem encsantolnak a rugók strengtheset mégpedig azért nem mert a str-es gem ad 16 strengthet az ap-s gem pedig 32. (scarlet rubyk)
Namost a shadowpanther maep formula szerint az agilitival egyenlõ formulában 1 agility=0.5 attack power és 1agility=0.55str. E szerint ha a str gem már 30 strengthet adna vagy többet akkor jobb lenne a 32 attack poweres gemnél.
A formula szerint így 16 agis gem=32 aps gem úgyhogy tessék keresni az agis cuccokat is! 😄
Csirke4
Hm igaz amit mondasz, a pre-tbc itemeken van soksok str. Sõt a Shadowcraft seten még néhol spirit is van. De az attack poweres itemek (akkor még nem léteztek equpip bonusos AP-s cuccok tonnaszám ebben igazad van) sokkal több AP-t adnak mint ahány ap az str fog adni akárhogyan buffolod is szarrá. Ezért szintezéshez is inkább keressen AP-s cuccokat!
Egy ilyennel többre megy mintha lenne rajta +3 strength.
Úgy is lehet venni, hogy kétféle WoW van. 60-as szintig az egyik és 60 felett a másik. Én legalábbis így látom. De a srác nyilván elõször a 60-as szintig kíváncsi.

Bocsánat a lehülyézésért, de el is kéne olvasni az elõzményeket is, nem csak beírni valamit.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Képzeld láttam. Mily meglepõ, általában az item felén van agi és erõ is. És nem csak warrioroknak. Jééé. Igaz, kiegekben már rámentek a pucér APra (+ attack power), de ez meg nem növelhetõ buffokkal.

És ha kinyitnád a csipádat, akkor láthatnád, hogy az alapértékekrõl volt szó és a szintezésrõl. Amikor valaki eléri a max zsintet és elkezd raidelni, ott már (sõt a kiegekben 60 feletti itemeken) úgymond pucéran adnak sok dolgok (+ ap, nem agi és erõként stb).

Az alapjátékban lévõ szetteket nézd meg, azokon szinte mindegyiken van erõ is agi mellett.

Lattal-e mar karon varjut?