World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Visszaútra mi a terved? 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

megtaláltad atlantisz elsüllyedt városát azeroth-on, gratula 😊)
bár nem gondoltam volna, hogy goblinok építették ^^

hoppá

TDC Geronimo
lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
<#eljen>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

és igen ! tényleg ott vannak az óceán mélyén a goblin házak 😄

Friczy
<#idiota>

Botond
Többen vagyunk,de nem elegen. <#mf2>
Friczy
Pedig semmi okod, rajongók itt nincsenek az tuti! <#mf2>

Botond
Az. Már elõre félek a rajongói levelektõl.<#wilting>
Sugam
nem, de amit itt osszemul /tek 😄 szakadok :ASD

antgecc
Suga, te valami Botond fan vagy?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

na igen, az ud rugómból én is csak az epic paciját sajnálom, mást nem...

Sugam
"megszolalt!!11" 😄A:SD😄:

hat en a raptort alapbol utalom😄 idegesit ahogy csovalja a farkat futas kozben, wintersprign tigris imo kurvaronda😄 zg tigrist megintcsak bunrondanak tartom, baronlo az a best, illetve igazabol a purple epic ud mount a best, de ugye ally oldalrol az elerhetetlen😄 egyszeruen nincs nagyobb elvezet mint egy ud epicmount, tudom mert ud warrioromnak megvan, de igazabol mar azelott is midngi tudtam hogy az a legeslegfaintosabb mount😄 egyszeruen tokeletes.

capaszabi
köcc.
amugy sztem zulraptor>wstigrincs>baronló>warram ^^

sooot talaltam thotboton😛

capaszabi
zomg ha csupasz akkor ráállok... ^^

csupasz es ronda pink😄 majd csinalok rola kepet, ha online lesz a srac.

capaszabi
hát jah.
vannak fokozatok....
1. Sholo farmolás fejesért (casual)
2. MC farmolása ToEPért (casual)
3-4. BWL farmolása Askandi/CTS/SoSF (kocka)
3-4. Honor Farm R14-ért (kocka)
5. Wipe farmolás AQ40ben (orvosi)
6. Repu farmolás Gadz/BB/EL (orvosi)
7. Repu Farm Wintersaber Trainers (klinikai)

amugy: wintersaber páncélozott? vagy maradt csupasz?

nekem ezis bejön: http://www.wowhead.com/talent/?kN0xt0ueoxxMorc
AQ40 / Naxxramasba hasonló talentek lesznek a nyerõk [#worship
Munkaidõben fórumozok má megint!

jah, ezt elnéztem.
elsõdlegesen a képbõl indultam ki, azon meg látszik egyértelmûen, hogy honnan van -.-
de tökmindegy, mert még mindig a zg-s raptor a bestof 😊
bár baron lovára se mondanék nemet...

Botond
Ez a szövegértelmezési skill. 1/300
😄 en multhetvegen jottem ra hogy kell nekem egy tigris😄 ekkor altam darnaval honoredben 8500/12000 repun 😊 azota toltam silithus rc farm meg, dm west libram of focus farmot es felvasaroltam az rcket😄

thx😊 nem a frostsaber 😄 csak sima darna exalted, stormsaber. amugy van a guildben winterspring-mountos human warlock😄 nem normalis😄

de az.
darnassus exalted repuért használható epic macska.
a human mage-emnek már 1000 éve megvan 😛

bár jobban belegondolva az a winters chill annyira nem is fontos... -.-

capaszabi
grat! ari!

ez ugye nem wintersaber? mert ha igen akkor TE BETEG VAGY!!!! ^^

es tesem vetted be az uj imp blizzardot 😞 😄

igen ez igy ahogy van tokeletes pvpre es meg pveben is boven jo lesz (bar oda kene a master of elemetns imo) meg enmeg annyit valtoztatnek hogy piercing ice helyett az uj imp blizzard mert az most kurvajo lett. rank1 blizzard kite ujra eletkepes lesz a 4.5 sec alap lassitas miatt.

jah, sokáig pvp-ztem és pve-ztem 18/0/33-as build-del, annyira nem fontos az a pom, mint amennyire sokan hiszik.

nekem most elsõre ez volt szimpi build, bár lehetne még rajta mit finomítani:
0-12-39 arc-fire-frost

tseric ezt irta errol az uj talentgyonyorrol :

"It's designed to give a slight increase to armor, not have one talent put you into a mystical plate of armor. Mages are still designed to have little armor in general."

csak akkro nem ertem miert armort ad ha mageknek amugysem szantak nagy armort😄

http://www.wowhead.com/talent/?kZVeMcc0dZiVcuMVo

😛

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

jah es vegre😄 :

sorry, javitottam, tényleg arcane subtlety akart lenni.
az arcane resiliance, meg ahogy leirtad, tényleg egy rakás sz*r.
nem fogja egy mage seggét se megmenteni az a kb. +150 armor, amit ebbõl kap.
ugyanis tökmindegy, hogy 1300, vagy 1450-es armor-ja van-e a mage-nek, mert ezzel is, meg enélkül is max. 2 ütés egy közelharcosnak, ha az a közelébe jut.

szóval nem tudom, melyik húgyagyú blizzard-os fejlesztõnek jutott ez eszébe, de ez egy vicc 😄
bár április 1 meg már elmúlt rég -.-

jaj ranyomtam mehetre...

szal az hogy mindenki elementalista lesz-e nem tudom, nalunk guildben mar van egy mage aki azt mondja hogy neki muszaj a pom mert anelkul szar a pvp😄 tehat o marad arc21/maradek mashova (leglabbis igy elsore de csak rajon hogy nem kell az a pom😄 ) de valoban elementelista buildek lesznek nepszeruek 3 ponttal illetve 0 val arcane agon. de szerintem meg olyan is lesz sok aki nagyjabol kimaxolja a firet vagy a frostot, mert gyak ezeken a treeken minden talent kurvajo lett es bizony boseg zavara van😄 az tuti hogy meglesz a helye a goldnak megint a sok retalentezesben😄

gondolom az elso "arcane resilience" heleyett arcane subtletyre gondoltal😊

az hogy az valodi arcane resilienc (ami valtja evocatoint) elokovetelmney lesz e az arcane mindnak es meditationnek az imo csak azert van igy azon a nem hivatalos calculatoron mert csak szimplan beraktak az evocation helyere. tenylegesen sehol nem irjak a previewben hogy ez a fos resilience elokovetelmenye lenne e valaminek, tehat gyanitom hogy nem, es azt is gyanitom hogy ez nem marad igy 1.11 re mint ahogy most van, mert ez szerintem minden idok legesleg haszontalanabb talentje minden class kozul😄 egy talent ami ad atlagban 150 armort egy olyan classnak, aminek nincs szuksege armorra😄

kb. ez a véleményem:
- arcane subtlety: jó cucc, pve-re alap, pvp-re annyira már nem, fõleg ha van jópár -res-t adó cuccod.
- arcane focus: alapcucc fõleg pvp-re, ha nem akarod, hogy resisteljék a poly-t vagy a counter-t.
- improved arc. miss: baromság...pve-ben úgysem téged üt a mob, pvp-ben meg hülye, aki am-ezik és hagyja, hogy közben közelharcos csépelje, szóval a megszakadás elleni védelem teljesen felesleges. (vael-nél meg lehet chaincastolni a végtelen mana miatt)
- wand spec alapban hülyeség
- arcane concentration: 5 talent pontért maradt a 10% esély a clearcasting-ra...hát ez nem változott semmit, ez hiba. fire és frost ág mellett ez igy labdába se fog rúgni (pve-re mondjuk nem rossz)
- magic attunement: +50% effekt a dampen magic-re 2 pontért nem rossz, csak kérdés, hogy érdemes-e érte lemászni eddig az arcane ágon.
- improved mana shield: -20% mana költség a shield-re...hmm... akkor már lehet, hogy az új ice barrier inkább, az legalább nem zabálja fel a manát.
- improved arcane explosion: 5 pontért +5% crit? hmm...hát erõsen kétséges, hogy megéri, fõleg, hogy zabálja az iae a manát 1000L... szerintem felejtõs.
- arcane resiliance: ez a legnagyobb lol talent... miaretekre jó az a kb. +150 armor? ki lehet törölni vele vastagon. s valahogy nem vágom, hogy ez, hogy kapcsolódik össze az arcane meditation-nel meg az arcane mind-dal, szal innentõl ezek is felejtõsek -.-
- Presence of mind: na ez jó talent, csak ha lemászik idáig az ember, akkor pl. az új frost/fire ágon iszonyat sokmindenrõl le kell mondania, amik sokkal jobbak, mint ez. felejtõs.
- arcane instab + arcane power: hát ezek detto ugyanaz, mint a PoM esete...

hát arcane ágon max. a pom és az improved counterspell miatt volna érdemes lemenni, de mivel hozzájuk félúton van egy rakás majdhogynem használhatatlan talent, igy igencsak kétségessé válik, hogy megéri-e...

konklúzió: gyanítom, hogy a jövõben mással nem is fogunk találkozni majd, csak fire/frost, frost/fire elementalista mage-ekkel, mert emellett a két új ág mellett az arcane az nulla.

talent calc link again

capaszabi
igzektli

köszi az infot.
megnézegettem, jópofa lesz.
bár azért azt még mindig nem értem, hogy pl. a wand spec-et miafrancért erõltetik az arcane ágon... tök felesleges talent.
frost és fire ág viszont tetszik, annyi jó cucc van rajtuk, hogy legszivesebben, mindkettõt kimaxolnám 😊

Substanceba az elso ilyen bowot en vittem , 800rp-jert (1 full bwl intimeval endtimeval stb 40rp.) a masodikat wenik 540-jert. Mind a 2oknken voltmar - Ashjre'thul, Crossbow of Smiting -ja , de huhuran's stinger 5x jobb kb.
Szal nenagyon lepodj meg ezen 😊

a barátnők jönnek mennek, de az EPIX megmarad!

Botond
Nincs ilyen.
BEAST
az elõzetes pala talenteken sem változtattak túl sokat , max az elrendezésüket 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mage talent calculator

nesztek lehet csinalni a buildeket az elozetes infok alapjan.
ezek nem veglegesek mert meg jon a test realm es egyebek aztan kitudja milesz, de en remelem blizzard nem figyel a sok noob mage sirasara es nem fog valtoztatni ezeken sokat.

csaztok wow accos cd-t keresnek , ha valaki esetleg megunta ( bar nehez elhinni ) szoval ha van pls arajanlatokkal bombazzatok kossz elore is :]

Saint of Underworld N/Me

gratz😊 mi meg csak most vertuk le twin emperorst vegre 😞 de kipukkasztjuk hamarosan a szemet is😊

hmhm 2 nappal az új guild alakulása után C'Thun down by Beyond Redemption
pic soon