World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd lehet megveszem a 60 napos feltöltõ kártyával

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Botond
Engem ez a 88goldos felárazás erõsen gondolkozóba ejtett. Amilyen cash farmer vagyok,nekem ez egy havi plusz játék. ^.^ Lehet kihagyom ezt az epixx mount fílinget druiddal.
Ja. Legnagyobb kibaszás velem történt, tegnap vettem AV mountot, de elõtte már volt epic paci. Szal most vesztettem 632g-t. -_-

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Lazarus
Napi 100 forint a játék.. ennél sokkal többet is megérne. De ha nincs napi 2 óra szabadidõd akkor felejtõs
Shongi
Hát ha szerinted hasonló akkor neked biztos nem is érné meg...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Botond
Akkor,ha jól értem 150es riding skill 720gold (rank3as itt-ott honored karinak)+8g az AV exalted mount?
mellesleg van SP-je (oszt társam érdekében, mert nincs neki internetje)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

megéri e sok pénzt havonta a WoW? a Silkroad hasonló, és TÖK INGYÉ VAN

Lazarus
161.8 DPS wand? kk
http://wow.rpgbeacon.com/news.php?ID=91

votl mar? arena honorbol veheto fegyverek.

szerk.: semmi most látom, hogy mégis 4es, fenének nincs itt szerk. gomb :/

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

"The hardware upgrades will continue with group 4 during today's maintenance."
TN nem g5ben van? mert az se nagyon megy..

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Sound
JÓLVAN, SZERDA CET3-AT CSÜTÖRTÖK CET3-RA TETTÉK ÁT? WTF?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

mind1, hogy mit írnak, törvényben van hogy kell egy általuk becsült dátum ha elõrendelést vesznek fel, de ezeknek nincs köze a valós megjelenéshez.
Jó példa a francia német angol amerikai amazon oldalak, mindegyiken más dátummal szerepel, holott tudjuk hogy egyszerre jön ki mindenhol 😊
majd akkor lesz igazi dátum ha a blizz vagy a vugames sajtóközleményében látod.

Oldern the 1st
Ah, i see.

Akkor szimplán csak rosszkor akartam játszani... 😛

shala
<#help>

non potest pluere aeternum

ezt most letöröltem a te érdekedben

Davidus
ma nincs wow:p

V9ykn8_TZL0

shala
biti ma menjünk instázni

non potest pluere aeternum

Botond
Amúgy meg ennyi az egész. Sonic megmondta a tutit.
a 2 legutobbi interju ami kint van blizzard oldalon is, decembert emleget megjelenesi datumnak.

Botond
Dolgozni azé még nem kell,de viszont logolják az összes netes forgalmat a mai naptól,szóval nincs bent a cégtõl netezés,mert nem kell a támadási felület.
Sephi
Baromi sok online bolt hatarozottan Okt 20 -at mondtak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

az esélytelen, esetleg novemberben, de ha 1-2 héten belül nincs fix dátum akkor jövõév.

Sephi
Nyugi, egyutterzes rulez!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Oldern the 1st
(side note: nem a normál karbantartsásra gondolok, hanem a "+1 napig dolgozunk rajta " félére.)

Oldern the 1st
Lehet hogy csak engem zavar ez? 😊

Sephi
Ezt inkabb nem kommentalnam 😄

Oldern the 1st
Hihetetlen, egy hónap kihagyás után mennék vissza játszani, erre mi fogad?

Venture: extended maintanence.

Hát bekaphatják, már elnézést. Minden hónapban kapok egy nyomorult extended maintenance-t, a problémák mégsem tûnnek el. Szánalmas.

Sephi
Vegulis igaz a oktober 20-adikai BC megjelenis vagy meg nem tuti?

zero the hero
hehe, jó vicc

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

picket
<#eljen>
Az én érvem úgysem cáfolható!

&#3237;_&#3237;

picket
working as intended! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

visszaírtam a mottót
csak a miheztartás végett

Sephi
Azert nekik is megvan a sablon duma. El sem hinned hogy minden egyes anyazasra tudnak egy kitero valaszt adni... igy vannak mar ezek betanitva...

Sephi
😄DDDDDD

mer asszed en nem rohogok rajtatok?😄

picket
Imp feign death-nél elfelejtették kiírni, hogy azonnal megöli a kitargetelt ellenfeledet, vagy ha friendly lenne a target, akkor felhealeli maxra, ha pedig neutrál lenne, akkor kapsz a factionjénél 2000 reput. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

na errõl beszéltem.
egy levelet könnyûszerrel lehet ignore-álni X idõre, vagy berakni a többi megoldásra váró közé - majd ha lesz rá idõ megoldjuk jeligével (én is igy szoktam, ha sok a meló <#vigyor0>), de egy embert, aki a telefon másik oldalán türelmetlenül vár valami eredményre, s mondja a magáét, na azt nem nagyon lehet csak úgy figyelmen kívûl hagyni. meg lekoptatni se nagyon lehet valami fals dumával, mert úgyis rájön, hogy kamu...

Sephi
En nekem , kopogjam le , meg soha semmi bajom nem volt veluk... ha volt is azt hatarozottan csakis telefonon oldottam meg es naon segitokeszek voltak mindig.

<#eljen> ja, ezen röhögtem egy jót én is <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

de azért járok én speciel még mindig ide, meg szítom itt a hangulatot, mert utána tök jókat lehet azon röhögni, hogy egyesek hogy felhúzzák magukat ilyen apróságokon...mintha az életük függne tõle...de nembaj, a lényeg, hogy közben jól elszórakoztatnak meló közben <#hehe>

smith: te meg levelezés helyett inkább hivd fel õket telefonon (biztos van ilyen esetekre egy telefonszám), aztán egy kedves kis fuck-olódás kíséretében kérd meg õket, hogy legyenek már olyan kedvesek, s hozzák rendbe az acc-od, ha már fizetsz érte. munkahelyi tapasztalatból is mondom, hogy egy ilyen telefon 1000x többet ér, mint 100 elküldött levél. meg jó esetben 1 órán belûl meg is oldják a problémád, ha kellõen sokszor felhívod õket, s kellõ mennyiségû fuck-olódást raksz bele a mondataidba... <#ravasz1>

The Garrett
biztos hogy nem ezt írták vissza, de valóban ha azonos témában több gm ticketet írsz, vagy már 1x megválaszolt kérdésre kérdezel rá ujra a gmnél, akkor figyelmeztetnek hogy felfüggeszthetik az accodat.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Hunter BC talentek !!

beastmaster 41 point talent:

allows your pet to equip guns

marksmanship 41 point talent

dual wield ranged weapons

survival 41 point talent:

hunters can put traps into their backpack, allowing them to throw multiple traps during running. in combat only.

another marksmanship talent:

lvl 70 : the hunter can persuade a mage or warlock from raid team to help loading the ammo into the hunter's gun, increasing ranged attack speed by 50% for 20 seconds.

beastmaster talent:

lvl 70 : hunter can tame a pack of wolves, allowing him to keep up to 6 pets at once. the wolfpack can attack multiple target at the same time

Survival 41 Talent:

Improved feign death: Your feign cannot be resisted. Additionally, it restores 100% of your mana, health and ammunition, revives your pet and resets all your cooldowns.

PiszkosFred
Ahogy FLeK0 szokta mondani, screen? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lolz hat ez azert dúrva
meg nekik all feljebb hat ez kurvajo
😄DD

anti hero

capaszabi
na én irtam egy majdnem anyázós ticketet 4. alkalommal, amire a válasz:

"stop sending tickets in this theme, or you account can face serious problems" vagy vmi ilyesmi, szal nem elég hogy basznak dolgozni, de még fenyegetöznek is. hamarosan jelentem az egész csürhét levélben....

Smithwarden
Igen, kb ugyanerrol beszelek en is, es az a gond, hogy ez mar az acc problema elott is nagyon soxor kijott, elmult 1 evben, ahogy hozzaaltak a dolgokhoz, szerver-leallasok, laggok, GM-ekkel valo "beszelgetes", stb. (Beleszamolva a "nem az o hibajuk" dolgokat is, virusok, netszolgaltatok, Telia, stbstb.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

omg nem lehet ekkora mázlim^^ vasárnap lett meg az av exalted, szerencse, hogy volt pénzem mountra is 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

BEAST
nah akkor abban egyeterthetunk hogy egyikunk sem erti mit akar a masik <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."