166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
radical@work #287 Kabbe.
-
hmm alitolag mar van is szerver-emulator...lehet csak le kene szedni :) -
ezzel a patchekkel el lehet jutni a karakter-generalo kepernyoig.
http://s91080467.onlinehome.us/Files.htm -
YOU ARE AN IDIOT! -
Xboxman #283 állitólag kiszivárgot egy szingli peccs is
http://www.31337.pl/start.php -
nem lehet singleben menni vele -
Ja én is ebben reménykedem? ;)
Plusz előfordult már más MMO-ban is, hogy volt single tutorial/demo része. Asszem a Neocron ilyen volt, de már elég ködösek az emlékeim róla, nem jöhetett be valami nagyon... :) (akkoriban azthiszem egy igen alacsony szintű infit tápoltam DAoC-ban és az jobban lekötött) ^.^ -
A KÉRDÉS HOYG HONAN LEHET LEVADÁSZNI :) -
Ha ez valami sajtópreview verzió lehet hogy lehetséges benne szingliben hentelni, az zsír lenne. =) -
Na most már az alfát is kilopják... :/ -
állítólag kilopták az alphát... -
Nem basszus én azthittem ez egy single player játék, áá hagyom is a francba, a multi unalmas! -
nem tűnt fel? -
Fúú, ne mond má', komolyan beszélsz? :P -
Majd számolj be róla, ha sikerült vele valamit kezdened. -
"de singleben háááát nemtudom mennyire lenne élvezhető"
Semennyire. :) -
GGFF, csititsad magad, thx. GDI, igen ez multis gém sajnos, de singleben háááát nemtudom mennyire lenne élvezhető. Mondjuk várjuk meg, hogy egyáltalán multiban mikor lesz játszhato :) -
GDI #270 Gyerekek ezt a játékot csak multiban lehet játszani?thx -
idevele... -
radical #267 Hagyjátok, már intézkedtem. -
Ezzel a mentalitással sehol nem kapsz segítséget -
okos. -
lopnak hozza szervert is es akkor mar lehet :) -
ez olyan, hogy a betat se lesz nehez megszerezni, csak mit lehet vele kezdeni? semmit. :) -
haat a jatek konzol verziojaval nemtom mit tudnak kezdeni, mert hat ugye a karit is a szerver tarolja, nem a konzol, szal erdekes lesz, ha tovabb jutnak a login-nal :D -
mert ha csak a login kepernyoig lehet eljutni, akkor nemnagyon eri meg a raforitando savszelesseget -
radical@work #255 Nem kell várni, add meg a címet és elkezdem leszedni, 2 helyen egyszerre, holnapra meglesz.
-
radical@work #254 Bizony. -
varok meg kis idot, aztan ha kiderul,hogy megis lehet vele jatszani, akkor leszdem -
pff nem erre szamitottam :) -
radical@work #251 IGEEEEEEN! 

-
radical@work #250 MEG! -
meger neked 1.9 gigat egy valoszinulag hasznalhatatlan beta? :) -
"ha" nincs ha, ez nem single -
Hmm, azért, ha single-ben is elindítható, engem érdekelne. Ha másrészt nem, hát azért biztosan, hogy megnézzem a kezelőfelületet meg a harcrendszert... -
ELLENSÉGEN NEM LEHET ÁTGYALOGOLNI!!! -
na és? úgyis csak a contenent szervereken játszható, semmi értelme nincs -
http://onsekowaa.com/~xerax/login.jpg -
"Meg nem erősített információk szerint a WoW V5.3 Alphája került közkézre, mely az MMORPG decemberi eleji állapotát tükrözi. A Blizzard éppen az elmúlt hetekben halasztotta el játékának béta tesztelését, mondván a félkész produktum még nem érett meg a nyílvános megmérettetésre. Ezen események tükrében azonban könnyen meglehet, hogy az alpha verzió kiszivárgása kavarta meg alaposan a dolgokat, ám a fejlesztőstúdió hivatalos nyilatkozatáig fölösleges lenne további találgatásokba bonyolódni."
by 576.hu
ma a kiszivárogtatás korát érjük ... -
Örömmel jelentem be, hogy mostantól a következő címen lehet elérni a WoW Hu weboldalt: WORLDOFWARCRAFT.HU