World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
egyszercsak?

ಥ_ಥ

MrStokes
A forum nem egyenelo a jotekonysagi egylettel, az segit aki akar.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lynx_TWL
egyszer!

๏̯͡๏﴿

tigeroo
valaki beirja hogy mikor lesz bloodscalp onlány?:S
Dacid
kira. 😄 tegnap mi dupla pálesz csesztre voksoltunk az kell hordásoknak 😊

The Garrett
majd dob 1 shaman meg 1 paladin chestet... :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
welcome to the real world :>

๏̯͡๏﴿

tigeroo
jah😄 már megijettem ><
az csak interfész, attól még nincs ilyen

Oda csak akkor mehetsz el ha van BC-d.

tigeroo
wow partyban lehet állítani a dungeon nehézségét!! jobbklikk a player képeteken
icespeakyy
de... csak nemszeretem amikor lenézik a másikat mert nem tud valamit a játékról,én kérek elnézést,hogy merek kérdezni!

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Lynx_TWL
nem bírja a kiképzést közlegény?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MrStokes
En meg a talenteket sem neztem, jelenleg BM vagyok es nagyon konnyu vele szolozni, ha tobb mob radjon, akkor sincs nagy gond, sokaig birja a pet.

Ez az 1ik dolog, ami nagyon jo benne tobbek kozott, na meg hogy (sokkal) jobban tudja tartani az aggrot is (kisebb sajat burst dmg es nagyobb a petnel). Sztem en BM-et tovabviszem, aztan majd meglatom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

icespeakyy
másik meg nemtudom akkor minek találták ki a fórumokat ha mások basznak se segíteni, csak nooboznak meg lámáznak mindenkit,mert ugyebár nekik az elsõ szavunk is talent volt.

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
baszki bocs hogy nem vagyok ilyen fórum kocka...

btw az eladott cuccok árát a sellvalue jegyzi meg, ez egy mikro méretû addon ami csinál egy adatbázist és kész... az egy másik dolog hogy a nagy addonok ezt beépítik magukba...

antgecc
Baszki ennyi idõ után se sikerült felfogni, hogy mi lesz BC-ben??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

exaodarba és silvermoonba klehetm enni már most peccsbe?
icespeakyy
mért csak a térkép?bc-ben azt tudom hogy lesz ugye az új faj stbstb...de pályát belerakhatnák

Lynx_TWL
survival:d

Dacid
látszik h a BS es BG csoport lesz a utoljára fellõve... abban van A-N is... /cry

jelenlegi cosmos mod még eléggé összedõlt/hiányos
Davidus
csak a térképe^^

V9ykn8_TZL0

icespeakyy
most akkor a patchbe benne van outland?

qrvára nem birom eldönteni, hogy BM vagy MM ág felé fejlesszem-e a karim, mindkettõ egyformán tetszik -.-
1v1-re a vadonba saját magam megvédeni melyik a jobb?

/me need advice thxbye

tigeroo
jaja human kezdõn voltam, mondom fasza 😄DDd
Tatyla
de...<#rolleyes>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ferro_TwL
Skullcrusher-n állat a dwarf kezdõ terület, abbyian vanank mint mikor elõször indult Wow nagyon feelinges😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

nekem se lesz addonhiányom.
van új nurfedui, meg sct, a többi meg különösebben nem izgat :o

Dacid
vagy jaaj eltalentoltam magam nincs pénz retalentre 1-2 csórikámról ezt is el tom képzelni 😊

? mivan?
cover-t, bite-ot, claw-ot és társait nem könyvekbõl tanulsz legjobb tudomásom szerint, hanem úgy, hogy befogsz újabb pet-eket, amik tudják ezeket...
viszont lesz új serpent sting és multi shot trainer-nél, ami eddig aq20 könyvként volt csak...

tranq shot viszont érdekes kérdés, már csak a jövõre nézve is, fõleg, hogy gondolom bc instához kell majd, de hogy lesz az új huntereknek, mikor mc várhatóan ki fog halni, ha bc eljön? ^^
szopó lesz, ha nem lesz tanulható trainer-nél -.-

Guide: Aspect of the Hawk VII
Drop 60
Guide: Multi-Shot V
Drop 60
Guide: Serpent Sting IX
Drop 60

Dacid
😄 nem is nekem lesz addonhiányom. híler istvánékra gonodolok vagy a bossmod vagy mittomén tuti kitalálnak vmit 😊

ui.: buta Nefa nem dobta még nekünk az NW chestet.. mikooor fogja mááár? már scak az kell a full sethez :/

kösz, melee oldalát tanulom újra a game-nak, mert a sok +spell dmg után, ehm, kicsit furcsa ez... -.-

tigeroo
..és a petes skill könyvek is beletartoznak? pl. cover stb..?
MrStokes
1. + attack power = meele es ranged egyarant, ha nincs kiirva explicit h meele vagy ranged.
2. Eddig MC-ben esett, de jo kerdes.

Oldern the 1st
EZ a kemény, hülye vagyok de eddig nem tudtam hogy a patchhel az aréna is bekerül:

"Two new arenas are now available in three different modes" O_o

két kérdés:
1. + attack power csak melee attack power-re hat, vagy ranged-re is?
2. tranq shot tanulható lesz trainer-nél?

tigeroo

eheh😊 a bs-t még nemlõtték fel...addig felnéztem a skullcrusher realmra és mondom addig elöldögélek vmi lvl 1 karival😄
igen, minden AQ-s könyvbõl tanulhatót

MrStokes
Fogadjunk, hogz senkit nem erdekel? 😊

Ferro_TwL
Most olvastam asszem gamespy-n, hogy meg lehet venni majd az uj patchben a trainernel az olyan skilleket amik eddig csak dropok voltak, tenyleg lesz ilyen?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Davidus
addonhiány miatt? L2P😄

V9ykn8_TZL0

nem te írtad azt nemrég hogy nem is hiányzik a wow? 😊

Lynx_TWL
disconnect :C
if tele fan fákkal

Tatyla
omg még jó hogy újraaktiváltam az acc-om...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kispimasz
picket
/rinya off
Próbáld ki, új makró! <#idiota>
Amúgy meg aknakeresõzz, vagy rágd a körmöd, jót tesz a fogaknak!<#nezze>

&#3237;_&#3237;

Bs mindig legutolsonak indul.....