World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem értem még, hogy elvileg a rugókkal nagyon elégedettek voltak a fejlesztõk (ezt mondogatták egyfolytában hogy ezért õk az utolsók), mégis közel 2 oldalnyi javítást kaptak. Na most ez akkor hogy is van? (igen kissé dühít a warlock 4 változtatásos "review" mellett)<#boxer>

MrStokes
Mi tegnap kezdtuk el probalgatni.
Mokas volt latni, hogy a papok hogyan benaznak az MC-s tankolassal (szegenyek ^_^). 😄 A papok, meg par pala es druida lenn gyakoroltak az MC-s tankolast, a raid tobbi resze meg font a korlat mogulrol nezte oket 😄 Paran fogadtak is az addokra 😄D

De a vegere egesz jol belejottek, es azt mondom, a hetvegen (lehetoleg meg ma, ha osszejon a kello szamu ember,)meglesz nekunk is. Azert a boss tegnapi 40K-s utese az 1ik rugon nem volt semmi. 😊 amugy azt mondjak, o a legkonnyebb boss egesz Naxx-ban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Leveling Contest

1. loboniga (9 Undead Rogue)
2. vap0r_275 (9 Undead Rogue)
3. Jhawk (9 Undead Warrior)
4. nystrom (9 Orc Shaman)
5. mikej.ortiz (9 Undead Rogue)
6. psylynt (9 Human Rogue)
7. Chacar (9 Human Rogue)
8. M4niAK (9 Troll Rogue)
9. Locudius (9 Troll Rogue)
10. mFizzle (9 Undead Rogue)

ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy LoL<#idiota>

Ajánlom figyelmedbe a Discord Action Bar-t vagy a discord Group Button-t. Mindkettõ naccerûen konfigurálható és az is beállítható, amit te szeretnél. Szerintem, amit láttál példát az is ezekkel a Bar-okkal oldotta meg. A papomnak is úgy van megoldva. Rohattul megkönnyíti az ember dolgát

www.discordmods.com a cím, ha jól emlékszem. Csak a beállításokkal kell elbabrálni egy kicsit. Sok sikert.

hát azalapján, amit elmeséltél, sajnállak, mert akkor te egyike voltál azoknak, akik rohadt pechesek voltak, hogy minden ilyen szituba belefutottak.
kb. akkor kezdtem mint te, de egy astranaar raid kivételével velem ilyenek nem fordultak elõ. akkor is elpatkoltam ugyan villámgyorsan, mert fogalmam se volt, mi is történik, meg kik azok a halálfejes randa figurák.
de feléledtem, elpucoltam onnan és folytattam tovább messze a quest-elést.

az érem másik oldala viszont, hogy akárhogy is nézem, ezek a dolgok megmaradtak benned, mind a jó, mint a rossz oldalukkal.

a jelenlegi bg + honor + insta farmolásodra ugyanigy fox majd emlékezni mondjuk 1,5 év múlva?
kötve hiszem -.-

Friczy
Valaki segítsen pls, hol lehet megnézni a szerverek ally-horda arányát?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

picket
Nem lehetne, hogy végignézed az egészet, aztán úgy egyben véleményezed? Ne kímélj minket! Nyugodtan írj egy mondatnál hosszabb hozzászólást! <#duma>

&#3237;_&#3237;

picket
"akkoriban is felnõttek a kis karakterek 60-ra, csak éppen nem olyan helyre kellett menni, amirõl köztudott volt, hogy folyamatos war megy, hanem onnan jó messze" - NE-el kezdtem (egy héttel késöbb, mint az elsõk akik megvették a játékot, de nem voltam elég kocka a gyors fejlõdéshez, meg elolvastam a questek szövegét, meg ilyen felesleges dolgok, amivel csak az idõt húzza a noob gémer). Elértem a lvl20-at, átmentem Ashenvale-be. 3 rugó kempelte Astranaart, 2 Maestra's Post-ot. Gondoltam akkor visszamegyek, és irány Menethil Harbor. Fél óra alatt sikerült griffre ülnöm (..discovered flight path, release spirit...), és nagyon örültem. Kicsit késöbb, amikor a tengeren átkelve kiléptem a hajóból: nyissz! Meghaltam. Na nekem ez nem hiányzik. Õk akkor már lvl60-on voltak. Amire én elértem a lvl40-50-et, és segítséget kértek néha akik akkor kezdték, akkor õket már igenis az epixxesek gyilkolták, mert aznap éppen elmaradt a réjd, unalmukba felforgattak egy várost. Ezek most szépen elmennek BG-zni, mert gyûjtik a "heti cp mennyiség"-et.

"mindenki azért pvp-zett, mert fun volt, s nem azért, hogy meglegyen a rank-hoz szükséges heti cp mennyiség..." - l2p l2enjoy... aki nem azért fizet egy játékért, hogy szórakozzon, az fizessen nekem havi 10 ropit, és áshat árkot nekem (majd még kitaláljuk, hogy mi célból). De ha exploitol, akkor ban lesz! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus
kb mindent kijavítottak amiért sírtak😊 pl WE mostmár daggerre meg fistre is hat

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
ok full más a subtlety ág mint a múltkor😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
meg a serrated blades se

V9ykn8_TZL0

Davidus
dirty deeds? a multkor az a talent még nem volt ott😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
cdgalaxisnak

V9ykn8_TZL0

rohadás a 80000-es em😞
tde télleg nincs valakinek eladó accja?

TVelvet
bazzeg, nem unjátok még NightDog-gal együtt?

mást se lehet szép lassan olvasni ebben a qrva fórumban, mint a ti kib***ott hírdetéseiteket.

szerinted kiaf*szt érdekel?
senki sem fog rákattanni attól, hogy naponta benyomod ide 15x, csak felb*szod vele az idegeinket! <#falbav>

itt hirdesd inkább vaze

Szia mindenki !!
El szeretnék adni egy WOW accountot RAGNAROS szerveren
60as troll rugó
itt lehet meglesni http://ctprofiles.net/1365511
nem a legimbább gear de szépen lehet vele dps elni mount+500g meg egy csomó jó cuuc
érdeklõdni lehet MSN : [email protected]
inkább tanuld meg használni a hotkey-eket.
1000x kényelmesebb, mint egérrel kattogtatni az ikonokra -.-

"Visszasírod azt az idõt, amikor nem lehetett kvesztelni lvl20 helyeken, mert a 60as epixxxxx rugónak nem volt jobb dolga, mint kettesével ölni a lvl30 questgivereket? Meg ha már ott vagy, a szelében te is eldõlsz."

voltaképp igen. amúgy meg errõl az idõszakról annyit, hogy akkoriban is felnõttek a kis karakterek 60-ra, csak éppen nem olyan helyre kellett menni, amirõl köztudott volt, hogy folyamatos war megy, hanem onnan jó messze.
anno pl. STV-ben és pláne Desolace-ben kiválóan lehetett quest-elni, mert köztudott volt, hogy a 60-asok azzal vannak elfoglalva, hogy egymást irtják TN+SS között.
szóval igen, nekem pl. hiányzik az az idõ, amikor nem voltak bg-k, nem volt dk, és mindenki azért pvp-zett, mert fun volt, s nem azért, hogy meglegyen a rank-hoz szükséges heti cp mennyiség...

ja igen, mégvalami. akkoriban olyan, hogy epixxxxx rugó, nem nagyon létezett, mivel epixxxxx sem nagyon volt még.

magus
ennyit a rugo reviewrol😄

woho instructor razuvious down

Szia mindenki !!
El szeretnék adni egy WOW accountot RAGNAROS szerveren
60as troll rugó
itt lehet meglesni http://ctprofiles.net/1365511
nem a legimbább gear de szépen lehet vele dps elni mount+500g meg egy csomó jó cuuc <#vigyor5>
érdeklõdni lehet MSN : [email protected]
Sound
bár így belegondolva, ez a evi scale ap-vel igazából nerf, mármint a low geared rugóknak. Edddig az evi damage-e csak a target armorjától függõt, és mint már azt láttuk a world of roguecraftba a csávó 0 gearrel, worm daggerral 1,5+ CB eviket nyom, ami ugye azért kicsit imba. És nemélhetõleg nem lesz az, amit guildmate-em is mondott, hgoy green geared rugók, fullepic castereket darálnak. Meglássuk ^^

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
Flexbar imo

azzal ki tudsz pakolni kis kockákat amikbe spelleket,kajákat pakolhatsz, ezeket lehet mozgatni, átméretezni, átlátszóságot állítani, majd ha helyén van lezárod õket. Szedd le flexbar addont, pár parancs:

/flexbar show button=1-100
/flexbar text button=1-100 text='%d' - gombok id-jét mutaja

kiválasztod az üres gombokat, minden gomb bal felsõ sarkába van egy pöcök azzal lehet mozgatni a kockát
/flexbar scale button=X scale=8(mondjuk)
ha megvan az a pár gomb amit akarsz, megjegyzed a számukat majd
/flexbar hide button=1-100
/flexbar show button=X-Y - újra megjeleníted a gombjaidat
/flexbar lock button=X-Y
végül
/flexbar text button=1-100 text=

gl

legalább visszaáll a rend és újra a rugok miatt fognak sírni az emberek nem pedig a death coil miatt ~

Hello. na uj fejlemenyek 😊 lenne 2 accom minda 2 kiprobalhato az enngik holnap utan lejar .... es ezt a 2 accot cserelnem 1 magera vagy warlockra allis mindenfelekeppen 60 lvl legyen. Es adok: 1. acc: tauren druida t1 es cuccok 5 db + 2. acc: nightelf hunter 5 db t1 es cuccal mind a 2 Bloodscalp szerveren van minda 2 60lvl
akit erdekel irjon ide: [email protected] = msn , e-mail
udv
Chrystopher
Köszi. Nos, SW-ben nemtaláltam meg így teleportáltam Darnassus-ban. Ott mindent megtaláltam ami csak létezik.. 😊

Question:
Tudok vmi. olyan addonról hogy kijelölök 1 mob-ot akkor megjelenne mellette pl. 5 kocka(vagy amennyit beállítok) és ezekbe a kockákba spelleket tudnék betenni.

Itt egy példa(Paintel csináltam így nagyon gagyi):

(Csak azért kereteztem be pirossal hogy kivehetõ legyen)
<#eljen>

Lynx_TWL
lesz egy két apre gyúró rugó...

hát azért én nem bánom, hogy az istenjó improved distractot meg throwin wep specet cserélik.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
az a -300 armor minden ütésnél hány% dmgt számít kb? 2-3?

Sound
ebbõl akkora okádás lesz, már elõre látom, evi damagescale with ap 😊

nekem 3 dolog kellett
- stealthbe poisont felrakni
- ne essen el a poison zónázáskor
- és nyavajás multishot, chainlightning ne kapjon el stealthbe

ezeket megkaptuk nekem már ez is elég... de ezek az új cuccok, sírás lesz ebbõl már, nagyon nagy.

Sound
ez fake b+ :> el se hiszem

Lynx_TWL
ajjaj, nagyon belenyúlnak már az egészbe😊
pedig már megvolt a tökéletes buildem 1.12höz

Mighty
egy kover 80000-es take eltunt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
hmm ki nem bírt magával, hogy eltünt 14 komment?😊

Lazarus
Hogy? nekem crashel ha 2t akarok indítani
rodzillaking
Tailor SW
1-75
76-150
151-225
Menethil Harbour (theramore Isle)
tailor 226-300
--------
ennyi

rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest

http://www.jinx.com/scripts/details.asp?affid=-1&productID=452û
nézetek körül van még pár humoros wowos polo 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

egyetertek 100%
az egesz csak mezesmadzag :d

anti hero

lol hat ez ahogy mondani szokas 'geciszanalmas...'
gg

anti hero

s0n1c
én alapvetõen be se raktam volna az inspect fícsõrt a game-ba, az meg már abszurd hülyeség, hogy az ellentétes faction-ben lévõ char cuccait is tudtad csekkolni...

az viszont igaz, ha már berakták, akkor meg minek "nerfelik"...
MrStokes
Sztem is szegyellje magat a Blizz. Aki szokta masok cuccait nezegetni (es hat ki nem) az tudja milyen kenyelmetlen, ha vki-re inspectelsz, majd az illeto 2 lepessel arreb megy es mar nem nezheted tovabb. Ettol agybajt tudtam kapni korabban, amig a GoodInspect-et el nem kezdtem hasznalni. Gyoker Blizz meg a hibak javitasa helyett ilyen faszsagokon lovagol. NC.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Chrystopher
Hmm. Meglesem mond-e vmit. Gyanum van hogy Darnassusban lesz az a Trainer.

Davidus
amúgy a journeyman megmondja

V9ykn8_TZL0

Davidus
expert trainer kell neked. azt ne kérdezd hogy hol van😊)

V9ykn8_TZL0

picket
Visszasírod azt az idõt, amikor nem lehetett kvesztelni lvl20 helyeken, mert a 60as epixxxxx rugónak nem volt jobb dolga, mint kettesével ölni a lvl30 questgivereket? Meg ha már ott vagy, a szelében te is eldõlsz.

Ettõl még tényleg jobban megerõltethették volna magukat. Ami meg a dishonorable killt illeti... egy "citizen" ne támadjon vissza, ez szerintem alap lenne.

Ettõl még lehet, hogy fun lesz, majd meglátjuk (bár tényleg hibának tûnik összekapcsolni az új isntancekkel: jön egy full epixx raid, végigver minden tornyot, vagy farmol 10 percig, közben mindenkinek nekimegy akinek a feje felett piros a felirat, és behúz az instancebe, hogy a kintmaradt szerencsétlenek megigyák az egésznek a levét) <#wilting>

&#3237;_&#3237;