166754
  • toMpEr
    hamarosan lehet majd karaktert is valasztani .
  • inecromancer
    Szerintem hajoval atlehetne de nincs akinel jegyet vegyel akinel egylatalan iylesmirol konzultalj, szerintem egyenlore ez meg elerhetetlen dolog. Pedig az elfek vilaga nagyon erdekel..az meg csodalatosabb lehet...
  • rezsofiz
    GeForce 4200 128mb with agp8x, 2-szeres.
  • Ferro_TwL
    KI tud átmenni Kalimdora?
  • inecromancer
    Iszonyu hangulatos helyekre leltem mar megint:)
    Ez a vilag nagyon jol el lett talalva, minden igenyemet kielegiti! Igaz nagyon bugos nehol, de azert tetszik, meg az egyszeru barangolast is elvezem
  • radical
    Ati9700pro
  • Rincewind
    Én is nyomok képet:

Ironforge
    Iceflow Lake
  • radical
    konzol az ö bill.
  • inecromancer
    Mivel lehet a console t elohozni?
    Ezt nezzetek meg ->

http://wowhun.uw.hu/alpha/wow67.jpg

aki megmondja miez kap egy kockacukrot
  • radical
    Worldport <Continent #> <0,1,2> <Facing> ez egy teleportáló parancs, akinek sikerül működésre bírnia szóljon.
  • radical
    doodadanim 1 -re a madarak elkezdenek repülni.
    a konzolba ha beirod a parancs elejét TAB-bal kiegészíti.
  • inecromancer
    Kepek
    Mar eleg so van fent nalamis, keresek jonagy dungeonokat
  • radical
    60 a max de akkor nagyon akad.
  • radical
    speed 50 swimspeed 50 gyorsabb futás, úszás
  • radical
    http://www.freeweb.hu/wowzer/*.jpg Ha a csillagot átírjátok más számra 2-3-4-stb. megnézhettek pár képet. A Blizzardos pályaszerkesztők szokás szerint remekelnek.
  • toMpEr
    sandboxbol szerintem nemnagyon lesz ennel tobb, mivel kb ennyi volt a kituzott celjuk
    a warforge csapat csinalja a teljeserteku szervert
  • Rincewind
    Ugye ezen még dolgoznak és lesz teljes értékű sandbox?
  • toMpEr
    bittorrent a legjobb szerintem
  • radical
    Az egy Doomguard (démon). Csak pöcs volt a kóder és ezt választotte ember vagy más játékos karakter helyett.
  • toMpEr
    nem lehet mast valasztani, gondolom azert, mert csak igy tudtak megkrekkelni, de amugy nemmindegy milyen a karakter?
  • Braveheart
    Azt gondoltam hogy ez a karaktered de miért? Nem lehet mást választani? Vagy ez vmi DM-szerűség?
  • toMpEr
    gondolom azert meseszeru a grafika,mert arra torekedtek, ez a démon a karaktered :)
  • Braveheart
    Hát eléggé meseszerű a grafikája de érdekes még így is tetszik... Mi az a démon a képen?
  • toMpEr
    sajna csak ezzel lehet menni, tekerd meg kicsit az egered gorgojet es maris jobb lesz :)
  • toMpEr
    par kep
  • toMpEr
    van
  • Davidus
    Zene van?:)
  • Braveheart
    Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy véleményt mondjon a játékról nem? Akkor meg miért kell beszólni? Ha nem tetszik valami, húzzatok el ti!
  • Rincewind
    Csak ezzel a démonnal lehet menni? Elég gáz eltakarja a kilátást előlem a szárnya. :)
  • toMpEr
    eleg jo tenyleg, de csak az nezze meg, aki nem akar kesobb elofizetni, ra mert amugy elegge leturdja rontani a jatekelmenyt, ha mar lattal mindent
  • Davidus
    Azért lesz fizetös mert akkor mégtöbb lét letudnak húzni a népröl:D Én tuti elő fogok fizetni mert nekem megér havi 3k-t a csítmentes game. Legalábbis remélem hogy az lesz:D
  • Ferro_TwL
    A dio3 miért lenne fizetős Dav? (Jó lesz ha kijön ez a game, összejön megint a Twl talán, király lenne.)
  • Davidus
    űa akkor már csak be kell jutnom az ftp-re:) Eddig úgy voltam vele hogy az elsö gamma amire elö fogok fizetni az a Diablo 3 lesz de az utóbbi pár napban utánanéztem a wownak és teljesen be vagyok fanatizálva:D
  • radical
    Bizony. Meg lehet böngészni a karakterlapot, menürendszert mindent. Benne van a teljes térkép (ami nagyon állat).
  • Davidus
    Most akkor ez azt jelenti hogy lehet mászkálni? Zene meg hangok vannak benne?
  • radical
    Ha valaki rájön, hogy kell átmenni Kalimdorra szóljon!
  • Rincewind
    Éppen sikerült rávennem magam, hogy leüljek tanulni végre, ti meg itt keresztülhúzzátok az ember számításait. :)
  • radical
    Hát ez a game üt. Tuti előfizetek.
  • toMpEr
    fene, akkor tomorithetem ki ujra
  • radical
    Ja a régi töréseket le kell szedni előtte.