World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mokas volt latni, hogy a papok hogyan benaznak az MC-s tankolassal (szegenyek ^_^). 😄 A papok, meg par pala es druida lenn gyakoroltak az MC-s tankolast, a raid tobbi resze meg font a korlat mogulrol nezte oket 😄 Paran fogadtak is az addokra 😄D
De a vegere egesz jol belejottek, es azt mondom, a hetvegen (lehetoleg meg ma, ha osszejon a kello szamu ember,)meglesz nekunk is. Azert a boss tegnapi 40K-s utese az 1ik rugon nem volt semmi. 😊 amugy azt mondjak, o a legkonnyebb boss egesz Naxx-ban.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
1. loboniga (9 Undead Rogue)
2. vap0r_275 (9 Undead Rogue)
3. Jhawk (9 Undead Warrior)
4. nystrom (9 Orc Shaman)
5. mikej.ortiz (9 Undead Rogue)
6. psylynt (9 Human Rogue)
7. Chacar (9 Human Rogue)
8. M4niAK (9 Troll Rogue)
9. Locudius (9 Troll Rogue)
10. mFizzle (9 Undead Rogue)
ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy LoL<#idiota>#idiota>
www.discordmods.com a cím, ha jól emlékszem. Csak a beállításokkal kell elbabrálni egy kicsit. Sok sikert.
kb. akkor kezdtem mint te, de egy astranaar raid kivételével velem ilyenek nem fordultak elõ. akkor is elpatkoltam ugyan villámgyorsan, mert fogalmam se volt, mi is történik, meg kik azok a halálfejes randa figurák.
de feléledtem, elpucoltam onnan és folytattam tovább messze a quest-elést.
az érem másik oldala viszont, hogy akárhogy is nézem, ezek a dolgok megmaradtak benned, mind a jó, mint a rossz oldalukkal.
a jelenlegi bg + honor + insta farmolásodra ugyanigy fox majd emlékezni mondjuk 1,5 év múlva?
kötve hiszem -.-
keep walking... www.artum-inferniti.net
ಥ_ಥ
"mindenki azért pvp-zett, mert fun volt, s nem azért, hogy meglegyen a rank-hoz szükséges heti cp mennyiség..." - l2p l2enjoy... aki nem azért fizet egy játékért, hogy szórakozzon, az fizessen nekem havi 10 ropit, és áshat árkot nekem (majd még kitaláljuk, hogy mi célból). De ha exploitol, akkor ban lesz! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
V9ykn8_TZL0
tde télleg nincs valakinek eladó accja?
mást se lehet szép lassan olvasni ebben a qrva fórumban, mint a ti kib***ott hírdetéseiteket.
szerinted kiaf*szt érdekel?
senki sem fog rákattanni attól, hogy naponta benyomod ide 15x, csak felb*szod vele az idegeinket! <#falbav>#falbav>
itt hirdesd inkább vaze
El szeretnék adni egy WOW accountot RAGNAROS szerveren
60as troll rugó
itt lehet meglesni http://ctprofiles.net/1365511
nem a legimbább gear de szépen lehet vele dps elni mount+500g meg egy csomó jó cuuc
érdeklõdni lehet MSN : [email protected]
1000x kényelmesebb, mint egérrel kattogtatni az ikonokra -.-
voltaképp igen. amúgy meg errõl az idõszakról annyit, hogy akkoriban is felnõttek a kis karakterek 60-ra, csak éppen nem olyan helyre kellett menni, amirõl köztudott volt, hogy folyamatos war megy, hanem onnan jó messze.
anno pl. STV-ben és pláne Desolace-ben kiválóan lehetett quest-elni, mert köztudott volt, hogy a 60-asok azzal vannak elfoglalva, hogy egymást irtják TN+SS között.
szóval igen, nekem pl. hiányzik az az idõ, amikor nem voltak bg-k, nem volt dk, és mindenki azért pvp-zett, mert fun volt, s nem azért, hogy meglegyen a rank-hoz szükséges heti cp mennyiség...
ja igen, mégvalami. akkoriban olyan, hogy epixxxxx rugó, nem nagyon létezett, mivel epixxxxx sem nagyon volt még.
El szeretnék adni egy WOW accountot RAGNAROS szerveren
60as troll rugó
itt lehet meglesni http://ctprofiles.net/1365511
nem a legimbább gear de szépen lehet vele dps elni mount+500g meg egy csomó jó cuuc <#vigyor5>#vigyor5>
érdeklõdni lehet MSN : [email protected]
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
azzal ki tudsz pakolni kis kockákat amikbe spelleket,kajákat pakolhatsz, ezeket lehet mozgatni, átméretezni, átlátszóságot állítani, majd ha helyén van lezárod õket. Szedd le flexbar addont, pár parancs:
/flexbar show button=1-100
/flexbar text button=1-100 text='%d' - gombok id-jét mutaja
kiválasztod az üres gombokat, minden gomb bal felsõ sarkába van egy pöcök azzal lehet mozgatni a kockát
/flexbar scale button=X scale=8(mondjuk)
ha megvan az a pár gomb amit akarsz, megjegyzed a számukat majd
/flexbar hide button=1-100
/flexbar show button=X-Y - újra megjeleníted a gombjaidat
/flexbar lock button=X-Y
végül
/flexbar text button=1-100 text=
gl
akit erdekel irjon ide: [email protected] = msn , e-mail
udv
Question:
Tudok vmi. olyan addonról hogy kijelölök 1 mob-ot akkor megjelenne mellette pl. 5 kocka(vagy amennyit beállítok) és ezekbe a kockákba spelleket tudnék betenni.
Itt egy példa(Paintel csináltam így nagyon gagyi):
(Csak azért kereteztem be pirossal hogy kivehetõ legyen)
<#eljen>#eljen>
hát azért én nem bánom, hogy az istenjó improved distractot meg throwin wep specet cserélik.
๏̯͡๏﴿
nekem 3 dolog kellett
- stealthbe poisont felrakni
- ne essen el a poison zónázáskor
- és nyavajás multishot, chainlightning ne kapjon el stealthbe
ezeket megkaptuk nekem már ez is elég... de ezek az új cuccok, sírás lesz ebbõl már, nagyon nagy.
pedig már megvolt a tökéletes buildem 1.12höz
๏̯͡๏﴿
1-75
76-150
151-225
Menethil Harbour (theramore Isle)
tailor 226-300
--------
ennyi
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
nézetek körül van még pár humoros wowos polo 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
az egesz csak mezesmadzag :d
anti hero
gg
anti hero
az viszont igaz, ha már berakták, akkor meg minek "nerfelik"...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ettõl még tényleg jobban megerõltethették volna magukat. Ami meg a dishonorable killt illeti... egy "citizen" ne támadjon vissza, ez szerintem alap lenne.
Ettõl még lehet, hogy fun lesz, majd meglátjuk (bár tényleg hibának tûnik összekapcsolni az új isntancekkel: jön egy full epixx raid, végigver minden tornyot, vagy farmol 10 percig, közben mindenkinek nekimegy akinek a feje felett piros a felirat, és behúz az instancebe, hogy a kintmaradt szerencsétlenek megigyák az egésznek a levét) <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ