166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
szárvárszgálákszíjjj
Tudja valaki mennyi kell majd kipengetni a WOW -ért havonta? -
steweee #76 melyik játék az SWG. a rövidítésből nem jövök rá -
radical #75 Köszi, átnézem mindet. -
mellesleg ezt az oldalt ajanlom mindenkinek, a legfrissebb hirek mindig kintvannak (mondjuk ircen gyorsabban terjednek a dolgok:>), bar a letoltes nem a leggyorsabb, nekem sved ill. nemet oldalakrol mar baratsagosabb sebesseggel jonnek a cuccok.
A koreai videokra erdemes ranezni, van koztuk par gyongyszem (griffen repules bemutatasa, eloholt fold alatti "vilag" bemutatasa stb.) -
orulok hogy van (ha nem is sok) valami erdeklodes a jatek irant, en mar nehany haverommal elterveztem a jatekot, itt egy oldal azoknak akik nem tudnanak eleget wowhu ne nezzetek a designt, szerkezetet, a teljesseg igenye nelkul dobtam ossze valoszinuleg a lustasag jatszott kozre benne akarmennyire is szeretem a jatekot:)
ha valakinek van kedve johet wow.hu@quakenet
bye
nec -
Élőhalott törpe! -
radical #71 Hát skacok ez a game egyre jobb lesz, úgyhogy a SWG-ből kiábrándulva valszeg erre fogok előfizetni. Már csak az a kérdés hogy tauren, élőhalott vagy törpe legyek-e.
-
Pl. SWG-vel nem kevesen játszunk magyarok USA szervereken.. a ping 170-180 körül van.. tökéletesen játszható.
Ezek komoly dedikált szerverek, komoly sávszélességgel, komoly netkód van a játékokban.. nem olyan mintha Maláj szerveren akarnál CSézni. =) -
52 UJ kep erdemes oket megnezni -
a trailereket nezd meg:) -
Sziasztok, latom eleg reg kommenteltek ide, gondoltam irok par sort;>
Rengeteg info kijott azota a jatekrol nem beszelve az iszonyatos mennyisegu keprol. Ezekbol amennyit csak tudtam felraktam egy hpra IDE. Jo hir, hogy 3 honapos publikus betateszt varhato, s bar azt irtak a beta FAQ, ban hogy csak USA/CANADA/KOREA szerverekkel, egyeb hirforrasok szerint ez nem fogja korlatozni az europaiakat abban, hogy jelentkezzenek es jaccanak. Szerintem meg mindig elkepesztoen jo jatekot varunk (varjuk?;>), es ha esetleg megse lennenk benne biztosak, a beta majd eldonteti velunk. Erre legfobb biztositek a nev: Blizzard.
Ajanalom mindenki figyelmebe a 2 trailert amit szinten felraktam a hpra.
Vegezetul ha valaki jar ircre, a wow.hu @ quakenet csatin megtalal "minket" vagyunk egy paran.
Pa -
EQ2 = EverQuest II -
Szerintem jó a méretarány, én pont ekkorának képzelek egy törpét. :) Nézd meg a fogadós képen. -
Kicsit mókás, hogy a törpének kéne al egkisebbnek lenni, erre ő a legnagyobb ráadásul neki van a legnagyobb lova is :) -
Hát igen valahogy így fogok kinézni én is! :) -
ööö az EQ2 az melyik gém is?:)
dio2 sztem meg még mindig jó gém, nem ismerek jobb hekkenszlest -
Szerintem ilyen nem lesz benne. :(
A hátasok csak közlekedés céljára fognak szolgálni, nem harcra. -

-
-
"EQ2 úgyis veri"
Hasonlítsd össze a két játék trailerét hangulatban.. a Blizzard még egyszer sem hibázott, én nagyon bízom bennük. -
Nem csak ló lesz, hanem griff, farkas is! :)
Ja, úgy lenne az igazi, ha lehetne lovakat tenyészteni, betanítani, meg Tamagotchizni velük. :) Én reménykedem valami ilyesmiben. -
Sanca #53 Hat sztem EQ2 siman nem fogja verni. Itt sokkal nagyobb a hangulat - mar kepek alapjan is, mi lesz meg jatek kozben:) Mondjuk 1 jo kis fallout//dragonhearth szeru special karigeneralo rendszer nem artana a gamenek. Ez a lovas-dolog meg egesz jo. Remelem annak is lesznek majd tulajdonsagai, stb. -
Braveheart #51 Én csak azt remélem hogy nem lesz olyan meseszerű és elnagyolt a grafika, mint pl. a warcraft3-ban (de leszögezem az az egyik kedvenc játékom) -
Látszik hogy ezt régen írtad.. :) -
Up! :)
És egyik kedvenc képeckém a játékból:
-
Te kapsz pénzt azért, mert dolgozol? Örülnél, ha ingyen dolgoznál?
Mert a játékfejlesztők nem abból élnek, hogy munka után zoknit árulnak a piacon bazz.
Ha egy játék JÓ, és le tud kötni, akkor hajlandó vagyok fizetni érte. -
Az lenne a király ha lenne magyar szerver ahol nemkéne fizetni! Még akkor is jó lenne, ha kb 100 ember összejönne:DD -
akkor olvasd el figyelmesebben ... azt is irja, hogy nagy hangsulyt adnak a kuldeteseknek is. -
ha ez is csak egy agyatlan hent game lenne mint a Dio akkor valoszinuleg mar kint lenne ...
de ami miatt sokaig varni kell ra az a quest rendszerek es egyeb kommunalis dolgok kidolgozasa ...
csak remelem, hogy a Dragon Empires hamarabb kijon ... ^.^ -
ja, nem nekem jött de azért válaszoltam ha nem haragszol... -
Meg fogsz lepődni, de az egyik régi kedvenc játékom a Diablo 1
néha még manapság is felnézek vele a b.netre.
-
Vagy SWG-zek addig :) -
Megrohadok, mire ez kijön... -
Eddig se a grafika minőségén, mint inkább a pályatervezők kreativitásán múlott a grafika. Mert szerintem iszonyat hangulatos helyszínek vannak benne. -
addig az is fog fejlödni... -
az a baj hogy 2004 elött nem jelenik meg :( -
Jujj de csúnya kép !
-
-
Death Knight #29 Én a játékot ennyire várom: 
De remélem minnél előbb megjelenik
-
Ez nagyon ász game lesz
Remélem lesz béta tesztelés:D