166754
  • dracoon
    Mit vártok? Lesz egy verzió, amiben egyedül rohangálhatunk és bejárhatjuk a világot? De fasza lesz. Legalább elbasszuk a játékélményt, ami az indulás első néhány hetében megadatott volna nekünk... sőt hátha még emiatt el is halasztják a megjelenést.. éljenek a hackerek! :)
  • radical@work
    Csak nem? Ha hozzájutsz esetleg egy PM-mel dobj meg lécci.
  • toMpEr

Képek
  • toMpEr
    ujabb alpha...hmm mi tortenik mostanaban?
  • Lynx_TWL
    sehol nem említettem valós világot, főleg nem a #231-ben
  • dracoon
    kisse megkesve bar, de felkerult az egyik GenCon beszamolo forditasa
  • dracoon
    BÚÉK!
  • Sanca
    Ezjo!:D En is ezt kivanom mindenkinek!:) (magamat is beleertve:D)
  • radical
    Bétában Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
  • Botond #232
    a való életben elfek+törpök sincsenek btw,és ez a játék nem is az életet,hanem egy fantáziavilágot akar lemodellezni,és képzeld ebben az is benne van,hogy az emberek/törpök/elfek/orkok csak úgy átmennek a másikon...na de hát ilyet :-D
  • Lynx_TWL
    tőlem folytathatjuk:)
    egyébkénht mindenki átmegy a másikon? mert az, hogy neutral, meg ally átmgy gymáson abban nincs semmi, de a hostileok is átmennek?
    mert guye az szép, hogy ha csata közben éppen nagyban arázsol a srác, te emg átsétálsz a háta mögé:D
  • Braveheart
    De ha mondjuk épp egy csatára készülődnek, mert látják hogy egy csapat ellenség közeledik? Na, folytatjuk a mesét? Ez akkor is röhejes.
  • dracoon
    1 honapert megveszed a jatekot?
  • Lynx_TWL
    ha ultra invisibilty spell van rajta, akkor nem tudják,h ogy ottvan, és ha nem tudják, hogy ottvna nem állják körbe 20an a vazsit:D
  • Jonny87
    Öszintén, ne az legyen már a legnagyobb baj, hogy az assa meg tudja ölni a varázslót, mikor ez sztem jópár embert úgysem fog érinteni a havidíj miatt :) Az 1 hónap ingyengame alatt meg hol fogja az izgatni a népet, hogy átmennek egymáson vagy nem ? Mellesleg pvpben csak az vesz részt, aki akar, ha varázslóval válalkozol erre, legyen rendes védelmed ennyi :) ja és : Boldog karácsonyt népek ![/j]
  • Braveheart
    És ha mondjuk valamilyen speciális ultra-invisibility spell van rajta?
  • Lynx_TWL
    tudom:DDD rakattoltam de hibas oldal jon be asozndja nem ksoer ez srác:)
  • dracoon
    rakell kattintani az aktivalo linkre ami az emailben volt...
  • Lynx_TWL
    ment mél:) vissza
  • dracoon
    de, működik az... :) de ha küldesz nekem egy emailt a megadott címről akkor aktivállak.. :D
  • Lynx_TWL
    nem akaródzik akiválni a felhasználónevemet
  • Lynx_TWL
    jó az oldal anyways:)
  • Lynx_TWL
    hátha az orvgyilkos átment rajta, és leölte a vazsit?:)
    áht azér orvgyilkos, hogy elsettenkedjen, és gyilkoljon:)
  • dracoon
    de mondjuk nem biztos, hogy az utkozes sokat segitene, mert azert ugyse lenne konnyu barkinek is elallni az utjat..
  • Rincewind
    Milyen fura? Épp ez a dolga stealthereknek...
  • Rincewind
    Játékos szempont:
    Ha lenne ilyen, akkor játszhatatlan lenne a játék szűkebb helyeket. Nem is lehetne nagyobb megmozdulásokat szervezni, mert abból állna az event, hogy libasorban állnak a karik és a továbbjutásra várnak. Nagy játékélmény lenne mondhatom... :P
    A másik dolog meg, hogyha el tudnák állni az ellenség útját a castertől a tankok, akkor a varázsló se tudna kilőni rájuk, monjuk tűzlabdát, mert a társait találná el. Mert ugye hogy néz az ki, hogy az ellenség nem tud átmenni rajta, de a tűzlabda meg igen? Sz'al már eleve felesleges ez az egész sírás.

"simán "átgyalogol" rajtuk "

Nem gyalogol át simán, mert közben kap három tankot a hátába, a castert meg jó esetben úgyis életben tartja addig a healer, amíg le nem verik róla.
  • dracoon
    amikor daoc-al jatszottam varazsloval, vagy 10 harcos volt korulottem, de az ellenfel orvgyilkosa siman kinyirt.. igaz, o sem huzta sokaig utanna, na de akkor is.. :(
  • Braveheart
    Én úgy értettem, hogy a varázslót védik 3an, az ellenség meg simán "átgyalogol" rajtuk és pár ütéssel kinyírja a mágust.
  • Rincewind
    Nem is tudom egyáltalán létezik-e olyan, amiben van ütközésfigyelés. Már nem egyel játszottam, de ilyennel még nem találkoztam.
  • Rincewind
    Persze aztán a hátába kapja a három harcost mi? LOL! Ez nem így működik. Egy MMO RPG, amiben ütközésfigyelés van a PC-k közt az játszhatatlan, ennyi!
    Jó egyféleképpen játszható: Ha vannak a szerveren hárman... :P
  • Braveheart
    Meg milyen szarul is fog kinézni, ahogy pl. egy Infernal átmegy 1-200 játékoson...
  • Braveheart
    És amikor pl. 1 mágust véd mondjuk 3 harcos, akkor az ellenség "átsétál" a harcosokon éls egyetlen nagy csaással kinyírja a mágust?
  • Rincewind
    -1 lenne :P
  • Rincewind
    Mondj már másik MMO-t, amiben volt PC-k közt ütközésfigyelés. :)
    Tök logikátlan. Képzelj már el egy több száz résztvevős raid-et, milyen lenne gáz lenne, ha mindig elakadnál valakiben... :P
  • Braveheart
    Lesz ütközés figyelés (collision detection) ?
    Az egységek között nem, átsétálhatsz más embereken.

MICSODA???!!! Az összes játékos átsétálhat egymáson? NEMÁ!
  • Braveheart
    Most nézem az oldalt, és nagyon tetszik! Csak így tovább!!!
  • dracoon

Javítva:
    Magyar World of Warcraft Oldal
  • dracoon
    az oldal készen van

Magyar World of Warcraft Oldal

csupán a cím fog változni, valamint a reklám fog eltűnni a közeljövőben..
  • dracoon
    viszont mar most is egesz jo allapotban van a jatek, jatszhato is, meg minden :D En nem is tudom, mit csinalnak ezzel meg 8 honap alatt..
  • Lynx_TWL
    áh gecnya blizz bejelentete, hogy nem elsz beta 2003ban msotanság, úgyhogy várhatunk..:)