World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annak mi értelme,h visszakéred a pénzt,és utána ujra megveszed
Meg is kaptam refundot.
Igazából már amikor megvettem epic verziót, megbántam. Majd megveszem persze de az olcsó verziót, fele annyiért.
Igazából már amikor megvettem epic verziót, megbántam. Majd megveszem persze de az olcsó verziót, fele annyiért.
Parasite Eve 2, best game EVER!
nekem február végéig ki van fizetve,egy két hét igazán nem számit xd
Ha jól emlékszem a Blizz soha nem adott ingyen hónapot kompenzációként pedig volt régen olyan hogy szünetelt a szolgáltatás több napra is. Nem szokott kompenzálni.. így is úgy is megy a szekér..
Na én pont ezért vártam, pedig be akartam fizetni, egy ideje nem bízok a blizzardban.. mondom áh majd befizetem ha tényleg beér a patch.. de így akkor csak később. A befizetett embereknek adhatnának korrekt módon 1 hónap ingyen játékot. Nekem ne adjanak, hiszen nem fizettem semmit, de ez így picit tróger. Értjük, hogy covid, de azért március óta lett volna idő meglepődni.
hálistennek nem vettem ki holidayt, nálunk elég elözö héten szólni 😄
Az igen. Egyrészt nem bánom, másrészt mit fogok csinálni a két hét holidayemen? 😊
Mindenestre kértem egy refundot SLre.
Mindenestre kértem egy refundot SLre.
szintén 😄
Szintén. :|
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 hete fizettem be 3 hónapot mondván, hogy most már lassan kezdődik a buli. Kapják be... <#mf1>#mf1>
Akkor idén nagyon nem fogom tolni, mert CP2077 > minden más.
Kicsit csúszik a kiegészítő... <#shakehead>#shakehead>
Shadowlands Pre-Patch: október 13.
Shadowlands megjelenés: november / december?

Shadowlands Pre-Patch: október 13.
Shadowlands megjelenés: november / december?
Nem hiszem hogy gond,lenne,szerintem akkor is sokkal erősebb lesz a karid.
érdekes lesz sl eleje,meert legion 45 ig van,50 ig van bfa,az elején lehet nem fog menni egyedűl a régi raidek farmolása
legalábbis nem mindegyik
azért legion mytic még nem megy egyedűl xd
Naná.
Én rendszeresen járok régi instákba kinézetek miatt,kell a sok ruha kinézet a gyűjteményembe.
A draenor végén kezdtem újra a játékot új accountal,még is egy rahedli régi kiegekből való ruha kinézetem van.
Még régebbi legendary-t is farmoltam.
Én rendszeresen járok régi instákba kinézetek miatt,kell a sok ruha kinézet a gyűjteményembe.
A draenor végén kezdtem újra a játékot új accountal,még is egy rahedli régi kiegekből való ruha kinézetem van.
Még régebbi legendary-t is farmoltam.
Persze, hogy be.
ugy ertem be lehet -e meg menni a regi raidekbe pl tempest keep anelkul hogy felskalazodna : ) (mountokat farmolni,utoljara kb 5 eve wowoztam azert kerdezem)
Timewalking hét?
De egyébként 120-as kari bármelyik régi kieg instáját végig veri.
De szokott lenni raid régebbi instákba.
Timewalking hėten meg ha mész instába az insta vissza szintez téged és a geared akkori szintre.
Timewalkkingon a légiós legendaryk és egyéb legendaryk is újra jók.
Sőt szuper jók.
De egyébként 120-as kari bármelyik régi kieg instáját végig veri.
De szokott lenni raid régebbi instákba.
Timewalking hėten meg ha mész instába az insta vissza szintez téged és a geared akkori szintre.
Timewalkkingon a légiós legendaryk és egyéb legendaryk is újra jók.
Sőt szuper jók.
olvastam regebben hogy tervben van a raid/dungeon kari szintjehez felhuzasa, ebbol megvalosult valami, vagy lehet meg egyedul regebbi raideket letolni? mountot farmolni meg hasonlok
BlizzCon Online jövőre:

kb év elején fog jönni
Na és hogy lehet ezt a mountot majd megkapni?
Tavalyi èvfordulós mount szép volt.
Tavalyi èvfordulós mount szép volt.
Tehát a legegyszerűbben okt 28.a után egy SL csomaggal már megy a dolog és addig a starterrel Legionig el lehet még lenni.!?
Lehet rosszul emlékszem, de nem a következő kieg pillanatában kerül át alapcsomagba az előző kieg (BfA). Szerintem volt ott pár hét vagy hónap is, mire berakták alapba, hogy csak aktuális kieget kelljen venni.
De szerintem amíg a BfA nincs meg nem tudsz játszani vele úgysem.
Shadowlandset megvenni csak akkor tudod Blizz shopban ha megvan a BfA.
Nekem elővételben onnan van,tudok olyat akinek nincs meg a BfA csak starter és nem tudja a shadowlandset megvenni hozzá.
Shadowlands élesedése után már igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.19. 13:14:07
Shadowlandset megvenni csak akkor tudod Blizz shopban ha megvan a BfA.
Nekem elővételben onnan van,tudok olyat akinek nincs meg a BfA csak starter és nem tudja a shadowlandset megvenni hozzá.
Shadowlands élesedése után már igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.19. 13:14:07
Hát az már majdnem 35000Ft lenne közel 100 euró! Oké, hogy lenne benne 2 hónap gametime is. Azért meggondolandó!
új játékosoknál a rendszer felajánlja,hogy plusz 20 euróért megtudod venni a bfat a shadowlands mellé.Ami megéri,mert így kapsz 2 hónap játékidőt(ha a legnagyobb sl csomagot veszed),meg két boostot(egy 110est,meg egy 120ast)
Shadowlandset csak úgy tudod megvenni azt hiszem ha a BFA megvan.
Sziasztok! A 75 eurós Shadowlands Epic verzió megvételével és a 30 napos game time-al már most is lehet játszani a BFA ig bezárólag vagy még ezen felül is kell valamit venni, hogy okt 27.e előtt még az előző kiegekkel játszani lehessen? Új accountnál persze.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2020.09.17. 22:56:30
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2020.09.17. 22:56:30
The Jailer

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2020.09.13. 22:27:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2020.09.13. 22:27:11
Sok lehetőség nincsen amúgy. 15-e 22-e 29-e . Valamelyik a három közül.
A Login Screen zenéje is bitang jó!
És kijött az új Afterlives epizód is:
IcyVeins volt a forrás, de azóta módosították - spekuláció ez a dátum és még nem hivatalos. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.09.10. 19:42:16
És kijött az új Afterlives epizód is:
IcyVeins volt a forrás, de azóta módosították - spekuláció ez a dátum és még nem hivatalos. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.09.10. 19:42:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
annyira nem tűnik alt barátnak,a bevezető scenario marha hosszu,átvezető videók nélkűl is majd egy óra,remélem ezt azért majd lehet skipelni,ill az mindenképp visszaesés,h a térképeket csak adott sorrendbe lehet megcsinálni
Nekem is van már nem tudom mióta,de nem izgat.
Be kell valljam elcsábultam és másra fizettem elő.
Be kell valljam elcsábultam és másra fizettem elő.
kaptam bétát,aki kiváncsi valamire ,utána tudok nézni
Én semmi infót nem látok pre patch dátumról. Honnan veszed?
Szerintem jó a képernyő, de nem olyan jó, mint a WOTLKé.
Szerintem jó a képernyő, de nem olyan jó, mint a WOTLKé.
fogadni mertem volna h nem tetszik xd
Az eddigi legrondább kezdőképernyő megvan.
ezt te hol láttad?: