World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy bizonyitvany sajat magukrol, es arrol, hogy keptelenek uj otletekkel eloallni...
kb 5 perc alatt el lehet veszteni a buffot, nem a hosszu instazasok melle talaltak ki, csak azoknak akik ott helyben farmolgatnak segithet egy picit.

BEAST
láttam ... de a test server hömpölygõ tömegét ne hasonlítsd a normál realmek nagy guildjeihez =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

1. Elnezes, ugy latom, hogy a "grind fanatikus" reszbol kihagytam a "Neked mi bajod" van flamereket.
2. Igazad van, ezt a jatekot nagyon sok "Elso-MMOs" jatekos jatsza, akik szarnak a Lore-ra (Btw. nagyon sok gyerek, de ez az 5M+ elofizeto miatt ertheto)
3. Ha olvastad volna a hivatalos forumot US/EU, akkor az elso naptol kezdve rengeteg ember fejezte ki a nemtetszeset az ujitassal kapcsolatban. Az egy dolog, hogy a magyar forumon mi van (Egy par-szaz fos kozosseg, aztan tenyleg mervado...lol), nem latogatom, nem is erdekel, nem is magyar guildben jatszom/tam.
4. Azt figyeltetek, hogy sorozatosan toroltek / zartak be / helyeztek az ujitast ellenzok topicjait? Jeee... a mai napra meg a kiemelt topicocat is leszedtek, pedig tobb ezer jatekos fejtette ki a velemenyet...
mindig ezt csinálom, supression roomban azt sem tudom, hogy néznek ki a mobok 😄
The Garrett
Ajanlom nezd meg test serveren hogy mukodik ez az egesz, es rajossz hogy kurvajo moka lesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nem is a tornyok foglalgatása lesz a szép ebben hanem amikor 2-3 an lovagoltok egyik toronytol a masikhoz, osszeakadtok egy masik hasonlo grppal es lealltok harcolni. Utanna mentek tovább a toronyhoz, mert végsõsoron csak oda indultatok stb stb stb

BEAST
majd meglátjuk.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
mert ha "gyõzõl" EPL-ben vagy Silithusban akkor Naxxhoz vagy AQhoz kaphatsz "buffot" , legalábbis ilyesmit ígértek ... szal csak a pvp-ért nem fognak az emberek 40 fõs raideket csinálni , max ha utána instába mennek

The Garrett
amit leirtal azt nem lehet megcsinalni majd. Ha vegigmegy egy raid " letarolja" a 4 tornyot pl epl en, azzal annyit ertek el hogy kb fél percre volt övéké.

Az a lenyeg hogy a tornyoknál és környékén a folyamatos horda / alli aránybol azonnal változik a torony"frakcioja", epp ezert fölösleges naxxramas elott kempelni a tornyokat, mert mire bemész naxxba már el is foglalták mögötted.

The Garrett
neked mi bajod van?

Az allishaman stb kiegeszitobe fog jonni amit ugyanugy milliok fognak megvenni mint az eredeti jatekot.
Kb elenyeszo azoknak a mennyisége aki a hatalmas bölcs és szent wow lore miatt jatszak ezt a jatekot. A többiek egy viszonylag jatszhato és népszerü mmorpg-t látnak benne.
a magyar forumok statisztikaja is az hogy kb minden 50. ember sir a "lore-rape" miatt, az hogy neha osszegyulnek 1 forumon es kozosen sirnak kb senkit nem erdekel. 😊

A world pvp - cross link bg pedig szerintem minden szempontbol jo lesz.

QuippeR
öhm... miért is?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
a 2 world pvp content pont a "grindrõl" fog szólni ... AQ és Naxx miatt az épp arra bóklászó 40es raidek letarolják a környéket és örülnek ... mert abban biztos lehetsz hogy nem lesznek premade raidek csak azért hogy ott ökörködjön a nép

BEAST
szerintem ezt korai kijelenteni , megvárom milyen lesz ... és erpé serveren van a mostani mainem és az a szép a szerepjátékban hogy mindent meg lehet magyarázni benne =) ... "lore-rape" háát , minden világnak fejlõdnie kell ... ennyi erõvel milyen hülyeség volt hogy warcraft 3ban olajfúrókutakat kellett építeni , de sok embernek tetszett , sõt ... wowban a deeprun tram is mekkora baromságnak tûnt , de már mindenki megszokta

Ez nem a grindrol fog szolni felreertettel...mmm...mirol is...hmmm, oh igen a WoW masik fo elemerol... MEG TOBB FARM! HURRAY!
Davidus
azon kicsit több a hús! amúgy én hol írtam bármit is a NE meg a gnóm warriorokrol?😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
ki állította?😛

V9ykn8_TZL0

robotnyk
<#wilting>
Lazarus
a "WorldPvP" tudomásom szerint, pont nem a grindelésrõl fog szólni.

Továbbá lehet hogy nyomi vagyok de nekem tetszik a pala/sámán elgondolás, bár reménykedem benne hogy nem fogják a 2 kasztot 1-az egyben lemásolni

Ha abba fogom hagyni a játékot az semmiképpsem az általad említett újítások miatt lesz
QuippeR
lila

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

robotnyk
NE warri miben más?
Egy gyors felmeres (ha meg nem volt): Az uj "Shaman4Allies /Palli4Horde" Peccs utan -nem szolva az ujabb farmolos "WorldPvP"(LOL!) marhasagrol- hanyan fogjatok abbahagyni a jatekot? ... btw. fanatikus grind rajongok kimeljenek, csak az valaszoljon, aki tenyleg abbahagyja...Koszi, tenyleg erdekel!

*Ennyi volt a Blizz tartaleka? Minden puskaport ellottek? Mert ez a peccs azt mutatja, hogy mennyire hiany van a kreativitasbol a fejlesztoknel*

Jatszik itt valaki RP serveren? Marmint a sorozatos "Lore-rape" utan hogyan tovabb? Vagy 1.12 utan lekapcsoljak az RP servereket? Valaszokat elore is koszi 😊
Lazarus
Mert a gnóm warriorok jól néznek ki
Davidus
jobb is. elég szarul néznének ki a pálcikaember warriorok.

V9ykn8_TZL0

Lazarus
http://worldofwarcraft.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7
jó hir: bloodelf lehet hunter mégis.. 😄
rossz hir: bloodelf nemlehet warrior.. de hogy a f...? mindegy.. 😄

BEAST
látod látod , senkinek sem kell =D

WTS Botond /w me

ez így van el kell ismerni 😊

olvasd el a karakterválasztó képernyõn azt a 3 sort.

Prince of Máté
Figyeljetek ha akarok egy játszani akkor sztetek meik fajjal legyek?Meik miben jobb?

Botond
De kibaszottul unatkozhattatok nélkülem. :-D
de a paladin eszébe jutott

PiszkosFred
Vagy csak a nyaralas utan mar nem olyan erdekes a wow community, foleg az egy het alatt megismert egy szebb es erdekesebb vilaghoz viszonyitva ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Észrevetted, hogy azóta csak azt a gúny-paladin animot küldte, semmi többet ? Most biztosan szégyenében a sarokban áll. ^^

Ezek szerint neked semmi keresni valód nincsen itt : )

Sephi
Omfg....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát szerintem tök egyedül mármint lvl 60 as játékos segitség nélkül lépte meg a lvl 60 at 4 nap és 20 óra alatt. Az egyik képen az látszik, hogy toronymagasan õ az egyetlen lvl 60 a szerveren.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

egyedül csinálta, mindig új serveren, elsõként haladva nem nagyon látott más playert.

Sephi
Jo de ok a Ragnaros -on akarjak a rekordot donteni... az mas kerdes kik hogyan segitenek nekik....

Mert gondolom ezek sem egyedul csinaltak. Mert pl a Hillsbrad Foothills jellegu zonak igen erdekesek tudnak lenni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TVelvet
^^
Botond
picket
Komolyan gondoltam, eLiXir, mi vagyunk a legjobbak <#idiota>

&#3237;_&#3237;

itt a videóhoz tartozó 1-60 guide (6.5M😎, horda/trollhunter, questek sorrendben, tippek, stb.

-.- aljas vagy

picket
Egen, senki nem értette, aki nem rendelkezik egyszerre Fox Mulder nyitottságával, Sherlock Holmes-i logikával, és Magnum-féle egyszerûséggel! Tehát gratulálok MI, mert ilyen ügyesek voltunk, hogy rájöttünk <#szeret>

&#3237;_&#3237;

Van errõl vmilyen site ahol le van írva, hogyan lehet egy karaktert leghamarabb felhúzni (talán 60as mage nélkül) 60ra ? Itt olyanokra gondolok, hogy helyek bizonyos szinteken, questek sorrendje stb...

BEAST
ugyanaz =)

végig questeket csinál 😊

szerintem õ a 13 GBos videórol érdeklõdött 😊