World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ಥ_ಥ

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
keep walking... www.artum-inferniti.net
szerintem.
Helyszín: Felwood északi része, a Deadwood tábor. Éppen jó karakter módjára farmolom a Timbermaw reputációt, a háttérben egy 60-as orc hunter és egy 55-ös tauren hunter cselekszik hasonlóképpen. Érkezik a whisper egy night elf harcostól (54), hogy segítsek neki megölni a tauren huntert, mert már kétszer elkapta. Lenyugtatom, ketten farmolunk tovább.
Az ork hunter viszont valamiért nem bírt magával, és idõrõl idõre jelezni akart nekünk, rámtette a hunter's markot és néha még belém is lõtt. Nem sokáig hagytam szó nélkül, lecsaptam pár sec alatt - nem nagyon ellenkezett. Ez elõfordult még vagy négyszer, már baromira idegesek voltunk, hogy miért nem képes nyugton maradni az Ork barátunk.
Pár percre eltûnik, maga mellett hoz egy 60-as priestet. Na, a csaj nem tétovázik, már nyomja is a mind controlt a warrior társamra. Pár másodperc múlva már õ sincs az élõk sorában, ilyen a defenzív természet , na. A vadász nem zavartatta magát, és még mindig különféle jelzéseket adott le nekünk ("várj, várj, bólogat"), ekkor leesett, hogy a mind control azért kellett nekik, hogy elmondjanak valamit. Na jó, várjuk ki a végét, mondom a társamnak. Leülünk.
Megtörtént az mc, és mit látok? "XY tells you that the tauren hunter is a chinese farmer and he wants you to kill him"...
Hatalmasat röhögünk, bólogatunk, elnézést kérünk a többszörös kill miatt, és már meg is kezdõdött a farmer megalázása, vagy tucatszor öltük meg aznap este - az pedig csak hab a tortán, hogy jelezhetett valakinek, mert megérkezett a hatvanas rugó haverja, aki "bevédte" õt - és a guildem épp Zul Gurubban volt, sajnos nem tudtunk ezzel az akadállyal mit kezdeni, s késõre is járt - de mindenképpen emlékezetes farmolás volt 😊
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Be vagyok lassulva, és ezt most nem értem..
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=25584
http://ctprofiles.net/813901
megnéztem ezt a filmjét, és utána ellenálhatatlan kényszert éreztem, hogy leszedjem a többit is 😄 (vol. 5 rulz)
persze fent van warcraftmovies.com-on...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
V9ykn8_TZL0
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
V9ykn8_TZL0
Combat agat probaltam eddig, de nem jott be igazan, bar meg csak 42 vagyok.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Sok okos tegnap irkalta a sok teoriajat hogy ma pedig nem a 1.12 patch jon hanem valami elokeszito petch. Oszt amikor az ember tobb oldalrol is belinkel bizonyitekot ok azt is koforgatjak. Oszt most akkor pofara eses van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
Csak azt nem tudom ha a warrinak meglesz az ashkandija, melyikel kezdjek PVP-zni a kiegben. Bloodsahrk Bloodpanther páros nem lett volna rosz de Shark az altjával fog jönni 100%
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
May the force serve you well!
May the force serve you well!
31/8/12
méghozzá azért nem imp ambush, mert az ambusht-t ugyis cold bloodal nyomom, igy nem kell a +30%.
eddig 30/8/13-at használtam, de nekem ugy tünik, hogy fontosabb, hogy CS BS-után mehessen a KS, minthogy 5 pont legyen rajta, de elfeareljen, lenovázzon etc.