World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 40-50 dollár körül gondolom az árát.

PiszkosFred
Csinalni kellene tippjatekot.

Szerintem uj jatekkent/produktumkent fog megjelenni a bnet fiokban/launcherben, nyilvanvaloan uj klienssel, es szerintem az aktiv wow havidij mellett lesz egy egyszeri 10-15 dollaros, kvazi mini dlc aru beugro is. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egy 20-25€ talán benne van a pakliban, de meglátjuk. Egyenlőre lássuk meg BlizzConon, hogy valójában mi is lesz ez a Classic.
Én nem vagyok ennyire optimista, szerintem valami zsetont kérnek majd érte, de meglátjuk.
Caliph
csak álljanak össze újra,csináljanak egy új céget és legalább egy új legendát 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szerintem is így lesz, de kiderül úgy is.
nyilván nem kell megvenni újra,hisz az egész battlechest megszűnt , előfizetésért megkapod
TBTPumpa
Melyik játékot? A Classic-ra gondolsz?
A bejelentés úgy hangzott, hogy "Classic server option". Szerintem nem kell megvenni még egyszer, csupán aktív előfizetés kell majd (ahogy most már a Battlechesthez is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.08. 16:52:04

A játékot vajon meg kell-e venni újra ? Gondolok itt azokra akik rendelkeznek már vele. Erről van infó ?
Tamogatja a jatek a 7.1 hangzast?
TBTPumpa
<#eljen>

sorry, de *FAN az a fun...

PiszkosFred
itt van a lista, hogy mit kapsz vele

PiszkosFred
Azon tul, hogy abban egyetertunk, hogy 50 eurot fizessen az ki egy 5 napos demoert, akinek hat anyja van, sajnos az egeszet teljesen rosszul ertelmezted, es a demo lehetoseget kiragadtad az kinalatbol. Mert az blizzcon virtual ticket nem csak roppant gagyi mountot es bannert ad a demo mellett, hanem nonstop streameket, minden panelrol, extra doksi filmeket, archivumhoz elerest, stb. azt, amit a sima ticket is nyujt azoknak, akik eloben ott lesznek a rendezvenyen.

Senkit nem akartam megsérteni. FUN vagyok én is ,aki az első Magyarok közt kezte a játékot 😊 De hogy egy kétes időpont kiadásu játék egy hetes demó verziójáért nem fizetek 50 dollárt, amit anno 14 éve 60 dollárért vettem meg,kicsit pénzlehúzásnak tartom , kb ennyit akartam kihozni az ezelötti hozzá szolásomba.
PiszkosFred
Nem, sajnos teljesen rosszul latod az egeszet. Ez csak az extra a jegy melle.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.05. 16:57:35

Ezzel most a fél fórumot megsértetted.
Szerintem.
XD

Engem mondjuk pont nem izgat a demó,dark iron törpöm most jobban érdekel.

Jól értem hogy 50 dollárért 6 napig játszhatnak majd az emberek a "DEMO"val? ez valami vicc ugye ? Adnak egy cloak meg egy bannert epicbe és slussz..... de hogy egyáltalán mikor jön ki, és ezeket a tárgyakat lehet-e használni a jövőben, valamint hogy egyáltalán mekkora boostot fog adni arról semmi infó ?! Ki az a gyökér aki pénzt ad ki erre így ?
PiszkosFred
Once the demo is live, you’ll be able to play until 10am PST on November 8, giving BlizzCon attendees a chance to check it out again once they get back home.

PiszkosFred
Addig lesz jatszhato a demo, a fair play szellemeben - azert, hogy azok is kiprobalhassak az 1-1 zonat es a classic wow szervert, akik tenyleg ott vannak a Blizzconon, es csak az esemeny vege utan ernek haza.

...és mi a november 8.-i időpont ?
PiszkosFred
Novemberben demozhato a kezdo zona(k) egy resze 😊 Alairom a 2019-es megjelenest barmikor, de szerintem boven lesz abban az evszamban ket darab kettes is. Minimum ketto... 😊

Fpocok
Novemberben demózható, szerintem csak jövőre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A classic mikorra várható ? Van valami infó róla ?
TBTPumpa
Vezércsere a Blizzardnál

Mike Morhaime 27 év után otthagyja a Blizzardot, utódja J. Allen Brack (World of WarCraft világából ismerős lehet) lesz.

Elvileg Mike már a novemberi BlizzCon-on sem fog beszédet tartani.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.04. 13:01:39

Caliph
hehe az a gnome mage gúnya az megvan valahol😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ennek kicsit az ujravágott verziójának tűnik
https://youtu.be/WWj1TgDQn7U
Fpocok
Ez tök jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nézd tegnap még 120-asok voltak most meg nem.
Azért 115-ös szinten könnyebb lelőni őket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem még nem volt ilyen.
Mage karival vacak volt nazmir.
Mert gyenge volt.
Dk-val nem mert vele ahogy átmentem szintet léptem és minden egy szintel kisebb volt.Így nazmir neki poén volt mindent lecsapott 1-2 ütéssel.Bár végén behívta random insta és mikor kijött minden vele egyszintű lett.
De a DK könnyebb volt akkor is.
Huntival átmentem nagy lag és minden 120.

PiszkosFred
Nekem is ugy remlik. Bar a mobok szintjere nem emlekszem, de arra igen, hogy amikor csinaltam a dustvari kampanyt, akkor lattam egy raret lvl11x szinten, gondolkodas nelkul bekotottem, aztan csak pislogtam, hogy nabaszki ez kemeny es hopp, tenyleg, ez most 120-as elite, nem kellett volna 😊 De csak a bevezeto kuldetesek kornyeken volt ilyen.

3 karit huztam augusztusban fel, akkor mindig 120asok voltak mobok, kivéve a quest helyen.
Ez a harmadik kari amivel átmegyek oda,a többinél a zónában az ellenség szintje passzolt a karimhoz.
Sőt dk-val amikor szintet léptem még egy szinttel kisebbek is voltak.

Igen normális. Csak bizonyos mobok lesznek ott veled egyszintűek. Majd 20on felfedezed a szomszédot.
Wow,akkor nem csak nekem volt lag.
Akkor meg nyugodtam.<#buck>

Kis huntival is akartam menni timewalkingra erre kiírta hogy 14 perc várakozási idő.
Gondoltam addig elmegyek és tolom war campaign-t.Elkezdtem a nazmir küldit,átmentem nazmirba és minden 120-as a karim meg 115.
Ez normális?
Re logoltam de hiába.

PiszkosFred
Hat, az a vicc, hogy samant es paladint is feloltoztettem ugy a mult heten, hogy 90%-ban uj 340-es 7th legion cuccos esett es nem mar meglevo darab. Mazlim lehetett. Meg fegyverek is kiestek, samannak meg offspec is.

Ma olyan lagfest volt, hogy csodalom a turelmedet, en hagytam a picsaba Arathit. Doomot lenyomtam, bonus roll hozott egy 370-es shouldert, de a tobbihez nem volt turelmem, majd holnap. Hozzateszem, a regen latott mai lag, meg a par napos classic wow demo bejelentese visszahozta egybol a Tarren Mill - Southshore ally-horda ossznepi pofozkodas hangulatat (mar ami a lagot illeti), ugy cirka 14 evvel ezelottrol. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.28. 00:06:17

Persze ha nem ugyanaz esne mindig.<#buck>
Ma letoltam a hat küldit plussz a boss-t arathin.
Kesztyű persze ma is esett.<#buck>
A tank bossból meg rollal is csak AP esett.

PiszkosFred
Jaja, minden WF boss kill utan kapsz 340-es darabot, ha van turelmed, siman fel tudod oltoztetni az altokat onnan. 😊

Én szerintem kb 25öt voltam 😄
Tegnap lett timewalking,a kis dk karimat egyből felrántottam rajta 323 gs-re.
Lófing volt neki,hisz friss kari.
Elmentem vele a frontra harcolni,kaptam egy 345-ös és egy 370-es kesztyűt.<#buck>
Hú de elment a kedvem további próbálkozástól.<#hehe>

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert szar 😊

Szép darab,grat.
Hülye vírusírtó egyből behisztizett hogy rákattintottam a képedre,nem tudom mért nem szereti a képfeltöltést.<#hehe>

xd
jazzy
Én már most lusta vagyok heti 2 fix napon raidelni, anno meg 4 néha 5 nap toltam, plusz felkészülés. Nem érzem magaménak ezt a vanillát, pedig egyébként nagyon érdekel, mert bc-ben kezdtem csak.

Lehet már a szintezéshez sem lesz türelmem. Azért 12 évvel ezelőtt mások voltak a prioritások 😊
PiszkosFred
Kiraly lesz majd minden trashpack elott buffolni, mert az 5-10 perces buffok lepotyogtak szepen folyamatosan 😄 En azert kivancsi vagyok ra, bar nagyon veszelyes uzem a regi emlekek ujraelese, jo par gog-os jateknal rajottem, hogy jobb hagyni ugy, ahogy emlekszem ra...

Nem hiszem hogy menne már az ami akkoriban,most egy órás raid is hosszúnak tűnik,akkoriban meg volt hogy nyolc órában is toltuk,ma az nem menne semmi képen,még egy vödör kávéval is elaludnék két óra után.

MarkBlade
és ha igen.. lehetne keresni 40 NORMÁLIS embert raidre.. lehet farmolni a goldot amikor éppen nem a 3-4 napos raidet ütöd? Hát kösz de kösz nem 😄