World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopsz szoism >.<

anti hero

"lenezo stilust meg hanyagoljad"

na sztem ez a te szadbol a mai nap legjobb vicce volt sztem 😄

anti hero

en ertem hogy te mit mondasz , a gond ott folytatodik hogy te nem erted hogy en mit.

s0n1c
Ugyan nem láttam a leveled, de eddig mindenkitõl azt a visszajelzést kaptam, hogy egy picit határozottabb (már majdnem anyázós) levélre emelik csak fel a seggüket ált.
Smithwarden
Hogy mindenki ertse a lenyeget, azt hiszem nem tiszta teljesen, nem az acc-lopassal, vagy a bankos fizetes-letiltassal, a gepem biztonsagaval van a problema, hanem hogy milyen magasrol szarnak le az europai blizzardosok a dologra, ha majdnem 2 het utan rakerdez az ember ujra, visszakuldik kb hogy kussoljak, majd intezik ha akarjak, pedig csak egy uj jelszot kertem, semmi nagy dolgot.

Sokan irnak nekik, sokmindenkinek ellopjak mostanaban (is) a kulcsat, nehezen birjak a sok munkat?
Vegyenek fel 2* annyi embert es foleg olyanokat akik hetvegen is dolgoznak, mert amiert fizetunk az megy 7/24-ben.
Sztem k*****a van mibol, iszonyatosan megfizetjuk, tobb millioan havonta.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

BEAST
nagyon gyenge visszavagas volt ez , de nem gond , most ennyire futotta 😊 ... en ertem hogy te mit hajtogatsz , a gond ott kezdodik hogy te nem erted hogy en mit , azert AQt meg Naxxot osszehasonlitani is lol ... kicsit sem akkora a kulonbseg mint MC es BWL kozott , MC az elso nagy insta volt , mai szemmel mar nevetseges kis trening insta , BWL pedig az elso igazan komoly insta volt ahol tenyleg kellett a csapatmunka , de hiaba irod le ugyanazt a dolgot ujra es ujra , igaz kezdesz egyre finomitani rajta , de en mar nagyon unom , ha nem sikerul felfogni akkor ez van.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Ugy tett mint a fonokok - ahogy mondta nem reg' - es mindenkit csak irányitott. Aztan a kollégai meguntak, majd valakinek leesett, hogy Botond nem is o a fonokuk.. Ugyhogy most puccsot hajtottak vegre, es szegeny feje dolgozik helyettuk is 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lynx_TWL
wowosoknál? hagyjuk már ezt😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

s0n1c
De hová tûnt Botond??? <#fejvakaras>
akkor probald ugy felfogni hogy skill az hogy mennyi ido alatt vagy kepes kiismerni a karaktered (megsugom van aki sosem fogja, ezek a lamak) remelem erted.

az meg hogy ha kijon kieg es utana mi lesz aqval meg naxxal az telejsen lenyegtelen mert 70 en termeszetesen hogy konnyu lesz. de ha pl visszamesz most naxx gearben, attol meg nem lesz olyan mintha ragnahoz mennel vissza bwl gearben. felfogtad mar vegre mirol beszelek? cthunnal nem eleg az hogy allsz egyhelyben es nyomkodsz 3 gombot.

lenezo stilust meg hanyagoljad te dps pala.

picket
Látszik, hogy nem vágjátok.
Skill: készség, ügyesség, gyakorlottság, jártasság. Ezt mindet jelenti, nem csak az egyiket. Ti meg nagyjából "játéktudás"-ra használjátok. Ami meg köztudottan tanulható.
Egy szót a saját szinonímájával tagadni... legalábbis furcsa. Vagy fel sem fogod, hogy szinoníma. De rajtad kívül még sokan vannak így.

&#3237;_&#3237;

s0n1c
<#hehe>
BEAST
es miert nem igy van? ... de ez igy nem teljesen igaz , vannak jatekok ahol a reflex is szamit 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Olyat itt nem merek ajanlani, mert flem lesz belole 😄

s0n1c
...egy kis szex?
picket
Bank. Blizz fizetésrõl letilt. Amikor visszakapod az accodat, akkor megint bank, fizetés engedélyez. kkthxbye!

&#3237;_&#3237;

ennyi erõvel nem is létezik olyan hogy skill ~
minden játék a rutinról szól

PiszkosFred
Akkor mostmar te is megismerted, milyen is volt modemmel majd egy evig a wow 😄 Egyebkent hja, hiaba a siras, ez van, ha ez az ara hogy jo legyen a dolog, akkor egy napot kibir az ember. Este ott a BL, esetleg masik serveren altozas, neadj'sten egy mozi, szolid sorozes, vagy akar egy kiados alvas...

www.xfire.com
in-game messenger

[NST]Cifu
Abban az esetben nem kell sírni, ha ez az egy nap leállás lesz az ára annak, hogy többé nem fog belagolni a szerver folyamatosan. Kissé idegesítõ, hogy pl. ZG-k alatt mostanság folyamatosan 400+ pingem van végig...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sephi
Mijaza X-Fire?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[NST]Cifu
Arról van szó, hogy két fõ lehetõség van az acc-od ellopására. Az egyik egy iforum cucc, amit titokban becsempésznek egy olyan fórumra, amit wow játékosok látogatnak. Ez a csúnya kis cucc megjegyzi majd az accountodat, ha begépeled a böngészõbe (pl. a hivatalos fórumra való bejelentkezésnél, vagy account managernél) és elküldi a kis kínai farmereknek, akik utána lecsupaszítják a karikat, leshardolják a rajta lévõ cuccokat, és elküldik szépen sorban (van egy tippem, hogy ezért ugrott meg nálunk is a Nexus kristályok száma, korábban jó, ha 2-3 darab akadt az AH-ban, most általában 15-20 van, és trade csatin is mindig árulják õket). A másik lehetõség, hogy a gépeden fut a háttérben egy olyan program, amely megjegyzi az accountodat amikor belogolsz a játékba.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Smithwarden
Persze hogy automatikus, nem is ez a lenyeg. :p
(Se nem az "IE". :p)

oooo akkro hasznaljon ket gepet😄 egyiken wowozik masikon bongeszik😊

ebbol meg az latszik hogy igazad van😄

picket
Ez egyértelmüen automatikusan küldött levél. <#beka3>
(mondjuk ilyenkor illendõ lenne ezt feltüntetni a levélben)

&#3237;_&#3237;

QuippeR
az lehet, hogy ff-ben több sebezhetõség van, de nem használja ki senki.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

zeki
RAGNAROS <#szomoru1><#zavart2><#wow3><#rinya>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Smithwarden
?

Sephi
ebbol a kommentbol meg az latszik hogy unatkoztok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akkor mit használjon? firefoxot amiben több sebezhetõség volt idén, mint az ie-ben?
vagy vegyen egy mac-et 600ezer ft-ért, amiben csak fele annyi?

BEAST
igen , otthonosan mozgok arrafele , amig raideltem palaval , leoltuk parszor , szal koszonom de nem kell bemutatni ... viszont latszik hogy nalad alapveto problemak vannak a szovegertessel ... anno BWLben is wipeolt az egesz raid ha valaki nem ott allt ahol kellett , es ez nem skill , egyszeruen az adott encounter begyakorlasa , es kesobb nagyobb rutinnal es jobb gearrel meg nerfek utan lehet azt mondani hogy nem kell mar 40 ember 1-2 dologhoz ... BC utan AQ40 sem lesz mas , szerinted ki menne AQ40be vagy Naxxba ha nem szamit a gear a rutin es meg nerf sem lesz amikor ott lesz a rengeteg uj instance? ... senki. szolj ha idaig felfogtad mert akkor folytatom. ... egy ilyen jatekban mint a wow , nem lehet skillrol beszelni , rutin van ahogy lentebb mar irta valaki , mert nincs olyan hogy eletedben elosszor bedobnak teged egy kaszttal amit azelott nem ismertel egy olyan helyre ahol meg nem jartal es te kivaloan teljesites , nah az skill lenne ... amirol te beszelsz az rutin es egy ido utan mindenki kiismeri a karakteret

maskor ne hasznalj IE-t.

Smithwarden
Semmi gond vegulis, nyugodjak meg, 1-2 honap alatt majd utananeznek, addig jot eljatszik a acc-tolvaj a karimmal mikozben fizetem a jatekat es utana visszakapom a karimat full meztelenul es 0 penzzel amit persze vissza se fogok kapni.

Tovabbi kellemes jatekot.

go play!

ebbol a commentbol meg az latszik hogy te is otthonosan mozogsz cthunnal.

az egesz abbol indult ki reszemrol hogy szerintettek nem kell skill a raideleshez, es en erre hoztam fel peldanak cthunt, ahol ha akar 1 ember is rosszul helyezkedik, teljesen mindegy milyen gearben van, lewipeoltathatja az egesz raidet. hagy ne menjek bele, hogy hogyan is nez ez ki.

tehat cthun nagyon jo arra hogy kulonbseget tegyel a guildedben a lamak es a skillesek kozt. gyak cthun arra jo hogy egyfajta "selejtezokent" szolgaljon naxxhoz (ez nem azt jelenti hogy attol hogy nem oltel cthunt nem tudnad a konnyebb bossokat leverni naxxban, mert naxxban is van par igen konnyu encounter) tehat a lenyeg hogy nem csak a gear szamit raidben (termeeszetesen azis) hanem a skill is fontos tenyezo, illetve a karaktered kepessegeinek maximalis ismerete es megfelelo alkalmazasa.

Smithwarden
10 nappal az elso emailem utan irtam ujra egy emailt, erre azonnal valaszoltak, 1 nap alatt:

Greetings,

Thank you for your email. Unfortunately we have a very high volume of correspondence to reply to, and as such we are taking longer than usual to address your concerns.

Please rest assured that your emails have been received and will be answered as soon as possible. There is no need to send additional emails or write from more than one email address as this will delay our response while we ensure that due process is followed with regard to your account.

We would like to take this opportunity to thank you for your patience during this delay.

Regards,

Account Administration Team
Blizzard Entertainment Europe
http://www.wow-europe.com/en/

..........NC? <#felkialtas>

Akkor: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..
Nem terveztem venni amúgy, tegnap csak hirtelen felindulásból vettem egyet.. :S
És akkor ha volt epic pacim, kapok skillt, és 90g-ért vehetek cicát?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Tyler Durden
Akinek nem voltak meg a repuk ellenben megvette a rank 11-es hátasokat, az most fogja tudni használni, vagy csak helyfoglalónak lesz jó a bankban?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

BEAST
igen 😊

BEAST
jo , ulj le egyes.

Valaki lécci vázolja röviden hogy mizu a mountokkal. Eddig volt egy Swift Palominom, tegnap vettem egy AV-s mountot 640ért. Most akkor kidobtam 632g-t? 😮 (A linkelt oldal nem jön be)

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

rank11 mounthoz csak 75ös skill kell/jár

Miert beszelsz te akar ragnarol, nef-rol vagy akar cthunrol?
Ha az agyacskad rendesen mukodik, akkor emlekezz arra mi volt stratban vagy scholoban, vagy akkor meg nem is jatszottal? A packok felet kiszedtek, kevesebb hp, kisebbeket sebeznek. Az akkori es a mostani koszono viszonyban sincs egymassal, es ugyanez var minden aktualis HLI-re. Lassan es tobbszor olvasd el, hogy megertsed: szarra vannak/lesznek NEFR-elve. Amikkel te bossokkal talalkozni fogsz, azok csak a neveben ugyanazok, mint amiket azok oltek akik az elsok kozt voltak. Pl. Ragnaros talan mar a 10. verzion is tul van.
Azt, hogy ezeket megertsed szerintem nem kell skill sem rutin.
A 0,5 sec-es hulyesegedhez pedig annyit, 2 hetig sirnal, ha az epp aktualis karaktered altalad leggyakrabban hasznalt pvp kepessegenek cast time-jat 0,5 sec-el megemelnek.
BEAST
omg 😮

na akkor ma a hunscalp a regi-, fullserver formajaban fog csillogni

anti hero

PiszkosFred
Igen, sajnos. Mivel ezt a mount dolgot mar par hete megszelloztettek - ezuton is koszonom annak, aki itt a forumon is jelezte - ezert en ami reput csak lehetett, feltornaztam es megvettem a skilleket, a mountok megvoltak rank11bol. Most mar csak abban bizok, hogy jol gondoltam a dolgot, es nem szivattam meg magam, vagyis ha beloggolok este, akkor lesz riding skillem tovabbra is, az epic 100asokhoz, es tenyleg csak 80g (100-20%) fog kerulni egy-egy ujabb mount, ha neadjisten hiusagbol lecserelnem a szine miatt ;]

Davidus

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
jó persze, csak van különbség 16g meg 800 között:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
A commander mounthoz eddig is kellett riding skill. Sajat fakciodbol eleg volt a 40es szinten kapott riding rank1, de mondjuk ha megvetted az epic macskat gnomkent/humankent, akkor ahhoz exalted darnassus utan kellett a tiger riding rank1. Egyedul AV mount volt az, ami csak summon es kesz.