World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ez kínai : D Fene sem akar tõlük tanulni -.-

preparation es a ghostly strike nem er meg 1-1 pontot a imp sap helyett?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

picket
Nem is lesz peccs, mert tegnap még mentek a teszt realmek <#idiota> <#idiota> <#idiota>

&#3237;_&#3237;

skorpio7
Álom álom szép álom. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

még néhány óra :p

csak nem ertettem en sem Sephi kirohanasat, hisz most nem is volt jellemzo ez amit mond, legalabbis itt az sg forumon, vagy csak nekem kerulte el valami a figyelmem😊

Davidus
mert nem az SS-al csapkodsz hanem hemoval😛

V9ykn8_TZL0

capaszabi
0 pont imp SSon? ezt igy hogy?

BEAST
szegeny szegeny egyszeru ember <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
Én egyszerû ember vagyok. Szerda van, a peccsemen rajta van az 1.12 cimke, 4ig nincs szerver, szal nekem ma peccs van. Kész. 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

szerintem fordítva. meg lett mondva hogy jön a pecs, de volt aki azt mondta hogy nem is, pedig de, úgyhogy stfu

szerintem.

Oldern the 1st
Tegnap este ismét egy különleges élményben volt részem - az emberi leleményesség egy újabb bizonyítékát éltem át a WoW-ban. Elmesélem.

Helyszín: Felwood északi része, a Deadwood tábor. Éppen jó karakter módjára farmolom a Timbermaw reputációt, a háttérben egy 60-as orc hunter és egy 55-ös tauren hunter cselekszik hasonlóképpen. Érkezik a whisper egy night elf harcostól (54), hogy segítsek neki megölni a tauren huntert, mert már kétszer elkapta. Lenyugtatom, ketten farmolunk tovább.

Az ork hunter viszont valamiért nem bírt magával, és idõrõl idõre jelezni akart nekünk, rámtette a hunter's markot és néha még belém is lõtt. Nem sokáig hagytam szó nélkül, lecsaptam pár sec alatt - nem nagyon ellenkezett. Ez elõfordult még vagy négyszer, már baromira idegesek voltunk, hogy miért nem képes nyugton maradni az Ork barátunk.

Pár percre eltûnik, maga mellett hoz egy 60-as priestet. Na, a csaj nem tétovázik, már nyomja is a mind controlt a warrior társamra. Pár másodperc múlva már õ sincs az élõk sorában, ilyen a defenzív természet , na. A vadász nem zavartatta magát, és még mindig különféle jelzéseket adott le nekünk ("várj, várj, bólogat"), ekkor leesett, hogy a mind control azért kellett nekik, hogy elmondjanak valamit. Na jó, várjuk ki a végét, mondom a társamnak. Leülünk.

Megtörtént az mc, és mit látok? "XY tells you that the tauren hunter is a chinese farmer and he wants you to kill him"...

Hatalmasat röhögünk, bólogatunk, elnézést kérünk a többszörös kill miatt, és már meg is kezdõdött a farmer megalázása, vagy tucatszor öltük meg aznap este - az pedig csak hab a tortán, hogy jelezhetett valakinek, mert megérkezett a hatvanas rugó haverja, aki "bevédte" õt - és a guildem épp Zul Gurubban volt, sajnos nem tudtunk ezzel az akadállyal mit kezdeni, s késõre is járt - de mindenképpen emlékezetes farmolás volt 😊

Botond
"Süket a néni?
Ez a sor itt végig."

Aki nem tud kommunikálni írásban ne erõltesse már! :-D
Zeccc
de azlesz.. nem viccbõl kell felrakni az 1.12 patch-et

Davidus
Davidus
bár lehet hogy jobb elöbb a dirty deeds-re rakni 2 pontot és utána mehet a lethality... sõt biztos😊

V9ykn8_TZL0

Friczy
Tehát te most azt mondod, hogy hiába jött le a peccs, hiába van a nevében és a note-ban hogy 1.12, hiába van leírva ott az összes változtatás, és hiába van 16:00-ig (gy.k.: 19:30) karbantartás, mégsincs ma peccs?
Be vagyok lassulva, és ezt most nem értem..

Davidus
hemo

combat

ha van valami jó mace akkor inkább mace spec mert a +weapon skill nagyon jó szintezéshez.

V9ykn8_TZL0

Laky
Feel the pain Final: R14 NE Rogue
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=25584
http://ctprofiles.net/813901

megnéztem ezt a filmjét, és utána ellenálhatatlan kényszert éreztem, hogy leszedjem a többit is 😄 (vol. 5 rulz)
persze fent van warcraftmovies.com-on...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hemoig tegyek a subra es maradek meg assasinra?

Davidus
most egy lesz ingyen reset 1.12-vel. a tõr meg lehet hogy feelinges de szintezésre sokkal jobb a kard/mace

V9ykn8_TZL0

42, irtam is😊 Amugy konkretan az a gonodm vele hogy sokaig tart kinyirni az ellent(PvPben), cheapshot es utan utok es majd csak lesz valami.

- nekem csak annyi a 'bajom' azzal amit kitaláltam, hogy nem feltétlenül a leghatékonyabb, nekem viszont nincs kedvem kísérletezni (inkább retalentre költeni) ezért kérdezem azokat akiknek volt kedve ezekhez... (lustaság fél egészség, de miért ne legyünk teljesen egészségesek? 😊 )

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Davidus
mekkora is vagy most?

V9ykn8_TZL0

Davidus
szerintem próbáld ki a hemot. úgyis ingyen reset lesz😄

V9ykn8_TZL0

is-is😊

- tõrös rugónak (lvl40) is mondhattok jó talentkiosztást 😊, elsõ sorban pve-re mobok ellen (ellenség egyedül úgyse szokott betámadni hacsak eleve nem biztosított (??) az erõfölénye...)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Davidus
pontosan mi na gond vele? nem volt akkora dam mint amire számítottál? vagy csak simán nem jött be?

V9ykn8_TZL0

Zeccc
Tudnatok mondani jo talent kiozstast kardos rugonak?
Combat agat probaltam eddig, de nem jott be igazan, bar meg csak 42 vagyok.

Botond
Dolgozz! :-D Nyírd le a fûvet! :-D Vagy vmi! :-D
capaszabi
giev edit gomb

*videónézõs

capaszabi
vidónézõs karbantartásra várós...

The Garrett
majd csak azokat amik nemmukodnek 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

zeki
Sziasztok! Ha fel tettem az uj patchet akkor az Addonokat is ujra kell tenni ???

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Sephi
Nehez megerteni ugye? Leirom megegyszer elmagyarazva.

Sok okos tegnap irkalta a sok teoriajat hogy ma pedig nem a 1.12 patch jon hanem valami elokeszito petch. Oszt amikor az ember tobb oldalrol is belinkel bizonyitekot ok azt is koforgatjak. Oszt most akkor pofara eses van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Friczy
<#fejvakaras>

Davidus

V9ykn8_TZL0

Én ezt a páros arénát várom rohadtul, de addig is elbohóckodok az új közös BG-ken, unom már a helyi hordás csávókat 😊
Csak azt nem tudom ha a warrinak meglesz az ashkandija, melyikel kezdjek PVP-zni a kiegben. Bloodsahrk Bloodpanther páros nem lett volna rosz de Shark az altjával fog jönni 100%
Sephi
Ugy szeretnem latni ilyenkor a sok okos pofajat akik oktatjak a nepet hogy pedig ez nem is a 1.12 patch lesz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tanuljatok 8 - )

Lehet volt már, ha nem, kellemes szórakozást.

Botond
Ha hagyja. Ha leáll bohóckodni,mint ahogy azt sokan itt felvázolták,de ha 5sec alatt jön megy kijelölni sincs idõ.
hat ja a 2 rogue az csunya dolog 😛

May the force serve you well!

Friczy
A mass pvp-ben az a jó, hogy egybõl a rugót szedik szét, mert nagyot csíp. Ja és az aoe mage-t..

Botond
Pakolás= restealth jobbra el. A páciens meg release spirit.
capaszabi
mármint õk pakolnak, vagy mégis ti? <#violent>

Botond
Hit and runt favorizálom,az ilyen hosszú harcok nem az én világom. Olyankor mindig jön vki,és amilyen szerencsém van sose velem van az a vki,nem szeressük. Odacsapunk keményen és kalap kabát. Ráadásul az esetek 75%ban egy rogue haverral megyek,és akkor 2 ambush,2backstab és már pakolunk is. :-D
lattam egy szep hosszu harcot druida ellen, amit megnyert a rogue, persze lehet ugy is jatszani, hogy nem harcolsz sokaig. Healerek ellen elegge elhuzodhat.

May the force serve you well!

capaszabi
és azért camo és nem MoD, mert eddig kb 5bõl 4szer észrevettek, hiába volt 5/5 MODon eddig.

capaszabi
én ezzel fogom nyomni a PvPt:

31/8/12

méghozzá azért nem imp ambush, mert az ambusht-t ugyis cold bloodal nyomom, igy nem kell a +30%.

eddig 30/8/13-at használtam, de nekem ugy tünik, hogy fontosabb, hogy CS BS-után mehessen a KS, minthogy 5 pont legyen rajta, de elfeareljen, lenovázzon etc.