World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
inkább huzzá majd BC-zni most Lirion fogja tolni elvileg.. 😄DDD
Talentoltam tõrre shadowsteppel.. befosol ennyi..
TVelvet
inkább huzzá majd BC-zni most Lirion fogja tolni elvileg.. 😄DDD
Lynx_TWL
óhát én nem tudom kik lehetnek azok a seggek:d azért írtma ilyen nyersen, mert éppen megharapott a görényem, és csak átadtam a hirtelen haragomat a kommentbe értem?😄

๏̯͡๏﴿

Epic fegyver után 20%-os jövedelemadó? <#szomoru1><#levele>
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25512

Syron
-na és mit hozott a mikulás?
-szerverösszeomlást bazzeee...
😄

MrStokes
Blizz dl-rel szedted a patch-et, vagy mvi kulso forrasrol?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html

May the force serve you well!

Syron
wowhead.comon, bc-s talentek ugyanazok amik patch után lettek szervereken

ha már így ráérünk, tud valaki olyan druid talent klikkelgetõs játékot ami pontosan megegyezik azzal mint ami most felkerült?
igazából nincs hangulatom felhúzni egy druidot 10. szintre valahol máshol hogy megnézzem amíg várok Arathorra

Davidus
unable to validate game version

egyre jobb<#idiota>

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Egyesek itt nem ertik a gunyt. Ugye jol latom a dolgot? <#nyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ez nem csoda. a shadowpriest burst dps-e kb. 0-ával emelkedett, mig a többé kaszté drasztikusan...

ez nem help desk

MrStokes
Akkor jo, ha faj!<#vigyor><#idiota>

en naxxot raideltem es meguntam a raidelest. tovabba ott volt bennem, hogy ugyis rerollolok hordara egy masik realmen, akkor megis minek raideljek tovabb(ami mar inkabb munkanak tunt, mint sem szorakozasnak) nem vagyok itemwhore, hogy minden kis letezo itemet beharacsoljak, foleg igy hogy tudom rerollolok (volt 6 havi elkoltettlen DKP-m es megis otthagytam a fenebe) semmi, ismetlem SEMMI elvezni valo nem maradt a wowban ezzel a karival. jon kieg es vegre kezdhetek mindent elolrol egy vadi uj realmen egy vadi uj karakterrel.

Saccard
Bakter 697 mb és még csak gamelni sem hagynak mialatt töltöm? Áhh... Asszem éjszaka is menni fog<#vigyor2>.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Lynx_TWL
nem

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
erre az akart menni hogy ja ha mennének a szarverek:p

V9ykn8_TZL0

"vajon ekkora beégés után végre fognak tenni valamilyen lépést a szerverek jobb teherbírásáért?"

Már gyûjtenek új hörcsögökre.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Szted komolyan percre pontosak lesznek?😄
Sztem lesz meg itt nehany 2 oraval csusztatas.
Davidus
levertem egy shdaow priestet^^ ez azért durva mert eddig a max amit le tudtam szedni egy Sprieströl kb 2 centi nvolt😄
magebe meg 1200at criteltem maciban-.-

V9ykn8_TZL0

Ámen
lol
FCH kari
köszi a vélaszod de inkáb az ilyet mellözd,nemtehetek arrol hogy 3x ment az üzi,,nem tudom mi az a nub,de beléd is!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Lynx_TWL
mindjárt indul akkor:d

tigeroo
háháá, szinte az összes realmot lerántották...1-2 fut csak..jahés kitolták a bloodscalp beizzitását 19:00-ra

vajon ekkora beégés után végre fognak tenni valamilyen lépést a szerverek jobb teherbírásáért?

megyek kicsit pihenni...remélem ez az egy nap wow nélkül hozzáadódik a rest bonushoz a (hõn szeretett) karimnak😄
lelöttek majdnem minden szervert -.-

Oldern the 1st
Holnap, a hotpatchben.

Most akkor mikor is lesz aréna vagy hol is van, tudtommal mára igérték vagy az majd késöbb lesz még betéve ? o.O
Zeccc
lol egy hét és mindenki rank14 cumoba fog járkálni 😄

PiszkosFred
Elobb nekem sikerult, de hulye fejjel nem allitottam be az addonokat, igy teljes relog kellett. Azota megint retr....

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
faszom nem tudok belépni. már gyûjtöttem volna 1000 honort:F

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
nub

Lynx_TWL
nub

Lynx_TWL
nub

FCH kari
hi, lelehet valahonnan tölteni a patcht,eléggé lassan jön bllizard downloaddal

FCH kari

FCH kari

FYI

fél órája retrieving char list... -.-

Eppen emiatt kellene a nem szorosan a wowhoz kapcsolodo szolgaltatasokat outsortingolni. Ezt mar kb 20-30 eve kitalaltak az okos japan meg amcsi kozgazdaszok.
Ha csak a downloadot meg a webszolgaltatast kihelyeznek vmi kis cegnek akkor lenyegesen gyorsulna a dolog (mivel nagyon ugy nez ki most mindent ok csinalnak es baromi rossz minosegben).
Nem amiatt nem mennek a szerverek mert nem birjak a servert patchelni, hanem mert kozbe ezren toltenek meg nezegetik mikor megy mar a sajat szerveruk..hat ez az abszolut szakmai hozzanemertes. Mar bocsanat.

Allitom a guest passosok is ugyanerrol a savszelrol szedegetik a komplett gamet..
Lynx_TWL
így leginkább ínhüvelygyulladásra lehet gyúrni😄

Davidus
nekem 0 talenttel megvolt a leader of the pack mikor belogoltam. aztan kijöttem catböl és eltünt^^ lehet ha BT meghal akkor normalizálódik😄

V9ykn8_TZL0

hát nem igazam lett? o.O

kérdés mikor nerfelik szegényt...

és melyik mmo szolgáltatónál van annyi játékos összesen, mint itt csak egy realmen a 150-bõl? 😊

MrStokes
H-t huvelykujjal siman elered.
Na jo, nem siman, de elered. 😄

MrStokes
Jee, egy szakmabeli. <#wave>

Ezen a honlap dolgon mar en is filoztam korabban. A vilagon nincs meg egy ilyen MMO szolgaltato, akiknel a patch-eles idejere behalnanak a webszerverek is. Enyhen szolva is furcsa dolog.

Oldern the 1st
Igen, elõzõt meg mi nyertük, csak itt szebb a statom 😄
Amúgy kb senki nem akar taktikázni mert mindenki a képességeit próbálgatja 😄
(kivéve az örök taktikus hordás senkiháziakat 😊 *just kidding*

tigeroo
legalább gyúrok ujjra😄

az meg csak azért kell ha party membert támadja vmi mob és kevés hp-ja van én "közbeavatkozok" de majd átrakom R-re ha annyira zavar😊