World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
Elnézést kérek mert rosz emilt adtam ,meg egy felhivásra!!
Tehát ujbol:
Elado Wow account:
Arathor szerver,3 db lvl 60-s kari(Törpe :pap,paladin,hunter(lila puska)
Elérhetöség:[email protected],[email protected]
(a T-online valami oknál fogva törölte a fiokomat:-))))

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

raadasul pl magtehridonon semmi gaz nincsen, csak akkor van baj ha a login server baszakodik de akkor sem a realmen van a gaz😊

ketlem hogy ezert cancel accountot nyomna barki is.

PiszkosFred
Egy éve ez a helyzet, el ne hidd hogy emiatt cancel lesz ;] Nézd meg, ezen az oldalon legalább 2 régi emberke jelezte, hogy ismét szorítóba lép...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

de addig legalabb 5 baratjanak beszelt a wowrol reszletesen, abbol legalabb 4 megvette a jatekot, es legalabb 3 egy even at fogja fizetni nekik a havidijat, honaprol-honapra tovabbadva egyre tobb embernek.

Chrystopher
Hát.
Ha 1-2 hónapon belül nem lesz változás sok-sok ember fog egy 'Cancel Account' gombot nyomni a Menage Account résznél.<#szomoru1>

PiszkosFred
Kettõnek semmi köze egymáshoz.

Slow
hát enyhén szólva ideje valamit tenni, ha tesznek egyáltalán, nem csak nyugtatnak...

akkor azért van 13070-es sorom? akkor megnyugodtam <#idiota>
Angliaban, es nemetorszagban is sok szerveruk van.. Emellett ott van az oldalukon, hogy uj vasat keszitenek elo, tobbek kozt mar a test realm is ilyenen fut.

Khabbas
Mondjuk lehet, hogy így is atomerõmûvek dolgoznak a serverparkokban... <#idiota>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Slow
a BS már low pop-os, szal nem az a gáz
az a gáz, hogy a franciûk nem engedik más országokba telepíteni a szervereket, de õk, mint ahogy semmihez, ehhez sem értenek...
és én most megyek fr.o.-ba 10 napra... pusztítani fogok 😛

Davidus
amúgy vettek egy csomó új servert úgyhogy valami javulás biztos lesz

V9ykn8_TZL0

Davidus
azért lépte át a 6milliót az elõfizetõk száma mert mindenki megy guildwarsozni

V9ykn8_TZL0

Chrystopher
Valahogy úgy.
Tudják hogy van 2-3 szerver(Arathor, Bloodscalp, 3. nem jut eszembe) amik iszonyatosan sok karaktert látnak el. Ezek a szerverek alá nyugodtan tehetnének egy über atomerõmûvet és minden player nyugodt lenne és nem kapna a Blizzard - Support - Realm szekció napi 50.000 panasz levelet.
Kicsit gondolkozzanak.
Lehet már rég meglenne a 8.000.000 elõfizetõ ha nem kapnák a barátaiktól a negatívumokat folyton a realmekrõl.
Ezért elmennek Guild Wars-ozni mint sokan..

Davidus
disenchantold a cuccaid és gyere velem 1.10 setet gyûjteni😊

V9ykn8_TZL0

Slow
nem csak ezek... máshol is állandóan lag van... nyilván túlterhelõdnek a sok játékos miatt, lehet nem számítottak ennyi kliensre, de ez már rég kiderült, lehetne kitalálni a megoldást... mert megoldás biztos van, csak nem bután kellene üldögélni és szémolgatni a bejövõ lét...<#mf3>

Chrystopher
Bizony..
Ennyi pénzbõl simán tehetnének normális vasat az Arathor, BS, stb.. alá.
Ez a kettõ állandóan ledöglik.

Nagyszerû

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Slow
egyre romosabb a wow, sajnos nem igazán foglalkoznak a szerverek fejlesztésével és ez sajnos csak romlani fog, mert kasza van, nem minõség...

Thalrog
sorban hal le az összes szerver, már a 3. "szerveremet" érte utol a vég 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

PiszkosFred
A hiba nem nálad van. Blizznél megint a vak sánta takarítónõ van szolgálatban, és beszabadult a szerverterembe. Megesik.

TVelvet
nemtud valaki 1 olyan addont, ami mutatja, ha pl a mage frost novazik, menyi van hátra a CD jébõl? vagy ha a warrior interceptel, annak a CD jét?
Rambo 20
Ti sem tudtok csatlakozni?Nekem folyamatosan írja hogy connected vagy mi aztán meg disconnected from server.Már rúteremet 2x újranyomtam meg minden ilyen hülyeséget de akkor nem nálam van a baj?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Chrystopher
Ezer hála.
Felteszem és kipróbálom.
Ha nemtudok vmit kérhetnék tõled segítséget?
Arathor-on játszom Nirnael néven.

MrStokes
Halas koszonet!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

1.10-es Patch nócc: click here

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

akkor discord actions bars, ott van menu amiben huzigalhadod, meretezheted, configolhatod.

MrStokes
Vagy nem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nem tud vki az 1.10-es patch notes-hoz egy alternativ linket? Termeszetesen a hivatalos honlap sem megy...

Sephi
Hoho legalabb addig sem farmolnak a tagok hoho es mire haza erek majd menni fog hoho 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Chrystopher
Sziasztok!
Hogy tudok +buttonokat elhelyezni a wow-ban amibe beletudok húzni spelleket, makrókat?
Valami nagyon egyszerü kéne, tehát beírok vmi. commandot megjelenne egy kis koca a képernyõn. oda húzom ahova szeretném, belehelyezem a spellt és lockolom.
van vmi felxbar de nem értettem.

Thalrog
húú, akkor megyek brmbe 😄

Ja én is épp most akartam újra aktiválni (5 hónap után), de egyenlõre még csak a patch letöltésnél tartok. Akkor legalább nem izgulok, hogy lassan jön a patch 😊))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

robotnyk
eus honlapjuk sem jó
TVelvet
Lol... imádom a pudvás warriororokat, fõleg azokat amelyek immunisak a méregre, meg egyéb ilyen okosságok..
Ugy felhuztak, hogy ha végre képes lesz elindulni ezt a seggbekurt szerver. Akkor szétgankelek mindekit BRM BEEE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Thalrog
na nekem már a login szerver sem megy 😊

Ferro_TwL
Ez remek 3 hónap után elhatároztam újra aktiválom az accom erre nem megy. Jó tudni, hogy vannak dolgok amik nem változnak😛

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

robotnyk
arathor is -.-
MrStokes
csatlakozom a poruljartak listajahoz

MarkBlade
nem csak a bs 😊
zsír, akkor nyugodt vok😊

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Thalrog
a wow megy csak a BS nem 😊

nektem sem megy a wow, emberek?

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

5-6 inkabb

TDC Geronimo
2-3 hét kb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smuge
Nem tudja valaki mikor jön uj patch live szerverekre?

macleody
Nem minden hitelkártya jó hozzá. Csak a dombornyomásos kártyákat fogadja el. Anno én is próbáltam a az OTP-s Maestro-val de nem ment. Vennem kellett GC-t.
Sephi
Eleg ha van egy ismerosod akinek van egy kartyaja. Elkered csak a szamot es beirod majd a tobbi kitoltendo reszbe akarmit irhacc mert alitolag azt csak szamlazasnal csekkolja. Ez persze abban az esetben ervenyes amikor az egyhonapost csinalod.

Mi is mekkorakat szivtunk vele baszki 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TLD Robi
Hi all!

Amikor aktiválni akarom a wow-ot,akkor ugyebár 2 lehetõség van:
1:GC-vel
2:Kártyával
Mivel GC-m jelenleg nincs,ezért mastercard-al akartam aktiválni az Accountomat,de nem fogadja el a kártya számomat...A kártyával való fizetést kivették?Szóval már csak GC-vel lehet aktiválni?Elõre is thx.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/