World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
"én ugyebár n00b vagyok :X" - spriesttel nem tudsz huntert ölni, szóval igen! <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

Koszi az infokat,hunternel maradok elso karinak.

Jimi Hendrix

hat ez mar elegkurva regi😄

Count Adyn
Nekem volt papocskám😊) shadow nagyon fun volt, de ahilelgetést is élveztem az instákban. BG n pug ban a holy pap na aza agyaggalamb tipikus esete😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

végigolvastam, s szerintem minden kaszttal lehet elég pénzt farmolni.
csak az elsõ 40-42 szint gázos pénzügyi szempontból, amig az elsõ mount-ot meg nem tudod venni, utána olyan 45-tõl meg már dõl a pénz (már ha nem szórjuk el baromságokra ah-ban)...

s ez hunter-re is ugyanúgy vonatkozik, mint a többi kasztra.
lvlup tényleg könyebb lehet vele (ugye a megfelelõ pet nagy segitség itt), mint mondjuk egy pappal (bár nekem sose volt problémám a priest grind-elési sebességével (spirit tap ftw!), vagy palával (ingyen mount 40-en), stb.

viszont aki már 40-ig elvisz egy kasztot, az már kötõdik is hozzá valamelyest, utána meg, ha nem tud könnyen reroll-olni max. unatkozni fog IF-ben...

az meg, hogy egy guild kire-vagy-mire csap le, imho teljesen eseti dolog. égetõ hiány van valamilyen kasztból? ok, felveszünk 1-2. aki 60-ig eljutott vele, valamilyen szinten úgyis megtanulta már kezelni, elsõ pár instánál meg max. nem elõl fog ugrálni, ha van 1 kis esze, hanem megnézi, hogy mit csinálnak a társai...vagy elmagyarázzák neki, mi lesz a dolga, ha nem ismeri a boss-t.

bár tény, hogy elsõ kari az tényleg egyfajta "tanulópénznek" jó csak...
amúgy szerintem hunta azért nem jó választás elsõ karinak, mert szerintem elég nehéz jól irányítani...legalábbis én igy vettem észre, de én ugyebár n00b vagyok :X

Akkor ez végre kicsit komplexebbnek néz ki, lehet variálni, hogy ki mire koncentrál.

PiszkosFred
"Elsõ karinak tökéletes a hunter, meg tudsz vele farmolni annyi pénzt, hogy a második karidnak ne legyen gondja"

Nem olvastad vegig ;] Elso karakternek igenis kivalo a hunter (is). Gyerekjatek a levelup vele, aztan gyors farmolsz annyi penzt es cuccot, hogy a kovetkezo karakterednek mindene meglegyen, es ne kelljen vele ugyanigy tokolni/grindelni/farmolni, csak elore a beke utjan... A masodik karakter mar lehet barmi a hianykasztokbol. De nekem ne mondd, hogy ha indit most egy papot vagy lockot, akkor a nagy pro guildek azonnal lecsapnak ra, 20as szinten, foleg ugy, hogy most kezdte a wowot... Persze vannak a "we are friendly, we have guildtabard & website soon, we need you" lfgszpem guildek is, de ezt nem kivanhatja senki sem neki...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"A lényeg: van a terepen négy torony, és középen egy zászló. A tornyokat EPL-es módszerrel (a közelben álldogálva) lehet megszerezni, és ilyenkor nekünk kezdenek pontokat termelni - plusz ha a zászlót bevisszük egy saját toronyba, az is gyarapítja a pontjainkat. Aki elõször eléri a 2000 pontot, nyert. Intenzív, állandó akció, nagyjából negyedórás meccsek, új eredményjelzõ tábla, nekem tetszik."

forrás ua. mint lejebb

confirmed - mass dispel (1. és 8. post)

TDC Geronimo
Tornyoknál olyasmi, mint ami epl-en van pl. Meg van vmi zászló is amit, ha beviszel saját pontodra akkor azért bonus pont jár vagy vmi ilyemi 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Te, ennek a bg-nek mi a koncepciója? A videó alapján vmiféle domination-szerûségnek tûnik.

Sephi
De Heroic modba a mobok erosebbek vagy tobben vannak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hard mode infók

Tigole legújabb szösszenetébõl kiderül, hogy:

- A hard módot ezentúl heroic mode-nak hívják.
- Nagyarányú nehezítésen megy át éppen az összes instance heroic módja, hogy “olyanok legyenek, mintha 5-fõs raidek lennének”.
- Az epixxekre beváltható tokenek multidrop rendszerben esnek, vagyis a partiban mindenki kap egyet-egyet a bossoktól - cserébe a beváltáshoz szükséges mennyiség is nõni fog.
- Minden endboss garantáltan fog epicet dobni heroic módban.

forrás

hát nekem ezek a tapasztalataim.
hétvégén is benéztem egy másik szerverre, de akármerre mentem mindenfelé fröcsögtek a kis NE hunterek a legelcseszettebb nevekkel 😊)
btw realmstats nemtom mennyire megbízható, mikor sok helyen fel van tüntetve, hogy X ideje nincs értékelhetõ update...

annyira nem az, mint amennyire sokan hiszik.
az elmúlt pár napom AB-s tapasztalatai a következõk:
- shadowform-ban nekiállnék nuke-olni, jön egy viper sting intelligens hunter kollégától, 2-3 mp múlva 0 manával ütögethetem bottal max...
- ha meg netán úgy döntök, hogy na megyek és szénné heal-elem a party-tagokat bg-ben, akkor meg, amint meglátja az enemy a kis aranyló effektet a karakterem kezei körül, onnantól virit rajtam a hunters mark, meg a viper sting, rámcharge-ol 5 warrior mindeféle irányokból, feldotol 4 warlock, lõ 5 mage, szóval mindenki le van szarva addig, amig ki nem nyúvasztanak...

ez igy több, mint izgalmas, premade ellen pug healer-eként fixen vezetem a halálozási listát 😄

mondjuk szerencsére vannak jó részei is a dolognak, mikor pl. 2 hp-ról rántok vissza az életbe egy warlock-ot, aki utána meg szanaszét nuke-olja a ránktámadó 2-3 mage-et.
nameg szerencsére pug vs pug-ban 10-bõl 9-et a horda nyer ab-n.
premade ellen meg mehet a /dance 😊)

Lazarus
Kicsit beszûkült a látótered, lehet hogy a te szervereden(és frakciódban) sok a hunter, Ragnaros horda oldalon 40es instára nehezen jön össze a 2 hunter. Amúgy ha valaki rerollolni akar és mindenképp olyat kezdene amibõl kevés van (és nem olyat amivel szeret is játszani) akkor Realmstats

btw én elsõ karinak nem indítanék healert/tankot
Sephi
Ezzel eggyetertek. Bar a nagyobb guildek-ben is kell 4-5 aktiv hunter... az a baj hogy mint ahogy tanult kollegal Wildor is irta... annyi van beloluk mint a szemet. Azert mert erdekes es eros kaszt... mert ugye nem ugyanaz vegig tolni a 60-anat egy pap-al , mert ugye az sokak szerint uncsi (bar en nem igy vagyok vele) , viszont egy huntaval elvezet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

addig még van egy kis idö (+ a késés)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

wts gold bloodscalp ali,twisting nether horda

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

capaszabi
mire 60 lesz kijön a BC és tök mindegy lesz milyen classal jáccik...

Count Adyn
shadowpaplegyéléskészmerazimba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ezaz, állj be te is a sorba, úgysincs belõlük még elég az alliban 😊)

gyakorlatilag minden második kari NE hunter, a maradék meg pala.

ha érdekes kasztot szeretnél, indits warlock-ot, alli oldalon human-t, horda oldalon meg tökmindegy (szvsz undead).

ha olyan karit szeretnél, amivel instába is le tudsz menni majd, meg majd komolyabb guild is igényt tarthat majd a szolgálataidra (nem úgy, mint a hunter-rel), akkor pap, druida vagy warrior, esetleg mage(/warlock - hli guild nézõpontból inkább warlock-ra van szükség, fõleg alli oldalon) legyél.

hunter-rel és rugóval az a gond, hogy annyi van belõlük, mint a szemét...szóval arra ne nagyon számíts vele, hogy hûdemilyen sokat fogsz majd instába járni, 60-on meg vért fogsz izzadni, mire sikerül magad bekönyörögnöd egy komolyabb guild-be...

- BC-ben mennyire jön a gold? 2x-3x jobban, mint lvl60-ig?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sephi
Elf huntanak tok jol al a T1-es szet!

Oké koszi,elf hunterel fogok kezdeni.

Jimi Hendrix

capaszabi
MH slicer OH lobo

Oldern the 1st
Elsõ karinak tökéletes a hunter, meg tudsz vele farmolni annyi pénzt, hogy a második karidnak ne legyen gondja, várják az aktuális szintjére illõ kékek és ne kelljen gathering skill-ekkel bajlódnia 😊

The Garrett
o volt az elso 67 es bloodelf pala , és ezert elnevezték róla a paladin trainert a BE városban. rosszul ertelmezted amit irtam 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
Lock <#idiota>

Hi all,most kezdem el a gamet,szerintetek milyen kasztot valaszak,paladin,vagy hunter?

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
De és épp ezért nevezték el róla az egyik trainert 😛

Zeccc
de ez nem tranier.. ezen nem az a furcsa.. hanem az hogy ez egy bloodelf és 67es... 😄 asszem? vagy rosszultudom? 😄

The Garrett
hat igen bachirol paladin trainert neveztek el 😊

TDC Geronimo

TDC Geronimo
-_-

The Garrett
hat nemtudom errol a felsorol rogton egy warlock, ilyen dreadmist szeru dizajn ugrott be, az also pedig valami warrior t4 szeru setthez hasonlit. (fleko is rogton plate re asszocialt)

nem.

Davidus
/reroll ork warrior:o

V9ykn8_TZL0

The Garrett
szerintem felcserelted a warlockot meg a warriort 😄

Warrior:
(a sapi/shoulderst nagyon nem lehet látni mert megint ilyen szar mint a t2 :p)

az olyan sapi mint pl dreadmist

TVelvet
ööö... punci satyi?😊
TDC Geronimo
:o

wow

príszt:

The Garrett
warlock hero class lesz, kapnak platet 😄

nem épp cloth kinézete van 😊 de nagyon szép

Zeccc
lesz t5 is a kiegben? :o

The Garrett
😄DDD😄😄😄D:

lock/priest/warrior van csak