World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Jimi Hendrix
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
csak az elsõ 40-42 szint gázos pénzügyi szempontból, amig az elsõ mount-ot meg nem tudod venni, utána olyan 45-tõl meg már dõl a pénz (már ha nem szórjuk el baromságokra ah-ban)...
s ez hunter-re is ugyanúgy vonatkozik, mint a többi kasztra.
lvlup tényleg könyebb lehet vele (ugye a megfelelõ pet nagy segitség itt), mint mondjuk egy pappal (bár nekem sose volt problémám a priest grind-elési sebességével (spirit tap ftw!), vagy palával (ingyen mount 40-en), stb.
viszont aki már 40-ig elvisz egy kasztot, az már kötõdik is hozzá valamelyest, utána meg, ha nem tud könnyen reroll-olni max. unatkozni fog IF-ben...
az meg, hogy egy guild kire-vagy-mire csap le, imho teljesen eseti dolog. égetõ hiány van valamilyen kasztból? ok, felveszünk 1-2. aki 60-ig eljutott vele, valamilyen szinten úgyis megtanulta már kezelni, elsõ pár instánál meg max. nem elõl fog ugrálni, ha van 1 kis esze, hanem megnézi, hogy mit csinálnak a társai...vagy elmagyarázzák neki, mi lesz a dolga, ha nem ismeri a boss-t.
bár tény, hogy elsõ kari az tényleg egyfajta "tanulópénznek" jó csak...
amúgy szerintem hunta azért nem jó választás elsõ karinak, mert szerintem elég nehéz jól irányítani...legalábbis én igy vettem észre, de én ugyebár n00b vagyok :X
Nem olvastad vegig ;] Elso karakternek igenis kivalo a hunter (is). Gyerekjatek a levelup vele, aztan gyors farmolsz annyi penzt es cuccot, hogy a kovetkezo karakterednek mindene meglegyen, es ne kelljen vele ugyanigy tokolni/grindelni/farmolni, csak elore a beke utjan... A masodik karakter mar lehet barmi a hianykasztokbol. De nekem ne mondd, hogy ha indit most egy papot vagy lockot, akkor a nagy pro guildek azonnal lecsapnak ra, 20as szinten, foleg ugy, hogy most kezdte a wowot... Persze vannak a "we are friendly, we have guildtabard & website soon, we need you" lfgszpem guildek is, de ezt nem kivanhatja senki sem neki...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
forrás ua. mint lejebb
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tigole legújabb szösszenetébõl kiderül, hogy:
- A hard módot ezentúl heroic mode-nak hívják.
- Nagyarányú nehezítésen megy át éppen az összes instance heroic módja, hogy “olyanok legyenek, mintha 5-fõs raidek lennének”.
- Az epixxekre beváltható tokenek multidrop rendszerben esnek, vagyis a partiban mindenki kap egyet-egyet a bossoktól - cserébe a beváltáshoz szükséges mennyiség is nõni fog.
- Minden endboss garantáltan fog epicet dobni heroic módban.
forrás
hétvégén is benéztem egy másik szerverre, de akármerre mentem mindenfelé fröcsögtek a kis NE hunterek a legelcseszettebb nevekkel 😊)
btw realmstats nemtom mennyire megbízható, mikor sok helyen fel van tüntetve, hogy X ideje nincs értékelhetõ update...
az elmúlt pár napom AB-s tapasztalatai a következõk:
- shadowform-ban nekiállnék nuke-olni, jön egy viper sting intelligens hunter kollégától, 2-3 mp múlva 0 manával ütögethetem bottal max...
- ha meg netán úgy döntök, hogy na megyek és szénné heal-elem a party-tagokat bg-ben, akkor meg, amint meglátja az enemy a kis aranyló effektet a karakterem kezei körül, onnantól virit rajtam a hunters mark, meg a viper sting, rámcharge-ol 5 warrior mindeféle irányokból, feldotol 4 warlock, lõ 5 mage, szóval mindenki le van szarva addig, amig ki nem nyúvasztanak...
ez igy több, mint izgalmas, premade ellen pug healer-eként fixen vezetem a halálozási listát 😄
mondjuk szerencsére vannak jó részei is a dolognak, mikor pl. 2 hp-ról rántok vissza az életbe egy warlock-ot, aki utána meg szanaszét nuke-olja a ránktámadó 2-3 mage-et.
nameg szerencsére pug vs pug-ban 10-bõl 9-et a horda nyer ab-n.
premade ellen meg mehet a /dance 😊)
btw én elsõ karinak nem indítanék healert/tankot
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
gyakorlatilag minden második kari NE hunter, a maradék meg pala.
ha érdekes kasztot szeretnél, indits warlock-ot, alli oldalon human-t, horda oldalon meg tökmindegy (szvsz undead).
ha olyan karit szeretnél, amivel instába is le tudsz menni majd, meg majd komolyabb guild is igényt tarthat majd a szolgálataidra (nem úgy, mint a hunter-rel), akkor pap, druida vagy warrior, esetleg mage(/warlock - hli guild nézõpontból inkább warlock-ra van szükség, fõleg alli oldalon) legyél.
hunter-rel és rugóval az a gond, hogy annyi van belõlük, mint a szemét...szóval arra ne nagyon számíts vele, hogy hûdemilyen sokat fogsz majd instába járni, 60-on meg vért fogsz izzadni, mire sikerül magad bekönyörögnöd egy komolyabb guild-be...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Jimi Hendrix
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Jimi Hendrix
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(a sapi/shoulderst nagyon nem lehet látni mert megint ilyen szar mint a t2 :p)