World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
hunter<feral charge ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GothiK Aesh
hát rádférne ^^

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

PiszkosFred
De eljutsz, és már ennek is örülni kell ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sugam
tudod mit?😄 az lesz a legjobb ha idopontot is kersz =))... az ilyen mesterek elegge elfoglaltak 😊)

Taníccs kérlek, ó mester.
Rambo 20
lol.Az eltart egy jó 5 percig amíg a karakterlistáig eljutok egyáltalán.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

GothiK Aesh
ne légy láma kérlek egy két manaszivás és baszhatoma tarvelformot ami persze sose képes leelöznia huntert a shaman meg végkép nem menekül a hunter elöl

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

MarkBlade
na mi van aut szaraxik megint?
Sugam
kicsit nevetseges.. trollbanen 1x nem volt meg laggom..lehet otbben vannak de pvpben gecire tobben vannak a hordasok^^

SinClaiR
nehéz dolog ez 2 protos, és 3 pvp warriorral, akiknek megfelelõ gearje sincs, mert relatíve újak a guildben (sok embert most vettünk fel, a bwl érdektelenség miatt régi tagok körében ) ha még a szerencse is elhagy bennünket.. 12% a legjobb, aztán a pvp warriorról lefordul, és egy köpettel az egész azoldali csapatot kivégzi. 😊
De majd MA! 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Nem próbálgatni kell, le kell ÖLNI! 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Sound

RISE MY CHAMPION!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

SinClaiR
tippre ezek az über szar lagos szerverek, csakmert sylvanas is ott van, az meg olyan volt. vaelnél meghaltunk, 5 perc mire temetõ betöltött, aztán 5 perc mire bejutottunk, ha bejutottunk vissza az instancéba, aki nem jutott be, az relogolt, ujabb 10 perc mire betöltötte a karakterlistát, és ujabb 10 mire be tudott lépni. Akkor megint megpróbálta szellemét bejuttatni, vagy felkeltették. Erre megszületik az orbnál, jó esetben egy hordás guild pont akkor akar bejutni bwl be, megölnek, megint tölt, temetõben vagy, aztán megint tölt, és bennvagy a srácoknál, mert felkeltettek. Érdekes dolgok ezek kérem szépen.
Fél óra minden vael próba elõtt 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

magus
jah, tauren femalek ruha nelkul... bizarr lenne😊

I.C.ram
Lehetne hordás guildek beavatása, hogy el kell jutni IF AHba 😊
magus
jah birom mikor if ah ele kamikazeben futnak a hordasok es senki sem uti oket mert nem tudjak mire velni, hogy ki az az allat aki eljut odaig😊

Nem persze de amikor bombázom a Conc shottal, formotvált, majd vissza Chickenform-ba, és már megy is tovább. És persze hogy gyorsabb mint az én csita aspectem... Meg a sámli chickenformja is gyorsabb..
MarkBlade
Azért a hunter sem panaszkodhat.. 😊
BEAST
naigen , és allisként kész öröm nézni WSGben ahogy egy marék sámán és druida ráveti magát a zászlóra 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

van olyan oldal ahol meglehet nézni eu-s guildek topplistáját, ha egyáltalán létezik ilyen bár régebben halottam ilyenröl
Arról inkább ne is beszéljünk mert egy undorító szar dolognak tartom az egész travel formot. Az hogy harcolok 3 szinttel magasabb druiddal (hunterként) majd amikor úgy gondolj esélytelen, travel form és elhúz a búsba... Nocomment. Szerintem át kéne rakni Out of combat-ra ezt a dolgot.
BEAST
és még travel form sincs 😛P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

WSG-vel imho az a baj hogy lehet mountot használni. 10-19 és 20-29 szerintem nagyon jó. Mount nélkül gyak. sokkal nagyobb a terület.
De az 😊

Helyesen valahogy így szólna: kiAFK-ztunk.

(Bocs, kötekedõs kedvembe vagyok, csináltam egy warrior karit beleszerettem, és persze hogy áll a szerverem, pont amikor ráérnék.)
Más is járt már így lovon ülve érte utol a halál, de sajnos nagyon ritkán van ilyen mert legtöbbszõr leszedi pala vagy pap a drága dotokat. Jól meg is kell gondolni mikor pakolom fel. Leggtöbbszõr rank 1es SWP rakok mert azt nekik több manába kerül leszedni és rugokat kiválóan lehet megjelölni vele.😊) + bestunnolhat és viszi felfelé a shadow érzékenységet. Dot rekordom 839 dmg/tick x8( persze nálad is meg ez a rekord is a +30 % dmg növelõvel jött létre. Nem hiába futok én egybõl a csizmával be balra a kisházba wsgben😊 )

Emlékszem én is arra az ABre még néztem is, hogy rámjön mindeki és nem a zászlóra. Fel kellett volna futnom a kezdõ temetõhöz, de mire ez eszembe jutott már vége lett.😊
wsgbe kis terület van és ezért nem igazán tud érvényesülni 1 shadow pap, mert ahogy megölnél valakit már vagy poly,silence,fear és mire kijössz már full hp-n van, vagy rosszabb esetben te ezt már nem is látod meg. ABbe meg biztos lehet az ember hogy a zászlónál 1 valakit lát de min 2en vannak vagy 3an.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

frods
ja ok kössz

frods
ja és a server honlapján kell, muszály regisztrálni????

McHaals
a crack mappába... gondolom...
de:
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

lásd topic fejléc

MadWolf#11626

frods
Hello mindenkinek!!!!
melyik mappába kell behelyezni a servernek az ip jét???? könyi válaszoljatok!! Elõre is köszi csá

McHaals
nézi meg a rák
kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb hejessírassy huba ezen a fórumon 😊
meg ez amúgy sem helyesírási hiba...

MadWolf#11626

Kriger
Nem Feign death a hunter induló vége, ha már a helyesírásnál tartunk?

De van, sajnos, a szerveremet este 7-re ígérik, azaz talán éjfélkor el tudnék kezdeni jáccani. Pedig ma pont ráértem...
Mighty
Megtoroltátok, meg. Akkor mi a probléma? PvP server!

Ez még mindig újdonság, hogy pvp serveren bárhol, bármikor (kivéve saját területen) beléd köthet a másik frakció?

btw tényleg gyönyörû történet...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
nekem a kedvenceim az SWben sapelõ hordás rogue-k 😄D

állat 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Örülök hogy más bajod nincs bakfity 😊
Sephi
Ahh gyonyoru story.

ZG-ben alunk es ugye a magus meg a hiler el kell menyen ezert kellet szerezni masikat hamar. Lock-unk meg meg kel epikes kirohant hogy ugye megidezzek a ket jeleoltet viszont a bejaratnal a kedves magyar alysok ott voltak es sehogy nem akartak oket eletben hagyni. Ketszeri legyilkolas es tobb /no besozlas utan sem akart beegedni a tagokat mire idegesek lettunk. No hat mi tevok legyunk... fogtuk magunkat es mind egyszerre leptunk ki az instabol. Ugy 10 mp allat vegig irtottuk az osszes alykat. Kicsit megleptuk oket meg kopni nyelni nem tudtak 😄DD

De szerintem ez meg mindig a legnagyobb szemetseg hogy insta elott bealni es a masik oldalt irtani.

Mutkor meg Thrall-t akartak kinyirni es berohantak Ogriba...igaz AH-ig sem jutottak a dragak 😄 De azert aranyos probalkozas.

Mi amikor ketten elmentunk Stormwindbe korulnezni , nem tulzom el , egy lelek nem volt ott. Majd atmetroztunk Ironforgba es ott mar full volt. El is kedett minket kergetni egy hallom aly de kiertunk a fokapun 😄

Viszont volt bennunk annyi emberiseg hogy nem gyaktuk le a 58 nal kiseebeket es azokat azert mert ok kotottek belink.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
távolodjunk el a billentyûzettõl TEAB
eltávolodok a billentyûzettõl EAB

ezek után kéretik így használni!

V9ykn8_TZL0

Tulképpen nem mert ilyet nem lehet. Nyálazz fel egy helyesírási szabályztatot és nézd meg 😛
Jézusom most látom hogy itt van Trutyi, lehet eddig nem figyeltem eléggé a neveket fórumon... Öregem téged ki kellene tiltani BG-rõl vagy kipakolni a Trutyiveszély táblákat 😊 Az ember bégésen lovagol 5200 HP-val látom rámdob valaki két DOT-ot, röhögve megyek tovább aztán megdöglök lovastól... ez a WSG hétvége rémálmomba se jöjjön elõ veled a fõszerepben 😊 Bocs hogy tegnap meglincseltünk AB-n de mindenkinek elpukkantak a hajszálerek a szemében mikor megláttuk a neved 😊
Õszintén szólva örülök hogy kevés ilyen skilles szadópriest van mint te.

Viszlát a pályán, és ne feledd a mi raidünkben a priorytás: 1. trutyi 2. flag
McHaals
away from keyboardoljunk
tulképpen jól mondta

MadWolf#11626

MarkBlade
1 giga ram és néha úgy elkezd vacakolni mintha c64 lenne.. 😊( szerintem ez a program.. ha a nasa adna kölcsön gépet akkor is szívnánk.. 😉
Jól megmontad a magyartot:

"afkoljunk"
random grpok ellen <#hehe>

Nagyon nagy gratula Molokay, aszem megérdemelted már azt a lila piszkavasat😊
Remélem azért mikor kiengednek a pszichiátriáról, visszanézel idõnként BG-re.
Elvégre rengeteg vérem elfolyt hogy HW lehess a fene a szádat....
Majd eccer fussunk össze valahol és muti meg minden fegyvert amit vettél, és lehetõleg ne demonstráld a DPS-t közben.
Maradt még pár magas rangú jó játékos a csapatodban, de aszem a "molokay team" már nem lesz ugyanaz... brühühü... ki ellen afkoljunk?
"Update: The realms that are currently down are expected to be brought up at 19 Paris time (CET, GMT+1)."
[HUN]Crassus
érdekes én 9800 pro-val nyomom és ugyanezek a tünetek.......50-60 fps aztán bumm és képregény ,aztán megint bumm és megy rendesen....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
ilyet nálam is csinál néha , nekem Gef6600GT-m van

Botond
Nemtom,nekem én csak 9800proval játszottam,azt lecseréltem x800ra,meg vidéki gépben van gf2gts de ez utóbbi stabil 7fps. <#zavart1>

Havernak is 9600asa van és searing gorgében összeomlik neki az egész,ha nem rongyol be vmi instába azonnal,hanem ott próbál xpzni vagy akármit. Szal nemtom,de azzal a kártyával vannak érdekes dolgok.

/edit: Átgondolva a gf2gts-es géppel is van ilyen,hogy néha 1fps,de csak mikor kialttabozok és megnyitok vmit és hirtelen vissza,de olyankor újabb alttab ki be megoldja. Én azt hiszem azért van ez,mert abban a gépben egy giga ram van,a másikban meg 2 gigával nem csinál ilyet,ha éppen 2 wow fut rajta akkor sem.
Reménykedtem benne, hogy mindenki inkább lovagol tovább és nem foglalkoznak velem és szerencsére most bejött, mert ha pala leugrik és bestunnol akkor nincs ez a rekord.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)