World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég rosszul csinálod.
1. HS Ironforgeba avagy Orgrimmarba teszed.
2. Nem tartozik a szellemy munkához hogy megnyomj egy gombot.
3. www.thottbot.com ott fel van tüntetve a növények "lelõhelye" és csak egy katt és odarepülsz : )

Sok sikert.

Marcell
Azt hittem a potikra majd lesz kereslet, de nem nagyon. Kb. jobban megeri alapanyagkent eladni a novenyeket, mint potikat.
A jo potikhoz (superior healing poti) kell ugyebar mondjuk 2 noveny (amik sokszor eleg ritkak), meg egy kis üveg is (jo ezek nem vészesek).

Es olyan nyomott arakon adjak AH-n, hogy alig terul meg az, hogy:
1. elmentel novenyeket keresgelni, osszekerestel 2 kulonbozot, ami eppen kell a megfelelo potihoz
2. megcsinaltad a potit (szellemi munka megfizetese, mert kell hozza max. alchemy 😊
3. a vilag vegerol elvitted az AH-ra

Arra is gondoltam, hogy a herbalismet megtartom, es leadom az alchemyt, hogy helyette más (csak anyagbegyujto!) szakmat valasszak, pl. mining, skinning.

queue a bsen!
LOL?

anti hero

Hatt
Jah hogy papod van?😊 Akkor megértem miért nincs pénzed😄D
Láttam olyan papot akinek még 50es szinten se volt lova😊
Én nyúzással megoldottam szerencsére😊

Elastic An-usZ Boys

Marcell
Koszi mindenkinek, ma gyujtogetek! 😊

Feltoltottem a papok himnuszat (I can be your healer) mp3 formatumba, aki meg netan nem hallotta, es/vagy pap karija van, az feltetlenul toltse le!
INNEN tudjatok letolteni.

Vagy ha netan a kozvetlen link nem mukodne, akkor INNEN probaljatok!

Sound
Wetlands, az Ossie kriptánál, Desolace - Kodo temetõ, stb.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

tegla
Grave Moss-t temetõkben találsz(pl.Duskwood-Ravenhill Cemetery)sûrûbben.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

BEAST
hmm

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sound

nem maga a fegyver kerül a gyorsgombra, hanem az "attack" parancs. Lényegtelen milyen fegyvered van, automatikusan fogja használni, nem kell változtatni.

Marcell
Koszi, valoban veszik oket, de csak a grave moss-ert adnak jo arat, az meg nagyon ritka. Grave moss-ol 2db-ot 1G 10S-ert adok el altalaban, mig a tobbibol 10db 1G.

Davidus
Davidus

V9ykn8_TZL0

AnarchoiD
😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

jah magtheridon is halott, mar tegnap sem lehetett raidelni, 3 percenkent 30 secre lagspike, fel guild disconnect, ma is cancel lett a raid 😞
telia.net baszakszik megint, hihetelen egy fos csapat az.

jó de tegnap még lehetett farmolni de ma már azt se <#wilting>

BEAST
jah , tegnap nagyon "elveztem" a bg-ket ... az egyik fel mindig dc-t kapott ... de par perc utan sem estek ki mindannyian ... szal csak foglaltuk a dolgokat ... neha gondolom ez forditva volt mert en nem tudtam visszalepni 😊 ... nagyon felbosszantott hogy kettot nem tudtam lepni mert dc-t kaptam , mentem is vissza Battlegroup2-be palazni 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jó hogy egész battlegroup5 serverei meg vannak halva... így aztán nem fognak megfeküdni a lovas bácsik ~
na meg persze a forum se megy..

Chrystopher
Az újjab tokokon már a kiskönyv elejére van felragasztva. <#wink>

Chrystopher
Ó, hogy milyen utálatos vagy.. 😄 😄 😄

TVelvet
nemmegy nekem az a fostalcsika blog amin fenvannak a képek, MOOOR PIKCSÖÖRZZ
ilyen képeket én is tudnék linkelni. s gondolom a nagy nuke-olások közepette egy centi heal-t sem kaptál senkitõl sem, ugye?
na de mindegy, ne szájkaratézzunk, nincs értelme.

uhm...amúgy visszaszívok mindent, amit esetlege a múltban arról mondtam, hogy combustion szar 😊 mea culpa.

https://www.wow-europe.com/

account management oldalon tudsz regisztrálni.
regisztrációs kód a 3. cd alatt.

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

egyesek szeretik komplett hülyének nézni az embert.

http://***.hu/view/060903/ohatpersze_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bár lehet, hogy csak a túlzott paranoia mondatja velem 😊

*** helyére: kepfeltoltes

Zeccc
honnan töltötted le? :|

Mighty
swifthistle es fadeleaf jo aron megy el - rugok veszik, mint a cukrot
kingsblood - thorium brotherhood repu noveleshez jo.
grave moss - shadow oilhoz kell, ami kell a greater shadow prot potihoz. nagyobb guildek venni fogjak
strangleklep, liferoot - kis nature res potihoz kell - nagyobb guildek venni fogjak

ugy altalaban minden viragot megvesznek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CD keyyel es account/password eleg, dobozom van kosz 😄

LADAM - wanna be prophet

Lazarus
A játék dobozát el kell küldeni postán a blizzardnak, hogy lássák tényleg megvetted-e a játékot. Ha átmegy az eredetiség vizsgálaton küldenek egy csekket amit be kell fizetni a polgármesteri hivatalban a Polgár Jenõnél.
Használt wowot vennek 😊
Karakter nem erdekel.
Ha vki abba akarja hagyni es penzt akar latni, priv nekem

LADAM - wanna be prophet

fent van a gépen a játék , és szeretnék rajta játszani?
és azt mondod , hogy nem tudok?
Zeccc
sehogy.. sajnos már senki nemtud regisztrálni semmi pénzért 😞

hello mindnki
hogyan kell wow ra regisztrálni?
kössz
alexa
Zeccc
uh-uh 😄
kösziköszi 😊)

Sound

Some instructions/advice:
Either
a) extract WMV for Burning Crusade into its own folder and run it (should auto-find the BC beta directory) or;
b) you can run it as you normally would, goto Options->Change Data Path and select the folder where Burning Crusade MPQ's are.

Once thats setup, remember to toggle "Use Expansion" also under options and reload it.

Zeccc
hogy a fuckba raktad be wowmodelview-erbe az uj character-eket? 😄

no harmadjára csak sikerül 😄 (wtb edit...)

Zeccc
summon water elemental 😛 😄 , remélem tud majd fearelni meg silencelni 😄 nog meg puszit adni a warlocknak 😄DDDD

fakk kép lemaradt 😄

ki nem😄 enis tiszta transzban vagyok mar😄 invisibilit aggro wipe!! beszar kiraly lesz egy molten furys vagy arcanepoweres nuke elott😄 foleg ha megy evocationnel egyszerre😊

alig várom már expansiont 😄D

Fenrir
Az sokkal forgalmasabb mint tanaris szvsz. Tehát az esély is nagyobb rá, hogy meggankelnek farmolás közben 😊

A halál csupán a kezdet...

The Garrett
booty bayben is van 2 völgy ahol élnek, meg tanarisban is.
A booty bayest ajanlom!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Mintha Tanarisban lennének.

A halál csupán a kezdet...

Marcell
Basiliskok? Azok meg merre fele 'teremnek'?

The Garrett
farmolj sok basiliskot, ertekes szurke vendorcuccokat dobnak ami eleg jo penz 😊

The Garrett
vagy t3 bol lehet majd upgradelni a t4 et? 😊

omg az a warrior vallas meg sisak valami kurvajol nezki, kepzeljetek el egy gnomeon mekkora fun lesz😄D paladin vegre kapott egy lovagszeruen kinezo shouldert, bar az a helm az eleg ize...😄 nah meg human male az gayul nezki alapbol😄 rugo set hat az annyira nem tetszik, lehet mert nightelf malen van az meg megitn gay😄

Count Adyn
próbáld csak a szükséges skilleket megvenni és ölj sok mobot kb ennyi

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"