World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
farkasa vagy raptora? (nem bg s)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
daoc-al meg nemtom mi történt, mert soha nem daocoztam (sajnos)
V9ykn8_TZL0
Plusz van 3-4millió játékos és mindenkinek az igényeit ki kell elégíteni. A kocka hliseknek,a pvpseknek, a szólózós farmolósoknak, a küldizgetõs roleplayereknek, és ezeken belül még bevariál a játékidõ is. Legalább a szándék megvan bennük,hogy mindenkinek jó legyen és nem gyõztök köpködni.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én nem azt mondom, hogy aki 7/24-ben tolja, azt ne lehessen megverni 100-an se, de némi helyzeti elõnyt élvezzen azzal szemben, aki mondjuk 2 hete 60-as, és atm a game nagyon nem ezt támogatja.
szvsz ez teljesitheto es nem lessz talpig zold az ember 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egy ideig toltam Molo-ékba a heal-t, aztán meguntam és már nem mentem, mert nekem már sok volt a bg-bõl. Akkor voltam stone guard. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy mi viszi rá az embert arra, hogy ennyit üljön a gép elött éjjel, nappal, még akkor is, ha már hányingere van az egésztõl, csak azért, hogy legyen egy pár fasza cucca.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
és most mi lesz? 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Engem egyaltalan nem zavar, sot, teljesen biztos vagyok abban, hogy jo hosszu szopatos questlineja lesz a cuccoknak 😄.
Lásd még: Breastplate of the Chromatic Flight pl. 😊.
Honnan vannak?
Szal egyet értek veled, engem sem csak a shieldem miatt visznek instázni. SW😛-t csak akkor nyomok, ha pro a csapat, és nem nagyon kell beléjük heal. Olyankor beállok Mind Blastokat is tolni, és versenyzünk a warriorral, ki bírja lehúzni a másikról a mobot 😄D
Nálunk tiszta fun egy Raid, legutóbbi MC-n pl 2 sámli is tankolta a Giant-eket 😄
mi szoktuk csinálgatni. Jah, ha sietünk, akkor + 1 lock
Ez a mi kis D(rea)M Team-ünk 😄
engem nemzavar amugy hogy lesz pár uj quest,plane ha sokaig tart 😄. 1-2 nap alatt lemegy bwl, 1 nap mc, a hét többi napjaba meg kb semmi nincs csak wareffort farm, amibol nekem jutott a stranglekelp vadaszat a vizban :o
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Szóval remélem tényleg csak pár quest solo, raid az egész nem 500000 év farm, mert min 2 (lassan 3) karim is érintett lesz a dologban."
és gondolod, hogy az új set cuccokhoz a solo részek majd annyiban fognak kimerûlni, hogy menj el a goldshire mari nénihez és vidd el neki a stormwind-i pali bácsi frissen sütött pogácsáját?
ne légy naív... 😊)
minden egyes set cucc megszerzése legalább olyan nehéz lesz, mint maga a hunter vagy a pap epic quest (vagy pala/warlock epic mount quest) ...ezt akármibe lefogadom.
soksoksok gold-ot fog felemészteni, hogy beszerezz mindent (potionok, kövek, segítõk, egyéb extra cuccok), ami kell, hogy meg tudd egyáltalán csinálni a küldit, ráadásúl, ha elcseszed, akkor várhatsz 1-2 napot, mire újra megpróbálhatod, továbbá az alapanyagok is olyanok lesznek hozzá, hogy horror áruk lesz (15-20 arcanite bar pl.)
lehet, elöbb lesz netherwind set-em, mint az 😊

a legjobb!
Tud valaki valami jó kis Hack n Slash játékot amit lehet LANba nyomni? a Diablo2 annó nagyon bejött, kifarmoltam az egész Immortal Kings szetet (najó a Chestet nem)"
hallottam valami WoW nevû játékról...állítólag jó kis hack&slash game, próbáld ki <#hehe>#hehe>
Ebbol mi igaz?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval remélem tényleg csak pár quest solo, raid az egész nem 500000 év farm, mert min 2 (lassan 3) karim is érintett lesz a dologban.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com