World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Járunk. És tökre felsõbbrendûnek érzem magam ettõl. Köszi a lenézõ kommentedet,sokat elmond rólad is.
Hm, jó hogy mondod. Akkor nagy általánosságban ki lehet jelenteni, hogy a katona szülõk gyerekei túlnyomó részt kötekedõ, másikat lenézõ, nagyképû egyedekbõl állnak. Ezt vajon a "katonás szülõi szigor" teszi, vagy valami gyári hiba esetleg?
De nem kell válaszolnod, szerintem az itteni fórumozók többsége már tudja a választ...

Jah, csak úgy csendben megjegyzem, hogy míg nem jártok BWL-ben, addig ne "nézzél fel ránk", hogy Trash-eken elcsúszunk. Téipszilon
McHaals
a hunter epic questes démonok két részre oszthatók (véleményem szerint):
1. ahova kell a jó felszerelés (ilyen az UnGoros pl)
2. ahova csak skill kell (ilyen a burninges és a winteres pl)

Nekem nagyon gyenge cuccaim vannak (most még), a polearmom lvl47es 😊 Burningest mégis simán levertem, 4-5 próbálkozás után. Csak az a lényeg, hogy jó ütemben nyomd a wingclipet, és oldalazva fuss, ne tudjon dazelni. Rálósz egy agility+str csökkentõ stinget, ezért 1 azaz egy pontnyi sebzést üt rajtad. 2-3 sima attackkal ráversz, wingclip és oldalazva elfutsz. Démon frenzy lesz (na ekkor viszont 2000-nél is többet sebez egy ütése), viszont a sting leszedi a frenzyt, és újból mehet a csihi-puhi. Én sting után mindig megálltam, és lõttem bele auto-shottal, az is szépen darálta. Nem kell hozzá más, csak mana poti. Nekem lassabban halt meg, köszönhetõen a low dps fegyveremnek, de nem okozott túl nagy nehézséget.
Winteresnél szintén csak a skill számít, ezt is 5-10 próba után lenyomtam. 30 yardon belül megöl, 30 és 40 yard között kell tartani, folyamatosan aggrozva lvl1 arcane shottal, illetve kb 10-12 mp-enként egy scorpid stinggel, amire nagyon érzékeny. Ide is kell egy mana poti, és ez is megvan.

Ungorosnál ha lefagyasztod az addot, akkor nagyon gyorsan agyon kell verni a démont, amihez ajánlott a nagy sebzésû fegyver (ami nekem nem volt, szóval free for all loot 😊

Silithusnál nagyon fontos, hogy minél több shadow res legyen rajtad. Van egy olyan trükk is, hogy duelt kezdesz egy warlockkal, aki aztán szépen pakolja rád a curse of recklesnesst, ami nem engedi, hogy elfeareljen a démon (és ilyenkor ha jól emléxem nincs shadow dmg sem). Viszon folyamatosan jönnek feléd kis bogarak a démonból (igaz nagyon lassan, szóval akár ki is lehet kerülni õket), azok viszont 200 dmg körül sebeznek egy harapással.

most így hirtelen ennyi jut eszembe, remélem tudtam segíteni vele valakinek.

MadWolf#11626

jah de szidhatod a blizzardot, le se szarják kb
a másik, ha megnézed a guildokat (hardcoreabbakat), akkor azok nem fognak bevenni semmilyen kék/zöldben rohangáló új embert aki pl most csatlakozott be a wowba vagy esetleg éppen rerollolt arra a serverre

latom unatkozol rendesen : )

anti hero

Botond
A dolgozó népet szolgálom. >.<
huss vissza dolgozni!
: )

ps; :ppppPPPPpppPPPp lol

anti hero

Botond
Hát enyém katona,szal lehet.<#gonosz1>

De azért felnézünk rátok,hogy trashmobokon wipeoltok BWLben.<#gonosz1>

És ezt a mondatot,ha számszakilag értelmeznéd nekem:"a trasheken többet wipoltunk, mint az egész instán." <#wilting>
capaszabi
ju mín csák, áj hópe. rambó iz ö csiken.

vártam tõled valami hasonló reakciót 😄
nem errõl van szó, van még bõven mit tanulnunk. és nem vagyunk HC guild, de ezt valszeg Te is tudod, csak jobban esik kötekedni 😛
Hm, fater rokkantnyugdijas, szal a tiéd biztosan erõsebb....
biztos rosszul fogalmaztam!

anti hero

Botond
Vagizni próbáltál,hogy már csuklóból megy BWL,és jajj,már így nem is olyan májerség megverni egy algoritmust. Értjük,te is kemény vagy mint rambo 3. Sõt a te apukád a legerõsebb.
gondolom ezt most viccnek szántad, és valójában átlátod a mondandóm lényegét 😊
Botond
A cuccuk 30as,nem a karik.

"Az analfabétizmusról itt ne keress infót!
Itt mindenki tud írni olvasni és senki sem pedagógus!"

<#vigyor1>
akkor vegyetek vissza a zold ruhakat es voilá!

anti hero

hm, nem látom a jó oldalát. ezt nem azért írom, hogy ha én 1 évet küzdöttem (persze élveztem) a full T1-ért és egyéb cuccokért, akkor "dögöljön meg a szomszéd lova is".
Csak ezzel most kb ott tartunk, mintha IDDQD, IDKFA kódokat tolnék abban a bizonyos FPS game-ben 😛
Friczy
30as karinak mc és bwl kulcsa? Az meg honnan, mert BRD-be és UBRS-be nem tud még bemenni..

"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

<#vigyor1>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Ilyenkor értem meg a "sírásotokat", hogy nerfelik az instákat, és mennyivel könnyebbek a BOSS-ok. Mert az igazat megvallva BWL így 1 nagy nulla Nefáig (õt még gyakoroljuk, taktikát kell csiszolni-szerkeszteni hozzá(nk)), a trasheken többet wipoltunk, mint az egész instán.
Volna egy eladó wowom(eredeti, cds), 2 60as karakter, különbözõ szervereken, irányár 30000.

email cím:
devon|at|maffia.hu
Azert mert felev alatt csak 4 thunderfury binding, 13perdition blade, 1 eye of sulfuras esett nekik. Osszes warrior 5might+3 wrath minimum(6+ qs), 3tank majdnem fulltier2, healerek 4-5/8, minden warrioron titan, de zanza minimum. Mi kellhet meg (:<#wink> Tudom, szar a loot. 😊

druid macirol van szo, ott kell.

csak annyit még hozzá hogy chargenál nem rageböl támadsz hanem támadás végére termelödik annyi szvl nem kell rage chargehoz hanem mire odaérsz lesz raged utni! ennyi ennyi

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

MarkBlade
De szerintem még mindig nem igazi a druida talentek..nagyon szélsõségesen gyenge..
Lynx_TWL
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MarkBlade
A resto talentes a jó ha chargeolni akarsz, az enrage az inkább jobb csata közben használni..
naja, lassan már a kék ki is megy a divatból, a lila már a trendi szín...
a legdurvább az, mikor lvl 30-as zöld cuccokba rohangáló altkarikat cipelnek le mc-be meg bwl-be, aztán az meg öltözik kapásból t1-t2 lilába...

pfff...no comment.
anno még fél éve volt olyan, hogy le sem engedtek addig mc-be, amig kékbe nem volt öltöztetve a karid, nemhogy zöldbe...

PiszkosFred
Én sosem erõltettem a chargeot. Inkább nyitottam pár ranged spellel, magamra lõttem a regrowt, és mire odaért(ek) hozzám a mob(ok), medveform. Vagy macsek, annak függvényében mennyire komolyak. Rengeteg olyan képesség maradt a trainernél, amelynek a magam pancser módján nem láttam értelmét, és mint kiderült, nem is hiányzott annyira 60ig. Utána sem, igaz druval nem mentem komoly 20+ instákba, ahol resto druként esetleg elõjöhetett volna ez a hiányosságom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Aha,szal lvl12ön lesz ilyen. Ezt nem is láttam. Köszi!
enrage - Generates 20 rage over 10 sec, but reduces base armor by 75%. The druid is considered in combat for the duration.

enrage?

bár én se értek hozzá...

Botond
Belevágtam ebbe a druid témába,de nem volt sose warriorrom se,szóval nem vágom ezt a charge témát. Látom,hogy druid is tud chargeolni maci formában,de az 5 ragebe kerül. Kérdés honnan lesz az az 5 rage harc kezdetén,hiszen rage csak akkor van,ha ütnek,vagy ütök. Van egy elsõ szintû talent resto vonalon amire 5 pontot elnyomva kapok 10rageet maciba váltásnál. Ezenkívûl van még vmi alternatíva? Vagy rosszul értelmezek vmit?
jah csak ha belegondolsz, már gyakorlatilag annyira le van butítva a játék, hogy simán telepakolod magad gyakorlatilag ingyen epixel (mc/új dungeon set)
a másik hogyha nem tehetsz ellene semmit akkor felesleges idegelned magad, el kell fogadni és a jó oldalát nézni

Szigned!!!

Masok honapokat szoptak hogy ki tudjak farmolni maguknak. En is *khm* iszonyatosan megkuzdottem erte, nemar hogy mostmeg utanad vagjak mint gumicsirket 😄

gézé a hozzáállásodhoz a témával kapcsolatban....
szerintem mindenki össze tudja szedni a mana potikat, vagy a rávaló lóvét. A foror könyv "végterméke" meg 1 epix fegyó, amit ne dobáljon már csak úgy össze-vissza.
Sound
nem kell rinyálni, mindenütt ez van.

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=19262

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

szvsz ez inkább csak jó mivel a drop rate fororra enyhén el van baszva, meg a major hp/mana potik reagensei se érik nagyon meg hogy azokra elpazarolják (nameg olcsó lbr ~). inkább örülj neki hogy egyre olcsóbbak

Botond
Nekem is a burninges tünt leggázosabbnak.
Mighty
Megnéztem egy silithusi demon ölõs videót, és nem tûnt nagyon nehéznek... Csávókám alig kapott be sebzést és simán megölte...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

QuippeR
hát így külsõsként is a silithusi tûnik a legnehezebbnek

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Grup loot.

Figyej egyesek ugy csinajak meg hogy ketten vannak partiba hunterek es Free For All lottra rakjak. A erosebb megoli es akinek kellet a quest kilootoja.

Jah az ossze alyy aki tegnap megolte igy csinalta! Gratulalok nagy dicsoseg!

Nekem is bugzodott mint allat....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nekem csak a Silithusival volt bajom. De ott szivtam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szerinted nekem nincs jobb dolgom mint dicsekedni vagy mijaszosz? Vagy lehet 140 utok csak elirtam mi? Paah 😄 Nem. Ketszer utottem 1400+ kritet.

ez a working as intended már szinte szállóigévé vált 😊
a poén az egészben az, hogy valójában az esetek 90%-ban éppen forditva van, és nem working as intended 😊
csak hát könyebb ezt mondani, mint bevallani, hogy elsz*rták és bugos lett...

pl. van 1 olyan kikötés is, ha jól tudom, hogy serverenként/accountonként 1x van kari visszaadás, ha netán "véletlenül" letörlöd a karidat.
na én ezt a lehetõséget csak a Bloodscalp-on vagy 6x merítettem eddig ki 😄
(arról nem is beszélve, hogy az uccsónál visszakértem az elötte vendornak eladott teljes felszerelését is karimnak 😛 )

a legnagyobb poén az volt, mikor a lvl 12-es hunterem kértem vissza, visszaadták a szokásos sablonszöveggel, de rá két napra megint letöröltem, mert rájöttem, hogy baromira nincs kedvem mégsem hunterezgetni 😊

QuippeR
a vicc, hogy nálunk is megcsinálta a kérdéses hunter, de partiban volt egy másik hunterrel, akinek szintén megvolt a quest. természetesen õ tudta lootolni, nem az aki megölte a démont.

GM válasza a problémára: working as intended. (wtf? ha meló nélkül valaki megkap egy quest itemet és aki meg megcsinálta a questet az nem kap semmit, az hol working as intended? Blizzard kirúghatná már a munkatársait, akik csak elõre írt szöveggel tudnak válaszolni mindenre, és nulla igazságérzettel rendelkeznek.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

McHaals
jó neked... nekem a démonok megvannak, már csak onyból esne ki az ideg... 😊
az én winterspringes storym:
egyedül csináltam, és az út felé húztam a démont (elõtte levertem azt a 4-5 mobot, ami útban lett volna). Általában 10-20%-nál megjelent egy allys, és segítõ szándékkal belelõtt a démonba. Aztán fel volt háborodva, hogy miért beszélek vele csúnyán. Ezt az utolsó próbanapomon 2x egymás után eljátszották, így csináltam egy makrót, ami az arcane shot mellett yelleli angolul/magyarul, hogy nem hozzáérni a démonhoz 😊 Hordás csak egyszer szólt bele, de az se volt egyszerû: lespawnolom a démont, állok 40 yardra, és feszítem a húrt a nyitó lövésre, erre belovagol egy ork, és ahogy elmegy a démon mellett, beaggrózza, én abban a pillanatban lövöm ki a nyílamat, és volt démon, nincs démon 😊

MadWolf#11626

Botond
Csak gondolom,hogy lesz elõbb utóbb. Semmi konkrét info nem láttam ez ügyben.
<#shakehead>
Friczy
Grat a démonhoz! De bizt nem nézted el azt az 1400-et? Pláne többször?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lesz megint hotfix?! Jol hangzik.

Lazarus
Xaviussal mi a csöcs lett?