World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van más öltlet azt is szivesen fogadom.
1000 köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1 hét alatt igen, am. meg életem is van mellette, ma pl nemis wowoztam, és nemis fogok 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
megis találtam csak gondoltam megkérdezem itt, mert kurva hosszú angol szöveg és lusta vagyok lefordítani... meg kurvasokidõ lenne mert nemvagyok annyira jó angolból, még csak tanulom...
de ha olyan nehezedre esik leírni neírd le... ha egyáltalán tudod 😮
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
1 hete lettem 80-as és eléggé fel geareltem magam 1 hét alatt, letoltam Naxx normalt meg Heroicot félig csak Shapphi nemment le meg ugye thuzad, Obsidian is lement normalban is meg heoricban is, és Malygosba szeretnék elmenni 10-es be mert oda már jó a gearem és kellene a pajzs, csak nemtudom a taktikát valaki leírná nekem, hogy mit-hogy kell csinálni?
Ha valaki megteszi nagyon megköszönöm 😊
Hátfájás, mi? Vasból vagyok, öreg. :o
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azért köszi.
Elég ha megrendelem a legújabb kieget?Alap game kell hozzá?
thx..
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Alph4 elég buta, élvezet lehet vele játszani :S
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
tehat rugonal es cementshamannal pl jobb ha pure attackpowerre gemelsz ill enchantolsz. de pl egy warrior vagy retri pala eseteben az str>ap lep eletbe.
Szoval ovatosan a lebecsmerlo szavakkal.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Köszönjük szépen, rogue-ról beszéltünk.
Mennyél vissza homokozni.
Unleashed Rage (shaman talent +10% AP) Míg a BoK már csak 2% total stats.
Mind1, okoskodjatok tovább. jó olvasni a sok hülyeséget
<#lama>#lama>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Namost a shadowpanther maep formula szerint az agilitival egyenlõ formulában 1 agility=0.5 attack power és 1agility=0.55str. E szerint ha a str gem már 30 strengthet adna vagy többet akkor jobb lenne a 32 attack poweres gemnél.
A formula szerint így 16 agis gem=32 aps gem úgyhogy tessék keresni az agis cuccokat is! 😄
Egy ilyennel többre megy mintha lenne rajta +3 strength.
Bocsánat a lehülyézésért, de el is kéne olvasni az elõzményeket is, nem csak beírni valamit.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
És ha kinyitnád a csipádat, akkor láthatnád, hogy az alapértékekrõl volt szó és a szintezésrõl. Amikor valaki eléri a max zsintet és elkezd raidelni, ott már (sõt a kiegekben 60 feletti itemeken) úgymond pucéran adnak sok dolgok (+ ap, nem agi és erõként stb).
Az alapjátékban lévõ szetteket nézd meg, azokon szinte mindegyiken van erõ is agi mellett.