World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
De majd MA! 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Fél óra minden vael próba elõtt 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Helyesen valahogy így szólna: kiAFK-ztunk.
(Bocs, kötekedõs kedvembe vagyok, csináltam egy warrior karit beleszerettem, és persze hogy áll a szerverem, pont amikor ráérnék.)
Emlékszem én is arra az ABre még néztem is, hogy rámjön mindeki és nem a zászlóra. Fel kellett volna futnom a kezdõ temetõhöz, de mire ez eszembe jutott már vége lett.😊
wsgbe kis terület van és ezért nem igazán tud érvényesülni 1 shadow pap, mert ahogy megölnél valakit már vagy poly,silence,fear és mire kijössz már full hp-n van, vagy rosszabb esetben te ezt már nem is látod meg. ABbe meg biztos lehet az ember hogy a zászlónál 1 valakit lát de min 2en vannak vagy 3an.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
de:
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
lásd topic fejléc
MadWolf#11626
melyik mappába kell behelyezni a servernek az ip jét???? könyi válaszoljatok!! Elõre is köszi csá
kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb hejessírassy huba ezen a fórumon 😊
meg ez amúgy sem helyesírási hiba...
MadWolf#11626
Ez még mindig újdonság, hogy pvp serveren bárhol, bármikor (kivéve saját területen) beléd köthet a másik frakció?
btw tényleg gyönyörû történet...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
ZG-ben alunk es ugye a magus meg a hiler el kell menyen ezert kellet szerezni masikat hamar. Lock-unk meg meg kel epikes kirohant hogy ugye megidezzek a ket jeleoltet viszont a bejaratnal a kedves magyar alysok ott voltak es sehogy nem akartak oket eletben hagyni. Ketszeri legyilkolas es tobb /no besozlas utan sem akart beegedni a tagokat mire idegesek lettunk. No hat mi tevok legyunk... fogtuk magunkat es mind egyszerre leptunk ki az instabol. Ugy 10 mp allat vegig irtottuk az osszes alykat. Kicsit megleptuk oket meg kopni nyelni nem tudtak 😄DD
De szerintem ez meg mindig a legnagyobb szemetseg hogy insta elott bealni es a masik oldalt irtani.
Mutkor meg Thrall-t akartak kinyirni es berohantak Ogriba...igaz AH-ig sem jutottak a dragak 😄 De azert aranyos probalkozas.
Mi amikor ketten elmentunk Stormwindbe korulnezni , nem tulzom el , egy lelek nem volt ott. Majd atmetroztunk Ironforgba es ott mar full volt. El is kedett minket kergetni egy hallom aly de kiertunk a fokapun 😄
Viszont volt bennunk annyi emberiseg hogy nem gyaktuk le a 58 nal kiseebeket es azokat azert mert ok kotottek belink.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
eltávolodok a billentyûzettõl EAB
ezek után kéretik így használni!
V9ykn8_TZL0
Õszintén szólva örülök hogy kevés ilyen skilles szadópriest van mint te.
Viszlát a pályán, és ne feledd a mi raidünkben a priorytás: 1. trutyi 2. flag
"afkoljunk"
Remélem azért mikor kiengednek a pszichiátriáról, visszanézel idõnként BG-re.
Elvégre rengeteg vérem elfolyt hogy HW lehess a fene a szádat....
Majd eccer fussunk össze valahol és muti meg minden fegyvert amit vettél, és lehetõleg ne demonstráld a DPS-t közben.
Maradt még pár magas rangú jó játékos a csapatodban, de aszem a "molokay team" már nem lesz ugyanaz... brühühü... ki ellen afkoljunk?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Havernak is 9600asa van és searing gorgében összeomlik neki az egész,ha nem rongyol be vmi instába azonnal,hanem ott próbál xpzni vagy akármit. Szal nemtom,de azzal a kártyával vannak érdekes dolgok.
/edit: Átgondolva a gf2gts-es géppel is van ilyen,hogy néha 1fps,de csak mikor kialttabozok és megnyitok vmit és hirtelen vissza,de olyankor újabb alttab ki be megoldja. Én azt hiszem azért van ez,mert abban a gépben egy giga ram van,a másikban meg 2 gigával nem csinál ilyet,ha éppen 2 wow fut rajta akkor sem.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)