World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Valaki meg tudná mondani, milyen repuval lehet egy taurennek
farkasa vagy raptora? (nem bg s)
Vártam 24 órát és nemfogadja el...Egyébéknt suspended állapotba van az accom...

Sephi
Jah es ne eroltessed mert meg lefagyasszak....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nyugi nekem is pont ez volt es masnap elfogadta. Hiaba irsz nekik es hiaba hivod oket segiteni nem tudnak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akkor nyugodt vagyok 😊

semmi, törli a kariját és kezd egy újat 😄

Botond
Megnéztem a videókat. Pont a múltkoriban ecseteltem haveroknak,hogy fullon van minden (1280*1024 6x-os mintavétel,max látótáv,részletességek,stb) és így se megy 60 alá az fps,pedig MC raidben 40en castolnak,és háttérben fut még egy wow. <#zavart1> De látom erre a problémámra is találtak megoldást. <#hehe> Mondom én,hogy player friendly játék ez. <#worship>
Botond
Ott érvényesült,hogy 1337 dudes friendly lett a játék,aztán mire észbekaptak maradt 500 játékos/szerver a 3500ból,összevonogatások,és most is vegetál,de ez már csak haláltusa.
Botond
reális
s0n1c
én elhiszem, hogy a profit az elsõdleges, tökéletesen igazad van ebben, de sztem akkoris túlságosan casual friendly a game, nem köpködök csak ez a véleményem

daoc-al meg nemtom mi történt, mert soha nem daocoztam (sajnos)
Szerintetek normális az, hogy 45-ös szinten csak 2368 HP-m van (rugó vagyok)? Még az elsõ karim, szal nem igazán tudom, hogy mennyi a reaális összeg 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

Botond
Atm a game azt támogatja,hogy ha 24/7 játszol akkor pwnolsz mindenkit, lásd hli és pvp honor rendszer. Na most ugye a bevétel meg azokból vannak akik néha néha fellépegetnek,nem foglalják a sávszélességet 0-24,nem sírnak,hogy jajj ilyen bug olyan bug,nem spammolják a fórumot,hogy jajjmár ez meg az,szal költség oldalon kisebb tételként jelennek meg,míg bevételi oldalon ugyanúgy fizetik a havidíjat. Ez egy üzleti vállalkozás. Aki nagyobb profitot termel azoknak kell kedvezni,különben jön a csõd. Nézd meg DAoCcal mi történt. Blizzard megnézte az összes létezõ MMOt és azok hibáiból tanulva próbálja csinálni a sajátját.Mondok pár konkrét példát is,ha érdekel.

Plusz van 3-4millió játékos és mindenkinek az igényeit ki kell elégíteni. A kocka hliseknek,a pvpseknek, a szólózós farmolósoknak, a küldizgetõs roleplayereknek, és ezeken belül még bevariál a játékidõ is. Legalább a szándék megvan bennük,hogy mindenkinek jó legyen és nem gyõztök köpködni.
AnarchoiD
van megoldas 😉 kene forditani a roncsolodasi/javitasi ratan , szurke/zold tovabb birja mint a lila, haddszopjon tobbet a 7/24 gyerek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

s0n1c
Ezzel pont magam ellen beszélek, mert én se ülök mindennap a gép elõtt, próbálok de nem tudok 😊 és, mint sokan mások én is mondom, hlikhez nem kell minden este kockulni.

Én nem azt mondom, hogy aki 7/24-ben tolja, azt ne lehessen megverni 100-an se, de némi helyzeti elõnyt élvezzen azzal szemben, aki mondjuk 2 hete 60-as, és atm a game nagyon nem ezt támogatja.

AnarchoiD
"Mr. Kaplan also said that the game would soon add a new casual-player-friendly armor set obtained through a multipart quest. The first parts can be completed by a solo player, he said, while the later parts will require a group of no more than five people."

szvsz ez teljesitheto es nem lessz talpig zold az ember 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sziasztok. Az istenért sem tudom aktiválni az accomat...Tegnap írtam ide hogy megvan a mastercardom, de nemakarja elfogadni...Állandóan azt írja ki hogy payment rejected, pedig biztos jó a kártya mert megkérdeztem a bankomat, azt mondták hogy aktív állapotban van. Elõfizettem swg-re és simán ment a befizetés. Szóval hogy is van ez? Köszönöm a segítõkész válaszokat...

antgecc
Én spec ennyi bg-tõl már wow-ra se tudnék nézni..

Egy ideig toltam Molo-ékba a heal-t, aztán meguntam és már nem mentem, mert nekem már sok volt a bg-bõl. Akkor voltam stone guard. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy mi viszi rá az embert arra, hogy ennyit üljön a gép elött éjjel, nappal, még akkor is, ha már hányingere van az egésztõl, csak azért, hogy legyen egy pár fasza cucca.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kriger
Hed Sát <#eplus2>

s0n1c
😊))
Botond
Keres vmi kihívást,hunter alt. \o/
antgecc
gratula
és most mi lesz? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kriger
Ezzel én is kiegyeznék...Cena mancs nekünk fél év alatt egyszer esett...

Na srácok a nagy magyar bg kompánia utolsó befutójaként ma reggel hw-lettem , szal megszabadultatok tõlem😊))))))
Botond
Ja,napi 2 órát ér rá akkor napi egy arcanite bart vagy 1 akármit szed össze a 100ból,és majd ezer év múlva lesz neki lila übergearofpwn,és örülhet. Nemtom mi ebben a rossz,nem csak a rubikkockák játéka ez,hanem mindenkié,szal mindenkinek a kedvére kell tenni. BWl szetet meg pvpszetet nem lehet apránként összeszedegetni,ezt meg majd lehet. Éljenek a casual playerek!
Botond
Mérnekapjon? Ha olyan überness skilled van,nem csak azért van jobb geaered,mert többet tudsz a gép elõtt seggelni,akkor nem kell beijedni pvpben sem ver le. Pityuka is kapja meg az übergearofpwn-t,hadd jáccon õ is. A 40fõs insta játékélménye a tiétek,mert ráértek,de azé átlag pityukát sem kell kizárni a pvpbõl,mert 1 shotolják a zöld cuccában.
Hat amire ez a patch meglesz, addigra te mar AQ40-ben fogsz minden este sz*pni 😊.

Engem egyaltalan nem zavar, sot, teljesen biztos vagyok abban, hogy jo hosszu szopatos questlineja lesz a cuccoknak 😄.
Lásd még: Breastplate of the Chromatic Flight pl. 😊.

Sephi
Ez kesz!😄DDD

Honnan vannak?

hm, a nagyképûség elvette az eszem. 😄
Szal egyet értek veled, engem sem csak a shieldem miatt visznek instázni. SW😛-t csak akkor nyomok, ha pro a csapat, és nem nagyon kell beléjük heal. Olyankor beállok Mind Blastokat is tolni, és versenyzünk a warriorral, ki bírja lehúzni a másikról a mobot 😄D
Nálunk tiszta fun egy Raid, legutóbbi MC-n pl 2 sámli is tankolta a Giant-eket 😄
s0n1c
mortizt se az a pár új quest zavarja imo, hanem valszeg ami engem is, hogy casual ferike ne kapjon pár napos solo quest eredményeként egy olyan setet (vagy legalábbis hasonlót), amit 40 ember koncentrált több hetes szopás után tudott csak megszerezni 😊
egyet értek veled. Amúgy DM-et simán kifarmolja 1 warrior/rouge/priest trió 😛
mi szoktuk csinálgatni. Jah, ha sietünk, akkor + 1 lock
Ez a mi kis D(rea)M Team-ünk 😄
The Garrett
verinájsz! 😄

engem nemzavar amugy hogy lesz pár uj quest,plane ha sokaig tart 😄. 1-2 nap alatt lemegy bwl, 1 nap mc, a hét többi napjaba meg kb semmi nincs csak wareffort farm, amibol nekem jutott a stranglekelp vadaszat a vizban :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Meg jo hogy nem azt varjatok, hogy eleritek 60-at, bementek Orgrimmarba, es hozzatok vagnak egy full warlord setet csak ugy kedvessegbol 😄.

Vagy egyszerûen csak olyan lesz, mintha 8x kéne összeraknod a Darkmoon amulettet...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

hmm...hmm...na igen, hasonló loot-okat már mi is láttunk, több, mint elégszer...

"Néztem ezt az underdev részt, és hát remélem hogy TÉNYLEG köznép számára is elérhetõvé tesznek pár jó setet. Mert amik most vannak azért ami farmolás megy, hát.... nocomment. 33szor voltam scholobe set Head-ért és semmi....

Szóval remélem tényleg csak pár quest solo, raid az egész nem 500000 év farm, mert min 2 (lassan 3) karim is érintett lesz a dologban."

és gondolod, hogy az új set cuccokhoz a solo részek majd annyiban fognak kimerûlni, hogy menj el a goldshire mari nénihez és vidd el neki a stormwind-i pali bácsi frissen sütött pogácsáját?
ne légy naív... 😊)

minden egyes set cucc megszerzése legalább olyan nehéz lesz, mint maga a hunter vagy a pap epic quest (vagy pala/warlock epic mount quest) ...ezt akármibe lefogadom.
soksoksok gold-ot fog felemészteni, hogy beszerezz mindent (potionok, kövek, segítõk, egyéb extra cuccok), ami kell, hogy meg tudd egyáltalán csinálni a küldit, ráadásúl, ha elcseszed, akkor várhatsz 1-2 napot, mire újra megpróbálhatod, továbbá az alapanyagok is olyanok lesznek hozzá, hogy horror áruk lesz (15-20 arcanite bar pl.)

lehet, elöbb lesz netherwind set-em, mint az 😊

Itt kezdõdik.

<#eljen><#zavart1><#hehe><#hehe><#hehe>
a legjobb!

"Úgy döntöttem leszokom a WoWról!

Tud valaki valami jó kis Hack n Slash játékot amit lehet LANba nyomni? a Diablo2 annó nagyon bejött, kifarmoltam az egész Immortal Kings szetet (najó a Chestet nem)"

hallottam valami WoW nevû játékról...állítólag jó kis hack&slash game, próbáld ki <#hehe>

Jobb klikk a képen és nézd meg a linkjét, már ott is a válasz honnan szedte. 😊

Sephi
Valaki elmeselne nekem mit takar pontosan amaz indojaras rendszer? Mert ahogy olvastam en regebben nem csak az lesz hogy esni fog vagy avazni hanem lesznek mellekhatasai is ha a megadott helyen eppen ott vagyunk.

Ebbol mi igaz?

ezt a képregényt honnan szedted?magyarul is van?

PiszkosFred
Nagyon remélem hogy egyszer lesz egy ilyen feature, még akkor is ha ez mondjuk skill alapú lesz. Néha komolyan azt érzem hogy klónok között mászkálok. Akinek nem tetszik, nem használná, de a többieknek lenne lehetõség variálni a színekkel. Más kérdés hogy a játékosok 90%a vagy talpig feketében vagy talpig vörösben/fehérben lenne ;] A magamfajta idióta NWNben is órákat eltökölt azzal, hogy a karakter nézzen is ki valahogy... Most is van olyan, hogy ha egy armor jobban néz ki mint a másik, és csak minimális különbséggel rosszabb mint a másik, akkor inkább választom a rosszat mint a másikat. Ha már naponta több órán keresztünk bámulom a karakteremet, akkor legalább tetsszen is az amit látok (vagy legalábbis törökszek rá) ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Ku..ajó 😄D

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Néztem ezt az underdev részt, és hát remélem hogy TÉNYLEG köznép számára is elérhetõvé tesznek pár jó setet. Mert amik most vannak azért ami farmolás megy, hát.... nocomment. 33szor voltam scholobe set Head-ért és semmi....

Szóval remélem tényleg csak pár quest solo, raid az egész nem 500000 év farm, mert min 2 (lassan 3) karim is érintett lesz a dologban.
I.C.ram
Lol ez kegyetlen 😊 ilyet méééééég! 😄
Wazzze mennyire kemény 😄D

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Davidus

V9ykn8_TZL0