World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k O T T A
kíváncsi leszek a sok afk matyira
meg tank és healerhiány ftw😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Mi meg Software 😄😛

Get a life!

Nekem csak 9van, meg elkeztem huzni egy rugot, és 3hete 12es😄 Én itt befejeztem 😄

Get a life!

na ja csak ezt a lehetõséget nem próbáltam még , megnézem hátha

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
Ha más játékban nem (és korábban ebben sem), akkor a játékban kell keresni a hibát. Próbáld újratelepíteni, hátha...

ಥ_ಥ

passz :S hardware noob vagyok

esetleg nincs erre egy test? más játékban meg mért nem ? :/

lehet haldoklik a videókártyád.

capaszabi
nem kevered össze a sakkal?

üdv , van itt olyan akinek fekete négyzetek jelenek meg a wowban? más játékban nem , kártya radeon 9800, frissítettem minden drivert . esetleg van 5letetek mi a baj ? hivatalos fórumon nem találtam hasonló hibát.

capaszabi
vannak fightok ahol X class X spec az optimális. Anub 25HC-n unholy dk ilyen, bár nálunk 2 blood 1 unholy a top3 ilyen 100-200 dps eltéréssel. Mind2 spec erõssége kijön itt. A blood anubba tol sokat és eközben cleaveli BBzi addokat, mig unholy az addokba tol sokkal többet és fehéret kapja anub.

capaszabi
rekontra: öcsipont
Ha minden jól megy pénteken meg lesz a 17. 80asom is 😄

antgecc
Valaki tudna segíteni abban, hogy hol, milyen oldalon érdemes wow accountot hirdetni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Ugytudom, hogy ha megvan a csapat feldob egy ready chek ablakot miután mindenki lepipálta beteleportál mindenkit a random HC-ba.

Legalábbis valami ilyesmit olvastam.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Zsoltika 007
Na végre!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tarti19
Pontosan így lesz, illetve még az elsõ random HC esetén 26 aranyka s 46 silver is hozzánk csapódik😛
Még annyi, hogy itt már nem kell majd utazgatni, hanem a játék egybõl kidob a summon kõhöz mindenkit akivel egy csapatban vagy.

Omlás
Az új LFG rendszernek köszönhetõen a következõ lesz.

Minden HC instában és raidben (citadellt kivéve) triumph fog esni.

A napi HC mint Q meg szûnik helyette lesz a random HC opció ami a HC teljesítésével az utolsó boss halála után 2 emblem of frostot fog adni. A "napi" random HC teljesítése után is indíthatunk random HC-t de az utolsó boss halála után 2db triumphot fogunk kapni frost helyett. Random HC rendszerben nem számít melyik HC mentett mivel az ID-ket figyelmen kívül hagyja a random HC rendszer. Ezen felül lesz egy Heti raid küldi ami egy adott raidben lévõ bossok halálát kéri a revard itt ha jól tudom 10 emblem lesz (abban nem vagyok biztos, hogy ez frost lesz e vagy csak 5 frost 5 triumph).

Random HC teljesíthetõ full random partyval amiért esetlegessen egy + petet is kaphatunk illetve egy meg kreált partival is indíthat a leader random HC-t.

Ennek fényében aki össze tud ütni egy kitartó 5 fõs csapatot egy hétvége alatt elég szépen átöltözhet amennyiben nem ilvl232-es vagy jobb cuccokban van.

üdv

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lacee
én úgy értelmeztem, hogy csak akkor kapsz triumphot, ha a "random instance" (az új LFG) rendszeren keresztül mész, és akkor is csak intánként kettõt, az egyes bossok ugyanúgy conquestet dobnak majd.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

k O T T A
3.3ban sima hc-knak a badge rendszere is upgrade-lõdik?
conquest->triumph?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

shaime01
Szerintem nem elég feltünö az a piros szöveg .. lehet többen odafigyelnének rá ha lenne valami figyelem felkeltõ is rajta.. pl

Kontrázom:6k acsipont :o

Nem sok. 😄

Botond
Egy #@*! nagy piros csík. Picit fentebb. Még... Ott, ott igen azaz.

Piros csík alatt mit értesz?
Eredetin komolyan veszik, hameg tényleg magyar szeróra gondoltál, akk piros csík..

bocs, egyszer nekem is muszály😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Hello
Tudnátok abba segíteni, hogy a magyar Wow szerverek közt van olyan ahol kötelezõ az RP-zés?
(Olyanok válaszát várom akik igazán tudják mi az az RP)
hát ez nem csak téged érdekelne asszem 😊)

hát ez tény 😊
csak az a nemmindegy, mikor a felvett movie-ban azt látom, hogy a dps elsõ dk laza 3-4k dps-t ver rá az utána következõkre anub hard-on.
s biztosan tudom, hogy azok, akikrõl a movie készült értenek a kasztjukhoz, mert ha nem igy lenne, akkor még mindig toc25hc elsõ bosspakliján wipeolgatnának.

szóval van itt azért class unbalance is bizonyos szitukban, amiknek nem biztos, hogy annyira kéne lenniük, de persze itt sok minden függ a körülményektõl és az adott bosstól is. tökéletes dolgok meg nincsenek, ezt mindenki tudja...

Nem kapcsolódik 100%ig a játékhoz, de kérdeznék valamit, hátha valaki tud nekem segíteni benne.

Németországban vagyok jelenleg, és nem akarnám most megrendelni Mo-ról a következõ könyveket:
Richard A. Knaak - Végtelen forrás/Démonlélek/Meghasadt Föld
Jeff Grubb - Az utolsó Õrizõ
Richard A. Knaak - Halálszárny
Christie Golden - A Klánok Ura
Keith R.A. DeCandido - A Gyûlölet kora
Szóval a WoW-os "szakirodalomról" lenne szó.

Nem tudja valaki, hol találhatnám meg a neten pdf-formában ezeket a könyveket? Esetleg valakinek nincs meg véletlenül? Jó lenne egy kicsit "mûvelõdnöm" a témában. A WC1-2-3-t végignyomtam, meg azért már a WoW-ban is jó ideje benne vagyok, de azért van, amivel még nem vagyok tisztában, és egész jókat hallottam ezekrõl a könyvekrõl.

Guglizni próbáltam, de csak könyvesboltokat meg ilyeneket dobott ki nekem a keresõ.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nem kell oda gamepad, elég a /castrandom makró is 😄

capaszabi
aki fogalmatlan, az dkval is csak 7-15., aki meg tud játszani, bármivel lehet top 5. Az meg hogy top5ön belül 1. vagy 5. vagy, amikor minimális a különbség kit érdekel?

Lazarus
próbáld meg nemlovaglón...jobb ötletem nincs :S

hát a dk rotája elég bonyolúlt mondjuk egy mage-éhez képest (ami kb. a rofllol 😄), de az meg mókás, hogy pl. anub hc-n megfelelõ speccel toronymagasan képes vinni a prímet a dmg meteren. vhogy meg kéne találni az arany középutat...

jól hangzik, én úgy szoktam, hogy keskeny csíkokra vágom a pulykamellhúst (merazatuti), utána kiklopfolom jó vékonyra, beáztatom kicsit grill fûszerekbõl, borsból, sóból, olajból készült páclébe, majd mikor már jól megszívta magát, berakom a forró olajjal teli serpenyõbe, s addig sütöm, amig frankón fehérre-barnára nem sûl. kicsit olyan lesz a végén, mintha valami vastagabb chipset ennél, de olyan qrvafinom, hogy üresben is simán ehetõ. általában úgy szoktam kalkulálni, hogy negyeddel többet csinálok, mint kéne, mert annyi minimum elfogy készítés közben 😄
de célszerû rizzsel fogyasztani, merazjó.
nyamm...meg is éheztem yol, vaze 😄

azt nemtom rugóból hogy kell, csak a pulykás versiont ismerem sajna 😊

shaime01
pulykát? igy.
A (bõrtelen) húst vágd ujjnyi csíkokra. Hevíts kevés olajat, dobd rá a húst, s addig keverd-forgasd, amíg egyenletesen ki nem fehéredik. Ekkor sózd meg, s add hozzá az összetört fokhagymát és a darált diót. Néhány percig (kevergetve) így pirítsd, majd vedd vissza a tüzet, keverd bele a tejszínt, borsozd meg, s lefedve párold, amíg a hús meg nem puhul.
Jó étvágyat!

Botond
Rugókból hogy csinálok pulykát? Csak ha éppen nincsenek mounton? Mert rálõttem egy lovaglóra, és nem adta be. 😞
Csirke4
Én csak az elméleti részét taglaltam, a "mi lenne hogyha?" részt. 😊
Úgyis kihalt, sivár a topic legalább volt mirõl írni pár sort.
picket
Ne pörögj:
-Az sg-s felhasználó egy hete regisztrált, tehát nem mondható megbízható forrásnak.
-Ismeretlen alkalmazást reklámoz a video, amibe be kell írnod account neved és jelszavad, aztán elindítja a wowot, majd ismét be kell írnod a jelszavad (ez nem gyanús, ugye?)
-Külön figyelmeztet, hogy pontosan írd (nehogy nehéz legyen ellopni, és a próbálkozásaidból válogatniuk kelljen).
-Nem csítelünk, mert akkor kiraknak, meg azokat is, akikkel érintkeztél, tehát a goldgyártás és hasonló hülyeségek kizárva.
-80-ason xp-t kap = szeró.

Azt a hsz-t, ami csítet vagy exploitot reklámoz, esetleg account lopásra alkalmas progikat, azt természetesen törlöm, amint látom.

ಥ_ಥ

Eredeti WoW azért nem pont így megy szerintem. Ott van mindig online gm, és lehet felvillanna neki hatalmas betûkkel hogy csííííííííííííter. 😄

Meg a playerek is elég hamar jelentenék játékon belül, gm tudtommal nem szokott karival mászkálni nagyon.

Csirke4
Hát most armoryn megtalálja valaki, hogy hinnyeee level 96-os kari. 😄
Pár helyre belinkeli ahonnan megint pár helyre belinkelik, nem derülne ki az soha. 😄
És ez biztos 1 GMnek sem tünne fel. XD

Csirke4
Ha maxlevel nagyobb mint 80 akkor simán. 😄
én armory-n csekkoltam a turpisságot. A NE kari megvan, de pl a gnome warrior már nem létezik

Kérdés, hogy miért kap a csávó 80ason XPt? 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

DarkHorSe
azert vicces hogy vannak kishazankban is ilyen szerencsetlenek akik ebbol probalnak penzt szerezni 😄D

Swedish people are albino monkeys

shaime01
hehe ez a videot elkurta amikor mutatja ,hogy belogol a szervere akkor 3 kari látszik de amikor mutatja a többi szervert akkor oldalt látni ,hogy az eredeti wowján 4 kari van azon a szerveren 😊
kis noob

Ez tuti keylogger. Nézzétek meg a videt feltöltõ mikor regisztrált az oldalra, és nézzétek meg azokat akik ott írják hogy megy rendesen. Milyen érdekes mind 2009 oct 20 körüli. Hmm tuti megnézném. XD

Csirke4
Húbazzeg, ha ez télleg mûxik... -.- Ezét már megéri új accot csinálni a kínaiaknak és végtelen sok pénzt létrehozni. 😄