166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
hamarosan lehet majd karaktert is valasztani . -
Szerintem hajoval atlehetne de nincs akinel jegyet vegyel akinel egylatalan iylesmirol konzultalj, szerintem egyenlore ez meg elerhetetlen dolog. Pedig az elfek vilaga nagyon erdekel..az meg csodalatosabb lehet... -
GeForce 4200 128mb with agp8x, 2-szeres. -
KI tud átmenni Kalimdora? -
Iszonyu hangulatos helyekre leltem mar megint:)
Ez a vilag nagyon jol el lett talalva, minden igenyemet kielegiti! Igaz nagyon bugos nehol, de azert tetszik, meg az egyszeru barangolast is elvezem -
radical #476 Ati9700pro -
Én is nyomok képet:
Ironforge
Iceflow Lake -
radical #473 konzol az ö bill. -
Mivel lehet a console t elohozni?
Ezt nezzetek meg ->
http://wowhun.uw.hu/alpha/wow67.jpg
aki megmondja miez kap egy kockacukrot
-
radical #471 Worldport <Continent #> <0,1,2> <Facing> ez egy teleportáló parancs, akinek sikerül működésre bírnia szóljon. -
radical #470 doodadanim 1 -re a madarak elkezdenek repülni.
a konzolba ha beirod a parancs elejét TAB-bal kiegészíti.
-
Kepek
Mar eleg so van fent nalamis, keresek jonagy dungeonokat -
radical #468 60 a max de akkor nagyon akad.
-
radical #467 speed 50 swimspeed 50 gyorsabb futás, úszás -
radical #466 http://www.freeweb.hu/wowzer/*.jpg Ha a csillagot átírjátok más számra 2-3-4-stb. megnézhettek pár képet. A Blizzardos pályaszerkesztők szokás szerint remekelnek. -
sandboxbol szerintem nemnagyon lesz ennel tobb, mivel kb ennyi volt a kituzott celjuk
a warforge csapat csinalja a teljeserteku szervert -
Ugye ezen még dolgoznak és lesz teljes értékű sandbox? -
bittorrent a legjobb szerintem -
radical #461 Az egy Doomguard (démon). Csak pöcs volt a kóder és ezt választotte ember vagy más játékos karakter helyett. -
nem lehet mast valasztani, gondolom azert, mert csak igy tudtak megkrekkelni, de amugy nemmindegy milyen a karakter? -
Braveheart #459 Azt gondoltam hogy ez a karaktered de miért? Nem lehet mást választani? Vagy ez vmi DM-szerűség? -
gondolom azert meseszeru a grafika,mert arra torekedtek, ez a démon a karaktered :) -
Braveheart #457 Hát eléggé meseszerű a grafikája de érdekes még így is tetszik... Mi az a démon a képen? -
sajna csak ezzel lehet menni, tekerd meg kicsit az egered gorgojet es maris jobb lesz :) -
par kep -
van -
Zene van?:) -
Braveheart #452 Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy véleményt mondjon a játékról nem? Akkor meg miért kell beszólni? Ha nem tetszik valami, húzzatok el ti! -
Csak ezzel a démonnal lehet menni? Elég gáz eltakarja a kilátást előlem a szárnya. :) -
eleg jo tenyleg, de csak az nezze meg, aki nem akar kesobb elofizetni, ra mert amugy elegge leturdja rontani a jatekelmenyt, ha mar lattal mindent -
Azért lesz fizetös mert akkor mégtöbb lét letudnak húzni a népröl:D Én tuti elő fogok fizetni mert nekem megér havi 3k-t a csítmentes game. Legalábbis remélem hogy az lesz:D -
A dio3 miért lenne fizetős Dav? (Jó lesz ha kijön ez a game, összejön megint a Twl talán, király lenne.) -
űa akkor már csak be kell jutnom az ftp-re:) Eddig úgy voltam vele hogy az elsö gamma amire elö fogok fizetni az a Diablo 3 lesz de az utóbbi pár napban utánanéztem a wownak és teljesen be vagyok fanatizálva:D -
radical #446 Bizony. Meg lehet böngészni a karakterlapot, menürendszert mindent. Benne van a teljes térkép (ami nagyon állat). -
Most akkor ez azt jelenti hogy lehet mászkálni? Zene meg hangok vannak benne? -
radical #444 Ha valaki rájön, hogy kell átmenni Kalimdorra szóljon! -
Éppen sikerült rávennem magam, hogy leüljek tanulni végre, ti meg itt keresztülhúzzátok az ember számításait. :) -
radical #442 Hát ez a game üt. Tuti előfizetek. -
fene, akkor tomorithetem ki ujra -
radical #440 Ja a régi töréseket le kell szedni előtte.