World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talentoltam tõrre shadowsteppel.. befosol ennyi..
๏̯͡๏﴿
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25512
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
May the force serve you well!
igazából nincs hangulatom felhúzni egy druidot 10. szintre valahol máshol hogy megnézzem amíg várok Arathorra
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Már gyûjtenek új hörcsögökre.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Sztem lesz meg itt nehany 2 oraval csusztatas.
magebe meg 1200at criteltem maciban-.-
V9ykn8_TZL0
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
vajon ekkora beégés után végre fognak tenni valamilyen lépést a szerverek jobb teherbírásáért?
megyek kicsit pihenni...remélem ez az egy nap wow nélkül hozzáadódik a rest bonushoz a (hõn szeretett) karimnak😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha csak a downloadot meg a webszolgaltatast kihelyeznek vmi kis cegnek akkor lenyegesen gyorsulna a dolog (mivel nagyon ugy nez ki most mindent ok csinalnak es baromi rossz minosegben).
Nem amiatt nem mennek a szerverek mert nem birjak a servert patchelni, hanem mert kozbe ezren toltenek meg nezegetik mikor megy mar a sajat szerveruk..hat ez az abszolut szakmai hozzanemertes. Mar bocsanat.
Allitom a guest passosok is ugyanerrol a savszelrol szedegetik a komplett gamet..
V9ykn8_TZL0
Na jo, nem siman, de elered. 😄
Ezen a honlap dolgon mar en is filoztam korabban. A vilagon nincs meg egy ilyen MMO szolgaltato, akiknel a patch-eles idejere behalnanak a webszerverek is. Enyhen szolva is furcsa dolog.
Amúgy kb senki nem akar taktikázni mert mindenki a képességeit próbálgatja 😄
(kivéve az örök taktikus hordás senkiháziakat 😊 *just kidding*