World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
hat, nemtudom te menyi játszottál rogueval, de clothos max 3 ütés és akkor vanish, vagy restealth. Hat ha te vagy a célpont és vagy olyan hülye hogy stelaht nélkül bemész a harcvonalba 😄
TVelvet
😊)

Valaki aki fainul tud angolul, lefordítaná ezt nekem magyarra?😄

"Menyi ideig tart 1 vizsgálat az accountal kapcsolaban? 2 hete várok, csak szeretném tudni, hogy mégis körülbelül meddig...?"

valaki pls😄 én elég szarul fordítanám le.. és nemszeretném ha valami hülyén hangzana.
TDC Geronimo
Amúgy meg ha tudod, akkor értelmetlen az érvelésed na mind1 hagyjuk 😊

Az a lista szvsz semmit nem ér. Üthetsz te akármekkorát, de ha nem kapsz healt akkor hamar megfekszel. Szal ennyit a listáról ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Jóvanna meg ne egyél 😊

TVelvet
tudom te multikocka! ezért durva a warr, executeval
TDC Geronimo
Najó, de killing blows alapján rangsorol és ha mondjuk teszem azt él egy alli 2%-on és belenyomok egy fireblastot, akkor enyém a killing blows mégha elõtte hozzá se értem 😊

TVelvet
milyen killing blows? rogueval nem csak abban lehet TOP ban bennelenni, egy 35-40 perces AB ban 70 kill lazan összejön ha van csapat.
TVelvet
use the stealth ability 😄 hat nemtom... tõrõs rugoval nagyon lehet írtani BGkben...
TDC Geronimo
Tipikus 😄

magus
en akarmikor bgztem kb abbol allt ( bar nem vagyok 60as az igaz) , hogy ramrakott lock dotokat, mage lefagyasztott, ramlott meg vki 1et es mar meg is haltam. mast meg nem lehet csinalni, mert olyan meg egyszer nem volt, hogyha hozom a zaszlot akkor vedenek is, legalabbis nalunk.

Sugam
bg be enis nagoyn szeretem.. csak vagyok arra a perdi vagy dragonfang bladre.. nameg a bf re.. egy nyari szunet atpvpzese utan meguntam 😄 ugyan azokkal a ratyi cuccokkal ...vagyok vmi masra.. csak pve re a rugommal , lehet szar lenne, de tokre elveznem, ÉS utana bemenni bg be full epicel, es szarra aszalni mindenkit 😊

TDC Geronimo
Najó, de az a killing blows tudod mennyit ér... ;P

TVelvet
rogue a bestof akkoris 😄

hat BG be pedig amit te mondasz magus---> hülevagy😄

általában bennevagyok a top 3 ba... 4400 hpmmal szerintem nem keves.. és nemvok full epic.. csak majdnem
Sugam
most igy elolvasva, ezt... kész.. van benne EGY két jo dolog, de amugy VÍZ-.-

TDC Geronimo
Igen, amúgy én is voltam úgy vele ,hogy imádtam és élveztem játszani (PvP) a rugómmal, de azok az idõk elmúltak. Belefáradtam a bs,bs,bs,feint kombóba instákba stb. 😊 Mage sokkal változatosabb és azzal érzem hogy hasznára válok a raidnek.

Sugam
most igy high lvl instance nelkul mar neha hianyolom hogy monotonkent begyepesedett aggyal nyomkodjam a bs-t ^^... de van amikor mar ruhellem
hogy ahh. megint kell megint megint megint... ha erre gondoltal..
más: mage, na igen, ez ami nekem is nagoyn bejon, van egy kedves haverom akinek az accat hasznalva elegge belemurltem a mageba. nagoyn megfogott ,bar a rogue az...nemtudom elmondani 😄, imadom 😊

TDC Geronimo
Sok mindennel egyetértek, de a kevés hp-vel azért annyira nem (persze ez is gearfüggõ) 😊 Az viszont tény, hogy a high lvl instákba nemigen szántak neki igazán fontos szerepet és sokszor haszontalannak érzi magát az ember, hozzáteszem nem jogtalanúl.

magus
es egyetlen egy darab olyan dolga sincs ami masnak is hasznos, ha csak lehet nem hivnak roguet egy csapatba, es mellesleg pont ennek a kasztnak lenne fontos, hogy minel kozelebb legyenek az ellenfelhez, ennek ellenere a legtobbszor hala blizzardnak a lagg miatt azonnal meghalok. battlegroundson pedig altaban szinten hasznalhatatlan, keves hp, azonnal leutik.

TDC Geronimo
Tudom, mivel elég sokat toltam vele és nem tartottam magam egy lowskilles játékosnak, de tény, hogy ezt a sok idegesítõ dolgot egy idõ után megunja az ember, legalábbis nálam ez játszott be. Nem vitatom azt, hogy a rugó milyen erõs, ez tény, de ugyanakkor igen kemény buktatói is vannak. Nekem ezekbõl lett elegem 😊

tudom mint imba warlock nem szólhatok de ez RÖHEJES ami itt van 😄
ez tényleg L2P n00b!

Sound
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=694http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=694

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ctraidassist mod

epp az a tipikus magyar hogy mindenki warezol.

STREEX
Azt hogy lehet megoldani hogy raid ben ne csak az én group omat mutassa a hud?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

TVelvet
Hát a rugo elég kemény tud lenni, ha tudnak vele játszani..

csak az a gond van, hogy 1v1 be roguenak majdnem minden skilljét el kell használnia.
TDC Geronimo
Pont ezek miatt hagytam a fenébe a rugómat és csináltam maget

TVelvet
Sugam
hátõõ, guildless , nincs accom,

->ma lesz accom, jovohettol lesz guildem, jovo hettol ujra jatekos.
remelem viszi majd vmire aza guild... elvileg egy bwlt famrolo guidbol valtak ki, bar kitudja.. remeljuk ^^

TVelvet
mi bajod vele?
fishBNS
Szep a topic nfo! Tipikus Magyar! grat!

TVelvet
mijez a troll rogue frozen?😄
Sugam
double post >< sorry

Sugam
hat ez nemvalami jo hir ;(... ket het URISTEN 😄

Sugam
hat ez nemvalami jo hir ;(... ket het URISTEN 😄

TVelvet
nem, nincs😄 4-5 levelet küldtem, mondtak majd megkapom a vizsgálat eredményét rövid idõn belül. 😊 hat 2 hete.. hat még várok 2 hetet még, aztan ha semmi, veszek 1 accot..
The Garrett
gondolom arra célzott, hogy ha kifutnak az idobol kell a málna healelni... bár tény ha kifutnak az idõbõl az régen rossz 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ams
vaelnél innervate? MUHAHAHA

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Sugam
ennek elegge ilyen, budos szaga van.. olyan nincs, hogy kuldesz nekik 5millio levelet?, ez ma elegge gaz

3tank? Az azt jelenti, hogy te 2perc es 15sec alatt letudod nukolni a 3perc-es buffal? First killen 4-5 tank is kellhet mivel, ha nem farmolod MC-t 1eve akkor soha nem lesz olyan dps-ed, hogy lemennyen ido alatt. Btw nekunk 3. MC clear utan gyors Razorgore kill, majd 6try-bol Vael is, csak azon mulik h a tankokat eletbe tartjak-e tartani es a rugok nem felejtenek el vanishelni meg hogy na az osszes priest kapja a burn-t, mert azzal mar vicces 😛 gl hf

Badlands, Kargathtõl picit keletre. Ami kõbõl van és mozog, mindent 😊
Engem csak 1 dolog érdekelne: hogy a faxban hal meg csak úgy a tank? Nincs healeretek? Nem tudják rotálni a healt? Ott van a Mana Spring/Tide, ott van az Innervate. Hogy a fenébe nem lehet birni?
Forrest Gump
Még valami!
Nemsokára jön a lóvásárlás, és marha kevés a zsém. Mit ajánlotok lvl38-n farmolásra?
Köszi a válaszokat!
Forrest Gump
Hogy tudtok ti ennyi karival játszani? Tetszik a játék meg minden, de nem volna türelmem meg sem idõm még 1 karit índítani.
Elkezdtem egy másikat kíváncsiságból, mert tetszett ahogy láttam harcolni(elf hunter), de lvl 5-nél abba is hagytam😊
akkor intimidation

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Persze,de 3 tankal le kéne. Sehol nem mondtam, hogy 1 tank kell 😊
Azt mondtam, hogy 15% nál még nem kéne a 3. tanknak jönnie szerintem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem. Egyikõjükenek van egy UD priestje 😊 A Máiskuk pedig a Chromagguson játszik egy Orc hunterrel, egy Troll Priesttel, egy Tauren Druidával, és a Dragonmawon van egy 60-as NE priestje (asszem NE) és egy 47-es huntere 😊 Tegnap amúgy meglepõdve hallottam a barátjától, hogy miközben mi fejlesztegettük a mi karinkat, addig õ az allys karijával MC-t nyomta 😄

Tatyla
egy tankal nem fog lemenni soha...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TVelvet
Ezen a héten sincs eredénye a vizsgálatnak, na majd jõvõ héten...
Eloszor szereld fel a druidad rendesen, aztan majd egyutt szopunk AQ-ban. 😛

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
😊 valogassatok ossze olyan embereket akik tudjak mi a dolguk, hogy nm aggrozzak tul stb, és osszátok be rendesen a healerket, a tankokat szereljétel fel fire rezes cuccokkal

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.