World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

tegnap felfedeztünk az új alliance fajt a wow-ban.
de még nem kelt ki 😊
The new alliance race

ja és a nap poénja eddig 😊

PiszkosFred
Keress rá a játékosokra a /who paranccsal, és abból a pár tucatból amelyik megjelenik, lesz pár 255ös, azok vszínû GMek, vagy az admin spanjai, vagy fizettek érte, lényegtelen, a lényeg hogy õ talán tudnak segíteni. Kérd meg, hogy rakjon vissza a játékba ha lesz fél perc szabad ideje az Ogrimmar/Stormwindi õrök csapkodása, és a lev10es karakterek szopatása közben. Sajnos ilyen világból kiesés mindig is lesz, vele együtt kell élni. /cheer

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Meggymag
<#rinya>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Lynx_TWL
warlock

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
<#boxer>

mi az a lock????
Long_Gun
2 lehetõséged van: ticket a gm-nek, vagy az 1xerübb hogy megkérsz 1 lock-ot hogy idézzen meg.

HI

van egy nagy problémám

én egy unded mágus vagyok és kiestem a játékból
minden fehér körülöttem nem tudok elteleportálni mert azt irja ki hogy mozdok
és így bentszorultam sem a teleportálással sem a headstonéval nem megy

nem tom hogy van valami parancssor ahova be lehet irni hogy megöljem magamat?????????

VALAKI HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Meggymag
Minden kasztnak megvan a gyengéje Molo így megvan a miénk is(paláké).

Más: Amúgy meg a 2 shield között most már 1 percnek kell eltelnie szal 1 harc alatt nem mindig tudja használni a paladin mindkettõt szal ez is valamilyen szintû nerf. Többi részét szvsz javították és erõsítették. Lehet nem ütök akkorakurvanagy seal of command criteket, viszont átlagban sebzek jobban ami sokkal hasznosabb hosszú távon mint azt nézni, hogy na most vajh kijön e a SoC vagy sem. Emellett végre van hosszú blessing is és végre van kingsem is szal tökkirály 😊 Én szeretek Palával lenni, üssetek meg 😊

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Nem kell mindjárt a legszélsõségesebb helyzetet nézni,törpe pala😊
Én csak annyit tudok a palárol hogyha minden skillje megvan a túlélõ képességekböl akkor nem tudom agyonvágni😞
Elég szar érzés amikor már 3xor a szinte a halálbol rángatja vissza magát,és amikor 10% -hpnál végreörülök hogy :most meghalsssssssz!!!-és mégsem mert még befigyel az egyórás skillje én meg kapom a pala executot😊
BEAST
ez eddig is így volt , ezért írta hogy lényegében nem változott a pala , mert ugyanolyan buildeket lehet csinálni , csak picit más elosztásban

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmuda
Kérném a hozzáértõk véleményét errõl a buildrõl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Hát paláról volt szó, az jutott eszembe hirtelen, semmi célzatos nincs benne ;] /füllent

PiszkosFred
Szent meggyõzõdésem volt, hogy WoW miatt volt a gond, méghozzá valaki zokon vette a folyamatos hullakempet a BSen. Ki hitte volna hogy az öreg tüskéshátú cimboránk keze van a dologban...

Hatt
Nekem csak annyi hogy én tegnap kukáztam be a palámat, már csak disenchantolnom kell a cuccait😊
Pala Patch? szerintem 1 vicc az egész. Csak türelem kell és ott szivatod meg ahol akarod.

Elastic An-usZ Boys

BEAST
mérpont pala?! /me meksértõdik <#banplz><#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hatt
<#nevetes1>

Elastic An-usZ Boys

PiszkosFred
Noob dolog az, amikor valaki 60as pala után kérdez meg ilyeneket. A te esetedben ez csak sima egyszerû kérdés, amelyet itt szinte mindenki feltett anno valakinek, ez nem noobság.. ;]

😄😄😄😄😄😄😄😄D😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄

OMFG WTF ROFL LOL 😄😄😄😄😄😄

elképzelem ahogy a nagy tauren warrior, a kis törpe pala elõt siiiiiir 😄😄😄:

nemgondoltam volna hogy a mai napon feldobb valami , de tévedtem 😄😄😄😄😄😄

SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)

Voltan
Köszönöm! Lehet, hogy még zaklatlak majd Titeket hasonlóan noob dolgokkal, elõre is bocs.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rambo 20
<#alien>
Valaki nem tudja mikor jön ki Burning Crusade?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Guildbõl kilépni a /gquit parancs használatval lehet.
Generalba meg LFG be úgy lehet írni hogy beírod a / és utána pedig hogy melyik az.
Pl ha az 1es a General akkor beírod hogy /1 (szöveg).

Rambo 20
Guildbõl kilépni a /gquit parancs használatval lehet.
Generalba meg LFG be úgy lehet írni hogy beírod a / és utána pedig hogy melyik az.
Pl ha az 1es a General akkor beírod hogy /1 (szöveg).

QuippeR
1. /gquit

2. a csatorna neve elõtt van egy szám (General pl 1 mindig), azt kell egy / után beírni, ha írni akarsz a csatornára.
"/1 hi" pl a general csatira írja be, hogy "hi"

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
nekem is tetszik , igaz nekem 27holy/24retri buildem van , így jó healer vagyok de néha sebezni is tudok

Voltan
Lenne két láma kérdésem, de hát noob vagyok, bocs 😄
1. Hogy lehet kilépni egy klánból? Még rögtön az elején meghívtak egybe, aminek kemény négy tagja van, de több, mint egy hete senki sem volt online, úgyhogy inkább kilépnék. Hogy lehet?

2. Hogyan lehet a General chat és a Looking for Group csatornákon írni? Kösz a türelmet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hmuda
Télleg...a 30-as fõbegyüjtõnél mennyi rep jár és kiknél?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

offissöl server állás (usa)

Tatyla
ha kinyitották volna már minden szerveren nyitva lenne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hehh, de mégis hozza a rendõrség is 😊

Tatyla
hehe a Bloodscalp a tegnap esti 111. hely ota feltornázott a 79. helyre!!!
ezaz,elöre pajtások...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hát, konkrétum nincs benne, más híroldal meg nem hozza

Lacc
Hát ez mekkora lol 😄
Davidus

V9ykn8_TZL0

Hmuda
Ahham...csak mert valamelyik játékos nagyon hangoztatta a forumon, hogy hûdenagygyerekek, mert õk az elsõk...

The Garrett
nem kinyitották, csak kész lettek a másik questtel, ami szinten kell a nyitáshoz.
(bwl bol elhozott broodlord fejjel kell 41k reput osszefarmolni brood of nozdormuval)

jelzem ezzel a q val Bloodscalp sem áll rosszul 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
Az nem kínai szerver véletlen? 😊)))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hmuda
Azért érdekes, hogy a Zul'jin-on már kinyitották a kaput, de a többi szerver még a 25%-ot se érte el... <#ticking>

The Garrett
nalunk is ilyen helyen szerepel 2-3 pala, de csak azert mert az életbe nem fogy el a a manájuk, és spammolják a healt megállás nélkül.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MarkBlade
inbalanced.. kiegyensúlyozatlan.. 😊
Rambo 20
Ez lehet hogy hülye kérdés de mi az az imba?mindenki emlegeti ezt a szót mostanában de nem'tom mi az.

Shoots
rofl, egy warrior mondja hogy tul imba a pala. cg.

Sephi
Tok jo ara van mostanaba azoknak a cuccoknak amiket AQ kapunyitasahoz kellenek. 20 Wool cloth 1.5 arany. Nem semmi 😄

Most adtam el 200 Runecloth-ot 30 g-ert 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jo overhealer a srac😊

I.C.ram
120 napról tudok, addig biztosan megmarad. De szvsz tovább is. Én juniosban játszottam utoljára, és december 20-án kezdtem kb újra, és megvolt az összes karakterem, bár töröltem õket 😊
I.C.ram
Miért? Szvsz nem kapsz többet értük, mint amennyiért eltudtad volna adni AH-ban a cuccokat, amiket leadtál.
Aszondjatok kicsit tap lett pala 1.9-ben ? http://img476.imageshack.us/my.php?image=imbaheal5vf.jpg
Lynx_TWL
flémt!😄