World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg tank és healerhiány ftw😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Get a life!
Get a life!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ಥ_ಥ
Ha minden jól megy pénteken meg lesz a 17. 80asom is 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Legalábbis valami ilyesmit olvastam.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Még annyi, hogy itt már nem kell majd utazgatni, hanem a játék egybõl kidob a summon kõhöz mindenkit akivel egy csapatban vagy.
Minden HC instában és raidben (citadellt kivéve) triumph fog esni.
A napi HC mint Q meg szûnik helyette lesz a random HC opció ami a HC teljesítésével az utolsó boss halála után 2 emblem of frostot fog adni. A "napi" random HC teljesítése után is indíthatunk random HC-t de az utolsó boss halála után 2db triumphot fogunk kapni frost helyett. Random HC rendszerben nem számít melyik HC mentett mivel az ID-ket figyelmen kívül hagyja a random HC rendszer. Ezen felül lesz egy Heti raid küldi ami egy adott raidben lévõ bossok halálát kéri a revard itt ha jól tudom 10 emblem lesz (abban nem vagyok biztos, hogy ez frost lesz e vagy csak 5 frost 5 triumph).
Random HC teljesíthetõ full random partyval amiért esetlegessen egy + petet is kaphatunk illetve egy meg kreált partival is indíthat a leader random HC-t.
Ennek fényében aki össze tud ütni egy kitartó 5 fõs csapatot egy hétvége alatt elég szépen átöltözhet amennyiben nem ilvl232-es vagy jobb cuccokban van.
üdv
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
conquest->triumph?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
bocs, egyszer nekem is muszály😄
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Tudnátok abba segíteni, hogy a magyar Wow szerverek közt van olyan ahol kötelezõ az RP-zés?
(Olyanok válaszát várom akik igazán tudják mi az az RP)
csak az a nemmindegy, mikor a felvett movie-ban azt látom, hogy a dps elsõ dk laza 3-4k dps-t ver rá az utána következõkre anub hard-on.
s biztosan tudom, hogy azok, akikrõl a movie készült értenek a kasztjukhoz, mert ha nem igy lenne, akkor még mindig toc25hc elsõ bosspakliján wipeolgatnának.
szóval van itt azért class unbalance is bizonyos szitukban, amiknek nem biztos, hogy annyira kéne lenniük, de persze itt sok minden függ a körülményektõl és az adott bosstól is. tökéletes dolgok meg nincsenek, ezt mindenki tudja...
Németországban vagyok jelenleg, és nem akarnám most megrendelni Mo-ról a következõ könyveket:
Richard A. Knaak - Végtelen forrás/Démonlélek/Meghasadt Föld
Jeff Grubb - Az utolsó Õrizõ
Richard A. Knaak - Halálszárny
Christie Golden - A Klánok Ura
Keith R.A. DeCandido - A Gyûlölet kora
Szóval a WoW-os "szakirodalomról" lenne szó.
Nem tudja valaki, hol találhatnám meg a neten pdf-formában ezeket a könyveket? Esetleg valakinek nincs meg véletlenül? Jó lenne egy kicsit "mûvelõdnöm" a témában. A WC1-2-3-t végignyomtam, meg azért már a WoW-ban is jó ideje benne vagyok, de azért van, amivel még nem vagyok tisztában, és egész jókat hallottam ezekrõl a könyvekrõl.
Guglizni próbáltam, de csak könyvesboltokat meg ilyeneket dobott ki nekem a keresõ.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
de célszerû rizzsel fogyasztani, merazjó.
nyamm...meg is éheztem yol, vaze 😄
azt nemtom rugóból hogy kell, csak a pulykás versiont ismerem sajna 😊
A (bõrtelen) húst vágd ujjnyi csíkokra. Hevíts kevés olajat, dobd rá a húst, s addig keverd-forgasd, amíg egyenletesen ki nem fehéredik. Ekkor sózd meg, s add hozzá az összetört fokhagymát és a darált diót. Néhány percig (kevergetve) így pirítsd, majd vedd vissza a tüzet, keverd bele a tejszínt, borsozd meg, s lefedve párold, amíg a hús meg nem puhul.
Jó étvágyat!
Úgyis kihalt, sivár a topic legalább volt mirõl írni pár sort.
-Az sg-s felhasználó egy hete regisztrált, tehát nem mondható megbízható forrásnak.
-Ismeretlen alkalmazást reklámoz a video, amibe be kell írnod account neved és jelszavad, aztán elindítja a wowot, majd ismét be kell írnod a jelszavad (ez nem gyanús, ugye?)
-Külön figyelmeztet, hogy pontosan írd (nehogy nehéz legyen ellopni, és a próbálkozásaidból válogatniuk kelljen).
-Nem csítelünk, mert akkor kiraknak, meg azokat is, akikkel érintkeztél, tehát a goldgyártás és hasonló hülyeségek kizárva.
-80-ason xp-t kap = szeró.
Azt a hsz-t, ami csítet vagy exploitot reklámoz, esetleg account lopásra alkalmas progikat, azt természetesen törlöm, amint látom.
ಥ_ಥ
Meg a playerek is elég hamar jelentenék játékon belül, gm tudtommal nem szokott karival mászkálni nagyon.
Pár helyre belinkeli ahonnan megint pár helyre belinkelik, nem derülne ki az soha. 😄
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Swedish people are albino monkeys
kis noob