166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
Utána a jobb also sarokban rámész a change realmre(vagy valami ilyesmi) és ott kiválasztod a matrix servert. -
aham ok:) -
Lehet benne mászkálni. Kb ennyi:) -
alpha ver kint van mint tudom, mit lehet eddig vele kezdeni?:) -
Utánna válaszd ki a Matrix servert. -
yal #730 WoWClient.exe-re vmi hibat ir, vki felnyomna ezt a fajlt vhova hogy leszedhessem? 4.77mb -
yal #729 vmi beszart, de. szettem le alfat aztan elinditottam a matrixal el is indult, kileptem es masodjara mar nem indul le -
meghekkeli a twilt -
hdc.atw.hu -
BaBaPoPo #724 nincs ellenfél, ez csak olyan rohangálós crack
a netes crack nemsoká jön -
:) -
thx.de valami ellenfél vagy ilyesmi van?mer én semmit se találtam... -
BaBaPoPo #719 Alfa elindítása:
1. Letöltöd valahonnan az alfát.
2. Letöltöd a WoWMatrixLoader.zip-et is.
3. Bemásolod a WoWMatrixLoader.zip-ben találtakat az alfa könyvtárába, és elinditod a WoWMatrixLoader.exe-t.
4. A játékban előhívod a konzolt az "ö" (vagy nulla) betűvel, és beírod, hogy "realmlist localhost" (persze " nélkül), és rákattintasz a realm listre, és kiválasztod a matrix servert.
5. Ezek után Create Character, és enter world.
(Két kontines van a játékban, ha Azerothban akarsz kezdeni, akkor semmit nem kell tenned, csak kreálni egy karaktert, viszont ha Kalimdorban akarsz kezdeni akkor karakter kreálásánál a neved elé egy "k" betűt kell írnod)
(soha nem oda rak a játék elején, ahova kéne, hanem Kalimdorban Ogrimmar mellé, Azerothban pedig oda a kapuhoz) -
Lehet már tolni neten 1ütt barátságban? -
Xboxman #712 =
-
megy! nagyon király -
jó, de most ezt az egészet hogy kell. plz írd le!!! -
!!!!!!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!!!! -
MADÁR VILÁGBAJNOK -
BaBaPoPo #705 Madár Killed Gomez! 

-
BaBaPoPo #704 kozol: ö betüvel (vagy a nullaval
)
-
oké -
BlackWolf #702 ok majd csorgessel meg holnap -
helo.persze! a hwsw, a landoron, meg a obin szoktam. majd holnap felhívlak,azt jaccunk,ha akarod.
Cső!!
Zoli -
BlackWolf #700 cso zoli mi van mostansag veletek szoktal meg codozni?en nemszedem le ezt a valamit csak ha mar tuti hogy lehet jaccani rendesen de biztos kiraly lesz!!Attila voltam -
na nem teljesen értem.megvan a 2 program.a matrix loadert indítom,de hogy szedem elő a konzolt?valaki írja le plz részletesen mer a 636-osból nem értettem semmit. -
én is köszönöm az infókat(avval kapcsolatban,amit ipse kérdezett).Én is azt kérdeztem,csak egy picit máshogy... :) -
lekéneszedni valahonan azt EZT a WOW ot :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( warez nemtutok? -
Köszi.
Amúgy ha valaki másnak is kellene, terjesztheted amig eplanet nem törli ezeket:
http://ibrik.fpn.hu/WoWMatrixLoader.zip
http://ibrik.fpn.hu/BLP2toTGA.zip -
BaBaPoPo #694 felraktam -
Ha a freemail nem megy, akkor ha regelek valahol egy free tárhelyet, oda fel tudod tölteni? -
Elküldtem privátba a címemet.
Köszi előre is :) -
BaBaPoPo #691 Itemek Ikonjai kirakva az oldalra. 
HTTP://DHCLAN.UW.HU -
BaBaPoPo #690 adsz email cimet, átküldöm -
Köszi.
Már láttam ezt az oldalt én is, de babapopo által ajánlott fájl nincs ott sehol. -
ibrik itt nézegess -
BaBaPoPo #687 nemtok sry -
Hát sajnos a #636-nál beírt linken csak egy "A lap nem jeleníthető meg" üzenet jött. Tudsz másik linket? -
BaBaPoPo #685 olvasd el a 636-os hozzászólást, ott le van írva minden -
THX
Szóval akkor arról a skull-izés oldalról melyik progival lehet elindítani?
Vagy van valahol erről magyar nyelvű leírás mit/hogyan ?