166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
Mit vártok? Lesz egy verzió, amiben egyedül rohangálhatunk és bejárhatjuk a világot? De fasza lesz. Legalább elbasszuk a játékélményt, ami az indulás első néhány hetében megadatott volna nekünk... sőt hátha még emiatt el is halasztják a megjelenést.. éljenek a hackerek! :) -
radical@work #240 Csak nem? Ha hozzájutsz esetleg egy PM-mel dobj meg lécci.
-

Képek -
ujabb alpha...hmm mi tortenik mostanaban? -
sehol nem említettem valós világot, főleg nem a #231-ben 

-
kisse megkesve bar, de felkerult az egyik GenCon beszamolo forditasa -
BÚÉK!
-
Sanca #234 Ezjo!:D En is ezt kivanom mindenkinek!:) (magamat is beleertve:D) -
radical #233 Bétában Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
a való életben elfek+törpök sincsenek btw,és ez a játék nem is az életet,hanem egy fantáziavilágot akar lemodellezni,és képzeld ebben az is benne van,hogy az emberek/törpök/elfek/orkok csak úgy átmennek a másikon...na de hát ilyet :-D -
tőlem folytathatjuk:)
egyébkénht mindenki átmegy a másikon? mert az, hogy neutral, meg ally átmgy gymáson abban nincs semmi, de a hostileok is átmennek?
mert guye az szép, hogy ha csata közben éppen nagyban arázsol a srác, te emg átsétálsz a háta mögé:D -
Braveheart #230 De ha mondjuk épp egy csatára készülődnek, mert látják hogy egy csapat ellenség közeledik? Na, folytatjuk a mesét? Ez akkor is röhejes. -
1 honapert megveszed a jatekot? -
ha ultra invisibilty spell van rajta, akkor nem tudják,h ogy ottvan, és ha nem tudják, hogy ottvna nem állják körbe 20an a vazsit:D -
Öszintén, ne az legyen már a legnagyobb baj, hogy az assa meg tudja ölni a varázslót, mikor ez sztem jópár embert úgysem fog érinteni a havidíj miatt :) Az 1 hónap ingyengame alatt meg hol fogja az izgatni a népet, hogy átmennek egymáson vagy nem ? Mellesleg pvpben csak az vesz részt, aki akar, ha varázslóval válalkozol erre, legyen rendes védelmed ennyi :) ja és : Boldog karácsonyt népek ![/j] -
Braveheart #225 És ha mondjuk valamilyen speciális ultra-invisibility spell van rajta? -
tudom:DDD rakattoltam de hibas oldal jon be asozndja nem ksoer ez srác:) -
rakell kattintani az aktivalo linkre ami az emailben volt... -
ment mél:) vissza -
de, működik az... :) de ha küldesz nekem egy emailt a megadott címről akkor aktivállak.. :D -
nem akaródzik akiválni a felhasználónevemet -
jó az oldal anyways:) -
hátha az orvgyilkos átment rajta, és leölte a vazsit?:)
áht azér orvgyilkos, hogy elsettenkedjen, és gyilkoljon:) -
de mondjuk nem biztos, hogy az utkozes sokat segitene, mert azert ugyse lenne konnyu barkinek is elallni az utjat.. -
Milyen fura? Épp ez a dolga stealthereknek... -
Játékos szempont:
Ha lenne ilyen, akkor játszhatatlan lenne a játék szűkebb helyeket. Nem is lehetne nagyobb megmozdulásokat szervezni, mert abból állna az event, hogy libasorban állnak a karik és a továbbjutásra várnak. Nagy játékélmény lenne mondhatom... :P
A másik dolog meg, hogyha el tudnák állni az ellenség útját a castertől a tankok, akkor a varázsló se tudna kilőni rájuk, monjuk tűzlabdát, mert a társait találná el. Mert ugye hogy néz az ki, hogy az ellenség nem tud átmenni rajta, de a tűzlabda meg igen? Sz'al már eleve felesleges ez az egész sírás.
"simán "átgyalogol" rajtuk "
Nem gyalogol át simán, mert közben kap három tankot a hátába, a castert meg jó esetben úgyis életben tartja addig a healer, amíg le nem verik róla. -
amikor daoc-al jatszottam varazsloval, vagy 10 harcos volt korulottem, de az ellenfel orvgyilkosa siman kinyirt.. igaz, o sem huzta sokaig utanna, na de akkor is.. :( -
Braveheart #212 Én úgy értettem, hogy a varázslót védik 3an, az ellenség meg simán "átgyalogol" rajtuk és pár ütéssel kinyírja a mágust. -
Nem is tudom egyáltalán létezik-e olyan, amiben van ütközésfigyelés. Már nem egyel játszottam, de ilyennel még nem találkoztam. -
Persze aztán a hátába kapja a három harcost mi? LOL! Ez nem így működik. Egy MMO RPG, amiben ütközésfigyelés van a PC-k közt az játszhatatlan, ennyi!
Jó egyféleképpen játszható: Ha vannak a szerveren hárman... :P -
Braveheart #209 Meg milyen szarul is fog kinézni, ahogy pl. egy Infernal átmegy 1-200 játékoson... -
Braveheart #208 És amikor pl. 1 mágust véd mondjuk 3 harcos, akkor az ellenség "átsétál" a harcosokon éls egyetlen nagy csaással kinyírja a mágust? -
-1 lenne :P -
Mondj már másik MMO-t, amiben volt PC-k közt ütközésfigyelés. :)
Tök logikátlan. Képzelj már el egy több száz résztvevős raid-et, milyen lenne gáz lenne, ha mindig elakadnál valakiben... :P -
Braveheart #205 Lesz ütközés figyelés (collision detection) ?
Az egységek között nem, átsétálhatsz más embereken.
MICSODA???!!! Az összes játékos átsétálhat egymáson? NEMÁ!
-
Braveheart #204 Most nézem az oldalt, és nagyon tetszik! Csak így tovább!!! -

Javítva:
Magyar World of Warcraft Oldal

-
az oldal készen van
Magyar World of Warcraft Oldal
csupán a cím fog változni, valamint a reklám fog eltűnni a közeljövőben.. -
viszont mar most is egesz jo allapotban van a jatek, jatszhato is, meg minden :D En nem is tudom, mit csinalnak ezzel meg 8 honap alatt.. -
áh gecnya blizz bejelentete, hogy nem elsz beta 2003ban msotanság, úgyhogy várhatunk..:)