166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
Sanca #528 Tud vki mukodo ftp-t? Mer a regiek nem mennek. -
Csinaltam egy kis Videot, az undead priest kezdofalurol. -
yal #525 azert mert abba hagytam, de ha gondolod ird le ide a dios nicked , engem meg addolj: Phucker@northrend
ugyanis ujra wc3azom>.< -
yal #523 aki tud adni alphara ftp-t ossza meg velunk
thx -
ja,ez velem is megesett,meg az egyben nemis lehetett jobbclickel mozgatni az egységeket,hanem meg nyomod a go ide gombot,meg hogy hova menjen az is lol így utólag,de akkoriban ilyen a dune2ben se volt,szal ez volt a korszerű ^^ -
Menj le UnderCity-be és utánna mond, hogy nem mesés... -.^ -
Igazan lenyeges a wow szempontjabol:)
Miutan kiprobaltatok nektek meg mindig megmaradt az a velemenyetek, hoyg a grafika meseszeru? Erdekel mit gondoltok errol mert en nagyon nem erzem, de lehet azert mert ejjel napal ezeket a kepeket nezegettem mar az elott is, es eszre sem veszem:). Szerintem szepre sikerult es kozelsem olyan "meses" mint ahogyan itt sokan megallapitottak. Meg a helyszinek is jol el lettek talalva. -
ha jolemlekszem a 2ben is meg csak 9 embert lehetett kijelolni egyszerre -
Nem lehetett normálisan kijelölni az egész csapatot. Persze akkor ez nem tűnt fel csak miután ujra elövettem a 2 után:) -
nemertem,mi a aszornyu a warcraft1-ben? szerintem nemsokkal rosszabb, mint a 3, max grafikaban -
Blizzard játéknak még nem volt rossz kezelése meg játékmenete. Da jo mai szemmel a warcraft 1-é szörnyü:D
Szal marad a pvp amin bukhat:) -
Én mondjuk tartózkodtam a teljes felderítástől, mert szeretném, ha a teljesben is lenne mit csinálnom, de így egyelőre azt kell, hogy mondjam elég szépre sikerült a játék! Dacára az alacsony részletességnek és néhány bénábban kivitelezett belső helyszínnek, a világ nagyon pofás és, ami a lényeg nagyon hangulatos is, öröm lesz benne kalandozni! Ezt persze némileg ellensúlyozza a kritikán aluli karaktergenerálás, de, hát nagyon remélem, hogy ezen még majd javítanak. Összességében mondjuk nem estem hanyatt a játéktól, de azért elég jó benyomást tett rám. :)
Na persze a kezelésen, játékmeneten és főleg a PvP-n még elbukhat... ^.^ -
ki tudja mi lesz meg a vegleges verzioig..ne feledjuk ez meg csak nem is beta verzio.. -
Akkor max a warforgeon leszel gnóm:D -
az egy olyan jatekos mint en:) es inkabb elissza apenzt:P -
Ez a buzi gnóm ÁLLLLLAT! =))
GNÓM LESZEK! -
Playernek születni kell:D -
Nem mondtam hogy nagy szám csak ebböl probáltam kikövetkeztetni magamn ak hogy hany euro server lesz. -
igy van, de nemtalaltak meg ki olyan jatekot amit en ne untam volna meg nehany het mulva. -
amugy a 60000 nem olyannagy szam, ragnarok online nevu mmorpgnek kb 30 szervere van mindegyiken 5-10000 játékossal -
Nos:) 4 féle játék van:
1: A szar játék amiért hülye lennék fizetni(max kiproba letöröl)
2: A jó de rövid játék pl Max Payne 2(hülye lennék 1 nap szórakozásért 10+ ezer forintot fizetni.
3: A Jó és hosszu szórakozást nyujtó játékok(Aki nem vesz meg egy olyan játékot amivel hónapokig vagy évekik játszik az egy ....) -
hat en biztos nemfizetnek 1 jatekert se es szerintem sokan vannak igy ezzel. -
Jo itt az sg.warez.hu-n persze hogy furan hangzik a havidij:D -
Még szoknom kell ezt az uj billt:) -
Amcsiban meg Tőlünk nyugatabbra nem tétl az a 10$ vagy mennyi. Sőt én azt mondom hogy nánk sem. Amíg egy hajléalan kipenget piára havi 3 ronygot nehogymár egy diák ne tudja kikunyizni azt a havi 3000 forintot:) Akit meg édekellnek ezek a gammák és van fizetésük alap hogy elöfizetnek ha bejött nekik a game az 1 honapos ingyenélés után. Ráadásul ez egy Blizzard game szal alapbol többen fognak elöfizetni mintha egy másik cég adta volna ki. -
Egyreszt, masreszt tobb EU szerver lesz ez nyilvanvalo -
azert nemugyanaz, a diablo nem havidijas. -
Ja nem is 4 hanem 5 diablo server van. -
Diablot kb 60ezer player szokta nyomni egyszerre a 4 serveren. Szerintem WoW szervereken se lesz kissebb a forgalom szal ha itt is 15ezer lesz az átlag player akkor legalább 3 europe server lesz. De nem értek hozzá csak elmélkedek:) -
Sehogy nem fog elférni rajta ennyi. Többnyire azért, mert egy szerver kapacitása nem éri el az 5000 főt, így világonként is max. ennyire lehet számítani. De inkább 3500-ra, az az átlagos.
Ezért van jelentősége annak, hogy kezdetben melyik szerverre mész, mert az határozza meg, hogy a későbbiek kikkel játszol együtt. -
Szerintem nem kicsi. csak ha 60-as speed-el végigrohanod, ráadásul csak az egyik kontinenst, akkor tényleg kicsinek tűnhet. (Ja és még van egy csomó dungeon stb. ami nincs benne még.) -
szerintem a szornyek ugyse ott lesznek, ahova a blizzard rakta oket, mivel az szerveroldalon generalodik.... -
AAA siethetnenek a tores javitasaval, megneznem hol milyen monsterek vannak:) -
itt le van irva hogy kell kicserelni a jatekos-karaktert -
csak ott nem 1 szerveren jatszottak egymas ellen gondolom -
War3 servereken nem több százan hanem 1-2 ezten voltak :) -
az nagyban fugg, hogy milyen gepre/kapcsolatra rakjak...de nemvaloszinu,hogy lesz olyan szerer, ami elbir tobbszaz jatekost lag nelkul. -
A Warforge team csinált war3 meg tft servereket is és teljesen faszák voltak. Biztos vagyok benne hogy a wow serverük se lesz lagos stb. -
csak annyit,hogy az meg kesobb lesz keszen -
Sanca #482 Mobok gondolom nincsenek a gameban.
Amugy ez a warfoge vagy mi altal keszitett serverrol tud vki infot?