166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
woaww
mesélj már valmait a generálásról: mennyiben részletes?
statok állíthatóak-e (pl daoc), vagy csak választasz egy rasszt meg kinézetet meg class-t azt csá? -
-
Thx!
Na megvolt, csináltam pár karit. Persze látszik, hogy ez valami nagyon régi verzió, mert ebben még ultra béna a karaktergenerálás. ^.^ -
Lemming #377 Nah... jól lemaradtam... Mit lehte tölteni? Bétát? Hol?
Van magyar szerver? :)
Infókat ide gyorsan mert erre várok már rég óta... :) -
http://wowalpha.vze.com -
Na megvan a játék, mostmár csak az éppen aktuális crack kellene. Valaki rávezethetne, hogy merre találom, mert magamtól sajnos nem megy. :) -
nemlehet sehol nyomni, 2 giga kb, lentebb ftp, torrent -
Mi, már megjelent? van vmi tört server ahol lehet nyomni? Milyen nagy az alfa? Lelehet vhonnan tölteni? -
Ok, bejutottam az egyik ftpre, 45 el toltom, remelem holnap is bejutok h be tudjam fejezni:) -
Pontosan -
a torrentes címen van valami, csak épp 2-3 k-val jön :) Az ftpken pedig nincs hely... -
radical #363 www.everdev.com:21 wow/wow (max 4 user)
131.211.226.90:21 wow/wow (25 users max, 400 kb/sec per user. Low speeds will be kicked (> 15 kb/s))
-
radical #362 Bár inkább megéri ftpken próbálkozni. -
radical #361 Komolyan kérded? Hát bittorrenttel elkezdeni leszedni az alfát. -
ezzel a fajlal mit lehet kezdeni radical?:) -
radical #359 http://torrentbits.org/download.php/362/World Of Warcraft Alpha.torrent -
Hát néhány karaktermodell valóban elég hitványul néz ki, de szerintem ezért némileg kárpótol a környezet átlagon felüli megvalósítása. Plusz remélhetőleg még csiszolnak rajta valamicskét, mert azért egy MMO RPG-ben nagyon fontos az avatár kinézete. -
Braveheart #354 Nektek tetszik a játék grafikája? Na jó, az igaz, hogy egy mmorpg-nben nem ez a lényeg, de nem egy 6 téglalapból álló emberkével vagy akármivel akarok kalandozni... -
jo lesz jo lesz:) csakl kéne valahona letöthetö cucos... -
Ha tud valaki egy ftp cimet adjon egyet legyszives a lenti kettore keptelenseg bejutni.
Es itt van mindjart egy jo hir:
Well I am sure you are all waiting for Warforge to complete the server and stuff like that, but I want to make sure you ALL knów that SANDBOX (Single Player) IS POSSIBLE.
Tomorow is Sandbox time, proudly offered to you by Team Everworld. The first Sandbox will be very limited but we will continue to update it and to offer an alternative server to Warforge. More news will come tomorow from Team Everworld and also on how to apply this Sandbox/Single Server Crack. -

baratsagos... -
tisztara megerte a 2 gigat,mi? -
radical #348 JANUÁR VÉGÉN KEZDŐDIK A BETA JELENTKEZÉS!
World of Warcraft Alpha Test Update | 1/7/2004 3:28:38 AM GMTST
As many of you know, we are currently conducting an internal Alpha test for World of Warcraft. Our goal for this Alpha test is to provide the best possible experience for players when the Beta launches in early 2004.
In order to accelerate the testing process, we recently allowed a small group of external testers to play the game. During this process, a collection of files was leaked to the Internet. While these files contain alpha content from the game, they are not fully playable and therefore do not convey the experience that World of Warcraft will provide when it is released.
We are currently investigating this matter and will take serious action against those involved.
As always, we appreciate the interest and enthusiasm that players around the world have for World of Warcraft, and we look forward to delivering a massively multiplayer game unlike any you have ever experienced. Until then, we ask that you refrain from sharing any content that doesn't come directly from Blizzard Entertainment.
Lastly, we would like to announce that sign-ups for the World of Warcraft Beta test will begin at the end of this month. Stay tuned to www.blizzard.com for further details.
-
radical #347 -z -
radical #346 Hangulatos boszimester nem?
Az zene is kellemes.
-
#239 itt az első képen a feje a karinak:( ez hagoytt bennem rossz emléket, mint vmi cigánykurva:D -
megnéztem battle.neten pár képet elf csaj karikról, hogy télleg ratyik e az arcok, hogy megnyugtassam magam, és szerensére nem is azok:)
csak láttam itt ebben a topicban lentebb egy kéept kari generálásról ahol ilyern rózsszín haja volt efl csajnak, és tök szarul nézett ki az arac, ilyen pár poligonsonak, meg mittomén:D -
egyébként a night elf karakteeknél a csajok nem is néznek olyan jól ki:D az arcuk olyan ratyi:( -
játékélmény ide oda, nekme war3ban a beta hozta meg a kedvet, sőt akkor még JOBB volt a játékélmény barnus serveren, mert nem volt sok kis geci tapló külföldi+nagy harc a statért, és abuse.. -
van mar modell viewer is :)
kep -
Huhh engem biztos érdekelne, egyből legyártanék egy rakás karit magamnak, hogy megnézzem a lehetőségeket. :) -
nem, videon mar lattam :) -
Említés volt lentebb egy patch-ről amivel el lehet jutni a karaktergenerálásig. Azt se próbáltad ki? -
Akkor repesve várjuk a nyilvános bétát. :-) -
nemtudom, nem probaltam meg :)
csak kliens szivargott ki, a szerver nem, tehat jelenleg hasznalhatatlan (es meg az is lesz egy ideig) -
Aki már kipróbálta az alfát (tomper pl :D):
Miben különbözik a többi agyatlan XP hajkurászós MMORPG-től? -
megtobb:kepkepkepkepkepkep -
hopp, nemigy akartam :( -
Xboxman #331 az uccsó link nem müxik -
Xboxman #330 mer imserdet akartam írni