World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Serenity (Alliance PVE) klán tagfelvételt hirdet az Augusztus 27. napján megjelenő World of Warcraft Classic-ra. Célunk hetente legalább 3 napot raidelni, ha aktuális lesz pontosítjuk a tagokkal. Jelenleg minden posztra van még hely a progress és casual raidcsapatban is. Jelentkezz itt: Serenity (Alliance PVE klán)
most voltam először everbloomba xd
Én részemről tovább mókázgatok a BFA-ban inkább. Belogolok, ökörködök 1-2 órát az nekem most már elég. Nem hiányzik, hogy 40 percig szívjuk egy darab instában meg ilyenek.
Kb minden class összes specéből van már nagyobb karim.
Bronzebearden asszem 18 nagy karim van már.
már kb két hete maxos a nyaklánc,alig várom az uj patchet,h lehessen már valamit csinálni
/console floatingCombatTextCombatDamage 1
/console floatingCombatTextCombatHealing 1
Hazaerek megnezem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parancs? Milyen parancs.
De nekem mutatja.
Most reggel toltam inváziót.
Nekem repkedtek a sebzés meg hílelés számok.
Lightforged draenei holy palával toltam.
Combat text vagy hasonló beállításokban nézted?
és nem látom a damage számokat az ellenfelek feje fölött. Kivették? Optionsban nem látom sehol. Tudjátok mire gondolok, sárga számok, vagy zöld számok healelésnél. Ennyire vak lennék? Hol lehet alapból bekapcsolni?

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.22. 22:30:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Sajnos a többi bolt még nem tudott biztosat mondani - Konzolvilág 100%-ra mondta, hogy lesz náluk ilyen kiadás, az, hogy mennyi darabot kapnak, nem tudni.
Konzolok szervizénél is elérhető!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.15. 20:57:46
Assetek vesztek el, azokat újra kellett gyártaniuk, a régi database handlert le kellett cserélni, illetve sok kompatibilitási probléma volt a modern rendszerekkel, a platformot például teljesen át kellett írniuk, mert a vanilla a régi szerverekre volt megírva, amiket már eladtak és helyette cloud instance-aik vannak. Ennek pozitív hozadéka is lesz, classicban is alkalmazni tudják a shardingot, vagyis a launchkori nagy roham idejére több instance-ra tudják bontani a szervereket.
Talán INNEN eredhet ez a legenda, itt arról beszélnek, hogy az Eyes of the Beast képesség kivétele után valamilyen bugfix/módosítás révén komolyan refaktoráltak egy kódrészletet és emiatt nagyon nem triviális visszarakniuk azt a képességet és talán ebből következtetett arra valaki, hogy nem verziókezelnek.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kell az nekem a kandalló fölé.
Vagy mellé hamutartónak.<#hawaii>#hawaii>
A mai játékosokkal már nem menne,kipróbálni ki fogom,de szerintem nem fogok ott ragadni.
Törpe huntit kezdek majd,de a régiek nélkül úgy sincs sok értelme.
Classic vagy sem,ha a magyar játékosok színvonala olyan lesz mint a normális szerón akkor inkább maradok Bronzebearden.
Meg hát iskolába se járok vissza és kérek zsebpénzt anyámtól 😄
Nehéz lesz szakmát húzni,mert az ércet ha lebányásszák előled akkor várhatod míg újra nem spawnol.
Xp lassan jön,a mobok erősek,egyedül kb semmi értelme küldizni.Minden második szinten új skilleket lehet majd tanulni jó pénzért.
Ami viszont jó,sokkal jobb mint a mostani rendszer hogy 10-20 szinten keresztül nem is kapsz semmi új skillt,ott majd minden skillnek lesz sok szintje amit meg kell tanulni pénzért.A fegyver skillt is húznod kell.
Hunter sokkal mókásabb lesz,a petet meg kell szerezni 10-es szinten küldivel,meg is kell majd tartani,mert ha nem foglalkozol vele elhúz a búsba.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.15. 11:37:49
Brack nem véletlen használja a "widly successful" szavakat. Ennek kurva nagyot kell vinnie ahhoz, hogy jöjjenek a kiegek. Legalább akkorát mint annak idején a vanillának. Remélem így lesz és örülhetnek majd a játékosok de én nem sok esélyt látok rá.
Engem mindig is hidegen hagyott ez a vanilla őrület. Jó volt annak idején céltalanul bolyongani de most, hogy tudom mi merre hány méter lenne már nem lenne akkora élmény. Nem is erőltetem. Nem szabad leragadni a múltban.
Pedig anno, hogyan tiltakoztak ellene, hogy nem megoldható a dolog. <#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 17:59:15
Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.
Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG
Várunk mindenkit szeretettel!
Lich king és bc random insta.
Ma meg mentem pár random classic instát.
Tegnap kifogtam paladinnal egy csapat ravencrest-i idiótát.<#hehe>#hehe>
Négy kari egy klánban volt,három tök idióta volt.
Folyton a karim miatt csesztettek.Kicsit lengén van öltözve,de azért kicsit túlzás emiatt folyton szekálni.
Na meg szerintem idióta ötlet a hílert privát üzikkel bombázni.
Ma meg kifogtam zul farakkban 4 kezdőt,ezeknek fogalmuk sem volt hogy mit kell csinálni,vagy hogy nyílik a kapu,pedig egyik void elf vót másik meg dark iron dwarf,vagyis nem hiszem hogy túl kezdők lettek volna.
bfa ba a kettő is néha sok xd
A Serenity (Alliance PVE) klán tagfelvételt hirdet a hamarosan megjelenő World of Warcraft Classic-ra, spekulánsok szerint Júliusban érkezik. Célunk hetente legalább 3 napot raidelni, ha aktuális lesz pontosítjuk a tagokkal. Jelenleg minden posztra van még hely a progress és casual raidcsapatban is. Jelentkezz itt: https://www.facebook.com/groups/603372193406635
Egy olyan kérdésem volna, hogy szerintetek ASKM vagy RAIDBOST (weight stat) a megfelelőbb Pawn számára? Egy ideig közel azonos az érték, de amint halad előre az ember igencsak eltér a 2 alkalmazás véleménye 😊
Steam: [HUN]Feriggno
De több pénzbe kerül mint amennyit valaha is hozni fog.
Sok érdekes dolgot lehet ott beszerezni,de nem lesz olcsó felépíteni,bár ha van aranyad akkor nem gond.
Garrison a 100-as boosterhez járt.