166754
  • inecromancer
    1. ip cim alapjan 101% hogy kiszurnak ez annyira alap dolog...2. a letoltesnel is (ha ftp rol lehet lehuzni) figyelik gondolom az ipket ha valaki megis olyan akarna felmenni hat bannoljak
    ugyhogy szerintem teljesen felesleges megprobalni...foleg fix ip-seknek, mert lehet azok utanna tobbet nem is erolkodhetnek...Meg lett mondva hogy europa nem.
    Ugy birom az ilyet.
  • Ferro_TwL
    Blizzardéknál gőzerővel folyik a munka video.Aki beszélgetni akar róla ittmegteheti.

ps.:Ha ez tényleg GF vs Kat én nem bánnám, ha GF komát kirugnák. Olvassátok majd el miket irogat az oldalán az európaikról. Tipikus hamburgerzabáló, bushfanatikus, tahó, - ja és szerintem tuti, miatta nem vehetünk részt mi európaik a béta első fázisában
  • BaBaPoPo
    nekem nem, de mit akarsz te a koreai siteon?
  • radical
    Nektek megy a http://www.blizzard.co.kr/?
  • Xboxman
    :2
  • BaBaPoPo
    Ezek tegnapi darabok, és a régiekhez képest sokkal jobbak!
  • Sanca
    Ezek full regiek nem? Es anyira nem utnek.
  • Sanca
    En meg nem szeretnek 400as pingel jacani amcsi szervereken. Fung wanbol is emiatt lett elegem...
  • Botond #932
    próba szerencse,asszem én is benevezem az amerikás nagynénit egy bétatesztre,hátha beveszik ^^ computeres grafikus tervező vagy mi,hát az jó nekik ^^
  • BaBaPoPo
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

http://www.blizzard.com/wow/townhall/dwarves.shtml
    http://www.blizzard.com/wow/townhall/humans.shtml

(klikk a nagyításhoz)
    *khm* valaki panaszkodik még a karakterekre?
  • Davidus
    Fasza Leírás a fizetési módokról. Eléggé megörültem hogy van ilyen elektronikus bankszámla varázslat mert így nem kell nyárig 150 rugót összekaparnom a dombornyomott ökörségre:)
  • Ferro_TwL
    Szerintem Ip alapján kiszurják, hogy nem USA/CAN/Korea-ból jelentkeztél (hacsak nem az ismerősőd jelentkezett helyetted), de azért hajrá, hátha összejön.
  • Davidus
    Tippje mindenkinek van:D Szerintem 1 hónap.
  • Sanca
    Akkor van vkinek tippje hogy a 2. beta mikor kezdodik?...
  • magus
    Na, 4 hónap béta, 1hónap javítás, 1 hónap míg eljut ide, félév míg játszhatunk vele.
  • krisz073
    valaki irja már le,hogy miképpen lehet az Alfa verziot elinditani.
    mert én leszedtem amit irtatok és a konzolba is mindent beirtam de sehol nem tudok servert választani :((
  • BaBaPoPo
    ja... csak addig a 8 honap volt a "hivatalos"
  • Sanca
    Ezt mar szeretem!
  • BaBaPoPo
    Én lennék a legboldogabb... csak addig ne jöjjön ki, amig nincs meg új gépem... éppen az összekapargats stádiumban vagyok
  • Ferro_TwL
    Látod BaBaPoPo, ha egy kis szerencsénk lesz tényleg nyári megjelenés lesz, de ez szinte tuti, hogy 2004-ben már játszani fogunk vele.
  • BaBaPoPo
    helyreállt... kis olvasgatás után ezt találtam...

How long will the beta test last?
    Historically, beta tests last approximately 2-3 months. Due to the depth and magnitude of the World of Warcraft beta, we expect the beta test to last at least this long. We will notify participants when the beta test is nearing completion.

ez "kicsit" rácáfol az eddigi 8 hónapos bejelentésre, de ez problémát okoz bárkinek is??
  • BaBaPoPo
    nna, már 6 órája lehet jelentkezni... igaz, h csak a steak zabáló amcsiknak...
    addigis a www.battle.net leállt...
  • Rusy
    írj ha kipróbáltad neked hogy teccik?
  • Adam5
    thx megvan
  • Rusy
    ja olvasd el hogy kell felrakni én is bénáztam vele
  • Rusy
    a játékok menübe a 127-es számú
    127. World Of Warcraft Alpha
    szedd le nem rossz...
  • Adam5
    te még látod fent?
  • Rusy
    Pedig hdc-ről szedtem le én is amikor már nem bírtam továnbb
  • Rusy
    Én ki se próbáltam várom az eredetit mer csak az lesz a jó nem akarok csaloódni, mint ugye half life 2 bárcsak ne láttam volna
  • Adam5
    honnan?
  • Sephi
    Aszontak hogy ez az uj Alpha WOW kiadas tok szar es nincs benne minden szal en mar nem is orulok neki :P)
  • radical@work
    Camelot sötét korszaka = Dark Age Of Camelot
  • Adam5
    mi az a daoc ?
  • Jockey
    nekem nincs gondom hogy mikor jön ki, én is ezt írta jópár hozzászólással előtted, addig bőven elvagyok a daoc-l swg-l, csak badarság azt hinni, hogy egy zárt béta meg egy nyílt béta lezajlik 4 hónap alatt, azaz nyárra megejelenik egy online gamma:)
  • Lynx_TWL
    na lámák:D
    igen mind azok vagytok, találgassatok még, hogy mikor jön ki, úgyis nekem van igazam: eccer
    nem felettébb humorosságoma akarom most firtatni:D:D
    hanem azt mondani, hogy mi a fasznak nyomjátok itt a sódert, hogy mikor jön ki? várjatok türelemmel, és örüljetek ha majd kijön addigis fenjétek a fogatokat, vmi másra
  • Adam5
    és honnan?
    hdc-n nem találtam
  • Mester
    igen.
  • Adam5
    most egy elég loser séget irok be bocsi is érte
    de le lehet tolteni valahonnan?
  • BaBaPoPo
    Talán 2004, de ha 2004 akkoris csak dec környékén(a fa alá), és akkor már 1-2 hónap eltérés már semmi.
    De egyébbként nem vagyok én a "korai" megjelenés ellen, csak a konkrétumokat figyelembe véve nem az jön ki hogy az idén még megjelenik.
  • inecromancer
    A betateszt 8 honapos lesz, ebbol a blizzard tutira nem fog engedni.